×
اجتماعی
شناسه خبر : 323039
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 10:10
اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها

اعلام تصمیمات وزارت علوم در خصوص نحوه برگزاری امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه ها

معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد امتحانات مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و امتحانات تحصیلات تکمیلی همچنان حضوری است.

 نورنیوز-گروه اجتماعی: علی واحدی معاون آموزشی وزارت علوم در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران طی سخنانی درخصوص برگزاری کلاس‌های درس و امتحانات دانشگاه‌ها، بیان کرد: پس از توقف جنگ حرکت تدریجی به سمت برگزاری کلاس‌های حضوری در دانشگاه‌ها آغاز شد.

وی افزود: امتحانات مقطع تحصیلات تکمیلی مانند کلاس‌های درس‌شان به‌صورت حضوری است. برخی دانشگاه‌ها در حال برگزاری امتحانات مقطع تحصیلات تکمیلی هستند.

 



 

معاون وزارت علوم گفت: امتحانات مقطع کارشناسی مانند کلاس هایشان در تاریخ های اعلامی دانشگاه‌ها به صورت مجازی خواهد بود.

واحدی با اشاره به اقدامات و برنامه‌های این معاونت در دوران جنگ، اظهار داشت: امسال، سال تحصیلی خاص و ویژه‌ای داشتیم. شروع سال تحصیلی با امتحانات نیمسال تحصیلی گذشته بود. حوادث دی‌ماه نیز باعث شد امتحانات کارشناسی مجازی برگزار شود و جنگ تحمیلی باعث شد کلاس های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه‌ها مجازی شود.

وی امنیت و سلامت دانشجویان را اولویت این معاونت در این شرایط اعلام کرد و گفت : به ترتیب با فراهم شدن فضا و تداوم پایداری شرایط کلاسهای تحصیلات تکمیلی حضوری شد و کلاس‌های عملی و آزمایشگاه‌های دوره کارشناسی با تدابیر دانشگاه‌ها و اساتید حضوری شد.

معاون وزیر علوم با اشاره به جامعه آماری دانشجویان امروز در کشور تاکید کرد: سه میلیون و 400 دانشجو در حال حاضر تحصیل می‌کنند که حدود 50 درصد آن‌ها زن و سایر مرد هستند. حدود دو میلیون کارشناسی، 400 هزار نفر کاردانی و بیش از یک میلیون در مقطع ارشد و مابقی در مقطع دکتری و بالاتر تحصیلی می‌کنند.

وی با اشاره به نرخ داوطلبان ادامه داد: در اخرین آمار در سال 1404به 980 هزار نفر رسیده که البته در رشته‌های مختلف متفاوت است و در ریاضی با کاهش و در حوزه علوم انسانی و علوم تجربی رشد داشتند. قبلاً در رشته‌های فنی با کاهش روبرو بودیم الان در حوزه مهندسی با کاهش جمعیت دانشجویی روبرو هستیم. این موارد سیگنال‌هایی است که باید به آن توجه کنیم.

معاون وزیر علوم از هر ده بیکار 4 نفر دارای مدرک دانشگاهی هستند، یادآور شد: این موارد در حوزه دانش‌آموختگان نیز خود را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به پیامدهای جنگ در این حوزه گفت: خسارات گسترده به اموزش عالی و تعرض به بیش از 30 دانشگاه و خسارات انسانی که باعث شد ما 5 استاد در وزارت علوم و 2 استاد دانشگاه آزاد 2 را به همراه تعداد زیادی از دانشجویان از دست دهیم. با این وجود ما در این حوزه سرمایه‌های زیادی داریم، رتبه علمی ما از ویترین‌های افتخار کشور است. دسترسی به آموزش عالی توسعه یافته و با این پیشنیه باید شرایط جنگ را مدیریت و تدبیر کرد. لذا معتقدیم آموزش عالی در دوران جنگ کارنامه قابل قبولی داشت.

وی در ادامه از اعطای بورسیه مسیر میناب 168 به برخی دانشجویان خبر داد و اعلام جزئیات آن را به هفته آینده موکول کرد.

معاون وزیر علوم با اشاره به آماری از برگزاری کلاس‌های مجازی گفت: در هفته اول 1405 در مقاطع مختلف، حدود 70 درصد کلاس‌ها برگزار شد و 30 درصد کلاس‌ها برگزار نشد که شامل کلاس‌های عملی و آزمایشگاه‌ها بوده است.

