×
بین الملل
شناسه خبر : 323467
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/22 ساعت 12:21
62 عضو کنگره خواستار انتقال بیماران سرطانی غزه شدند

62 عضو کنگره خواستار انتقال بیماران سرطانی غزه شدند

ائتلافی متشکل از 62 عضو کنگره آمریکا در نامه‌ای به مارکو روبیو، وزیر امور خارجه این کشور، خواستار آن شدند که اسرائیل زمینه انتقال فوری بیماران سرطانی را از غزه به بیمارستان‌های کرانه باختری ازجمله قدس، فراهم کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: از اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی مانع مراجعه ساکنان غزه که به درمان‌های پزشکی حیاتی نیاز دارند به بیمارستان‌های فلسطینی در بخش دیگر سرزمین اشغالی فلسطین، کرانه باختری از جمله قدس شده است.

به نوشته روزنامه داوون پاکستان، این نامه که به رهبری «جیمز مک‌گاورن» و سناتورهای آمریکایی «اد مارکی» و «کریس ون هولن» نوشته شده بود، توسط ۵۱ عضو مجلس نمایندگان و ۱۱ سناتور امضا شد.

«دیار جمیل» مشاور حقوقی در روزنامه داوون که با این قانونگذاران آمریکایی همکاری داشته، گفت: «هیچ دلیل قابل تصوری وجود ندارد که اجازه دادن به کودکان سرطانی برای رانندگی ۴۰ دقیقه‌ای جهت درمان پزشکی نجات‌بخش، بحث‌برانگیز باشد. چنین ظلمی بدون پوشش سیاسی ایالات متحده امکان‌پذیر نبود و ما از اعضای کنگره که خواستار پایان دادن به آن هستند، سپاسگزاریم. بیمارستان‌های کرانه باختری آماده پذیرش کودکان سرطانی و سایر بیماران از غزه هستند؛ تشکیلات خودگردان فلسطین و کلیساها حتی هزینه درمان آنها را نیز پرداخت می‌کنند. تنها مانع این است که قدرت اشغالگر از عبور آنها خودداری می‌کند، زیرا آنها فلسطینی هستند. جهان باید برای پایان دادن به این وضعیت، اسرائیل را تحت فشار قرار دهد.»

این نامه از دولت ترامپ می‌خواهد که در یک تلاش دیپلماتیک هماهنگ با قطر، مصر و ترکیه تعامل کند تا تخلیه پزشکی برای هر کودک مبتلا به سرطان در غزه، به همراه مراقبان آنها تضمین شود و از اسرائیل تضمین گرفته شود که به آنها اجازه بازگشت به غزه داده خواهد شد. همچنین از اسرائیل می‌خواهد که بازسازی دائمی کریدور پزشکی بین غزه و کرانه باختری، از جمله قدس شرقی، را تسهیل کند و از ایجاد مانع در بازسازی بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های پزشکی در غزه دست بردارد و دیگر آنها را هدف حمله نظامی قرار ندهد.

بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ فلسطینی به مراقبت‌های پزشکی فوری نیاز دارند که در غزه در دسترس نیست و تقریبا ۱۱ هزار نفر از آنها به سرطان مبتلا هستند.

بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، ۹۴ درصد از بیمارستان‌های غزه در جریان حمله اسرائیل به غزه آسیب دیده یا تخریب شده‌اند. از اکتبر ۲۰۲۳، نیروهای اسرائیلی عمدا به بیمارستان‌ها، پرسنل پزشکی، آمبولانس‌ها و زیرساخت‌های بهداشتی در فلسطین حمله کرده‌اند، از جمله تنها مرکز تخصصی درمان سرطان غزه، بیمارستان دوستی ترکیه و فلسطین را با وجود کنترل کامل منطقه، تخریب کرده‌اند.

کمیسیون تحقیق در مورد سرزمین‌های اشغالی فلسطین، از جمله قدس و اراضی اشغالی دریافت که حملات این رژیم به مراقبت‌های بهداشتی به منزله جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت است. بیش از ۱۲۰۰ فلسطینی در انتظار تایید تخلیه جان خود را از دست داده‌اند، از جمله غزال، کودک 6 ساله مبتلا به سرطان خون که با وجود دو ماه انتظار، هرگز به پزشک ارجاع داده نشد.

