×
سیاسی
شناسه خبر : 322567
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/18 ساعت 12:02
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»

در جلسه هفتگی بقایی با خبرنگاران در واکنش به سئوال نور نیوز ببان شد:

پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»

سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز در پاسخ به پرسش نورنیوز درباره سناریوی واکنش ایران در صورت تداوم حملات رژیم صهیونیستی به اهداف حساس کشور، با پرهیز از تشریح جزئیات، تأکید کرد که پاسخ جمهوری اسلامی «در میدان عمل» روشن خواهد شد؛ موضعی که از آمادگی برای هر اقدام لازم در دفاع از امنیت و منافع ملی حکایت دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست هفتگی با نمایندگان رسانه های گروهی در پاسخ به نورنیوز درباره اینکه درصورت تداوم حملات اسرائیل به اهداف حساس ایران آیا تهران همچنان پاسخ ها را در چارچوب بازدارندگی محدود تعریف می کند یا گزینه های جدیدی روی میز قرار گرفته تأکید کرد که نحوه پاسخ جمهوری اسلامی در میدان عمل مشخص خواهد شد و نیروهای مسلح برای دفاع از کیان و منافع ملی کشور، هر اقدام لازم را انجام می‌دهند .

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در پاسخ به نورنیوز درباره سناریوهای پیش‌رو ایران در صورت ادامه حملات رژیم صهیونیستی به اهداف حساس ایران اظهار داشت: در این‌گونه مسائل، پاسخ جمهوری اسلامی ایران در میدان عمل روشن خواهد شد. وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز نشان داده‌اند که در دفاع از کیان کشور و منافع ملی، مصمم و قاطع هستند و در صورت لزوم، به هر شیوه‌ای که مقتضی بدانند اقدام خواهند کرد.

بقایی افزود: در موضوعات مرتبط با امنیت ملی، تصمیم‌گیری‌ها در چارچوب‌های مشخص و با هماهنگی کامل انجام می‌شود و نتیجه آن در عمل نمایان خواهد شد. سخنگوی وزارت خارجه تأکید کرد: دفاع از منافع ملی و امنیت کشور خط قرمز جمهوری اسلامی ایران است و در برابر هرگونه تهدید یا تعرض، پاسخ متناسب و مسئولانه داده خواهد شد.

حملات رژیم صهیونیستی با هماهنگی آمریکا انجام شده است

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری امروز با رسانه های داخلی و خارجی پاسخ به پرسشی درباره ادعای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر بی‌اطلاعی از حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: این گزاره که رژیم صهیونیستی به‌صورت مستقل و بدون هماهنگی با آمریکا اقدام می‌کند، قابل پذیرش نیست.

وی تأکید کرد که در ساختار تصمیم‌گیری ایالات متحده، انجام چنین اقداماتی بدون هماهنگی و همکاری واشنگتن بعید است. به گفته بقایی، حتی خود مقامات آمریکایی نیز در مواضع رسمی‌شان حمایت از رژیم صهیونیستی را از عوامل اصلی تحمیل تنش و جنگ علیه ایران عنوان کرده‌اند.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: بر اساس اطلاعات موجود، آمریکا همچنان در این زمینه با رژیم صهیونیستی هماهنگی و همکاری دارد و ادعای استقلال کامل این رژیم از خواست و اراده واشنگتن قابل قبول نیست.

بقایی تصریح کرد: آنچه برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت دارد، مسئولیت آمریکا به‌عنوان طرف تفاهم آتش‌بس است. از این رو هرگونه رخداد یا تشدید تنش در منطقه، چه از طریق اقدام مستقیم آمریکا و چه از طریق اقدامات رژیم صهیونیستی با حمایت یا همراهی واشنگتن، مسئولیتی است که متوجه دولت آمریکا خواهد بود.

وی هشدار داد که هرگونه تعرض به منافع ایران، از جمله حمله به کشتی‌های تجاری یا اقدامات نظامی علیه مناطق کشور، پیامدهایی خواهد داشت که مسئولیت آن متوجه آمریکا خواهد بود.

 تبادل پیام‌ها ادامه دارد، اما سوءظن‌ها عمیق‌تر شده است

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در پاسخ به پرسشی درباره تأثیر تحولات اخیر بر روند مذاکرات میان ایران و آمریکا اظهار داشت: طبیعی است که این تحولات در فضایی که پیش از این نیز با سطح بالایی از بی‌اعتمادی همراه بود، تأثیرگذار باشد.

وی با اشاره به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه نمی‌خواهد توافق احتمالی با ایران تحت تأثیر این اتفاقات قرار گیرد، افزود: واقعیت این است که سیاست‌ها، مواضع و اظهارات متناقض مقام‌های آمریکایی — چه عامدانه و چه ناشی از آشفتگی در تصمیم‌گیری — از قبل نیز فضای گفت‌وگو را پیچیده کرده بود.

بقایی ادامه داد: تبادل پیام‌ها همچنان در جریان است، اما بدون تردید اقداماتی از این دست، سطح سوءظن را افزایش می‌دهد و بر فضای مذاکرات سایه می‌اندازد.

سخنگوی وزارت خارجه تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که دیپلماسی زمانی می‌تواند به نتیجه برسد که با رفتارهای عملی سازگار باشد. اقداماتی که با پیام‌های اعلامی همخوانی نداشته باشد، تنها به وضعیت نابسامان موجود دامن می‌زند و روند گفت‌وگوها را دشوارتر می‌کند.

پاسخ ایران به گزارش شورای حکام آماده است

سخنگوی وزارت امور خارجه، در آستانه برگزاری نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، درباره گزارش اخیر منتشرشده و ادعاهای مطرح‌شده علیه ایران گفت: پاسخ جمهوری اسلامی ایران به این گزارش آماده است و در نشست ارائه خواهد شد.

وی با اشاره به جایگاه مدیرکل آژانس افزود: مسئول یک نهاد مهم بین‌المللی باید در اعلام مواضع و انجام وظایف خود رویکردی حرفه‌ای، فنی و مسئولانه اتخاذ کند. متأسفانه مدیرکل آژانس همچنان بر رویکردی اصرار دارد که از نظر ما سازنده نیست و به جای توجه به ریشه‌های وضعیت فعلی، صرفاً بر پیامدها تمرکز می‌کند.

بقایی تصریح کرد: اگر آژانس نسبت به شرایط موجود ابراز نگرانی می‌کند، باید عاملان اصلی این وضعیت را مورد مؤاخذه قرار دهد. حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، عامل شکل‌گیری وضعیت کنونی است، با این حال آژانس تاکنون موضع‌گیری مسئولانه و روشنی در محکومیت این اقدام نداشته است.

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: این در حالی است که آژانس در موارد مشابه در منطقه، مواضع صریح و بعضاً تند اتخاذ کرده است. این رویکرد دوگانه، شائبه سیاسی‌کاری و جانبداری را تقویت می‌کند.

وی  تأکید کرد: تداوم چنین روندی می‌تواند به تضعیف اعتبار فنی آژانس و افزایش بی‌اعتمادی نسبت به نحوه اجرای تعهدات آن در حوزه عدم اشاعه منجر شود.

اقدام ایران دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور ملل متحد بود

سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر خویشتنداری ایران پس از آتش‌بس فروردین، اعلام کرد اقدام اخیر تهران صرفاً در چارچوب دفاع مشروع و بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد بوده است. اسماعیل بقایی مسئولیت هرگونه نقض آتش‌بس و تهدید صلح منطقه‌ای را متوجه آمریکا دانست و بر اهمیت اقدامات عملی تأکید کرد.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، با اشاره به تحولات اخیر منطقه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از زمان تفاهم آتش‌بس در فروردین‌ماه تاکنون خویشتنداری قابل توجهی از خود نشان داده است، در حالی که این آتش‌بس در موارد متعدد از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی نقض شده است.

وی افزود: اقداماتی که علیه ایران انجام شده، بعضاً با همکاری و همراهی برخی بازیگران منطقه‌ای صورت گرفته است. با این حال، پاسخ جمهوری اسلامی ایران کاملاً در چارچوب دفاع مشروع و بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد بوده است.

