×
اجتماعی
شناسه خبر : 323720
تاریخ انتشار : شنبه 1405/03/23 ساعت 14:18
پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است

پیش‌بینی هواشناسی تا پایان تیر؛ گرمای بالاتر از نرمال در راه است

سازمان هواشناسی از تداوم کم‌بارشی در بیشتر مناطق کشور و افزایش تدریجی دما تا پایان تیرماه خبر داد و نسبت به مدیریت مصرف آب و برق هشدار داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی، از هفته پایانی خرداد تا پایان تیر بارش‌های محدودی عمدتاً برای شمال غرب، زاگرس شمالی و نوار شمالی پیش‌بینی شده است و بقیه مناطق کشور عمدتاً بی‌بارش هستند و یا بارش ناچیز خواهد بود.

دمای هوای تا ۳۱ خرداد در جنوب شرق و جنوب کشور ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال با بیشینه بی‌هنجاری مثبت در سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان و برای سایر مناطق کشور نرمال تا دو درجه کمتر از آن خواهد بود.

دمای هفته اول تیر در دو سوی زاگرس از شمال غرب تا جنوب غرب و در جنوب شرق کشور ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق در محدوده نرمال خواهد بود. بی‌هنجاری مثبت ۱ تا ۲ درجه‌ای دمای هوا طی سه هفته پایانی تیرماه در سطح کشور حاکم می‌شود و تنها برای مناطق واقع در شمال البرز از شرق تا غرب در محدوده نرمال برآورد می‌شود.

در این شرایط جوی توصیه می‌شود: در نوار شمالی و شمال غرب کشور به دلیل ناپایداری جوی، سم‌پاشی را به روزهای بدون بارش موکول شود و زهکش‌ها پاکسازی شوند. در سایر مناطق با توجه به گرمای هوا، آبیاری به ساعات خنک منتقل شوند.

با توجه به افزایش دما و کم بارشی گسترده، مدیریت مصرف بهینه آب و پیک مصرف برق به‌ویژه در جنوب شرق، جنوب و مرکز کشور اولویت دارد همچنین در مناطق شرقی، جنوبی و مرکزی کشور، آمادگی برای مقابله با گردوخاک و کاهش تلفات شبکه های آب و برق ضروری است.

سازمان هواشناسی در ادامه به تفصیل به پیش‌بینی دما و بارش پرداخته و آورده است: از ۲۵ تا ۳۱ خرداد بارش‌های محدودی برای شمال غرب، بخش‌هایی از زاگرس شمالی مورد انتظار است. سایر مناطق کشور بی‌بارش هستند یا بارش آن‌ها ناچیز است. دمای هفته پایانی خرداد در شمال شرق تا استان‌های واقع در جنوب البرز مرکزی و شمال خلیج فارس ۱ تا ۳ درجه کمتر از نرمال، در مناطق ساحلی و فراساحل دریای عمان ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال و برای سایر مناطق در محدوده نرمال پیش‌بینی می شود.

بارش هفته اول تیرماه برای بخش هایی از سواحل خزر کمتر از نرمال و برای سایر مناطق نوار شمالی کشور مطابق با نرمال پیش بینی شده است. دیگر مناطق کشور بی بارش یا بارش آنها ناچیز خواهد بود. میانگین دمای هوا طی این مدت نسبت به هفته پیش از آن افزایش می‌یابد، به‌طوری‌که در دو سوی زاگرس از شمال غرب تا جنوب غرب و در جنوب شرق کشور ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق در محدوده نرمال خواهد بود.

بارش از ۸ تا ۲۸ تیر در استان‌های نوار شمالی و مناطق کوهپایه‌ای جنوب کوههای البرز مطابق با نرمال بلندمدت و برای سایر مناطق کشور بی‌بارش یا بارش ناچیز برآورد می شود. طی این مدت بی‌هنجاری مثبت ۱ تا ۲ درجه ای دمای هوا در سطح کشور حاکم می‌شود و تنها برای مناطق واقع در شمال البرز از شرق تا غرب در محدوده نرمال برآورد می‌شود.


اخبار مرتبط
هشدار هواشناسی در خوزستان؛ ادارات استان روز دوشنبه تعطیل شدند؟
یکشنبه 1405/04/28 ساعت 11:23
هشدار هواشناسی در خوزستان؛ ادارات استان روز دوشنبه تعطیل شدند؟
استانداری خوزستان در پی پیش‌بینی دمای بسیار بالا و با هدف مدیریت مصرف انرژی و پایداری شبکه برق، نحوه فعالیت تمامی ادارات استان را در روز دوشنبه 29 تیرماه را اعلام کرد.
آماده‌باش برای خطر سیلاب و سقوط سنگ در جاده‌های 7 استان
چهارشنبه 1405/04/10 ساعت 22:50
آماده‌باش برای خطر سیلاب و سقوط سنگ در جاده‌های 7 استان
کارشناس هواشناسی با پیش‌بینی رگبارهای شدید برای روز پنجشنبه 11 تیر، نسبت به احتمال وقوع سیلاب، رانش زمین و سقوط سنگ در محورهای مواصلاتی 7 استان کشور هشدار داد.
سایه گرما بر سر هوای تهران
پنج‌شنبه 1405/03/28 ساعت 15:14
سایه گرما بر سر هوای تهران
هواشناسی تهران از آسمان صاف تا کمی ابری و افزایش تدریجی دما تا یکشنبه خبر داد. در برخی ساعات نیز وزش باد شدید و گردوخاک به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی پیش‌بینی می‌شود.
آخرین اطلاعات از هوا و  افزایش دمای تهران تا چهارشنبه
دوشنبه 1405/03/25 ساعت 14:47
آخرین اطلاعات از هوا و افزایش دمای تهران تا چهارشنبه
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی پایتخت تا پایان روز سه‌شنبه با وزش باد شدید و گرد و خاک همراه خواهد بود و پس از آن از چهارشنبه، شاهد روند افزایشی دما خواهیم بود.
باد شدید عصرگاهی در تهران؛ هشدار هواشناسی صادر شد
چهارشنبه 1405/03/13 ساعت 17:38
باد شدید عصرگاهی در تهران؛ هشدار هواشناسی صادر شد
مدیرکل هواشناسی استان تهران از صدور هشدار سطح زرد و وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک تا پایان هفته خبر داد. به گفته او این شرایط به‌ویژه در ساعات عصر و شب و در مناطق شمالی و کوهستانی استان شدیدتر خواهد بود و احتمال رگبار، رعد و برق و سقوط شاخه درختان در برخی مناطق وجود دارد.
نظرات

