×
بین الملل
شناسه خبر : 323132
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 18:14
حمله لفظی نتانیاهو و اردوغان به همدیگر

حمله لفظی نتانیاهو و اردوغان به همدیگر

نتانیاهو امروز چهارشنبه در شبکه اجتماعی ایکس اردوغان را متهم به نسل کشی علیه کردها، سرکوب مردم و زندانی کردن رقبای سیاسی خود کرد. رئیس‌جمهور ترکیه، اعلام کرد که حملات اسرائیل به سوریه و لبنان به مرحله‌ای رسیده که امنیت ترکیه را نیز تهدید می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه مبنی بر اینکه تل آویو اقدام‌های تخریبی در منطقه انجام می‌دهد، ادعا کرد، او آخرین کسی است که می‌تواند به اسرائیل درس اخلاق بدهد.

  نتانیاهو امروز چهارشنبه در شبکه اجتماعی ایکس اردوغان را متهم به نسل کشی علیه کردها، سرکوب مردم و زندانی کردن رقبای سیاسی خود کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین رئیس جمهور ترکیه را یک «دیکتاتور یهودستیز» خواند و عنوان کرد که اردوغان آخرین کسی است که می‌تواند به کابینه اسرائیل درس اخلاق بدهد.

با وجود اینکه آمار شهدا در غزه به نزدیک به ۷۳ هزار نفر رسیده است و اسرائیل با تجاوزات خود علیه لبنان، سوریه و ایران جان‌ها زیادی را گرفته است، نتانیاهو، کابینه و ارتش اسرائیل را «اخلاقی‌ترین» در جهان توصیف کرد.

وی در ادامه بار دیگر تهدید کرد که به اقدامات قاطع علیه ایران و نیروهای نیابتی آن ادامه خواهند داد.

رئیس جمهوری ترکیه، امروز در اظهاراتی رژیم صهیونیستی را مانع تحقق صلح و ثبات در منطقه دانست و تاکید کرد که حملات اسرائیل به سوریه و لبنان تهدیدی برای کشورش نیز است.

اردوغان هشدار داد: کابینه اسرائیل از حد و مرز خود عبور کرده و به تهدیدی برای تمام دنیا تبدیل شده است. از هدف قرار دادن سوریه و لبنان توسط رژیم اسرائیل چشم پوشی نمی کنیم زیرا این دو کشور برای امنیت ما مهم هستند.

وی افزود: من این را به صراحت می‌گویم که هیچ کس نباید با سرنوشت خود قمار کند و هیچ کس نباید توسط اتحاد صهیونیستی به دنبال خود کشیده شود. هرگونه نقض حقوق ترکیه یا حقوق جمهوری ترک قبرس شمالی در مدیترانه شرقی با پاسخ قاطع و بسیار قوی ما روبرو خواهد شد.

وی گفت: ما شاهد اقدامات تخریبی در دریای مدیترانه به رهبری اسرائیل هستیم و هیچ کس نباید در آن جا ماجراجویی کند. اگر قلدری اسرائیل متوقف نشود، تمام دنیا نتایج آن را متحمل خواهد شد.

اردوغان: شبکه آدم‌کش نتانیاهو ترکیه را نیز تهدید می‌کند

 رئیس‌جمهور ترکیه، اعلام کرد که حملات اسرائیل به سوریه و لبنان به مرحله‌ای رسیده که امنیت ترکیه را نیز تهدید می‌کند.

به گزارش رویترز، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، روز چهارشنبه هشدار داد که حملات اسرائیل به سوریه و لبنان اکنون تهدیدی مستقیم برای امنیت ترکیه محسوب می‌شود و «تجاوزگری» اسرائیل خطری برای کل جهان است که باید متوقف شود.

ترکیه که عضو ناتو است، در ماه‌های اخیر از سرسخت‌ترین منتقدان عملیات نظامی اسرائیل علیه ایران، غزه و لبنان بوده و بارها اعلام کرده است که اسرائیل بزرگ‌ترین مانع بر سر راه صلح و ثبات منطقه‌ای است. آنکارا همچنین تمامی مبادلات تجاری خود با اسرائیل را متوقف کرده و خواستار اتخاذ اقدامات حقوقی علیه این کشور در دادگاه‌های بین‌المللی شده است.

اردوغان در سخنرانی خود در پارلمان و در جمع نمایندگان حزب حاکم عدالت و توسعه (AKP) گفت: «حملات بنیامین نتانیاهو و شبکه آدم‌کشان او علیه لبنان و سوریه به نقطه‌ای رسیده که اکنون ترکیه را نیز تهدید می‌کند.»