بقایی با اشاره به تماس‌ها و رایزنی‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای کاهش تنش‌ها گفت: طبیعی است که در چنین شرایطی طرف‌های مختلف برای مدیریت بحران وارد عمل شوند، اما مسئله اصلی، رفتار و مواضع عملی آمریکاست.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر بی‌اطلاعی از برخی اقدامات رژیم صهیونیستی، از جمله حملات به لبنان، پرسش‌برانگیز است. این ادعا یا نشان‌دهنده نوعی ناهماهنگی جدی میان آمریکا و رژیم صهیونیستی است یا بیانگر تقسیم کاری است که در عمل مشاهده می‌شود.

وی تأکید کرد: صرف‌نظر از این تفسیرها، آنچه برای جمهوری اسلامی ایران اهمیت دارد اقدامات عملی است. آمریکا به‌عنوان بخشی از تفاهم آتش‌بس، مسئولیت مستقیم هرگونه نقض صلح و امنیت در منطقه را بر عهده دارد.

 ادعای مصادره دارایی‌های ایران جنگ رسانه‌ای است

سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به برخی گزارش‌ها درباره تلاش آمریکا برای مصادره دارایی‌های مسدودشده ایران به نفع کشورهای منطقه گفت: این ادعاها بخشی از جنگ رسانه‌ای و تبلیغاتی طرف‌های مقابل است.

وی افزود: بخشی از این جنگ شناختی و ترکیبی نیز از سوی رژیم صهیونیستی هدایت می‌شود. چنین ادعایی اساساً مضحک است، چراکه جمهوری اسلامی ایران از همه طرف‌هایی که به هر شکل در تجاوز و اقدامات آمریکا و اسرائیل علیه ایران نقش داشته‌اند، طلبکار است و این مطالبه را از مسیرهای مختلف پیگیری خواهد کرد.

بقایی تأکید کرد: موضوع اموال بلوکه‌شده ایران یکی از اجزای هرگونه تفاهم احتمالی در روند مذاکرات است و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره میزان هماهنگی میان تیم مذاکره‌کننده و سایر ارکان کشور نیز گفت: سطح هماهنگی و تعامل میان ارکان مذاکره‌کننده با دیگر بخش‌های کشور بسیار خوب و در عالی‌ترین سطح است و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: اساساً بدون چنین هماهنگی‌ای امکان مدیریت بحران‌های کم‌سابقه‌ای که طی ۹۰ روز گذشته علیه ایران تحمیل شده وجود نداشت. این هماهنگی هم در عرصه میدان، هم در حوزه دیپلماسی و هم در اداره امور داخلی کشور به‌خوبی برقرار است.

بقایی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت مذاکرات پیش از تنش‌های اخیر گفت: تبادل پیام‌ها همچنان ادامه داشت و یکی از دلایل حضور وزیر کشور پاکستان در تهران نیز کمک به تداوم روند گفت‌وگوها و پیگیری برخی اقدامات مرتبط با میانجی‌گری بوده است.

ناامنی محدود به منطقه نخواهد ماند

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تماس‌های گسترده وزیر خارجه با مقام‌های منطقه‌ای و اروپایی، هدف این رایزنی‌ها را هشدار درباره پیامدهای اقدامات اسرائیل و جلوگیری از گسترش بحران دانست. اسماعیل بقایی تأکید کرد بی‌عملی در برابر نقض حقوق بین‌الملل، صلح و امنیت جهانی را با خطر جدی مواجه می‌کند.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، درباره تماس‌های اخیر وزیر امور خارجه با مقام‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله از اروپا تا کشورهای منطقه نظیر قطر گفت: این رایزنی‌ها با هدف تبیین وضعیت خطرناک کنونی و هشدار نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی انجام شده است.

وی افزود: جامعه بین‌المللی و کشورهای منطقه باید نسبت به تهدیدی که اقدامات اخیر متوجه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی می‌کند، هوشیار باشند. آنچه امروز شاهد آن هستیم، نتیجه مستقیم قانون‌شکنی و نقض آشکار اصول منشور ملل متحد از سوی آمریکا و بی‌عملی برخی کشورها در برابر رویکردهای تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی است.