آخرین اخبار
چرا نتانیاهو در شرایط سختی قرار دارد؟
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 18 شهریور +لینک خاموشی مناطق
درآمدهای طرح تنگه هرمز چگونه هزینه می‌شود؟
بن‌گویر خواستار تعطیلی کنسولگری انگلیس در قدس شد
انصارالله ادعای هدف قرار دادن غیرنظامیان در عربستان را رد کرد
رایزنی چین و انگلیس با هدف گستر همکاری ها
نورنما | رجز خوانی حماسی نوجوان عراقی بر مزار رهبر شهید انقلاب
شکار و غنیمت‌گرفتن یک فروند زیرسطحی هوشمند دشمن آمریکایی در تنگه هرمز
تأکید سران قوا بر تحکیم وحدت ملی و صیانت از اقتدار ایران در نشست سه‌قوه
مالیات واحدهای مسکن مهر و نهضت ملی مسکن چقدر است؟
پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار برای صعود دوباره آماده می‌شود
هشدار نارنجی هواشناسی در فیروزکوه؛ احتمال سیلاب و روان‌آب در مناطق کوهستانی
واکنش حماس به تشدید تجاوزات اسرائیل در قدس و کرانه باختری
قطعی برق استان البرز فردا 18 شهریور؛ جزئیات خاموشی مناطق مختلف
آغاز پرداخت خسارت آسیب‌دیدگان جنگ
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
دیدار وزرای خارجه روسیه و عربستان در مسکو؛ تأکید لاوروف بر ثبات خاورمیانه
ایران: افشای اطلاعات محرمانه در آژانس زمینه‌ساز خرابکاری علیه تأسیسات هسته‌ای شده است
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ طلا در آستانه ورود به کانال 24 میلیون
پزشکیان:احداث مسیرها باید مطابق با استانداردها باشد
آخرین اخبار وگزارش ها ازسیل مازندران و گیلان؛ ساری زیر آب رفت، خسارت به 772 واحد مسکونی
15 نمایشگاه استانی کتاب در سال 1405 برگزار می‌شود
هشدار پلیس راه گیلان؛ بارش شدید باران جاده‌های استان را لغزنده کرد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال تا اطلاع ثانوی مسدود شد
بازار تهران نیازمند بازسازی فوری است؛ انتقال بازار به حاشیه شهر امکان‌پذیر نیست
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ سکه بازهم گران تر شد+جدول قیمت ها
حواشی اخراج کاپیتان استقلال؛ تاجرنیا: تنبیه سهراب از سر لجبازی نیست!
تهران رنگ و بوی پاییز گرفت؛ رعد و برق و باران به پایتخت رسید
افشای کنترل آمریکا بر 110 مرکز نظامی در استرالیا
واشنگتن سرمایه‌گذاری بیشتری از سئول می‌خواهد؛ پروژه‌های انرژی روی میز مذاکرات
به شرط دسترسی به ایمیل‌ها، چت‌جی‌پی‌تی مانند شما می‌نویسد
افزایش 59 درصدی سرطان کبد در ایران طی 10 سال؛ زنگ خطر کبد چرب
قتل مرد 64 ساله هنگام آموزش رانندگی در کرج؛ راننده پژو بازداشت شد
کلاس‌های دانشگاه آزاد حضوری برگزار می‌شود
سرقت 4 اثر هنری از موزه رنوار
مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد
شهادت فرمانده بسیج در حمله تروریستی راسک
کشف پیکر کودک مفقودشده در زاینده‌رود بعد از 60 روز
عرضه 100 هزار سکه در بورس کالا از فردا + جزئیات خرید
پرواز بوشهر ـ دبی از 20 شهریور برقرار می‌شود
عارف: مبلغ کالابرگ به‌زودی افزایش می‌یابد
رئیس‌جمهور: یکی از مهم‌ترین مصادیق امر به معروف، تقویت وحدت اجتماعی است
ربیعی: باید الگوی زیست سازگار با شوک‌های اقتصادی طراحی کنیم
اعتراض ایسلند به نقشه جنجالی ترامپ
پزشکیان: زمستان سخت را مدیریت می‌کنیم
گسترش دامنه تحریم‌های یکجانبه علیه ایران از سوی انگلیس
رئیس اتاق اصناف تهران: با گرانی خودسرانه برخورد می‌شود
جهش نفت در سایه جنگ؛ نفت 97 دلاری شد
ثبت‌نام دانشگاه علمی‌کاربردی آغاز شد+ لینک ثبت نام
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز 17 شهریور + جدول قیمت ها