وی افزود که امنیت ترکیه به طور مستقیم با امنیت سوریه و لبنان گره خورده است.

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین رژیم صهیونیستی را متهم کرد که با دامن زدن به اختلافات در جزیره قبرس، در حال اجرای «تلاشی پنهانی» برای بی‌ثبات کردن کشورهای آفریقایی و منطقه مدیترانه است.

ترکیه پیش‌تر نیز اسرائیل را مسئول آغاز جنگ میان آمریکا و ایران دانسته و اقدامات تل‌آویو را «تحریک‌آمیز» توصیف کرده بود.

اردوغان در ادامه از قدرت‌های جهانی خواست موضعی صریح‌تر در برابر اسرائیل اتخاذ کنند و گفت سکوت جامعه بین‌المللی باعث جسورتر شدن این رژیم شده است.

وی تاکید کرد: «بازگرداندن اسرائیل به چارچوب قانون و حاکمیت حقوقی دیگر تنها وظیفه چند کشور نیست، بلکه مسئولیتی مشترک برای تمام بشریت است.»


نظرات

آخرین اخبار
14 کشته و زخمی در برخورد خودرو با تجمع مردمی در مشهد + فیلم حادثه
پاسخ گسترده ایران به تجاوز آمریکا؛ موشک‌های ایرانی آسمان منطقه را شکافتند
نورنما | تصاویر هوایی از قبل و بعد سیل نپال
پایان هژمونی آمریکا؛ چرا جهان آرزوی شکست واشنگتن در برابر ایران را دارد؟
مخالفت قاطع مجلس با افزایش 100 درصدی تعرفه واردات خودرو
ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز «مضحک» است؛ ایران کنترل را در دست دارد
خشم ترامپ از واکنش ایران به تجاوزهای آمریکا
عارف: جنگ اقتصادی دشمن را با «فرماندهی واحد» خنثی می‌کنیم
پیام تبریک سرلشکر وحیدی به مناسبت روز پدافند هوایی: آسمان ایران نفوذناپذیر است
هراس در سفارت آمریکا؛ هشدار امنیتی فوری به شهروندان آمریکایی در خاورمیانه
تهدید متقابل وزیر خارجه اسرائیل علیه بریتانیا؛ بالا گرفتن تنش‌ها
آژانس اتمی مدعی عدم دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران شد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ ترمز تراکتور کشیده شد
چرخش برلین به سمت الجزایر برای پایان دادن به وابستگی گازی
پهپاد «وتر»؛ شکارچی با سرعت 260 کیلومتری روسیه از راه رسید
فراتر از سخت‌افزار؛ ضربه به توان پردازشی و هوش مصنوعی ارتش آمریکا در بحرین
پاسخ صریح عراقچی به بدعهدی آمریکا: توپ در زمین واشنگتن است
فروپاشی اقتصاد ایران، واقعیت یا جنگ روانی؟
بررسی تعطیلی کنسولگری روسیه در بن؛ آیا روابط آلمان و روسیه قطع می‌شود؟
آیا تونس به سمت انقلاب جدید می‌رود؟
پزشکیان در گفتگو با گوترش: آمریکا ناقض قوانین بین‌المللی است
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»
حماس: آمریکا و کشورهای میانجی برای توقف نقض توافق آتش‌بس اقدام کنند
تبعات جنگ ایران برای بریتانیا؛ هزینه بدهی انگلیس رکورد زد
امنیت میراث جهانی؛ توقف فعالیت معدن در حریم تخت‌جمشید
تله‌گذاری مرگبار اشغالگران؛ شکار شهروندان سوری با نقاب امدادرسانی
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
پنتاگون در چالش مدیریتی؛ اختلاف هگست و دریسکول به کجا ختم می‌شود؟
توقیف محموله سنگین مهمات جنگی؛ 181 قبضه سلاح غیرمجاز کشف شد
واکنش سازمان سنجش به توقف TOEFL و GRE برای ایرانی‌ها
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405
چرخش راهبردی اردوغان در بیشکک؛ تاکید بر نظم جهانی چندقطبی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا 10 شهریور ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نفتکش سعودی
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
بازار خودرو منفجر شد؛ رکوردشکنی تارا با 515 میلیون تومان گرانی
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان
قالیباف: کنترل کامل تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ماست
بحران بدهی مصر؛ پیشنهاد جنجالی تسویه با درآمد کانال سوئز