بقایی تصریح کرد: تبعات این روند صرفاً محدود به یک جغرافیای خاص نخواهد بود و می‌تواند دامنه‌ای گسترده‌تر پیدا کند. به گفته وی، تداوم بی‌تفاوتی در قبال تحولات غزه و سایر نقاط منطقه، زمینه را برای تشدید بحران و گسترش دامنه درگیری‌ها فراهم کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اینکه کشورهای منطقه باید نسبت به احتمال سرایت ناامنی هوشیار باشند، گفت: تنها راه جلوگیری از گسترش بحران، اقدام مسئولانه همه دولت‌ها و کشورهایی است که مدعی حمایت از حاکمیت قانون و حقوق بین‌الملل هستند.

وی  خاطرنشان کرد: رایزنی‌های دیپلماتیک با هدف کاهش تنش و جلوگیری از گسترش جنگ ادامه خواهد داشت و انتظار می‌رود طرف‌های ذی‌ربط، به‌ویژه آمریکا، مسئولانه عمل کنند.

تمرکز فعلی بر پایان جنگ است

اسماعیل بقایی در پاسخ به پرسشی درباره احتمال گنجانده شدن تبادل زندانیان در روند مذاکرات و همچنین ادعاهایی پیرامون ذخایر اورانیوم ایران گفت: در این مرحله درباره جزئیات موضوعات مختلف، از جمله ابعاد برنامه هسته‌ای و میزان ذخایر اورانیوم، وارد بحث نمی‌شویم.

وی افزود: برخی گمانه‌زنی‌ها درباره نحوه برخورد با اورانیوم غنی‌شده یا میزان ذخایر مطرح شده، اما در شرایط فعلی تأیید یا رد چنین مواردی در دستور کار نیست.

بقایی تصریح کرد: اگر این مرحله از گفت‌وگوها به نتیجه برسد، طبیعی است که در مراحل بعدی، موضوعات فنی و تخصصی از جمله ابعاد مختلف برنامه هسته‌ای نیز در چارچوب مذاکرات بررسی شود.

سخنگوی وزارت خارجه تأکید کرد: تمرکز فعلی مذاکرات بر پایان دادن به جنگ و مدیریت وضعیت موجود است و اولویت اصلی، توقف درگیری‌ها و کاهش تنش‌هاست. سایر موضوعات، در صورت فراهم شدن شرایط، در مراحل بعدی گفت‌وگوها مطرح خواهد شد.

 آمریکا حتی عرصه ورزش را هم سیاسی کرده است

 سخنگوی وزارت امور خارجه، درباره میزبانی مشترک جام جهانی ۲۰۲۶ توسط سه کشور و برخی نگرانی‌ها درباره رفتار آمریکا با تیم ملی ایران گفت: متأسفانه شاهد آن هستیم که یکی از مهم‌ترین رویدادهای ورزشی جهان نیز تحت تأثیر رویکردهای سیاسی قرار گرفته است.

وی با اشاره به تجربه موفق برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر افزود: انتظار می‌رود کشورهای میزبان رویدادهای بین‌المللی ورزشی، تعهدات خود را مطابق مقررات فیفا اجرا کنند و شرایطی فراهم شود تا همه تیم‌ها بدون تبعیض و فشار در مسابقات شرکت کنند.

بقایی تصریح کرد: بخش قابل توجهی از مقررات فیفا و تعهدات کشور میزبان به موضوعاتی مانند صدور روادید، تسهیل حضور اعضای تیم‌ها و فراهم کردن امکان آشنایی بازیکنان با شرایط محل برگزاری مسابقات مربوط می‌شود. با این حال، برخی اقدامات و رفتارهای آمریکا در قبال تیم ملی ایران قابل انتقاد است.

سخنگوی وزارت خارجه در عین حال از همکاری‌هایی که برای میزبانی از تیم ملی ایران انجام شده قدردانی کرد، اما تأکید کرد: اقدامات و رفتارهایی که بوی تبعیض می‌دهد باید در کارنامه دولت آمریکا ثبت شود.

وی گفت: با وجود این مسائل، ما به تیم ملی فوتبال ایران اطمینان داریم و مطمئن هستیم ملی‌پوشان کشورمان با غیرت و توان کامل برای موفقیت و شادی مردم ایران تلاش خواهند کرد.

جامعه جهانی پیام روشنی درباره آلمان داد

اسماعیل بقایی درباره تغییر ترکیب اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: اضافه شدن پنج کشور جدید به شورای امنیت، به‌طور طبیعی می‌تواند بر رویکردها و تصمیم‌گیری‌های این نهاد اثرگذار باشد.

وی ابراز امیدواری کرد که حضور اعضای جدید با مسئولیت‌پذیری بیشتر شورا در قبال صلح و امنیت بین‌المللی همراه شود و به رویکردهای گزینشی، به‌ویژه در قبال مسائل مرتبط با منطقه غرب آسیا، پایان دهد.

بقایی با اشاره به انتخاب یکی از کشورهای منطقه و دوست ایران به‌عنوان عضو شورای امنیت، این موضوع را اتفاقی مثبت ارزیابی کرد و گفت: حضور کشورهای مهم آسیایی در این ساختار می‌تواند به متوازن‌تر شدن تصمیمات کمک کند.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین به عدم موفقیت آلمان در کسب کرسی شورای امنیت اشاره کرد و افزود: به‌نظر می‌رسد جامعه جهانی در ارزیابی خود از سیاست‌های برخی کشورها، به‌ویژه مواضع سه سال اخیر آلمان در قبال تحولات منطقه، این موضوع را مدنظر قرار داده است.

وی تصریح کرد: حمایت‌های آشکار از برخی اقدامات و مواضع جنجالی در منطقه، بی‌تردید در نگاه افکار عمومی و تصمیم‌گیری دولت‌ها بی‌تأثیر نبوده است. امیدواریم این تحول زمینه‌ای برای بازنگری در برخی رویکردها و اتخاذ سیاست‌های مسئولانه‌تر در قبال صلح و امنیت بین‌المللی باشد.

 اعتبار در جهان عرب با تهدید ایران به دست نمی‌آید

سخنگوی وزارت امور خارجه، در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش‌ها پیرامون استقرار سامانه‌های پدافندی و موشکی مصر در امارات و مواضع انتقادی قاهره علیه ایران گفت: دوستان مصری ما به‌خوبی می‌دانند که کسب اعتبار در جهان عرب و اسلام از مسیر شناخت دقیق دوست و دشمن حاصل می‌شود، نه از طریق تهدید یک کشور اسلامی که در مواجهه با رژیم صهیونیستی قرار دارد.

وی با اشاره به انتشار برخی گزارش‌ها در این زمینه افزود: ما نیز این گزارش‌ها را مشاهده کرده‌ایم، اما جمهوری اسلامی ایران هیچ مشکلی با مصر ندارد؛ همان‌طور که با هیچ‌یک از کشورهای مسلمان و عرب منطقه مشکلی ندارد. ایران همواره بر اصل حسن همجواری و توسعه روابط سازنده با همه کشورهای منطقه تأکید داشته و همچنان مصمم به حفظ روابط خوب با ملت‌ها و دولت‌های منطقه است.

وی در ادامه با ابراز تأسف از برخی تحولات منطقه‌ای گفت: متأسفانه در مواردی شاهد بوده‌ایم که برخی کشورهای منطقه اجازه داده‌اند از قلمرو، امکانات و حاکمیت آنها برای انجام حملات غیرقانونی و اقدامات تجاوزکارانه توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه یک کشور مسلمان استفاده شود.

بقایی تصریح کرد: به همه کشورهایی که دغدغه انسجام و اعتبار اسلامی و عربی دارند توصیه می‌کنیم مراقب باشند که ناخواسته به نفع دشمنان منطقه عمل نکنند. به گفته او، در شرایطی که بیش از سه سال است مردم غزه در معرض جنایات و نسل‌کشی قرار دارند، سکوت یا بی‌عملی در برابر این وضعیت پیام‌های معناداری به همراه دارد.

