×
ورزشی
شناسه خبر : 323479
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/22 ساعت 12:40
آسیب جنگ به 35 مجموعه ورزشی تهران

آسیب جنگ به 35 مجموعه ورزشی تهران

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران اعلام کرد در جریان جنگ 40 روزه، 35 مجموعه ورزشی پایتخت آسیب دیده‌اند. از این تعداد، سه مجموعه به‌طور مستقیم تخریب شده و 32 مجموعه دیگر خسارت‌های جزئی دیده‌اند؛ با این حال فعالیت‌های ورزشی و مسابقات شهری بدون وقفه ادامه دارد.

نورنیوز-گروه ورزشی : حسین اوجاقی در حاشیه دیدار پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس و اصحاب رسانه در جمع خبرنگاران با اشاره به آسیب دشمن به مجموعه‌های ورزشی پایتخت در جنگ رمضان اظهار کرد: تعدادی از مجموعه‌های ورزشی ما به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفته و به‌طور کامل تخریب شدند و تعدادی دیگر نیز در پی حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا دچار آسیب‌های جزئی شدند.

وی ادامه داد: در هر صورت، یکی از موضوعات بسیار مهم در شهر تهران، مسئله تاب‌آوری اجتماعی است. در کنار مسائل معیشتی و اقتصادی، موضوعات فرهنگی و اجتماعی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. به اعتقاد من، دشمن نیز به خوبی می‌داند که ورزش تا چه اندازه در حوزه مسائل فرهنگی، اجتماعی و افزایش تاب‌آوری جامعه تأثیرگذار است. مردم در شرایط خاص، به‌ویژه در دوران جنگ، نیازمند عواملی هستند که بتواند انسجام اجتماعی، امید و هدفمندی را در جامعه تقویت کند و یکی از مهم‌ترین مقولاتی که می‌تواند چنین نقشی را ایفا کند، ورزش است.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران اضافه کرد: ما در سازمان ورزش نیز یک شهید تقدیم کرده‌ایم. شهید صائبی از کارکنان پرتلاش سازمان ورزش بود که در مجموعه ورزشی اسکندری به درجه رفیع شهادت نائل شد. در مجموع، ۳۲ مجموعه ورزشی ما دچار آسیب‌های جزئی شدند؛ به این معنا که بخش‌هایی از ابنیه و تأسیسات آن‌ها آسیب دید. با این حال، سه مجموعه ورزشی شامل مجموعه شهیدان اسماعیلی، مجموعه شهید اسکندرلو در منطقه ۱۵ و همچنین پارک آبی آزادگان که شامل انبارها و برخی سالن‌ها و سوله‌های ورزشی بود، به‌صورت مستقیم مورد اصابت قرار گرفتند.

وی تصریح کرد: با این وجود، تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا شرایطی فراهم شود که ورزش، چه در بخش تفریحی و چه در قالب مسابقات قهرمان‌شهر، به‌صورت هدفمند در سطح شهر تهران تداوم داشته باشد؛ چرا که معتقدیم ورزش یکی از مهم‌ترین مقولاتی است که نقش مؤثری در افزایش تاب‌آوری اجتماعی دارد.

اجاقی در پاسخ به این سؤال که چه برنامه‌ای برای بازسازی این اماکن در نظر گرفته شده است، گفت: شهردار تهران در جلسه‌ای که پس از اطلاع از اصابت و تخریب این مجموعه‌های ورزشی برگزار شد، قول مساعد دادند که در یک بازه زمانی مشخص، اقدامات لازم برای بازسازی این مجموعه‌ها انجام شود.


اخبار مرتبط
چند درصد از مصدومان جنگ چهل روزه در تهران غیرنظامی بودند؟
یکشنبه 1405/03/24 ساعت 11:26
چند درصد از مصدومان جنگ چهل روزه در تهران غیرنظامی بودند؟
آمارها از پشت صحنه روزهایی پرده برمی‌دارند که آثار آن هنوز در حافظه جمعی باقی مانده است؛ روزهایی که هزاران نفر درگیر پیامدهای یک بحران گسترده شدند و نیروهای امدادی در صدها نقطه برای نجات جان آسیب‌دیدگان به میدان آمدند. اکنون با انتشار جزئیات تازه، ابعاد انسانی آن حوادث بیش از گذشته آشکار شده است.
سند مالکیت مجموعه ورزشی آزادی پس از 52 سال صادر شد
یکشنبه 1404/11/05 ساعت 11:04
سند مالکیت مجموعه ورزشی آزادی پس از 52 سال صادر شد
سند مالکیت مجموعه بزرگ ورزشی آزادی پس از 52 سال صادر و در مراسمی با حضور رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تحویل وزیر ورزش و جوانان شد.
4 مجموعه ورزشی تهران برای توان‌یابان مناسب‌سازی می‌شوند
سه‌شنبه 1404/09/11 ساعت 00:30
4 مجموعه ورزشی تهران برای توان‌یابان مناسب‌سازی می‌شوند
مسئولان شهری اعلام کردند که 4 مجموعه ورزشی پایتخت به‌زودی با هدف دسترسی آسان و امکانات مناسب برای توان‌یابان بازسازی و تجهیز خواهند شد تا این قشر بتوانند بدون محدودیت از امکانات ورزشی استفاده کنند.
نظرات

آخرین اخبار
6.1 همت اعتبار مصوب سفر رئیس‌جمهور در لرستان پرداخت شد
گزارش تصویری | مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی در جوار حسینیه امام خمینی(ره)
فیدان: جهان دیگر توان تحمل اسرائیل را ندارد
غریب آبادی: شهادت امام خامنه‌ای نماد استمرار و عمق دشمنی آمریکا با ملت ایران است
مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی و آخرین دیدار با خانواده‌های معظم شهدا + فیلم
دعوت رئیس‌جمهور از مردم برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
گفت‌وگوی تلفنی گوترش و عراقچی درباره تحولات منطقه
پرتغال به‌دلیل موج گرمای بی‌سابقه وضعیت اضطراری اعلام کرد
عاملان تیراندازی به خرس قهوه‌ای آمل دستگیر شدند
حضور رئیس‌جمهور در مراسم روضه خانگی شهید لاریجانی
طرح ائتلاف نظامی جدید در جنوب لبنان
پیروزی قاطع بسکتبال ایران مقابل اردن
رؤسای مجالس بنگلادش و سریلانکا به تهران رسیدند
شهادت مرزبان هنگ مرزی سراوان
هشدار آلودگی هوا در تهران؛ ماسک بزنید و تردد را کم کنید
آمار بی‌سابقه زخمی‌های ارتش اسرائیل فاش شد
عراقچی: سنتکام امنیت نیاورد، ناامنی آورد
هیات پارلمانی جنبش امل با قالیباف دیدار کرد
مدیرعامل استقلال در باشگاه تراکتور!
دبیرکل ناتو: عضویت اوکراین فعلاً منتفی است
جزئیات کامل تشییع رهبر شهید در نجف و کربلا اعلام شد
گروسی: حمله به تأسیسات هسته‌ای غیرقابل قبول است
بیانیه وزارت دفاع در دعوت از مردم برای حضور در مراسم تشییع قائد شهید امت
نتانیاهو در پیچ آخر؛ آیا سایه جنگ، آخرین برگ برنده انتخاباتی است؟
سکه در بازار تهران جهش کرد
آماده‌باش گسترده تهران برای مراسم تشییع
حادثه مرگبار برای نظامیان اسرائیل در جنوب لبنان
دعوت مخبر برای حضور در بدرقه امام شهید
افزایش سهمیه سوخت در ایام تشییع رهبر شهید
تکرار «فشار حداکثری» علیه ایران راهبرد نیست، آرزواندیشی است
سفارت اتریش در تهران فعالیتش را از سر گرفت
عاملان شهادت نیروهای پلیس در تفتان به هلاکت رسیدند
نماینده بلاروس برای وداع با رهبر شهید به ایران سفر می‌کند
میرکریمی و مجیدی پای کار «سلام آخر»
فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب
پیشنهاد آمریکا به ایران درباره تنگه هرمز رد شد
شهادت 100 نیروی الحشد الشعبی در حملات اخیر آمریکا و اسرائیل
مقام ارشد چین برای تشییع رهبر شهید وارد تهران شد
پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است
آمریکا عامل خیانت به دیپلماسی است
موج همبستگی پاکستان با ایران در تهران
بلومبرگ: اروپا عوارض تنگه هرمز را پذیرفت
آغاز واریز ماهانه 2 میلیون تومان برای متولدین 1405 از فردا
درخشش محسن چاوشی در اسپانیا
پیام متفاوت نبیه بری برای رهبر شهید
رایزنی پاکستان و عربستان درباره مذاکرات ایران
چادرملو بالاخره آسیایی شد؛ جزئیات تصمیم فدراسیون
آمریکا برای جلوگیری از رأی‌گیری علیه تحریم کوبا دست به کار شد
درخشش ایران در المپیاد جهانی فیزیک
دعوت فرمانده کل ارتش برای حضور گسترده مراسم بدرقه رهبر شهید