×
سیاسی
شناسه خبر : 322973
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/19 ساعت 22:26
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب

جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب

معاون اول رئیس‌جمهور از استقبال گسترده ملت‌های مختلف برای حضور در مراسم تشییع و وداع با امام شهید خامنه‌ای خبر داد و اعلام کرد برخی کشورهای همسایه درخواست حضور بیش از یک میلیون نفر از شهروندان خود در این مراسم را مطرح کرده‌اند.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه یکصد روز گذشته دوران جهش ایران در همه عرصه‌ها بوده است، تصریح کرد: آثار این جهش در حوزه‌های مختلف کاملاً مشهود است و مردم و مسئولان بیش از هر زمان دیگری به مسیر پیش‌رو اطمینان دارند.

وی سپس به موضوع برگزاری مراسم تشییع و وداع با امام شهید خامنه‌ای پرداخت و گفت: این مراسم باید با رویکردی مردمی برگزار شود و همه کسانی که در این ستاد حضور دارند، نه از سر تکلیف اداری بلکه برای انجام یک مسئولیت دلی و مردمی گرد هم آمده‌اند. در این مراسم همه میزبان هستند و هیچ‌کس مهمان نیست؛ تنها برای ایجاد نظم و هماهنگی، جمعی از افراد مسئولیت مدیریت امور را بر عهده گرفته‌اند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر جایگاه ممتاز امام شهید خامنه‌ای افزود: با هر معیاری، حتی معیارهای غربی، این بزرگ‌مرد جهان از برجستگان قرن بیست‌ویکم خواهد بود. فرصت کوتاهی برای انجام مسئولیتی سنگین در اختیار داریم و باید مراسمی مردمی، دلی و در شأن این شخصیت تاریخی برگزار کنیم.

وی با اشاره به درخواست‌های گسترده برای برگزاری مراسم تشییع در کشورهای مختلف و همچنین استان‌ها و شهرهای گوناگون کشور، افزود: ضمن قدردانی از همه کشورها و شهرهایی که علاقه‌مند به میزبانی این مراسم بودند، به دلیل محدودیت‌های زمانی، شرایط آب‌وهوایی و پیچیدگی‌های اجرایی ناچاریم از پذیرش بسیاری از این درخواست‌ها عذرخواهی کنیم.

عارف همچنین از استقبال گسترده ملت‌های مختلف برای حضور در ایران خبر داد و گفت: برخی کشورهای همسایه اعلام کرده‌اند که بیش از یک میلیون نفر از شهروندانشان متقاضی حضور در مراسم هستند. با وجود این، ظرفیت‌های کشور محدود است و امکان پذیرش همه متقاضیان وجود ندارد.

وی با تأکید بر فرهنگ مهمان‌نوازی ایرانیان اظهار داشت: برخی کشورها حتی اعلام کرده‌اند که تمام امور اجرایی و اقامتی شهروندان خود را بر عهده می‌گیرند و تنها خواهان صدور مجوز ورود هستند، اما با وجود همه این علاقه‌مندی‌ها، ناچاریم متناسب با امکانات موجود برنامه‌ریزی کنیم و در حد ظرفیت‌های کشور، مهمانان خارجی را بپذیریم.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: علاوه بر محدودیت‌های اجرایی، جمهوری اسلامی در آستانه ماه‌های محرم و صفر قرار دارد و نباید برگزاری مراسم تشییع و وداع با امام شهید خامنه‌ای به برنامه‌های ارزشمند این ایام آسیب وارد کند. برای ما همان اندازه که این مراسم اهمیت دارد، برگزاری باشکوه مراسم عزاداری محرم، به‌ویژه دهه اول محرم و همچنین برنامه‌ریزی برای اربعین حسینی نیز اهمیت دارد.

وی در پایان با قدردانی از اعضای ستاد ملی تشییع و وداع با امام شهید خامنه‌ای ابراز امیدواری کرد که با همکاری همه دستگاه‌ها و همراهی مردم، مراسمی در شأن این شخصیت نامدار تاریخی برگزار شود و نام و جایگاه ایشان در تاریخ معاصر جهان بیش از پیش شناخته شود.

در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، مصوب شد دبیرخانه این ستاد بر عهده وزارت کشور باشد.


نظرات

آخرین اخبار
مصر و قطر بر تداوم مذاکرات تهران و واشنگتن تأکید کردند
رئیس‌جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید ایران حضور می‌یابد
اعلام آمادگی کامل نیروی زمینی سپاه برای مراسم تشییع رهبر شهید
سفر هیئت حماس به قاهره برای ادامه مذاکرات آتش‌بس
بودجه ویژه برای مقابله با قاچاق سوخت
آمار شوکه‌کننده وزیر آموزش و پرورش از مدارس آسیب‌دیده
فراخوانی که همه را غافلگیر کرد
تأکید وزارت راه بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای حل بحران مسکن
آشورماتوف به‌زودی به تمرینات آبی‌ها اضافه می‌شود
ثبت‌نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی آغاز شد؛ جزئیات نحوه نام‌نویسی
ادعای دفن امانتی پیکر رهبر شهید در قم تکذیب شد
ادعای کاخ سفید درباره هزینه 30 میلیارد دلاری جنگ با ایران
قالیباف جزئیات تفاهم اسلام‌آباد و مذاکرات سوئیس را تشریح کرد
لغو ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی و پلیمری
مرتس پس از حذف آلمان، سوژه رسانه‌ها شد
عیادت حجت‌الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت‌الاسلام راشد یزدی
طرح 4 میلیارد دلاری آمریکا برای پایگاه‌های نظامی خود در انگلیس
آغاز پرداخت تسهیلات کم‌بهره برای نصب پنل‌های خورشیدی خانگی
رئیس‌جمهور ترکیه: اتهام‌زنی اسرائیل علیه آنکارا بی‌ارزش است
عموزاد و سهرابی برترین کشتی‌گیران جهان در ماه ژوئن شدند
دروغ مذاکراتی ترامپ برای کاهش قیمت نفت
آمریکا تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله اعمال کرد
پزشکیان: با همکاری کشورهای مسئولیت‌پذیر، تلاش‌های مخرب برخی بازیگران ناکام می‌مانَد
الشرع: سوریه میدان اجرای توطئه‌های خارجی نخواهد شد
وزیر علوم: فناوری روز، ستون فقرات قدرت دفاعی و توسعه اقتصادی کشور است
ثبت‌نام خودرو چانگان آغاز می‌شود+ شرایط
ایران دوباره در مسیر رشد علمی قرار گرفت
جزئیات آتش‌سوزی انبار نفت ری؛ 3 نفر مصدوم شدند
اصلاح قانون استفاده از سلاح محیط‌بانان چه زمانی نهایی می‌شود؟
تقدیر دادگستری البرز از اطلاعات سپاه برای شناسایی و بازداشت جاسوس رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نوزدهم
تقدیر سخنگوی دولت از نقش نیروی دریایی ارتش
راز اصرار ترامپ بر مذاکرات قطر چیست؟
ریزش قیمت طلا و سکه در بازار؛ همه قطعات وارد مدار نزولی شدند
بورس 3 روز نخست هفته آینده تعطیل شد
جلسه ویژه دولت و قوه قضائیه؛ از مقابله با گرانی تا تشدید نظارت بر داروخانه‌ها
حجت الاسلام زارع فومنی درگذشت
استاندار: البرز شنبه و یکشنبه تعطیل نیست
هشدار حزب‌الله؛ «هیچ‌کس حق چشم‌پوشی از خاک لبنان را ندارد»
ادعای تازه واشنگتن درباره فروش نفت ایران
شوک به بوکس ایران؛ اعزام تیم‌های جوانان و امید در هاله‌ای از ابهام
پیام عارف درباره مراسم تشییع؛ «ایران مقتدر تمام‌قد به میدان خواهد آمد»
وزیر خارجه چین خواستار حفظ روند مذاکرات بین آمریکا و ایران شد
پوشش بیمه‌ای ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
رئیس سازمان اداری و استخدامی: پاسخگویی بانک‌ها به کمتر از 2 دقیقه رسید
مشهد آماده وداع؛ محل برگزاری مراسم رهبر شهید مشخص شد
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمال و ورودی‌های تهران
ناامن‌سازی؛ جبهه تازه جنگ علیه ایران
درخواست فوری صنعت شوینده برای جلوگیری از گرانی محصولات
پاداش حضور ایران در جام جهانی چقدر بود؟