×
سیاسی
شناسه خبر : 322999
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 09:27
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت

حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت

در پی حملات بامداد چهارشنبه آمریکا به نقاطی در هرمزگان، قشم و سیریک، ساعتی قبل سپاه پاسداران و ارتش از حمله پهپادی به ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین و انهدام یک فروند پهپاد MQ-9 و حمله موشکی به آشیانه جنگنده های آمریکا در الازرق اردن خبر داد. بامداد امروز دونالد ترامپ مدعی شد حملات آمریکا در واکنش به انهدام یک بالگرد آپاچی انجام شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: تنش‌های نظامی میان ایران و آمریکا بامداد چهارشنبه وارد مرحله تازه‌ای شد. ساعاتی پس از شنیده شدن چندین صدای انفجار در قشم و سیریک و انتشار گزارش‌هایی درباره حمله جنگنده‌های آمریکایی به چند نقطه در استان هرمزگان، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای جزئیات این حملات و پاسخ نیروهای ایرانی را تشریح کرد.
بر اساس اطلاعیه سپاه، آمریکا در نخستین ساعات بامداد با آنچه «بهانه‌های واهی» خوانده شده، مناطقی در جاسک، سیریک و قشم را هدف قرار داد که در نتیجه آن یک دکل مخابراتی در سیریک آسیب دید و دو مخزن آب در بخش بمانی این شهرستان منهدم شد.
همزمان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد این حملات در واکنش به انهدام یک فروند بالگرد آپاچی ارتش آمریکا انجام شده و عملیات نظامی واشنگتن همچنان ادامه دارد. در مقابل، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه این اقدام را تجاوزی آشکار علیه خاک ایران توصیف کرد و بر حق پاسخگویی نیروهای مسلح به هرگونه تعرض تأکید کرد.
سپاه پاسداران نیز اعلام کرد در پاسخ به این حملات، رزمندگان نیروی دریایی سپاه ساعت ۲:۳۰ بامداد ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین را هدف حمله پهپادی قرار داده‌اند. همچنین در اطلاعیه دیگری از انهدام یک فروند پهپاد MQ-9 آمریکا در آسمان شهرستان جم استان بوشهر خبر داد و اعلام کرد این پهپاد هنگام نزدیک شدن به صحنه درگیری در تنگه هرمز توسط پدافند هوایی سپاه سرنگون شده است.

صدای انفجار در بندر سیریک و قشم

شامگاه سه شنبه، صدای انفجار‌هایی در محدوده شهرستان سیریک از سوی منابع محلی و ساکنان بندر سیریک و روستاهای اطراف گزارش شده است.
 
بر اساس این گزارش، هنوز ماهیت این صداها به طور دقیق مشخص نیست و هیچ‌ یک از نهادهای رسمی نظامی و انتظامی تا این لحظه درباره علت وقوع این صداها اظهارنظری نکرده‌اند. 

به گزارش صدا و سیما در قشم دقایقی بعد از نیمه شب  یک مکان در قشم مورد حمله قرار گرفته است به گفته یک منبع آگاه ۶ صدای انفجار در قشم شنیده شده که بر اثر پرتابه‌های دشمن بوده است.


ترامپ: باید به انهدام بالگرد آپاچی پاسخ می‌دادیم

دقایقی پس از انتشار گزارش‌هایی از وقوع چند انفجار در جنوب کشور، منابع خبری از حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در استان هرمزگان خبر دادند. همزمان رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد این حملات در واکنش به انهدام یک بالگرد آپاچی

انجام شده و عملیات نظامی همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار تسنیم، بامداد امروز صدای دست‌کم ۶ انفجار در مناطق مختلف جنوب کشور از جمله جزیره قشم، شهرستان سیریک و میناب شنیده شد. بر اساس گزارش‌های اولیه، این انفجارها ناشی از اصابت پرتابه‌های شلیک‌شده توسط

جنگنده‌های آمریکایی بوده است.

صدا و سیما نیز اعلام کرد دقایقی پیش یکی از مناطق جزیره قشم هدف حمله قرار گرفته است. یک منبع آگاه با تأیید شنیده شدن چندین صدای انفجار در این منطقه، علت آن را حملات دشمن عنوان کرد.

همزمان با این تحولات، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) اعلام کرد حملات نظامی علیه ایران با دستور مستقیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، انجام شده است.

ترامپ نیز در گفت‌وگو با شبکه ای‌بی‌سی نیوز با اشاره به سقوط یک بالگرد آپاچی، مدعی شد: «باید به انهدام این بالگرد پاسخ می‌دادیم.»

در ادامه، یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره تأکید کرد که عملیات نظامی آمریکا علیه ایران همچنان ادامه دارد. وی مدعی شد این حملات در چارچوب «دفاع از خود» انجام می‌شود و ارتش آمریکا همچنان در حال اجرای

مأموریت‌های خود است.ترامپ همچنین تأکید کرد  توافقمان با ایران پابرجاست.

ترامپ به شبکه ای‌بی‌سی گفت :  به پاسخ قاطعانه اعتقاد دارم و این رویکرد همیشگی من است. ما توافق بسیار خوبی با ایران داریم و فکر می‌کنم این وضعیت همچنان حفظ خواهد شد.

از سوی دیگر، منابع عربی از اعلام بالاترین سطح آماده‌باش در پایگاه‌های نظامی آمریکا در کشورهای کویت، بحرین، امارات متحده عربی و قطر خبر دادند؛ اقدامی که نشان‌دهنده نگرانی واشنگتن از گسترش تنش‌ها در منطقه ارزیابی می‌شود.

در همین حال، منابع ایرانی تأکید کرده‌اند که جمهوری اسلامی ایران به تجاوز آمریکا پاسخ خواهد داد. به گفته این منابع، ایران پیش از این نیز نسبت به هرگونه اقدام نظامی آمریکا هشدار داده بود و پاسخ به این حملات را قطعی می‌داند.

دقایقی قبل منابع محلی اعلام کردند موج حملات آمریکایی‌ها در جنوب فروکش کرده است و بعد از اقدامات خصمانه در قشم، سیریک و جاسک و کوه مبارکه جاسک، هم اکنون وضعیت آرام گزارش می‌شود. 

عراقچی: اگر می‌خواهید در امان باشید، منطقه ما را ترک کنید

در پی تجاوز نظامی آمریکا به مناطق جنوبی کشور، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به این اقدام، تأکید کرد که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هیچ حمله یا تهدیدی را بی‌پاسخ نخواهند

گذاشت.

وی با بیان اینکه آمریکا پس از ناکامی در میدان نبرد بار دیگر درصدد آزمودن اراده ملت ایران برآمده است، هشدار داد: «اگر می‌خواهید در امان باشید، بهتر است منطقه ما را ترک کنید.»

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به موقعیت راهبردی تنگه هرمز تصریح کرد که این آبراه در آب‌های مشترک ایران و عمان قرار دارد و هزاران مایل از سواحل آمریکا فاصله دارد. مرزهای دریایی منطقه کاملاً روشن و بدون هیچ‌گونه ابهامی

مشخص شده‌اند.

عراقچی در پایان با یادآوری سرنوشت قدرت‌های مداخله‌گر در منطقه افزود که تاریخ خلیج فارس روایت‌های فراوانی از سرنوشت تلخ بیگانگان متجاوز در خود ثبت کرده است.این نسخه برای انتشار در قالب خبر یا گزارش کوتاه مناسب‌تر است.

مقام آمریکایی: موج دوم حملات به ایران در حال انجام است


 یک مقام ارشد آمریکایی به آکسیوس گفت: موج دوم حملات به ایران در حال انجام است.

 او ادعا کرد در این دور نیز سامانه‌های پدافندی و رادار مورد هدف قرار خواهند گرفت.

 این ادعا در حالی است که ارتش تروریستی آمریکا ساعتی پیش در حمله به سیریک، ۲ مخزن آب را هدف قرار داد که منجر به قطع آب منطقه شد.

ناوگان+پنجم
 

ناوگان پنجم آمریکا زیر آتش پهپادهای سپاه و ارتش

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد در پاسخ به حملات بامداد امروز آمریکا به مناطقی در جنوب ایران، ناوگان پنجم دریایی آمریکا مستقر در بحرین را هدف حمله پهپادی قرار داده است. همچنین یک فروند پهپاد MQ-9 آمریکا در جریان درگیری‌های هوایی منطقه منهدم شده است.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این  اطلاعیه‌ اعلام کرد که بامداد امروز، آمریکا با «بهانه‌های واهی» چند نقطه در شهرستان‌های جاسک، سیریک و جزیره قشم را هدف حمله قرار داد.
بر اساس این اطلاعیه، در جریان این حملات یک دکل مخابراتی در شهرستان سیریک آسیب دید و دو مخزن آب در بخش بمانی این شهرستان نیز منهدم شد.
سپاه پاسداران همچنین اعلام کرد در پاسخ به این اقدام، رزمندگان نیروی دریایی سپاه ساعت ۲:۳۰ بامداد ناوگان پنجم دریایی آمریکا مستقر در بحرین را با استفاده از پهپاد هدف قرار دادند.
در این اطلاعیه آمده است که درگیری‌ها همچنان ادامه دارد و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حال پاسخ به آنچه «تجاوزهای دشمن» خوانده شده، هستند. سپاه همچنین هشدار داد در صورت تداوم اقدامات آمریکا، پاسخ‌های شدیدتری در دستور کار قرار خواهد گرفت.
از سوی دیگر، سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای جداگانه از انهدام یک فروند پهپاد MQ-9 آمریکا خبر داد.
بر اساس این گزارش، این پهپاد که از شمال خلیج فارس به سمت منطقه درگیری در تنگه هرمز در حال حرکت بود، در آسمان شهرستان جم استان بوشهر توسط سامانه‌های پدافند هوایی سپاه رهگیری و هدف قرار گرفت.
سپاه اعلام کرده است که این پهپاد پس از اصابت آتش پدافند هوایی منهدم شده است. 

همچنین روابط عمومی سپاه در اطلاعیه‌ای دیگر اعلام کرد که در ادامه عملیات مقابله‌به‌مثل، چهار هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی و کنترل ارتش آمریکا در الازرق اردن هدف حملات موشکی قرار گرفته‌اند. به گفته سپاه، آشیانه‌های جنگنده‌های F-35 از جمله اهداف این عملیات بوده‌اند.

سپاه پاسداران تأکید کرده است که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در آمادگی کامل قرار دارند و در صورت تداوم اقدامات خصمانه آمریکا، پاسخ‌های شدیدتر و گسترده‌تری در دستور کار قرار خواهد گرفت.


تصاویر شلیک موشکهای سوخت جامد و مایع دوربرد قدر و عماد و خیبر شکن به سمت اهداف امریکایی در منطقه در پاسخ به تعرض بامداد امروز

 


 



 


مهر
اخبار مرتبط
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 03:09
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکای جنایتکار عصر سه‌شنبه به وقت واشنگتن پس از تجاوز دوباره کشورش به ایران ادعا کرد که این حملات «هدفمند و متناسب» است.
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 02:38
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
یک مقام کاخ سفید در گفت وگو با تارنمای پولیتیکو همزمان با دور جدید حملات علیه ایران ادعا کرد: موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است.
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛ شنیده شدن صدای انفجار در غرب و جنوب تهران
دوشنبه 1405/03/18 ساعت 11:53
این خبر بروزرسانی می شود...
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛ شنیده شدن صدای انفجار در غرب و جنوب تهران
ساعاتی پس از هشدارفرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا درباره پاسخ «شدیدتر» به هرگونه شرارت جدید اسرائیل، بامداد امروز صدای انفجار در تهران، تبریز، اصفهان و کرج گزارش شد؛ هم‌زمان اسرائیل رسماًحمله به اهدافی در ایران را تأیید کرد. امروز شرکت پتروشیمی کارون ماهشهر موردتهاجم قرار گرفت و صدای انفجار حوالی ظهر در غرب تهران هم شنید و پدافند هم فعال شد.
نظرات

آخرین اخبار
یار جدید پرسپولیس با گل‌گهر خداحافظی کرد
بانک مرکزی: شعب کشیک بانک‌ها شنبه و یکشنبه فعال هستند
پاسخ کوبنده تیم ملی ایران به وزیر امنیت داخلی آمریکا
نوراینفو | 13 ویژگی برجسته امام شهید در پیام رهبر معظم انقلاب
صعود بورس‌های جهانی؛ داوجونز رکورد زد، آسیا سبزپوش شد
فرزاد جمشیدی مجری معروف تلویزیون درگذشت
آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای پوشش درمانی مراسم وداع
زلزله سیاسی در عراق؛ بازداشت 3 نماینده زن پارلمان به اتهام فساد مالی
پرونده تخلف یک بانک دولتی به دادسرای دیوان محاسبات ارجاع شد
ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه برای گفت‌وگو با ایران شد
مقام آمریکایی: احتمال اعزام نیرو به لبنان و اراضی اشغالی وجود دارد
پزشکیان: اختلافات داخلی قدرت ملی را تضعیف و دشمن را امیدوار می‌کند
ثبت نام 6 هزار نفر در سامانه سماح / فعال شدن لینک همیار اربعین
دختر رئیس‌جمهور جنجالی پرو پس از 26 سال به قدرت بازگشت
وزیر جنگ اسرائیل از اختلاف ترامپ و نتانیاهو پرده برداشت
شرط‌بندی عجیب دو پسر 18 ساله برای گوشی‌قاپی
راهنمای جامع اسکان و خدمات زائران در مراسم تشییع رهبر شهید؛ از زمان سفر تا محل اقامت
چه کسانی بیشترین هزینه تورم خرداد را پرداختند؟
جزئیات خطوط ویژه جدید در بزرگراه‌ها؛ تغییرات ترافیکی تهران
هشدار سازمان ملل درباره گرمای شدید در جام جهانی 2026
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
نوراینفو | چه خدمات رایگانی برای سلامت روان ارائه می شود؟
پیام قاطع سرپرست وزارت دفاع به دشمن: در صورت نقض آتش‌بس پاسخ می‌دهیم
تشریح جزئیات محدودیت‌های ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
برنامه و ساعت بازی‌های امشب و فردا جام جهانی 2026
چرا مربی سابق استقلال قید بازگشت به نیمکت آبی‌ها را زد؟
شرط جدید بانک مرکزی برای وام‌های میلیاردی چیست؟
کری جنجالی سرمربی مراکش؛ هیچ تیمی نمی‌تواند ما را متوقف کند
گرد و خاک 18 شهرستان اصفهان را فرا می‌گیرد
واکنش تلخ کومان پس از حذف هلند؛ آن ضربه همه‌چیز را تغییر داد
استاندار تهران برای میزبانی از زائران مراسم تشییع چه دستوراتی صادر کرد؟
سفیر عراق: بغداد آماده میزبانی مذاکرات ایران و آمریکا است
تشخیص 50 نوع سرطان با یک آزمایش خون ساده
پدیده ترامپ!
فاش شدن جزئیات محرمانه پیوست امنیتی توافق تحمیلی لبنان
گرمای هوای کرمانشاه تا پایان هفته تشدید می‌شود
شهادت دو پاسدار سپاه در حمله تروریستی پاوه؛ روایت سپاه از جزئیات حادثه
زخمی شدن یک نظامی دیگر اسرائیلی در جنوب لبنان
قانون جدید پارلمان فرانسه؛ زیدان از نیمکت تیم ملی دور می‌شود؟
قیمت نفت برنت کاهشی شد
این اختلافات «حتی موجه» تا کی؟!
مراقب نقشه وحدت‌شکن دشمن باشیم
مین‌روبی یا مهندسی نظم جدید؟
ادارات کرمان امروز تعطیل شد؛ آلودگی هوا به وضعیت بحرانی رسید
زلزله در جام جهانی 2026؛ پایان تلخ آلمان و هلند در یک شب تاریخی
قیمت گوشت قرمز امروز 9 تیر 1405 + جدول
سیاست نامه | اصولگرایی علیه افراط گرایی و تندرویی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 9 تیر 1405+ جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 9 تیر 1405
خداحافظی احساسی گلر آلمان از مانشافت