×
سیاسی
شناسه خبر : 323943
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/24 ساعت 15:12
جزئیات یک عملیات بزرگ امنیتی؛دستگیری یک مزدور و 126 لیدر میدانی

جزئیات یک عملیات بزرگ امنیتی؛دستگیری یک مزدور و 126 لیدر میدانی

وزارت اطلاعات از اجرای چند عملیات گسترده امنیتی در نقاط مختلف کشور خبر داد؛ عملیاتی که به گفته این وزارتخانه با انهدام یک هسته تروریستی، دستگیری یک عنصر متهم به جاسوسی و بازداشت ده‌ها نفر از اعضای شبکه‌های سازمان‌یافته خرابکاری همراه بوده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن اطلاعیه وزارت اطلاعات به شرح زیر است:

«به‌ استحضار ملت شریف ایران می‌رساند با مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان(عج) در وزارت اطلاعات و با بهره‌گیری از گزارش‌های مردمی، عوامل یک هسته‌ی عملیاتی-جاسوسی وابسته به گروه‌های تروریستی-تکفیری، یک مزدور که قصد نفوذ به مراکز داده و رایانه‌ای دستگاه‌های حساس نظام و انتقال اطلاعات آنها به دشمن آمریکایی-صهیونی را داشت و ۱۲۶ نفر از لیدرهای میدانی شبکه خرابکاری خیابانی دشمن آمریکایی-صهیونی در ۳ استان کشور بازداشت شدند.

خلاصه موارد اشاره شده به شرح ذیل است:

۱. به‌دنبال رصدهای به عمل آمده توسط اداره‌کل اطلاعات استان ایلام، یک مزدور وطن‌فروش به نام «علی_ح» که در راستای اجرای دستورات سرپل سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی ساکن انگلیس، قصد داشت ضمن نفوذ به مراکز داده دستگاه‌های حساس نظام، اطلاعات طبقه‌بندی شده آنها را به دشمن آمریکایی-صهیونی منتقل کند، با الطاف الهی و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان(عج) در آن اداره‌کل دستگیر و از اقدام خائنانه او پیشگیری به عمل آمد.

بخشی از مهمترین مأموریت‌های محوله به این خودفروخته از سوی سرپل دستگاه جاسوسی دشمن آمریکایی-صهیونی عبارتند از:

- شناسایی نیروهای نظامی و امنیتی
- ساخت و تهیه نرم افزار امن برای پشتیبانی سایبری عناصر یکی از گروهک‌های تروریستی وابسته؛
- تلاش برای هک‌ و ایجاد دسترسی دشمن به مراکز داده دستگاه‌های حساس نظامی، رسانه‌ای، قضایی، مخابراتی، بانکی، اقتصادی و...؛
- تلاش برای تهیه اطلاعات شخصی مسئولین نظامی و سیاسی رده بالای کشور؛

از مخفیگاه این مزدور دشمن، تجهیزات متعددی شامل: یک دستگاه ماهواره استارلینک، فتیله انفجاری، انواع تجهیزات الکترونیکی با کاربردهای دوگانه و... کشف و ضبط شد.

۲. انهدام یک هسته‌ی عملیاتی گروهک‌های تروریستی-تکفیری وابسته به دشمن آمریکایی-صهیونی در جنوب شرق کشور؛

در ادامه‌ی سلسله عملیات‌های پیش‌دستانه سربازان گمنام امام زمان(عج) دراداره‌کل اطلاعات سیستان و بلوچستان، یک هسته‌ی دیگر سازمان یافته و مترصد گروهک‌های تروریستی-تکفیری وابسته به سرویس‌های جاسوسی دشمن آمریکایی-صهیونی شناسایی و پیش از هرگونه اقدام ایذایی، ۴ نفر از عناصر عملیاتی و جاسوسی این هسته با مشارکت عملیاتی قرارگاه شهید سجاد سپاه پاسداران بازداشت شدند.

این مزدوران که تحت پوشش گروهک‌های تروریستی تکفیری مستقر درمنطقه فعالیت می کردند، ماموریت شناسایی فرماندهان ارشد نظامی و مقرهای ستاد فرماندهی انتظامی و سپاه در سراوان و قصرقند برای اقدام تروریستی، طراحی عملیات خرابکارانه و تروریستی علیه زیرساخت‌های غیرنظامی و خدمات‌رسان به مردم در کنارک و چابهار، قاچاق سلاح و مهمات برای سایر تیم‌های گروهک‌ها در شهرستان‌های چابهار و نیک‌شهر و آموزش نظامی به عناصر تازه جذب شده را بر عهده داشتند.

تروریست‌های دستگیر شده، دارای سابقه‌ی عملیات‌های تروریستی در سال ۱۴۰۴ علیه پرسنل انتظامی، کسبه و یک تبعه‌ی خارجی در شهرستان قصرقند و نیز علیه کارکنان اردوگاه اتباع در شهرستان سراوان هستند.

از محل یکی از خانه‌های امن متعلق به تیم مذکور ۹ قبضه اسلحه کلاشینکف و ۲۰۰۰ فشنگ کشف و ضبط گردید.

۳. در ادامه روند شناسایی و بازداشت عناصر به اصطلاح «شبکه رزم خیابان دشمن آمریکایی-صهیونیستی»، صرفا در طول جنگ تحمیلی سوم و با اقدام مشترک سازمان اطلاعات استان تهران با پلیس امنیت عمومی فراجا، نوپو، معاونت اطلاعات سپاه حضرت رسول(ص) تهران و قرارگاه ثارالله، ۱۲۶ نفر از عناصر و لیدرهای میدانی از جمله اراذل و اوباش سابقه‌دار و مشهور استان تهران دستگیر شدند.

از این عوامل صهیونی بیش از پانصد قبضه انواع سلاح گرم و سرد و ده‌ها کیلو مواد مخدر سنتی و صنعتی به همراه مقادیر زیادی مشروبات الکلی کشف و ضبط گردید.

تعداد قابل توجهی از دستگیر شدگان در کودتای دی ماه ۱۴۰۴ فعال بوده و نقش مؤثری در حمله به مراکز و نیروهای حافظ امنیت در نقاط مختلف استان تهران داشته اند. همچنین برخی از آنها دارای سابقه‌ی عضویت در گروهک‌های تروریستی هستند. روند شناسایی و بازداشت وطن فروشان ضد امنیت جامعه همچنان ادامه دارد.

در پایان ضمن تشکر مجدد از مردم بزرگوار برای ارائه گزارش‌های مردمی، همچنان تقاضا می‌شود موارد مشکوک را در اولین زمان ممکن به ستادخبری وزارت اطلاعات(۱۱۳) یا درگاه‌های رسمی این وزارت، در پیام رسان‌های ایتا، بله، روبیکا و سروش‌پلاس به آدرس vaja۱۱۳@ (با تیک آبی) گزارش فرمایند.»


نظرات

آخرین اخبار
نشت اطلاعات 70 هزار نفر در فضای ابری آی‌بی‌ام
گسترش شهرک‌سازی و تهدید معیشت ساکنان جنوب سوریه
چرا بن گویر نمی تواند از مرزهای اسرائیل خارج شود؟
تغییر مسیر کشتی‌ها در تنگه هرمز
آخرین نماز؛ آنجا که اشک، آمین گفت
سوخت کشور پایدار است؛ مردم نگران نباشند
عادل عبدالمهدی: نقش رهبر شهید در مقابله با نظام سلطه تاریخی است
قیمت گوشت قرمز امروز 14 تیر 1405 + جدول
مراکز اسکان زائران در نزدیکی مصلی تهران کجا هستند؟
جنایت هولناک در تهران؛ قاتل 7 روز با جسد همسرش زندگی کرد
آیاجنگ بعدی نزدیک است؟ رمزگشایی از نحوه شکل گیری پازل جدید ترامپ_ نتانیاهو
بغداد زیر فشار سیاسی واشنگتن؛ هشدار درباره باج‌گیری آمریکا
ثبت بیش از 6.4 میلیون سفر با مترو تهران
آمادگی 17 بقعه متبرک قم برای اسکان رایگان بیش از 11 هزار زائر
وداع آخر در مصلی؛ نمازگزاران رهبر شهید را با اشک بدرقه کردند
از نگاه مردم آمریکا چه کشوری دشمن اصلی است؟
بازتاب جهانی نماز بر پیکر رهبر شهید؛ وقتی تهران به اتاق خبر دنیا تبدیل شد
تداوم فعالیت داروخانه‌های کشور در ایام مراسم تشییع رهبر شهید
آتش‌نشانی تهران: مراسم وداع بدون هیچ حادثه‌ای در حال برگزاری است
بزرگ‌ترین مراسم تشییع قبل از انقلاب ایران برای چه کسی بود؟
پیام آیت‌الله مکارم شیرازی در پی تشییع رهبر شهید؛ جنگ تمام نشده است
سرنوشت تلخ زن ایرانی در دام قاتل سریالی قبرس+جزئیات هولناک
پیش بینی قیمت طلای جهانی / رفت و برگشت طلا در سایه معمای نرخ بهره
سخنگوی ارتش: هر خطای دشمن با پاسخ کوبنده نیروهای مسلح روبه‌رو می‌شود
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های قم
بزرگ‌ترین نماز جماعتِ منظم و با شکوه در تاریخ اسلام
آخرین خبر از نیمکت پرسپولیس؛ تارتار گزینه نهایی سرخپوشان
آخرین اخبار سود سهام عدالت 1405؛ زمان واریز و مبلغ سود برای مشمولان
25 قربانی در گرمای مرگبار آمریکا؛ بحران برق در چند ایالت
پارکینگ های اطراف مصلی اشباع شد/ در پارکینگ‌های ورودی شرق و غرب تهران ظرفیت موجود است
آیت‌الله عیسی قاسم: آیت‌الله شهید خامنه‌ای از مردان آخرت بود
برنامه بازی‌های جام جهانی یکشنبه 14 تیر و بامداد دوشنبه
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از حال و هوای مصلی امام خمینی( ره)
تعطیلی مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک در 14 تیر
سفیر ایران در آلمان: میراث رهبر شهید الهام‌بخش نسل‌های آینده است
جزئیات نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
ترافیک نیمه سنگین در چالوس و هراز؛ ورودی‌های تهران هم قفل شد
عاشورا؛ بذر جاودان زندگی
کالابرگ 15 تیر شارژ می‌شود+ جزئیات خرید
بازتولید هویت جمعی
ای دریغا دیر شد دیدار او
سه حسرتی که به دلم ماند
العهد: میلیون‌ها عراقی آماده حضور در مراسم تشییع رهبر شهید هستند
سی‌ان‌ان عربی: حضور گسترده مردم در مصلای تهران ادامه دارد
بیمارستان سیار بقیه‌الله در آماده‌باش کامل برای ارائه خدمات درمانی به زائران
میراث «رهبر شهید»
بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید در رسانه‌های خارجی
تلویزیون عربی: خیابان‌های اطراف مصلی مملو از جمعیت عزادار است
شجره‌نامه خانواده آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای +اینفوگرافی
تخلیه مسافر در ایستگاه شهید بهشتی؛ پذیرش مسافر متوقف شد