×
بین الملل
شناسه خبر : 323456
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/22 ساعت 10:35
قاهره: ایران و آمریکا از فرصت موجود برای رسیدن به توافق استفاده کنند

قاهره: ایران و آمریکا از فرصت موجود برای رسیدن به توافق استفاده کنند

مصر با اشاره به روند جاری رایزنی‌ها میان تهران و واشنگتن، از دو طرف خواست از «فرصت موجود» برای پیشبرد مذاکرات و دستیابی به توافق استفاده کنند؛ درخواستی که همزمان با ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره نهایی شدن متن توافق مطرح شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: مصر از آمریکا و ایران خواست از «فرصت موجود» برای دستیابی به توافق میان دو کشور استفاده کنند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، قاهره تأکید کرده است که طرفین باید از فرصت کنونی برای پیشبرد مذاکرات و رسیدن به توافق بهره ببرند.

این درخواست در حالی مطرح می‌شود که رایزنی‌ها و مذاکرات میان واشنگتن و تهران درباره پرونده‌های مورد اختلاف همچنان ادامه دارد.

این اظهارات پس از آن صورت می گیرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا ساعاتی پیش در جمع خبرنگاران در کاخ سفید اعلام کرد: «ما به تازگی به یک توافق عالی در مورد جنگ با ایران رسیده‌ایم و قرار است اسناد نهایی شوند که باید طی چند روز آینده انجام شود. احتمالاً در اروپا امضا خواهیم داشت و این چیز خوبی است.»

رئیس جمهور آمریکا گفت که قادر به حضور در مراسم امضای توافق نخواهد بود اما جی‌دی ونس معاون رئیس جمهور برای توافق به اروپا می‌رود.

ترامپ با بیان اینکه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره توافق با ایران گفت وگو کرده است، مدعی شد که ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت و تنگه هرمز باز می‌شود.

رئیس جمهور آمریکا که در مراسمی در دفتر بیضی شکل کاخ سفید با خبرنگاران سخن می‌گفت، ادعا کرد: «متن (توافق) کاملا نهایی است. بنابراین خواهیم دید.»

او گفت که بازار سهام «این توافق را دوست دارد» و «این کار باید خیلی سریع انجام شود.»

وی همچنین گفت که علاوه بر بنیامین نتانیاهو با تعدادی از رهبران و سران کشورهای خلیج فارس در این باره صحبت کرده است.

ترامپ روز پنجشنبه خود را با تهدید مجدد ایران به حملات «بسیار سخت » آغاز کرد، اما چند ساعت بعد در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» خود مدعی شد که به‌ دلیل پیشرفت در مذاکرات با ایران، تصمیم گرفته برنامه‌های مربوط به تشدید درگیری و حملات پنجشنبه شب را لغو کند و تاکید کرد که یک توافق در دسترس است.

رئیس جمهور آمریکا طی چند هفته گذشته بارها ادعا کرده است که طرف‌های درگیر در آستانه توافق قرار دارند، بدون آنکه این ادعاها به نتیجه مشخصی منجر شده باشد.

ترامپ در ادامه اظهاراتش که به صورت زنده از شبکه‌های تلویزیونی آمریکا پخش می‌شد، همچنین گفت که با رهبران چند کشور از جمله قطر، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، بحرین به همراه اسرائیل و دیگران گفت وگو کرده است و به‌ زودی با ترکیه نیز گفت وگو خواهد کرد.

وی تصریح کرد: ما با ترکیه گفت وگو خواهیم کرد و رئیس‌جمهور اردوغان عالی است.

رئیس جمهور آمریکا از عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان نیز تمجید کرد و گفت: من او را «ژنرال» خطاب می‌کنم. او یک ژنرال است. او یک ژنرال بزرگ است؛ آن‌قدر بزرگ که در واقع یک فیلد مارشال است، یک رتبه بالاتر.

در پی ادعاهای ترامپ که بارها مدعی نزدیک بودن به توافق با جمهوری اسلامی ایران و پایان جنگ شده است، خبرنگاری از او پرسید که «شما قبلاً گفته‌اید که ایران و آمریکا به توافق نزدیک بودند. هنوز این اتفاق نیفتاده است. چرا اینقدر مطمئن هستید که این بار متفاوت است؟»

ترامپ در پاسخ به این پرسش ادعا کرد: چون آنها ضربه سختی را تحمل کرده‌اند. آنها ضربه‌ای را تحمل کرده‌اند که کمتر کسی می‌تواند تحمل کند و آنها خیلی بیشتر از من می‌خواهند به توافق برسند.


نظرات

آخرین اخبار
شگفتی در لیگ ملت‌ها؛ فرانسه مغلوب کانادا شد
انهدام باند ضرب سکه‌های تقلبی در آذربایجان غربی
ژیمناست‌های ایرانی راهی چین شدند
ستون فقرات ناتو فلج شد
گفت‌وگوی مهم ترامپ و پادشاه بحرین درباره ایران؛ جزئیات یک تماس حساس
قیمت بیت‌کوین و سایر رمزارزها+جزئیات
زلزله سیاسی در اسرائیل؛ ائتلاف نتانیاهو در آستانه سقوط
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 22 خرداد 1405 ؛ طلا در سراشیبی
عقب‌نشینی ترامپ، نفت را ارزان کرد
«دریاهای دروازه‌دار» جایگزین «دریاهای آزاد» می شوند
قاهره: ایران و آمریکا از فرصت موجود برای رسیدن به توافق استفاده کنند
ستاره‌های گمنامی که در جام جهانی می درخشند
ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان
کندوان و هراز یکطرفه می‌شوند
رقص میلیاردها دلار بر لبه پرتگاه هسته‌ای
5 مدال رنگارنگ برای دانشجویان فرنگی کار
سفر بدون ترافیک به شمال؛ شرایط جوی پایدار است
زمان رفع تحریم‌های ایران نامشخص است
9هزار زخمی در اسرائیل
ایران کجای مسابقه جهانی افزایش طول عمر ایستاده است؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 خرداد 1405 + جدول پخش
30 سال حبس برای یک رئیس جمهور
پایان خونین اختلافات خانوادگی در اسدآباد؛ 2 کشته و 2 مجروح
«بن سلمان» دعوت «مکرون» را رد کرد
برخورد جدی با پیامک های تبلیغاتی مزاحم
آنچه می‌خواهید از محتوای مذاکرات ایران و آمریکا بدانید
دردسر بزرگ برای کابینه استارمر؛یک استعفای ناگهانی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 22 خرداد + خلاصه فیلم ها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 22 خرداد+ وضعیت استان ها
وقتی ببرهای آسیا بیدار شدند؛ اولین بازگشت بزرگ جام جهانی 2026 + فیلم گل ها
آژیر قرمز برای سدهای تهران؛ راهکارهای فوری برای تابستان داغ
اعتراض و ادعای جدید کویت علیه ایران
وقتی 40 درصد تخت‌های بیمارستان سهم پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها می‌شود!
آمریکا: با دو پهپاد ایرانی در تنگه هرمز مقابله کردیم
پشت‌پرده تیراندازی خونین در منطقه «الدرین» یمن چیست؟
11 مرد منتخب کره جنوبی و جمهوری چک مشخص شدند
چگونه باکتری‌ها باعث بروز علائم اوتیسم در کودکان می‌شوند؟
سنتکام مدعی شد: گزارش‌های حمله به مخازن آب سیریک را بررسی می‌کنیم
فشار خون بالا چگونه به بدن پاتک می‌زند؟
فاجعه‌ای به نام هندزفری
هوش مصنوعی غذاهای شما را سالم‌تر و ارزان‌تر می‌کند
چشم در برابر چشم؛ چرا هکرهای حنظله آب کالیفرنیا را قطع نکردند؟
گوترش: ایران و آمریکا به دنبال توافق صلح باشند
قطع اینترنت ترمز تولید مقالات علمی را کشید
زلزله خفیف در شرق تهران؛ پردیس و بومهن بامداد امروز لرزیدند
سفر به روسیه آسان شد؟ + جزئیات توافق جدید تهران و مسکو
پایان 9 سال درخشش در سیتی؛ آغاز ماجراجویی برناردو سیلوا در تیم کهکشانی مورینیو
پیروزی با طعم انتقاد؛ چرا سرمربی مکزیک بعد از برد 2 بر صفر شاکی بود؟
ادعای جدید ترامپ درباره توافق با ایران و کنایه تلخ اکونومیست به او
سوخت‌گیری با کارت بانکی از تیرماه کلید می خورد