×
اقتصادی
شناسه خبر : 322095
تاریخ انتشار : شنبه 1405/03/16 ساعت 09:52
کاهش قیمت نفت متوقف شد؛ برنت به 92 دلار رسید

کاهش قیمت نفت متوقف شد؛ برنت به 92 دلار رسید

روند نزولی دو هفته‌ای قیمت نفت با وجود کاهش معاملات روز جمعه متوقف شد و نگرانی‌ها درباره تحولات خاورمیانه باعث نوسان بازار و تثبیت قیمت‌ها در سطح بالا شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت آتی نفت خام برنت که در ماه اوت منقضی می‌شود، با ۲.۳ درصد کاهش، در ۹۲ دلار و ۸۹ سنت در هر بشکه بسته شد، در حالی که قیمت آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا که در ژوئیه منقضی می‌شود، با ۳ درصد کاهش، در ۹۰ دلار و ۲۵ سنت در هر بشکه بسته شد.

تحولات در خلیج فارس همچنان در صدر ذهن فعالان بازار نفت قرار دارد. قیمت نفت روز جمعه پس از اینکه عمان اعلام کرد فعالیت در بندر مینا الفحل پس از گزارش‌هایی مبنی بر توقف بارگیری نفت پس وقوع یک از انفجار، به حالت عادی بازگشته است، کاهش یافت.

با این حال، قیمت آتی نفت برنت طی هفته گذشته ۰.۹ درصد و قیمت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳.۲ درصد افزایش یافت.

در این بین، کریس رایت، وزیر انرژی آمریکا، روز جمعه در مصاحبه‌ای با فاکس بیزینس گفت شرکت‌هایی که در ماه‌های اخیر از ذخایر استراتژیک نفت آمریکا نفت قرض گرفته‌اند، پس از پایان جنگ علیه ایران، ۴۰ میلیون بشکه نفت خام اضافی را به این ذخایر تحویل خواهند داد.

قیمت سوخت در آمریکا از زمان آغاز تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران در فوریه افزایش یافته است، اما رایت گفت که نگران سطح ذخایر ذخایر استراتژیک نفت نیست، که با ۳۵۷.۱ میلیون بشکه به پایین‌ترین سطح خود در بیش از دو سال گذشته رسیده است.

او گفت: هر بشکه‌ای که از ذخایر خارج می‌شود، سال آینده ۱.۲۵ بشکه پس می‌گیریم. ما پس از پایان جنگ، ۴۰ میلیون بشکه به ذخایر استراتژیک اضافه خواهیم کرد.

این نفت وام داده شده، بخشی از یک توافق گسترده‌تر است که در مارس با کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی برای آزادسازی حداکثر ۴۰۰ میلیون بشکه از ذخایر بین‌المللی برای کمک به آرام کردن بازارهای جهانی نفت پس از آغاز این حمله غیرقانونی و مختل شدن ترانزیت از تنگه هرمز انجام شد.

به دلیل جنگ، حدود ۱۴ میلیون بشکه در روز از تولید نفت کشورهای تولیدکننده خلیج فارس از دست رفته است و آژانس بین‌المللی انرژی هفته گذشته هشدار داد که آزادسازی ذخایر اضطراری موقتی است و راه حلی برای عرضه مختل شده نیست.

بر اساس گزارش اینوستینگ، شرکت بیکر هیوز روز جمعه گزارش داد شرکت‌های انرژی آمریکا، طی هفته گذشته برای هفتمین هفته متوالی، تعداد دکل‌های خود را افزایش دادند که طولانی‌ترین روند افزایش از ماه مه ۲۰۲۲ است. طبق گزارش هفتگی این شرکت خدمات انرژی، تعداد دکل‌های نفت و گاز طبیعی آمریکا در هفته منتهی به پنجم ژوئن، با یک حلقه افزایش، به ۵۶۳ واحد رسید که بالاترین سطح از ماه مه ۲۰۲۵ است. بیکر هیوز اعلام کرد که تعداد کل دکل‌ها اکنون چهار دکل یا یک درصد بالاتر از مدت مشابه سال گذشته است.


نظرات

آخرین اخبار
بیش‌فعالی، «شیطنت» نیست
8 عادت بد در بی کیفیت شدن خواب کودک
جلوگیری از هدررفت انرژی در باتری های فرسوده با هوش مصنوعی
چگونه بدون ایرباد، با موسیقی بخوابیم؟
شادی در جنوب لبنان پس از اعلام آتش‌بس و پایان جنگ
بیانیه مهم شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا
توافق ایران و آمریکا نهایی شد؛ پایان فوری جنگ و لغو محاصره دریایی
غریب‌آبادی جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا و متن تفاهم اسلام‌آباد را تشریح کرد
رواج آمپول‌های لاغری و خطر مصرف خودسرانه
استقبال فرانسه از توافق ایران و آمریکا
قلعه‌نویی: به نمایندگی از ملت بزرگ ایران در جام جهانی بازی می‌کنیم
بعداً انجامش می‌دهم؛ آیا واقعاً تنبل هستیم یا گرفتار اهمال‌کاری؟
کاروان تیم ملی فوتبال ایران وارد فرودگاه لس آنجلس شد
تساوی ارزشمند ژاپن مقابل هلند
ترامپ: توافق با ایران نهایی شد
«فرسودگی همدلی» چیست و چگونه ما را بی‌حس می‌کند؟
ولایتی: حزب‌الله پاره تن محور مقاومت است
اعتراف رسانه رژیم صهیونیستی: حمله به بیروت با آمریکا هماهنگ شده بود
مانوئل نویر به باشگاه پنج‌تایی‌های تاریخ پیوست
گوترش حمله صهیونیست‌ها به بیروت را محکوم کرد
آخرین کاروان حجاج ایرانی در راه بازگشت به کشور
سقوط مرگبار هواپیما در آمریکا؛ 12 نفر جان باختند
بیانیه وزارت امور خارجه درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به ضاحیه بیروت
برخورد مرگبار دو بالگرد در آسمان ریودوژانیرو +فیلم
مخبر: به متجاوزان درس پشیمان‌کننده خواهیم داد
تشدید حملات حزب الله لبنان به اشغالگران/ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
هیچ نوتام جدیدی درباره محدودیت پروازی صادر نشده است
آلمان 7-1 کوراسائو ؛ جشنواره گل ژرمن ها مقابل تازه‌واردها
قالیباف: نمی‌توانند بخشی از مقاومت را تک گیر بیاورند/ بچرخ تا بچرخیم
تکذیب شایعات منتسب به سردار رادان
تأکید خبرگان بر رعایت خطوط قرمز رهبری در روند مذاکرات
اولین پیروزی همیلتون راننده بریتانیایی با تیم فراری
نیروی هوایی آمریکا بخشی از ناوگان راهبردی خود را از دست داد
یوزها با انرژی مکزیکی به استقبال جام جهانی رفتند
هشدار گروه حنظله به شهرک‌نشینان؛ فوراً به پناهگاه‌ها بروید
دانشگاه آزاد زمان‌بندی آزمون‌های سراسری 1405 را اعلام کرد
سردار قاآنی: پیروزی عظیم حزب‌الله در راه است
خانواده شهید شادمانی شایعات توهین در مراسم را تکذیب کرد
تیم ملی والیبال به بلژیک هم باخت/حق‌پرست امتیازآورترین بازیکن/عصبانیت شدید پیاتزا
کرملین: رؤسای جمهور روسیه و آمریکا تلفنی گفت‌وگو کردند
ذوالقدر: ‏پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است
اختلال 4 بانک رفع شد
برادر و نامزد قربانی خشم جنون‌آمیز پسر جوان!
ترامپ: حمله به بیروت نباید رخ می‌داد/ ایران به حمله اسرائیل به بیروت پاسخ ندهد
ونس: رئیس‌جمهور از سلامت کامل برخوردار است
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز سوم
برنامه تازه چین برای پرداخت‌های فرامرزی و مقابله با دلار
خبر وزیر آموزش و پرورش از مشارکت 2 میلیونی مردم در ساخت مدرسه
سرلشکر عبداللهی: زمندگان با «دست روی ماشه» آماده مقابله با دشمن هستند
مهار آتش‌سوزی 9 ساعته در باغ‌شادی خاتم؛ 10 هکتار طعمه حریق شد