نسبت به عملیات‌های «پرچم دروغین» هشدار داده‌ایم

اسماعیل بقایی در پاسخ به پرسشی درباره برخی مواضع دولت لبنان علیه ایران گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران روشن است؛ ما خود را دوست لبنان و مردم آن می‌دانیم. تنها راه صیانت از امنیت ملی لبنان در برابر رژیم اشغالگر و آپارتاید اسرائیل، حفظ انسجام ملی این کشور است. هر اقدام یا موضعی که این انسجام را مخدوش کند، در نهایت به سود لبنان نخواهد بود. جمهوری اسلامی ایران به عنوان دوست لبنان، از هیچ اقدامی برای کمک به حفظ حاکمیت ملی و عزت این کشور دریغ نخواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین درباره برخی گزارش‌ها پیرامون حمله ایران به محل استقرار نظامیان آمریکایی در عربستان گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هر هدفی را که در چارچوب حق دفاع مشروع مورد حمله قرار دهند، شجاعانه و به‌طور رسمی اعلام می‌کنند. در این مورد هیچ اعلامیه‌ای از سوی نیروهای مسلح صادر نشده است.

بقایی با اشاره به وضعیت پیچیده امنیتی منطقه افزود: ما همواره نسبت به عملیات‌های فریب یا «پرچم دروغین» هشدار داده‌ایم. در مقاطع مختلف، از جمله در ۴۰ روز منتهی به آتش‌بس ۱۹ فروردین و نیز در جریان جنگ تحمیلی سال گذشته، اقداماتی با هدف ایجاد تفرقه میان کشورهای منطقه انجام شده است.هر اقدامی از سوی جمهوری اسلامی ایران صورت گیرد، به‌صورت رسمی و شفاف اعلام خواهد شد.

جاسوسی اسرائیل از آمریکا نشانه مخالفت با دیپلماسی است

 سخنگوی وزارت امور خارجه، در پاسخ به پرسشی درباره گزارش‌هایی مبنی بر ارزیابی پنتاگون از تهدیدات ضد اطلاعاتی اسرائیل و ادعای جاسوسی این رژیم از برخی مقامات آمریکایی از جمله نماینده دونالد ترامپ در مذاکرات با ایران، گفت: از رژیم صهیونیستی هیچ چیز بعید نیست.

وی افزود: در عین حال، این موضوع برای بسیاری جالب توجه است که از سوی آمریکایی که در بالاترین سطوح خود اذعان کرده‌اند هم پیش از مذاکرات و هم پس از آن، مقامات رژیم صهیونیستی را در جریان تحولات قرار داده و با آنها هماهنگ عمل می‌کنند، اکنون می‌شنویم که مقامات آمریکایی در معرض اقدامات اطلاعاتی و امنیتی این رژیم قرار داشته‌اند.این موضوع خود قرینه دیگری است بر اینکه رژیم صهیونیستی اساساً قائل به هیچ روند دیپلماتیکی که بتواند حتی اندکی آرامش در منطقه ایجاد کند، نیست.

سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به سابقه این موضوع گفت: اگر روندهای دیپلماتیک مرتبط با پرونده هسته‌ای ایران در ۲۰ سال گذشته را مرور کنید، مشاهده می‌شود که رژیم صهیونیستی همواره آشکارا در جایگاه تخریب‌گر هرگونه مسیر دیپلماتیک قرار داشته است.

وی تأکید کرد: اختلافات و مسائل اطلاعاتی میان آمریکا و رژیم صهیونیستی موضوعی است که خود آنها باید آن را حل‌وفصل کنند، اما قطعاً جامعه جهانی، کشورهای منطقه و افکار عمومی از این گزارش‌ها برداشت‌ها و درس‌های لازم را خواهند گرفت و خواهند دید چه طرفی در منطقه به طور فعال در پی تخریب روندهای دیپلماتیک است.

 


نظرات

آخرین اخبار
پیام تازه تهران به تل‌آویو؛ «پاسخ در میدان عمل مشخص می‌شود»
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت/پاسخ حزب الله/تهدید به حمله مجدد به لبنان+ فیلم
پیام مهم ایران به جهان: لبنان تنها نیست!
حمله رژیم صهیونیستی به چندشهر ایران؛حملات تلفاتی نداشته/شنیده شدن صدای انفجار در غرب تهران
شمارش معکوس برای خروج آمریکا؛ کشورها دیگر فرش قرمز نظامی پهن نمی‌کنند
نورنیوز چه پرسید که پاسخ بقایی معنادار شد؟
کایا کالاس خواستار خویشتنداری طرف‌ها در خاورمیانه شد
بازتاب گسترده‌ حمله موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی در رسانه‌های آسیایی
نگرانی کانادا و انگلیس از بالا رفتن درگیری در منطقه
تماس تلفنی وزیر خارجه قطر با ایران و عربستان برای مهار تنش در منطقه
دولت مجوز صادرات تخم‌مرغ را صادر کرد
اعتراف مقام سابق صهیونیستی: قدرت نظامی ایران همچنان در اوج است
عملیات نصر علیه پایگاههای نوآتیم و تلنوف؛ سپاه: تجاوز دشمن به صنایع پتروشیمی پاسخ داده شد
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 3 استان
وقوع حمله با سلاح سرد در قدس
اسرائیل از شناسایی یک شبکه جاسوسی ایرانی خبر داد
خوزستان به رنگ قرمز درآمد؛ هشدار جدی به ساکنان کارون و بهبهان
لیست رسمی تیم‌های مجاز ایران در آسیا اعلام شد؛ چه کسی جای سپاهان را گرفت؟
بازگشت نفت به اوج؛ برنت 96 دلاری شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
ممنوعیت دریانوردی رژیم اسرائیل در دریای سرخ/تل‌آویو:یمن تنگه باب المندب را وارد درگیری کرد
هشدار؛ خلیج فارس در سواحل بوشهر طوفانی و مواج است
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 18 خرداد 1405+ جدول
غافلگیری تهرانی‌ها با هوای خوب؛ پایتخت روی دورِ قابل قبول
اعلام شنیده شدن انفجارهای قوی در عربستان/منبع آگاه: کار ایران نبود
بدعت خطرناک در فوتبال؛ سیاسی‌سازی جام جهانی توسط کاخ سفید
پیش بینی قیمت دلار دوشنبه 18 خرداد 1405
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 18 خرداد 1405
اتفاقی که واشنگتن را لرزاند؛ سفر مخفیانه یا اتحاد آشکار شی و کیم
حمله نتانیاهو به ایران، چالش بزرگ ترامپ
مدل‌ هاروارد در مذاکرات هسته‌ای
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 خرداد 1405+ زمان پخش
تنهایی ژئوپلیتیک سرنوشت یا انتخاب؟
تمرین ویژه بازیکنان فوتبال ایران برای سازگاری /برخورد صمیمانه مردم مکزیک با ملی پوشان
دورنمای آتش‌بس و جنگ 100 روزه
دوفوریتی | برای محیط زیست ایران امانت دار خوبی نبودیم
الجزیره: پاسخ سپاه به اسرائیل یک پیام نظامی هدفمند بود
گروه هکری حنظله اسرائیل را به حملات سایبری گسترده تهدید کرد
دگرگونی‌های شورای امنیت و روابط بین‌المللی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 18 خرداد+ وضعیت استان ها
جلالی: الان زمان ایراد گرفتن از تیم ملی نیست
وضعیت ترافیک جاده‌های کشور؛ تردد روان در تمامی محورهای اصلی
ولایتی: توقف حماقت یا ورود به موازنه ضابطه‌مندشدن دو تنگه!
شلیک موشکی از یمن به سمت تل‌آویو+فیلم
آیا ویتامین D می‌تواند از بیماری‌های مزمن پیشگیری کند؟
شنیده شدن صدای انفجارها در بغداد و بیروت
پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات پارلمانی ارمنستان
شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از عراق
برقراری آرامش در بیروت و ضاحیه
مقام وزارت خارجه ایران: پاسخ موشکی ایران واکنش دفاعی به نقض آتش‌بس بود