×
حوادث
شناسه خبر : 322065
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/15 ساعت 23:45
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند

جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند

برخورد رخ‌به‌رخ یک دستگاه پژو 405 با کشنده ولوو در محور زنجان–میانه حادثه‌ای مرگبار رقم زد. در این تصادف که عصر 15 خرداد رخ داد، چهار سرنشین پژو از جمله یک کودک جان خود را از دست دادند و راننده کشنده نیز مصدوم شد.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس پلیس راه راهور فراجا از جان‌باختن ۴ سرنشین یک دستگاه پژو ۴۰۵ و مصدومیت راننده یک دستگاه کشنده ولوو در پی وقوع تصادف رخ‌به‌رخ در محور زنجان–میانه خبر داد.

سردار احمد کرمی اسد، با تشریح جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۱۸:۲۹ امروز ۱۵ خرداد، یک دستگاه کشنده ولوو که در مسیر غرب به شرق محور زنجان–میانه در حال تردد بود، در حین انجام سبقت وارد مسیر مقابل شده و با یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ که در مسیر قانونی خود از شرق به غرب در حرکت بود، برخوردی رخ‌به‌رخ و بسیار شدید داشته است.

وی افزود: در اثر این سانحه دلخراش، هر چهار سرنشین پژو ۴۰۵ جان خود را از دست دادند. جان‌باختگان شامل راننده ۲۴ ساله، یک زن ۲۳ ساله که در صندلی جلو حضور داشت، یک کودک ۴ ساله و یک زن حدوداً ۵۰ ساله بودند. راننده کشنده ولوو نیز در این حادثه مصدوم و برای مداوا به مرکز درمانی منتقل شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه خودروی پژو ۴۰۵ تنها حدود ۱۰ کیلومتر از مبدأ حرکت خود در یکی از روستاهای منطقه فاصله گرفته بود، گفت: این خودرو در مسیر مجاز خود در حال تردد بوده که به دلیل تخلف راننده کشنده ولوو و ورود به مسیر مقابل، سرنشینان آن فرصت هیچ‌گونه واکنش مؤثری برای جلوگیری از حادثه پیدا نکردند و متأسفانه جان خود را از دست دادند.

سردار کرمی اسد با اشاره به اینکه انحراف به چپ از مهم‌ترین عوامل بروز تصادفات فوتی در جاده‌های کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد: بخش قابل توجهی از انحراف به چپ‌ها در زمان انجام سبقت‌های غیرمجاز، سبقت در شرایط ناایمن یا عدم توانایی راننده در تکمیل سبقت رخ می‌دهد. این دسته از حوادث معمولاً به تصادفات رخ‌به‌رخ منجر می‌شوند که به دلیل سرعت نسبی بالای دو وسیله نقلیه، از مرگبارترین سوانح رانندگی به شمار می‌روند.

وی افزود: خستگی و خواب‌آلودگی، عجله برای رسیدن به مقصد، عدم توجه کافی به جلو، تخمین نادرست فاصله با خودروهای مقابل و بی‌توجهی به قوانین سبقت از جمله عواملی هستند که می‌توانند زمینه‌ساز چنین حوادثی شوند. همچنین ساعات پایانی روز، به‌ویژه بازه زمانی ۱۶:۰۰ تا ۲۰:۰۰ از جمله ساعات پرخطر تردد در محورهای برون‌شهری است، چرا که خستگی رانندگان در این ساعات افزایش یافته و احتمال بروز خطاهای انسانی بیشتر می‌شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا تأکید کرد: علت نهایی حادثه و تمامی ابعاد آن توسط کارشناسان پلیس راه در دست بررسی است، اما شواهد اولیه حاکی از آن است که ورود کشنده ولوو به مسیر مقابل در حین سبقت، عامل اصلی وقوع این سانحه بوده است.

سردار کرمی اسد در پایان از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، پرهیز از سبقت‌های غیرمجاز و خطرناک و خودداری از رانندگی در شرایط خستگی و خواب‌آلودگی، نقش مؤثری در کاهش سوانح جاده‌ای ایفا کنند.


نظرات

آخرین اخبار
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور
قیمت سکه پارسیان امروز 3 شهریور 1405؛ هر گرم به 22 میلیون تومان رسید
خبر خوش برای صنعت خوراک دام؛ برداشت 3.9 میلیون تن جو در سال جاری
شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان
آخرین قیمت طلا و سکه امروز 3 شهریور 1405؛ طلا در مرز 22 میلیون تومان