×
سیاسی
شناسه خبر : 323259
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/21 ساعت 09:58
ایروانی در شورای امنیت: ایران هرگز تحت فشار مذاکره نخواهد کرد

ایروانی در شورای امنیت: ایران هرگز تحت فشار مذاکره نخواهد کرد

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران هرگز تحت تهدید و فشار وارد مذاکره نمی‌شود و در برابر هرگونه اقدام تجاوزکارانه، حق ذاتی دفاع از خود را محفوظ می‌داند.

نورنیوز-گروه سیاسی:  "امیرسعید ایروانی"، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با عنوان «پیشبرد راه‌حل‌های سیاسی در خاورمیانه از طریق میانجی‌گری و گفتگو» گفت: رئیس‌جمهوری ایالات متحده باید از تهدیدهای مکرر خود علیه ایران، از جمله تهدید مجدد توسل به استفاده از زور که امروز مطرح کرد، خودداری کند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ایران هرگز تحت تهدید و فشار مذاکره نکرده و هرگز در برابر فشار یا اجبار تسلیم نخواهد شد.

ایروانی با بیان اینکه ایالات متحده بارها این سیاست شکست‌خورده را دنبال کرده است و تاکنون باید دریافته باشد که تهدید و ارعاب نظامی نتیجه معکوس دارد، افزود: اگر واشنگتن واقعا به دنبال یک راه‌حل دیپلماتیک است، باید زبان تهدید را کنار بگذارد و بر پایه احترام متقابل، برابری حاکمیتی و پایبندی کامل به حقوق بین‌الملل با ایران تعامل شود.

وی ادامه داد: ایالات متحده و رژیم اسرائیل بارها آتش‌بس جامع 8 آوریل را نقض کرده‌اند. در مواجهه با این نقض‌ها و حملات مسلحانه مداوم، ایران در پاسخ به هرگونه اقدام تجاوزکارانه، حق ذاتی دفاع از خود را که طبق ماده 51 منشور سازمان ملل متحد به رسمیت شناخته شده است، اعمال کرده و همچنان اعمال خواهد کرد.

ایروانی تصریح کرد: ایران همچنان مصمم است از حاکمیت، تمامیت ارضی، امنیت ملی و مردم خود دفاع کند. ایالات متحده و رژیم اسرائیل، به‌عنوان طرف‌های متجاوز، مسوولیت کامل تمامی پیامدهای ناشی از اقدامات غیرقانونی خود و هرگونه تشدید تنش متعاقب آن را بر عهده خواهند داشت.

نماینده ایران نزد سازمان ملل متحد در ادامه اظهار داشت: برای پیشبرد صلح، ثبات و امنیت در خاورمیانه، شورای امنیت باید به ریشه‌های اصلی منازعه و بی‌ثباتی بپردازد. این ریشه‌ها شامل ادامه اشغال سرزمین‌های فلسطینی، لبنان و سوریه؛ اقدامات تجاوزکارانه مکرر رژیم اسرائیل در سراسر منطقه و نیز حضور نظامی طولانی مدت ایالات متحده در منطقه همراه با سیاست‌های مخرب سلطه‌جویانه آن است که طی دهه‌ها به تقابل، ناامنی و بی‌اعتمادی دامن زده است.

این دیپلمات ایرانی با تاکید بر اینکه تا زمانی که اشغال و تجاوز ادامه داشته باشد، مقاومت در برابر آن ادامه خواهد یافت، ادامه داد: هیچ روند سیاسی یا دیپلماتیکی نمی‌تواند اشغال یا تجاوز را مشروعیت بخشد یا توجیه کند و هیچ راه‌حل پایداری نیز بدون پرداختن به این واقعیت اساسی قابل تحقق و دستیابی نیست.

ایروانی افزود: بر این اساس، صلح، ثبات و امنیت جمعی پایدار در منطقه، مستلزم پایان اشغال، احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها، پاسخگویی در قبال اقدامات تجاوزکارانه، و اجرای بدون تبعیض و بدون استانداردهای دوگانه حقوق بین‌الملل است. تنها بر این مبناست که منطقه می‌تواند به سوی صلح، ثبات و امنیت مشترک واقعی حرکت کند.

نماینده ایران نزد سازمان ملل متحد با بیان اینکه تحولات اخیر در منطقه، به‌ویژه جنگ غیرموجه و غیرقابل توجیهی که ایالات متحده علیه ایران به راه انداخت، بار دیگر نشان داد که ادامه حضور نظامی خارجی در خلیج فارس نمی‌تواند امنیت پایدار برای منطقه به همراه داشته باشد، گفت: صلح، ثبات و امنیت پایدار تنها از طریق گفتگو، همکاری و اعتمادسازی میان کشورهای منطقه و بر پایه احترام متقابل، برابری حاکمیتی، حسن همجواری، و پایبندی کامل به حقوق بین‌الملل و اهداف و اصول منشور ملل متحد، و به دور از هرگونه مداخله و اجبار خارجی قابل تحقق است.

 


اخبار مرتبط
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
جمعه 1405/04/26 ساعت 04:40
ایروانی: حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران مصداق جنایات جنگی است
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل، اقدامات تجاوزکارانه و حمله به زیرساخت های غیرنظامی ایران را محکوم کرد.
نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن کاملاً بی‌اساس است
سه‌شنبه 1405/04/23 ساعت 02:04
نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن کاملاً بی‌اساس است
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد، اتهام مطرح‌شده از سوی آمریکا در نشست شورای امنیت درباره سوءاستفاده ایران از سفر هیأت یمنی برای انتقال تجهیزات نظامی را رد کرد و آن را اتهامی ساختگی با هدف گمراه کردن شورای امنیت و منحرف کردن افکار عمومی از اقدامات آمریکا علیه مردم ایران دانست.
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
جمعه 1405/04/19 ساعت 22:40
هشدار ایران به آمریکا درباره پیامدهای نقض تعهداتش
ایروانی هشدار داد که اگر آمریکا به نقض تعهداتش ادامه دهد، ایران دیگر ملزم به اجرای تعهداتش نیست.
آمریکا عامل خیانت به دیپلماسی است
پنج‌شنبه 1405/04/11 ساعت 19:58
آمریکا عامل خیانت به دیپلماسی است
ایروانی اذعان داشت:آمریکا عامل اصلی خیانت به دیپلماسی است؛ به هر گونه نقض یادداشت تفاهم پاسخ قاطع خواهیم داد.
جهان بدون اجماع در شورای امنیت به کدام سو می‌رود
پنج‌شنبه 1405/03/21 ساعت 13:12
نورنیوز بررسی می‌کند،
جهان بدون اجماع در شورای امنیت به کدام سو می‌رود
نشست شورای امنیت درباره تلاش برای احیای کمیته 1737 و بازگشت پرونده تحریم‌های ایران با اختلافات جدی حقوقی و سیاسی همراه شد؛ این روند با تردیدهای گسترده نسبت به مبنای قانونی و کارآمدی سازوکارهای بین‌المللی مواجه است.
ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است
پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 18:59
ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است
«امیرسعید ایروانی» سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد گفت: اقدامات ایران در تنگه هرمز، قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است. ایران نمی‌توانست اجازه دهد چنین آبراه حیاتی‌ به گذرگاهی برای اقدامات خصمانه و تجاوز نظامی علیه حاکمیت، تمامیت ارضی و منافع حیاتی‌اش تبدیل شود.
نظرات

آخرین اخبار
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند