×
بین الملل
شناسه خبر : 323005
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 02:38
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است

ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است

یک مقام کاخ سفید در گفت وگو با تارنمای پولیتیکو همزمان با دور جدید حملات علیه ایران ادعا کرد: موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: تارنمای پولیتیکو عصر سه شنبه به وقت محلی در پی دور جدید حملات علیه ایران به بهانه سقوط بالگرد آمریکایی به نقل از یک مقام ارشد کاخ سفید مدعی شد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا همچنان بر این باور است که توافق صلح با ایران در دسترس است، حتی با وجود اینکه ایالات متحده شامگاه سه‌شنبه «حملات تلافی‌جویانه‌ای» را علیه ایران آغاز کرده است.


این مقام کاخ سفید ادعا کرد که به رغم دور تازه حملات به ایران «در وضعیت فعلی توافق هیچ تغییری ایجاد نشده است.» و توافق با تهران «همچنان نزدیک است.»

پیش از این حملات، «جی‌دی ونس»، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه‌ای با سی‌بی‌اس گفت آمریکا «بسیار نزدیک» به توافق است، اما ممکن است این توافق «در هفته آینده» یا حتی «چند ماه دیگر» حاصل شود.

ونس در مصاحبه‌ای که هفته آینده بصورت کامل پخش خواهد شد، ادعا کرد: «ببینید، فکر می‌کنم توافق می‌تواند در هفته آینده انجام شود، اما ممکن است چند ماه دیگر هم طول بکشد.»
او با این حال ابراز اطمینان کرد که این توافق پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر حاصل خواهد شد و گفت: «بله، قطعاً. فکر می‌کنم قبل از انتخابات میان‌دوره‌ای چیزهای زیادی را خواهیم دانست.»
دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا نیز پیش از این حملات گفته بود توافقی برای پایان دادن به جنگ طی دو هفته آینده حاصل خواهد شد.
وی دوشنبه شب به وقت محلی در گفتگو با خبرنگاران ادعا کرد: این توافق ممکن است ظرف «دو یا سه روز» انجام شود اما روز سه شنبه به وقت محلی ادعا کرد: ایران یک بالگرد آپاچی را سرنگون کرده و تهدید به حمله مجد کرد.

رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در شبکه تروث سوشال خود مدعی شد: «به‌تازگی از سوی نیروهای نظامی بزرگ‌ مان مطلع شدم که شب گذشته ایرانی‌ها یکی از بالگردهای بسیار پیشرفته آپاچی ما را هنگام گشت‌زنی بر فراز تنگهٔ هرمز سرنگون کرده‌اند.»

رئیس جمهوری آمریکا با تهدید ایران برغم آتش بس مدعی شد: «دو خلبان در این مأموریت حضور داشتند که هر دو سالم و بدون جراحت هستند. با این حال، ایالات متحده ناگزیر است به این حمله پاسخ دهد. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.»

رئیس جمهوری آمریکا با تایید تجاوز مجدد به ایران در گفت وگو با شبکه ای بی سی نیوز مدعی شد: «به نظر من پاسخ دادن بسیار مهم است. آنها یک بالگرد ما را سرنگون کردند و ما همین الان در حال پاسخ دادن هستیم.»

وی مدعی شد: «این پاسخی (واکنشی) به کاری است که آنها دیشب با بالگرد ما انجام دادند (سرنگون کردند) و من معتقدم که این پاسخ باید بسیار قوی و قدرتمند باشد و این پاسخ هم همینطور است.»

ترامپ در عین تجاوز مجدد به ایران مدعی شد: « من همیشه در طول زندگی‌ام به پاسخ قاطع اعتقاد داشته‌ام. ما توافقی بسیار خوب داشتیم و احتمالاً همچنان خواهیم داشت.»

این حملات و نقض آتش بس از سوی آمریکا در حالی است که ترامپ بارها مدعی نزدیک شدن به توافق با جمهوری اسلامی ایران شده و از سوی دیگر فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکایی در منطقه موسوم به سنتکام با تایید سقوط این بالگرد اعلام کرده تحقیقات برای مشخص شدن علت این حادثه آغاز شده و نتیجه این تحقیقات مشخص نشده است.


نظرات

آخرین اخبار
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون