×
اجتماعی
شناسه خبر : 322170
تاریخ انتشار : شنبه 1405/03/16 ساعت 14:53
کاظمی: امتحانات پایه‌های 11 و 12 نهایی و حضوری است

کاظمی: امتحانات پایه‌های 11 و 12 نهایی و حضوری است

وزیر آموزش و پرورش گفت: امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم نهایی و حضوری برگزار می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، در مراسم رونمایی از سامانه اردوهای دانش آموزی گفت: تلاش می‌کنیم امتحانات از ۱۳ تیر آغاز شود.
وی افزود: به دانش آموزان توصیه می‌کنم از آلان آمادگی لازم را کسب کنند.


وزیر آموزش و پرورش افزود: همه ملاحضات لازم برای کاهش نگرانی دانش آموزان و خانواده‌ها رعایت می‌شود.

تربیت معلم، مهم‌ترین مأموریت راهبردی دانشگاه فرهنگیان است

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نهادی راهبردی و اثرگذار در تربیت معلم و آینده نظام تعلیم و تربیت کشور است. کاظمی بر اهمیت جایگاه ولایت در نظام اسلامی تأکید کرد و گفت: حضور پرشور و بانشاط مردم در برنامه‌های مرتبط با عید غدیر، جلوه‌ای از پیوند عمیق جامعه با ارزش‌های دینی و ولایی است.

وی با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، این پیام را حکیمانه، راهبردی و برخوردار از نگاهی عمیق و آرمانی توصیف کرد و افزود: اندیشه‌ها، آرمان‌ها و مسیر ترسیم‌شده از سوی امام خمینی (ره)، معمار کبیر انقلاب اسلامی، همچنان زنده و جاری است و امروز نیز رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری نعمتی بزرگ برای ملت ایران به شمار می‌رود.

وزیر آموزش و پرورش با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای قیام ۱۵ خرداد، بر ضرورت پاسداشت ارزش‌ها و آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

تقدیر از خدمات رئیس سابق دانشگاه فرهنگیان

کاظمی در ادامه با قدردانی از خدمات رجبعلی برزویی؛ رئیس سابق دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: بررسی منصفانه عملکرد دانشگاه فرهنگیان نشان می‌دهد که در دوره مسئولیت ایشان، شاخص‌های مختلف دانشگاه در حوزه منابع، توسعه فضا‌های آموزشی، تجهیزات، زیرساخت‌ها و سرمایه انسانی روندی رو به رشد و قابل توجه داشته است.

وی افزود: فعالیت‌های مؤثر در سطح استان‌ها، پیگیری برنامه‌های توسعه‌ای و مدیریت مناسب شرایط دانشگاه از جمله اقدامات ارزشمندی بود که در این دوره به انجام رسید. هرچند دانشگاه فرهنگیان همچنان با برخی چالش‌ها مواجه است، اما این مسائل در دوره مدیریت ایشان با رویکردی منطقی و مبتنی بر ضوابط و مقررات دنبال شد.وزیر آموزش و پرورش با اشاره به استعفای برزویی، گفت: طی هفته‌های گذشته تلاش شد از ظرفیت و تجربیات ایشان همچنان استفاده شود، اما با توجه به اصرار ایشان برای جابه‌جایی، این درخواست مورد پذیرش قرار گرفت. در این میان برخی مطالب و فضاسازی‌های غیرمنصفانه نیز علیه ایشان مطرح شد که با واقعیت عملکرد وی همخوانی نداشت.کاظمی ادامه داد: دکتر برزویی همچنان از سرمایه‌های ارزشمند آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان محسوب می‌شوند و در آینده نیز از تجربیات و مشورت‌های ایشان بهره خواهیم برد.


حمیدی؛ چهره‌ای علمی و اجرایی برای هدایت دانشگاه فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش در تشریح دلایل انتخاب مهرزاد حمیدی به عنوان رئیس جدید دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان نهادی راهبردی و اثرگذار در تربیت معلم و آینده نظام تعلیم و تربیت کشور است؛ از این رو برای مدیریت آن به فردی نیاز داشتیم که در کنار توانمندی‌های علمی، از تجربه اجرایی و شناخت عمیق از آموزش و پرورش نیز برخوردار باشد. وی افزود: دکتر حمیدی از جمله مدیران و استادانی است که با مسائل آموزش و پرورش آشنایی عمیق دارد و سال‌ها در حوزه‌های اجرایی، علمی و پژوهشی فعالیت کرده است.

حضور در شورا‌ها و مجامع تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری، اجرای طرح‌های متعدد علمی و پژوهشی و همچنین برخورداری از شبکه ارتباطی گسترده در سطح کشور از جمله ظرفیت‌های ارزشمند ایشان به شمار می‌رود.

کاظمی ابراز امیدواری کرد: با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود، مسیر توسعه دانشگاه فرهنگیان با شتاب بیشتری ادامه یابد و این دانشگاه در تحقق منویات مقام معظم رهبری، تربیت معلمان تراز انقلاب اسلامی و حرکت به سوی دانشگاهی تمدن‌ساز و انسان‌ساز نقش‌آفرینی مؤثرتری داشته باشد.انتصاب نماینده هیئت عالی گزینشگفتنی است در این جلسه توسط وزیر آموزش و پرورش و با حکم آقای جلیلوند؛ رضا روستایی به عنوان نماینده هیئت عالی گزینش در هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش منصوب شد.


اخبار مرتبط
تقویم آزمون‌های نهایی منتشر شد/ یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها آماده شوند+جدول
جمعه 1405/03/22 ساعت 18:14
تقویم آزمون‌های نهایی منتشر شد/ یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها آماده شوند+جدول
مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش، جدول زمانی دقیق آزمون‌های نهایی سال 1405 را منتشر کرد. این آزمون‌ها که شامل دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم و داوطلبان آزاد می‌شود، فرصتی حیاتی برای ایجاد یا ترمیم سابقه تحصیلی در شاخه نظری است. داوطلبان باید بر اساس برنامه اعلامی، خود را برای این رقابت حساس در تابستان آماده کنند.
امتحانات پایان ترم علمی کاربردی 1405-1404 آنلاین برگزار می‌شود
یکشنبه 1405/03/17 ساعت 09:49
امتحانات پایان ترم علمی کاربردی 1405-1404 آنلاین برگزار می‌شود
دانشگاه جامع علمی کاربردی جزئیات برگزاری امتحانات پایان نیم‌سال دوم 1405-1404 را اعلام کرد و برگزاری آزمون‌های دروس نظری به‌صورت غیرحضوری را در بازه زمانی 6 تا 21 تیر تأیید کرد.
سرنوشت امتحانات نهایی 11 و 12؛ آیا مجوز شورای عالی امنیت ملی صادر می‌شود؟
سه‌شنبه 1405/03/12 ساعت 10:43
سرنوشت امتحانات نهایی 11 و 12؛ آیا مجوز شورای عالی امنیت ملی صادر می‌شود؟
آموزش و پرورش 2 برنامه برای برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در نظر گرفته است؛ حضوری با مجوز شورای عالی امنیت ملی یا داخلی در مدارس با هماهنگی استان‌ها.
نظرات

آخرین اخبار
ترکیه، عربستان و پاکستان در یک قاب؛ رایزنی درباره بحران‌های خاورمیانه
ضربات سنگین منابع طبیعی مازندران به تصرف‌کنندگان اراضی و قاچاقچیان چوب
اذعان قانونگذار دموکرات به «عدم توازن» موشکی آمریکا در برابر ایران
محرمانه عربستان در مرز یمن
ادعای جنجالی ترامپ درباره ایران؛ «اوضاع در ایران بسیار خوب پیش می‌رود!»
واقعیت‌ها را بپذیرید و به تعهدات خود عمل کنید
حضور چهره‌های کلیدی در دیدار استقلال و استقلال خوزستان؛ پیروزی 3-0 آبی‌ها
واکنش دیپلماتیک به تهاجم رژیم صهیونیستی و آمریکا؛ گفتگوهای عراقچی و وزیر خارجه موریتانی
پزشکیان: کالابرگ افزایش می‌یابد؛ ارز باید مستقیم به مردم برسد
تأمین اجتماعی؛ تمامی سامانه‌ها و خدمات بدون هیچ‌گونه اختلالی در دسترس هستند
عملیات تروریستی در جرمانای سوریه؛ انفجار خودروی بمب‌گذاری شده قربانی گرفت
ردپای شرکت آلمانی در حملات به ایران؛ کشف بقایای تجهیزات دشمن در فرودگاه جهرم
بن‌بست در مذاکرات لبنان و اسرائیل؛ چرا حزب‌الله از ابتدا به نتیجه آن بدبین بود؟
حمله یمنی‌ها به مراکز فرماندهی نیروهای سعودی در مرز
تداوم خشونت علیه رسانه‌ها؛ حمله نظامیان صهیونیست به خبرنگار پرس تی وی
هشدار آتشین انصارالله: هدف قرار گرفتن اردوگاه‌های عربستان در راه است
ثبت 67 میلیون تردد در محورهای منتهی به مرزها
درخشش داوران ایرانی در سمینار سالانه AFC در تاشکند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه کوبا
افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران
نگاه سفارت ایران به بیانیه اتریش؛ تقابل حقوق بشر و جنایات رژیم صهیونیستی
اتصال ریلی چابهار به زاهدان؛ گام بزرگ برای توسعه سواحل مکران
افسردگی و اُفت شدید روحیه ملوانان ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن
کریدورهای شمالی و جنوبی تنگه هرمز؛ برنامه جدید برای مدیریت عبور کشتی‌ها
هشدار امنیتی در آلمان؛ پهپاد بمب‌گذاری‌شده در فرودگاه لایپزیگ خنثی شد
قطعی سامانه تأمین اجتماعی و افزایش پرداخت از جیب مردم؛ انتقادها بالا گرفت
چگونه تاب‌آوری تهران، ترامپ را غافلگیر کرد؟
رشد فعالیت‌های تجاری در قشم؛ بندر کاوه 22 هزار تن کالا تخلیه کرد
هومن برق‌نورد و محمد بی‌ریا در جدیدترین اثر اطیابی
تراژدی ساحل توسکسرای رامسر؛ ضرورت بازنگری در مدیریت ایمنی سواحل
کهکشانی‌ها شکار بزرگ خود را معرفی کردند؛ دیومانده با قرارداد 7 ساله در رئال
عملیات یگان حفاظت منابع طبیعی علیه قاچاقچیان بلوط در کرمانشاه
ایران و چین به‌دنبال جهش همکاری‌های اقتصادی؛ از تجارت تا سرمایه‌گذاری مشترک
درگذشت یک پیشکسوت دیگر از سینما
کریدور قفقاز؛ اهرم ژئوپلیتیکی ضد ایران
توزیع 20 تن گاز مایع یارانه‌ای در مرز چذابه
جزئیات حملات موشکی یمن به مواضع نیروهای وابسته به عربستان
مخابره پیام وحدت و عدالت راهپیمایی اربعین 1405 به جهان
طرح جدید همدان برای افزایش درآمد روستاییان؛ از تولید تا بازار فروش آنلاین
هشدار پلیس فتا درباره شگردهای کلاهبرداران در حوزه گردشگری
رقم ناچیز فسخ قرارداد رضاییان با استقلال
جلوگیری از فاجعه در همدان؛ آتش‌نشانی مانع انفجار پست برق در آتش‌سوزی برج شد
حاجی‌بابایی: انسجام ملی و پیروی از رهبری، سد محکم ایران در برابر جنگ رسانه‌ای است
تکرار تجربه ناموفق ائتلاف از سوی عربستان
هشدار کارشناسان سازمان ملل؛ شکل‌گیری «غزه‌ خاموش» در کوبا
فرصت ویژه برای متخصصان IT؛ تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت
نورنما | تصاویری از مراسم تشییع مریم همتیان،بازیگر جوان سینما
حادثه هولناک در یاسوج؛ تریلی خودروهای پلیس و امداد را در هم کوبید
برج‌های بادی متحرک در ایتالیا؛ بازخوانی هوشمندانه هنر معماری بومی ایران
رکوردشکنی دوباره زهرا زارعی؛ شاهکار زنانه در مسابقات بین‌المللی بلاروس