واحدی به برخی از چالش‌های کلاس‌های مجازی نیز اشاره کرد و گفت: مشکلات اختلالات اینترنت و زیرساختاری، کاهش مشارکت دانشجویان، عدم توجه و تمرکز دانشجویان و عدم تسلط اساتید به محیط مجازی از جمله چالش‌های برگزاری کلاس‌های مجازی بود.


نظرات

آخرین اخبار
واکنش سرمربی مکزیک؛ شکست برابر انگلیس چیزی از ارزش ما کم نمی‌کند
قیمت گوشت قرمز امروز 15 تیر 1405 + جدول
ادعای نتانیاهو درباره جنوب لبنان تکذیب شد
معمار تحول علمی ایران
آخرین آمار قربانیان زلزله ویرانگر ونزوئلا
تهران در امتداد اشک و حماسه؛ آخرین وداع در مصلی تا تشییع بزرگ از دماوند تا آزادی
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 15 تیر 1405
هالند: هر توپی به من برسد باید گل شود!
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 تیر 1405+ جدول
پس از دبل مقابل مکزیک؛ جایزه بهترین بازیکن به بلینگام رسید
برنامه بازی‌های جام جهانی دوشنبه 15 تیر و بامداد سه شنبه
نجف اشرف در آستانه تشییع رهبر شهید؛ آمادگی کامل از فرودگاه تا حرم علوی
پایان کار کی‌روش در غنا؛ سرمربی پرتغالی با پیامی احساسی رفت
حمله گسترده روسیه به اوکراین؛ کی‌یف و 7 استان هدف موشک و پهپاد
نتایج وام 75 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد+جزییات
رحمتی جانشین تارتار در گل گهر شد
آیین وداع با رهبر شهید بدون فوتی و با امنیت کامل به پایان رسید
مکزیک 2-3 انگلیس؛ طوفانِ بلینگام راه صعود سه‌شیرها را هموار کرد
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 15 تیر+ وضعیت استان ها
متخصص طب ایرانی: با چند توصیه ساده از خستگی و گرمازدگی پیشگیری کنید
برزیل 1-2 نروژ ؛ ارلینگ هالند حکم حذف برزیل را امضا کرد!
هشدار متخصصان درباره حضور سالمندان در تجمعات
چگونه برای تشییع میلیونی آماده شویم؟ راهکارهایی برای حفظ آرامش و تمرکز
پژوهش جدید: عوارض کبد چرب فراتر از آسیب به خودش است
این نوع سردرد خطر سکته مغزی را بالا می‌برد
آسیب‌های دوران کودکی خطر چاقی را افزایش می‌دهد
اولین بازی رئال مادرید در لالیگا به تعویق می‌افتد
ادعای نویسنده آمریکایی درباره بازتاب جهانی مراسم وداع با رهبر شهید
آتش‌سوزی دوباره در منطقه گردشگری رود رونه باشت
واکنش رونالدو به شایعه خداحافظی؛ پایان یک ابهام بزرگ
توصیه‌های اورژانسی برای حضور ایمن در تجمعات و جمعیت‌های انبوه
ترامپ بار دیگر با جولانی دیدار می‌کند
متهم پرونده کودک‌آزاری و قتل یک کودک در مهرستان بازداشت شد
تمرین فردای استقلال با تصمیم کادرفنی تعطیل شد
قدردانی ترامپ از بخشش کارت قرمز بالوگان!
دعوت مردم عراق به شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید
حماس از طرح جدید اشغالگران برای یهودی‌سازی الخلیل خبر داد
اعتراف نشنال اینترست به ناکامی آمریکا در برابر ایران
تجلی وحدت ملی در وداع با رهبر شهید؛ حضور میلیونی در نماز بر پیکر مطهر
پروازهای فوق‌العاده ایران‌ایر به نجف و مشهد برقرار شد
مدافع ملی‌پوش در تمرین سپاهان حاضر شد
نامزد انتخابات فرانسه: ایران آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکست داد
ذوب‌آهن با تمدید قرارداد کاپیتان، نقل‌وانتقالات را آغاز کرد
تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر تداوم رویکردهای تحولی در قوه قضائیه
رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم
گروسی: اقدامات روس‌اتم درباره نیروگاه بوشهر منطقی بود
تحلیلگر صهیونیست: ایران آرام نخواهد نشست
تعطیلی سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد در روز چهارشنبه
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد اعلام شد
وزیر خارجه سابق اتریش: جایگاه ایران در عرصه جهانی تقویت شده است