مقامات اسرائیلی با سیاست محاصره طولانی مدت و حمله خود از اکتبر ۲۰۲۳، سیستم مراقبت‌های بهداشتی غزه را نابود کرده‌اند. محدودیت‌های گسترده این رژیم در ورود و توزیع غذا، آب، کمک، سوخت، دارو و تجهیزات پزشکی، ارتکاب نسل‌کشی توسط این رژیم علیه فلسطینیان در غزه، دستورات الزام‌آور دیوان بین‌المللی دادگستری در پرونده‌ای که در آن تشخیص داده است که حقوق فلسطینیان تحت کنوانسیون نسل‌کشی به طور قابل قبولی در معرض خطر است و احکام بازداشت دیوان بین‌المللی کیفری علیه نخست وزیر فعلی و وزیر جنگ سابق اسرائیل را برجسته می‌کند.

ادامه محرومیت فلسطینیان از دسترسی پزشکی به غزه همچنین نقض دیگری از مفاد توافق آتش‌بس اکتبر ۲۰۲۵ با میانجیگری ایالات متحده است که تخلیه پزشکی به خارج از غزه را فراهم می‌کرد. امضاکنندگان سنا شامل «آنجلا السوبروک»، «ماریا کانتول»، «جف مرکلی»، «پتی موری»، «برنی سندرز»، «تینا اسمیت»، «الیزابت وارن»، «پیتر ولچ» و «ران وایدن» هستند.

یکی دیگر از همکاران روزنامه داوون نیز گفت: «درخواست از اسرائیل برای انجام کار درست با اجازه دادن به کودکان مبتلا به سرطان برای دسترسی به درمان‌های نجات‌بخش در خاک خود، خوب است، اما کافی نیست. محروم کردن کودکان از دسترسی به بازسازی تنها بخشی از داستان است - اسرائیل از طریق بمباران، تیراندازی، گرسنگی دادن، آواره کردن اجباری و خودداری از رساندن دارو و کمک، هر روز کودکان فلسطینی را می‌کشد. ایالات متحده عمیقاً در این سوءاستفاده‌های شدید همدست است. اعضای کنگره باید از اتخاذ اقدامات مشخص برای پایان دادن به این همدستی حمایت کنند.»


نظرات

آخرین اخبار
هوش مصنوعی پزشک نیست؛ هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطاهای دارویی
هشدار سازمان غذا و دارو؛ 8 کرم آبرسان و مرطوب‌کننده غیرمجاز اعلام شد
راز مغزهای مقاوم در 90 سالگی؛ ژن‌ها چه نقشی در زوال عقل دارند؟
اثربخشی بیشتر داروها با فناوری نانویی
ضرورت توجه به علائم هشداردهنده آب سیاه مادرزادی
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
جدول لیگ برتر فوتبال بعد از هفته اول / استقلال بالاتر از تراکتور و سپاهان
صالحی: قدردانی شیخ نعیم قاسم از نقش ایران، نشان‌دهنده هماهنگی دیپلماسی و مقاومت است
تبریک انصارالله یمن به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی جنگ 33 روزه
پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند
گل‌گهر 1 - نساجی صفر؛ شروع شیرین رحمتی در سیرجان
حضور فعال ایران در نشست مجازی وزرای ورزش بریکس 2026
سپاهان 2 - چادرملو صفر؛ استارت سه‌امتیازی طلایی‌پوشان در لیگ+ فیلم خلاصه بازی
درآوردن موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک 10 ساله در رشت
افشای پیوند ترامپ و علوم غریبه!
استقلال 4 - 0 مس شهر بابک/ شروع طوفانی و صدرنشینی آبی ها در لیگ برتر+ فیلم خلاصه بازی
خیبر 1 - فجرسپاسی 1؛ فرار خرم‌آبادی‌ها از شکست
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو + فیلم گل های تراکتور
فرانسه خواستار توقف اشغالگری و پیگرد شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیستی شد
حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران عربستان در بندر المخا + فیلم
درخشش بنیامین فرجی در مسابقات جوانان؛ شکست قاطع نماینده فرانسه
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد
یک خبر مهم برای پیشکسوتان پرسپولیس
عکس های برتر سال 2026 با موضوع اقیانوس ها
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب هیچ فرقی نیست؛ حکم، حکم ولایت است
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان