×
سیاسی
شناسه خبر : 322973
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/19 ساعت 22:26
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب

جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب

معاون اول رئیس‌جمهور از استقبال گسترده ملت‌های مختلف برای حضور در مراسم تشییع و وداع با امام شهید خامنه‌ای خبر داد و اعلام کرد برخی کشورهای همسایه درخواست حضور بیش از یک میلیون نفر از شهروندان خود در این مراسم را مطرح کرده‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه یکصد روز گذشته دوران جهش ایران در همه عرصه‌ها بوده است، تصریح کرد: آثار این جهش در حوزه‌های مختلف کاملاً مشهود است و مردم و مسئولان بیش از هر زمان دیگری به مسیر پیش‌رو اطمینان دارند.

وی سپس به موضوع برگزاری مراسم تشییع و وداع با امام شهید خامنه‌ای پرداخت و گفت: این مراسم باید با رویکردی مردمی برگزار شود و همه کسانی که در این ستاد حضور دارند، نه از سر تکلیف اداری بلکه برای انجام یک مسئولیت دلی و مردمی گرد هم آمده‌اند. در این مراسم همه میزبان هستند و هیچ‌کس مهمان نیست؛ تنها برای ایجاد نظم و هماهنگی، جمعی از افراد مسئولیت مدیریت امور را بر عهده گرفته‌اند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر جایگاه ممتاز امام شهید خامنه‌ای افزود: با هر معیاری، حتی معیارهای غربی، این بزرگ‌مرد جهان از برجستگان قرن بیست‌ویکم خواهد بود. فرصت کوتاهی برای انجام مسئولیتی سنگین در اختیار داریم و باید مراسمی مردمی، دلی و در شأن این شخصیت تاریخی برگزار کنیم.

وی با اشاره به درخواست‌های گسترده برای برگزاری مراسم تشییع در کشورهای مختلف و همچنین استان‌ها و شهرهای گوناگون کشور، افزود: ضمن قدردانی از همه کشورها و شهرهایی که علاقه‌مند به میزبانی این مراسم بودند، به دلیل محدودیت‌های زمانی، شرایط آب‌وهوایی و پیچیدگی‌های اجرایی ناچاریم از پذیرش بسیاری از این درخواست‌ها عذرخواهی کنیم.

عارف همچنین از استقبال گسترده ملت‌های مختلف برای حضور در ایران خبر داد و گفت: برخی کشورهای همسایه اعلام کرده‌اند که بیش از یک میلیون نفر از شهروندانشان متقاضی حضور در مراسم هستند. با وجود این، ظرفیت‌های کشور محدود است و امکان پذیرش همه متقاضیان وجود ندارد.

وی با تأکید بر فرهنگ مهمان‌نوازی ایرانیان اظهار داشت: برخی کشورها حتی اعلام کرده‌اند که تمام امور اجرایی و اقامتی شهروندان خود را بر عهده می‌گیرند و تنها خواهان صدور مجوز ورود هستند، اما با وجود همه این علاقه‌مندی‌ها، ناچاریم متناسب با امکانات موجود برنامه‌ریزی کنیم و در حد ظرفیت‌های کشور، مهمانان خارجی را بپذیریم.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: علاوه بر محدودیت‌های اجرایی، جمهوری اسلامی در آستانه ماه‌های محرم و صفر قرار دارد و نباید برگزاری مراسم تشییع و وداع با امام شهید خامنه‌ای به برنامه‌های ارزشمند این ایام آسیب وارد کند. برای ما همان اندازه که این مراسم اهمیت دارد، برگزاری باشکوه مراسم عزاداری محرم، به‌ویژه دهه اول محرم و همچنین برنامه‌ریزی برای اربعین حسینی نیز اهمیت دارد.

وی در پایان با قدردانی از اعضای ستاد ملی تشییع و وداع با امام شهید خامنه‌ای ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه دستگاه‌ها و همراهی مردم، مراسمی در شأن این شخصیت نامدار تاریخی برگزار شود و نام و جایگاه ایشان در تاریخ معاصر جهان بیش از پیش شناخته شود.

در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، مصوب شد دبیرخانه این ستاد بر عهده وزارت کشور باشد.


نظرات

آخرین اخبار
آژانس اتمی مدعی عدم دسترسی به سایت‌های هسته‌ای ایران شد
شمس آذر 0 - تراکتور 0؛ ترمز تراکتور کشیده شد
چرخش برلین به سمت الجزایر برای پایان دادن به وابستگی گازی
حمله آمریکا به هرمزگان و سیستان و بلوچستان/ سخنگوی سپاه: تنبیه سختی در انتظار متجاوزان است
پهپاد «وتر»؛ شکارچی با سرعت 260 کیلومتری روسیه از راه رسید
فراتر از سخت‌افزار؛ ضربه به توان پردازشی و هوش مصنوعی ارتش آمریکا در بحرین
پاسخ صریح عراقچی به بدعهدی آمریکا: توپ در زمین واشنگتن است
فروپاشی اقتصاد ایران، واقعیت یا جنگ روانی؟
بررسی تعطیلی کنسولگری روسیه در بن؛ آیا روابط آلمان و روسیه قطع می‌شود؟
آیا تونس به سمت انقلاب جدید می‌رود؟
پزشکیان در گفتگو با گوترش: آمریکا ناقض قوانین بین‌المللی است
پوتین در بیشکک: ترکیه شریک ممتاز روسیه است
گزارش تصویری | دومین روز سفر رئیس جمهور به قرقیزستان
قیمت نجومی بلیت دربی؛ هواداران تا 7 میلیون تومان می‌پردازند
قانون ملی هوش مصنوعی ایران نهایی شد؛ تولد «سازمان ملی هوش مصنوعی»
حماس: آمریکا و کشورهای میانجی برای توقف نقض توافق آتش‌بس اقدام کنند
تبعات جنگ ایران برای بریتانیا؛ هزینه بدهی انگلیس رکورد زد
امنیت میراث جهانی؛ توقف فعالیت معدن در حریم تخت‌جمشید
تله‌گذاری مرگبار اشغالگران؛ شکار شهروندان سوری با نقاب امدادرسانی
انگلیس اسرائیل را تحریم کرد؛ لندن علیه شهرک‌سازی صهیونیست‌ها
پنتاگون در چالش مدیریتی؛ اختلاف هگست و دریسکول به کجا ختم می‌شود؟
توقیف محموله سنگین مهمات جنگی؛ 181 قبضه سلاح غیرمجاز کشف شد
واکنش سازمان سنجش به توقف TOEFL و GRE برای ایرانی‌ها
تمدید مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405
چرخش راهبردی اردوغان در بیشکک؛ تاکید بر نظم جهانی چندقطبی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا 10 شهریور ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نفتکش سعودی
امامعلی رحمان: بحران‌های منطقه و ایران باید از راه دیپلماتیک حل شوند
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 شهریور 1405؛ سکه به مرز 222 میلیون تومان رسید
بازار خودرو منفجر شد؛ رکوردشکنی تارا با 515 میلیون تومان گرانی
خاموشی‌ها چه زمانی تمام می‌شوند؟ پاسخ مدیرعامل توانیر
غزه در آتش؛ نقض دوباره آتش‌بس با حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی
علت اصلی افزایش قیمت حج اعلام شد
هشدار السیسی درباره خاورمیانه؛ جنگ نباید گسترده‌تر شود
تعلیق امتیاز منفی اعتبارسنجی مشتریان 4 بانک
تورم انرژی، موتور محرک گرانی در اروپا
رونق دیپلماسی علمی ایران؛ رشد چشمگیر همکاری‌های بین‌المللی
قیمت نقره امروز سه شنبه 10 شهریور 1405/ افت 6200 تومانی قیمت‌ها+جدول قیمت ها
انهدام انبار شیرآلات قاچاق در جنوب تهران با ارزش 40 میلیارد تومان
قالیباف: کنترل کامل تنگه هرمز در دست نیروهای مسلح ماست
بحران بدهی مصر؛ پیشنهاد جنجالی تسویه با درآمد کانال سوئز
دیوان عدالت اداری: خودروسازان مجاز به تغییر قراردادهای قبلی نیستند
علی‌آبادی اعلام کرد؛ برنامه وزارت نیرو برای مدیریت شبکه برق
انفجار مرگبار در انبار مهمات ادلب؛ 2 کشته و 5 زخمی
مسمومیت 9 بانوی نهاوندی در استخر
پرونده «ریما حسن» به سازمان ملل رسید؛ هشدار درباره آزار قضایی حامی فلسطین
پریناز ایزدیار در «سرریز»؛ اکران آنلاین از امروز
تأمین مالی تولید با رویکرد اسلامی
زنان والیبال ایران در جمع بزرگان آسیا
پوتین: مردم روسیه با مردم ایران اعلام همبستگی می‌کنند
طعنه سفارت ایران در لندن به ترامپ: حتی جلبک‌ها را شکست ندادی