×
اجتماعی
شناسه خبر : 323134
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 17:27
آغاز فاز جدید اجرای پزشک خانواده؛ کدام شهرها مشمول طرح شدند؟

آغاز فاز جدید اجرای پزشک خانواده؛ کدام شهرها مشمول طرح شدند؟

معاون توسعه وزارت بهداشت از آغاز اجرای برنامه پزشک خانواده در 20 شهر کشور از 25 خردادماه خبر داد و آن را گامی مهم در توسعه خدمات سلامت عنوان کرد.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: نخستین جلسه پایش آمادگی 20 شهر جدید برای فاز دوم اجرای برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع با حضور مدیران وزارت بهداشت، دانشگاه‌های علوم پزشکی و مدیران استانی سازمان‌های بیمه‌گر برگزار و در آن بر ضرورت هم‌افزایی میان تمامی ارکان نظام سلامت، تقویت زیرساخت‌ها و آمادگی کامل برای اجرای این برنامه ملی تأکید شد.

این جلسه پایش آمادگی برای شهرهای دلفان، تاکستان، خوی، بهارستان، اسلامشهر، مراغه، دماوند، دشتستان، رفسنجان، گناباد، هرسین، محلات، تربت حیدریه، بم، کبودرآهنگ، خمین، نیشابور، کارون، زرند، شاهرود برای فاز دوم اجرای برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع برگزار شد.

طاهر موهبتی در این نشست با اشاره به آغاز فرآیند پایش فاز دوم اجرای برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع اظهار کرد: همزمان با آغاز فاز نخست برنامه در 20 شهر از 25 خردادماه و 5 شهر دیگر که نخستین شهرهای اجرای پایلوت برنامه بودند، ارزیابی آمادگی 20 شهر دیگر نیز برای ورود به فاز دوم در دستور کار قرار گرفته است تا اجرای این برنامه ملی با آمادگی کامل و بدون وقفه دنبال شود. با اضافه شدن این شهرها از 25 تیرماه، مجموع شهرهایی که برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در آنها اجرا می‌شود به 45 شهر خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع از اولویت‌های مهم نظام سلامت و مورد تأکید رئیس‌جمهور است، افزود: موفقیت این برنامه نیازمند همدلی، هماهنگی و همکاری تمامی ارکان درگیر در حوزه سلامت بوده و بدون مشارکت فعال دانشگاه‌ها، بیمه‌ها و سایر دستگاه‌های مرتبط، دستیابی به اهداف آن امکان‌پذیر نخواهد بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت در همه شرایط در کنار مردم ایستاده و همان‌گونه که در روزهای اخیر نیز شاهد بودیم، فعالیت تیم‌های پایش در استان‌ها بدون وقفه ادامه یافت تا روند آماده‌سازی این برنامه ملی دچار اختلال نشود.

بابک فرخی، رئیس مرکز مدیریت شبکه و جانشین دبیر ستاد اجرایی برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع نیز با تشریح اقدامات اجرایی فاز دوم برنامه گفت: هدف اصلی از برگزاری جلسات پایش، شناسایی دقیق چالش‌ها، انتقال تجربیات مرحله نخست و رفع موانع احتمالی پیش از آغاز اجرای برنامه در شهرهای جدید است.

وی افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی باید فرصت باقی‌مانده را برای تکمیل زیرساخت‌های اجرایی، آماده‌سازی سامانه‌های الکترونیک، آموزش نیروهای انسانی و هماهنگی با سازمان‌های بیمه‌گر به‌کار گیرند تا شرایط برای اجرای مطلوب برنامه فراهم شود.

فرخی با اشاره به ابعاد گسترده این طرح ملی اظهار کرد: در قالب برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع، حدود یک میلیارد مراجعه سالانه در نظام سلامت ساماندهی خواهد شد و این موضوع می‌تواند نقش مؤثری در مدیریت منابع، کاهش مراجعات غیرضروری و افزایش بهره‌وری خدمات سلامت ایفا کند.

وی همچنین تصریح کرد: استانداران به عنوان رؤسای ستادهای استانی اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع، نقش مهمی در هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی استان‌ها برعهده دارند و این ظرفیت می‌تواند به تسریع اجرای برنامه کمک کند.

 


نظرات

آخرین اخبار
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان