×
سیاسی
شناسه خبر : 323498
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/22 ساعت 13:53
پیش‌بینی حضور 10میلیون نفر  برای تشییع رهبر شهید در مشهد

پیش‌بینی حضور 10میلیون نفر برای تشییع رهبر شهید در مشهد

استاندار خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای آیین تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس، از پیش‌بینی حضور بین 8 تا 10 میلیون نفر در این مراسم خبر داد.

نورنیوز-گروه سیاسی : «غلامحسین مظفری» امروز جمعه ۲۲ خردادماه ۱۴۰۵ در نشست خبری خود با خبرنگاران حوزه دولت و خبرنگاران استانی در محل آرامگاه فردوسی در مشهد با اشاره به جلسه اعضای هیات دولت و استانداران دولت چهاردهم با رهبر شهید انقلاب اسلامی اظهار کرد: واگذاری اختیارات به استانداران برای خراسان رضوی، ثمرات و برکات بسیار خوبی داشت که البته با توجه به تحمیل دو جنگ در سال گذشته به کشور، موجب شد که ما بخش زیادی از مسائل استان را مدیریت و حتی توانستیم بخشی از نیازهای کشور را رفع کنیم , بخش زیادی از کالاهای اساسی از مرزهای شرقی و شمال شرقی خراسان و همچنین پاکستان در طول جنگ تحمیلی تامین شد.

وی ادامه داد: واگذاری اختیارات به استانداران موجب شد که بخش زیادی از مسائل استان را به ویژه در ایام جنگ مدیریت و حل‌وفصل کنیم و حتی توانستیم بخشی از نیازهای کشور را نیز مرتفع کنیم.

وی افزود: البته موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک خراسان رضوی، موجب شد که قادر باشیم بخش زیادی از کالاهای اساسی را از مرزهای شرقی و شمال شرقی خود و بخشی را از طریق پاکستان وارد کنیم. این امکان بسیار خوبی بود. کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی و حتی مواد اولیه موردنیازِ بسیاری از واحدهای تولیدی را نیز توانستیم از مرزهای شمال شرقی‌ و از کشورهای حوزه آسیای میانه و البته چین تأمین کنیم که بخش زیادی از مشکلات استان را حل کرد و البته به استان‌های دیگر نیز کمک کرد.

استاندار خراسان رضوی گفت:اگر این اختیارات نبود، به یک معنا دستمان بسته بود و امکان واردات را از این مرزها با آن فرمول‌های قبلی نداشتیم.

مظفری با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای مدیریت استان در طول دوران جنگ افزود: اختیاراتِ واگذارشده به استانداران، کارآمدی سیستم را افزایش داد. طبیعتاً ارتباط ما در ایام جنگ با مرکز کمتر است و باید نیازهایمان را از طریق هم‌افزایی بین استان و البته تأمین از خارج کشور برطرف می‌کردیم که این امر در استان خراسان تجربه خوبی بود و امیدوار هستم که بتوانیم کماکان اختیارات بیشتری را در مباحث مدیریتی نیز داشته باشیم.

درخواست صدور ویزای گردشگری برای اتباع افغانستانی غیرمجاز

وی با بیان اینکه موضوع اتباع غیرمجاز در کشور به مشکلی جدی بدل شده است تصریح کرد: رویکرد دولت چهاردهم ساماندهی این موضوع بوده و تلاش زیادی نیز در این خصوص انجام شده است. باید تکلیف حضور اتباع غیرمجاز را روشن کنیم، متاسفانه آمار دقیقی نیز در این خصوص در اختیار نداریم.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه بیش از چهار و نیم میلیون اتباع غیرمجاز در کشور حضور دارند، گفت: در جلسه‌ای که در شورای تامین استان برگزار شد درخواست مشخص ما این بود که برای اتباع در گروه‌های مختلف، ویزای گردشگری صادر شود که البته بخش عمده آن مربوط به افغانستان است.
مظفری با تاکید بر اینکه باید تکلیف افغانستانی‌هایی که برای کار به ایران می‌آیند مشخص شود، بیان کرد: باید مشخص شود که آنها کجا هستند، محل کار و درآمدشان مشخص شود، مسیر انتقال پول‌شان معلوم و طبیعتاً حرمت و احترام‌شان حفظ شود؛ در این صورت مشکل ما نیز حل شود.
وی افزود: کشورهای اطراف ما در یک کشور دو میلیونی، ۸ میلیون نفر نیروی کار دارند و آن را مدیریت می‌کنند؛ این کار سختی نیست که برای یک کشور ۹۰ میلیون‌نفری، ۴ میلیون نفر اتباع را مدیریت کنیم.

وضعیت آزادراهی خراسان رضوی قابل قبول نیست


استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ایران چهارراه تمدن و محل تلاقی محور شرق به غرب است گفت: تلاش می‌کنیم که مسیر شمال به جنوب، از مسیر سرخس به خراسان جنوبی، در مسیر زاهدان به چابهار نیز افتتاح شود. این پروژه به لحاظ اقتصادی و اعتباری برای کشور بسیار حیاتی و مهم است؛ کشور ما از این مسیر، کشورهای آسیای میانه و مسیر چین را به آب‌های گرم و دریای عمان وصل خواهد کرد. این موضوع برای افغانستان هم بسیار حیاتی است و کشورهای ازبکستان و افغانستان، علی‌رغم اختلافاتی که دارند، این تفاهم را امضا کردند. با دستور آقای رئیس‌جمهور و تکلیفی که ایشان داشتند و پیمانکارانی که اکنون انتخاب شده‌اند، این مسیر تقریباً ۵۰۰ کیلومتری بین یونسی گناباد به چابهار و زاهدان در حال اجراست و تکمیل این مسیر می‌تواند اتفاق بزرگ‌تری را در اقتصاد ما رقم بزند.
وی افزود: مسیر شرق به غرب نیز در بحث ریل، مشکل ما کمتر است؛ یک بخش آن در غرب قرار دارد که باید کامل شود.

او ادامه داد: تنها دستور مکتوبی که رهبر شهید راجع به برخی پروژه‌ها داشتند، پروژه راه‌آهن سریع‌السیر مشهد-تهران بوده که البته متاسفانه هیچ اتفاق جدی در این خصوص رخ نداده است.

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه وضعیت استان در خصوص آزادراه‌ها وضعیت خوبی نیست، خاطر نشان کرد: از سه هزار کیلومتر آزادراه کشور، کمتر از ۴۰ کیلومتر سهم استان است که این برای محلی که تلاقی ارتباط شرق به غرب است، به هیچ وجه کافی نیست.


نظرات

آخرین اخبار
تسلیت لاوروف برای شهادت ملوان ایرانی درحمله اوکراین
جهاد و مقاومت؛ تنها راه مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی است
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 4 مرداد 1405
رای نهایی پرونده جنجالی پژمان جمشیدی صادر شد
پایانه مرزی شلمچه به نام شهید تنگسیری نامگذاری می‌شود
تکلیف پرونده پژمان جمشیدی مشخص شد/رای نهایی
نیرنگ تازه تل‌آویو برای آینده غزه
سومین پهپاد، تنش روسیه و رومانی را شعله‌ور کرد
هاکی‌بازان همدانی روی سکوی آسیا؛ ایران جهانی شد
عراقچی: اقدام کی‌یف علیه کشتی ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند
بررسی وضعیت تراستی‌ها
رشد چشمگیر ظرفیت نیروکاهی
آرامکو همچنان در آتش
تحرکات تازه اسرائیل در جنوب سوریه؛ نفوذ به حومه درعا
حماس: آتش‌زدن مساجد در کرانه باختری جنایتی فاشیستی است
هیچ راه حل نظامی وجود ندارد
نورویدئو | درخشان در سینما ، دلپسند برای مردم
استارت والیبال ایران برای فتح آسیا؛ 15 بازیکن به اردو دعوت شدند
چهار شایستگی، محور برنامه درسی جدید آموزش و پرورش شد
تداوم انسداد شبانه در جاده هراز
پیام تبریک دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران به‌مناسبت ثبت جهانی قلعه الموت
نورویدئو | بازی تازه ترامپ ؛ چرا می خواهد ایران را مقابل جهان قرار دهد ؟
رونمایی روسیه از غول دریایی 9500 تنی
مربی سابق پرسپولیس در آستانه پیوستن به استقلال
موج میلیونی اربعین در جاده‌ها؛ مهران همچنان پرترددترین مرز کشور
نورنما | 5 مکان در مشهد که رهبر شهید انقلاب، با آن خاطره داشتند
موج میلیونی زائران اربعین؛ سماح 2 میلیونی شد
وضعیت جوی مرزهای غربی ایران و عتبات عالیات طی دو روز آینده
فرانسه در محاصره آتش؛ ارتش و کشورهای اروپایی وارد عملیات شدند
ممنوعیت 2 روزه فعالیتهای دریایی در خزر
نیاز لبنان به تضمین سه‌جانبه با مشارکت ایران
جدول ساعت قطعی برق تهران فردا دوشنبه 5 مرداد ماه اعلام شد+ آدرس سایت
دیدار نخست‌وزیران عراق و لبنان با تمرکز بر همکاری و منطقه
آغاز رسیدگی به لایحه مقابله با جنایات جنگی در مجلس
حادثه دریایی در نزدیکی جزایر نانشا؛ جست‌وجو برای یافتن 17 مفقود
بازگشایی هرمز در ازای «عوارض امنیت»؛ جزئیات طرح جدید چیست؟
تصمیم‌های تازه برای ارس؛ از واردات لوازم خانگی تا فروش اینترنتی
تشدید حملات اسرائیل در جنوب لبنان؛ ارتش لبنان از نقض توافقات خبر داد
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 5 مرداد/ دلار فردا ارزان می شود؟
فعالیت موکبهای بنیاد شهید برای خدمت به زائران اربعین
هشدار پلیس به زائران اربعین؛ مراقب دینارهای جعلی باشید
مرز چذابه آماده اربعین شد؛ ظرفیت پارکینگ 100 هکتاری
چرا فروشگاه‌ها از طرح کالابرگ خارج می‌شوند؟
فرار نفتکش‌ها از بنادر خلیج فارس؛ تصاویر ماهواره‌ای چه چیزی را نشان می‌دهد؟
بازگشت ستاره محبوب؛ یاسر آسانی دوباره در تمرین استقلال حاضر می‌شود
شرط جدید هیئت رئیسه فدراسیون برای ادامه همکاری امیر قلعه‌نویی با تیم ملی
با 4 مهاجم بزرگ در المپیاکوس؛ آینده طارمی در یونان چه می‌شود؟
جزئیات تازه از قتل زن جوان در تهران؛ جسد زیر تخت مخفی شده بود
نورویدئو | وداع با خالق خاطرات شاد مردم ایران
رکود عمیق در بازار مسکن؛ نه خرید رونق دارد، نه قیمت‌ها تکلیف دارند