×
بین الملل
شناسه خبر : 321822
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 17:30
اسرائیل با حملات و اشغالگری قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی را نقض کرد

ادعای اتحادیه عرب به مناسبت سالروز نکسه؛

اسرائیل با حملات و اشغالگری قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی را نقض کرد

اتحادیه عرب به مناسبت سالروز نکسه، ادامه اشغال سرزمین‌های عربی را نقض آشکار قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی دانست و خواستار افزایش فشارهای جهانی بر رژیم صهیونیستی برای پایان دادن به اشغالگری شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دبیرخانه اتحادیه عرب به نمایندگی از فلسطین و سایر مناطق عربی اشغالی امروز پنج‌شنبه به مناسبت پنجاه و نهمین سالروز «نکسه» (سالروز شکست ۵ ژوئن ۱۹۶۷) بیانیه‌ای صادر و تاکید کرد که پیامدهای اشغال سرزمین‌های فلسطینی و عربی توسط رژیم صهیونیستی همچنان تا به امروز ادامه داشته و رو به وخامت است.

رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷ مابقی اراضی فلسطینی‌ها در کرانه باختری از جمله قدس شرقی، نوار غزه و نیز جولان سوریه را اشغال کرد، پیش از این اشغالگری، نوار غزه و کرانه باختری به اردن ضمیمه شده و توسط مصر کنترل می‌شدند.

در این بیانیه با اشاره به اینکه حمله رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۶۷ منجر به اشغال مناطق وسیعی از سرزمین‌های عربی و کشتار و آوارگی مردم شد، تاکید شد که آثار آن جنگ هنوز با ادامه اشغال سرزمین‌های فلسطینی از جمله کرانه باختری، قدس شرقی و نوار غزه، در کنار جولان اشغالی سوریه و نیز گسترش نفوذ نظامی این رژیم در جنوب لبنان وجود دارد.

همچنین در این بیانیه تاکید شد، ادامه اشغالگری بر نقض آشکار قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی از جمله قطعنامه‌های ۲۴۲ شورای امنیت سازمان ملل مصوب سال ۱۹۶۷ و قطعنامه ۳۳۸ مصوب سال ۱۹۷۳ است که بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطقی که در سال ۱۹۶۷ اشغال کرد، تصریح دارند.

به گزارش خبرگزاری «وفا» فلسطین، اتحادیه عرب در بیانیه امروز خود تاکید کرد، سالروز «نکسه» امسال در حالی برگزار می‌شود که عملیات‌های نظامی اسرائیل در نوار غزه تشدید شده، شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری ادامه داشته و حملات به خاک لبنان و سوریه همچنان انجام می‌شوند. این سیاست‌ها نشان‌دهنده تمایلات توسعه‌طلبانه‌ این رژیم علیه امنیت و ثبات منطقه است.

این نهاد عربی در ادامه نیز نسبت به خطرات سیاست‌ها و اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض قوانین بین‌المللی و به چالش کشیدن خواست جامعه جهانی هشدار داد و تاکید کرد که این اقدامات مانع تلاش‌ها برای سازش مسالمت‌آمیز بوده و بر شدت تنش و بی‌ثباتی در منطقه می‌افزایند.

دبیرخانه اتحادیه عرب بار دیگر بر اصل قطعی مندرج در حقوق بین‌الملل یعنی غیرقابل قبول بودن تصرف اراضی با توسل به زور تاکید و اعلام کرد که برقراری امنیت، ثبات و صلح پایدار در منطقه، مستلزم پایان دادن به اشغال تمام سرزمین‌های فلسطینی و عربی اشغال شده از سال ۱۹۶۷ توسط رژیم صهیونیستی و تاسیس کشور مستقل و دارای حاکمیت فلسطین با پایتختی قدس شرقی مطابق قطعنامه‌های بین‌المللی، طرح صلح عربی و رویکرد راه‌حل ۲دولتی است.

اتحادیه عرب همچنین از جامعه جهانی خواست تا فشار مؤثری را بر رژیم صهیونیستی وارد کند تا تجاوزات و اقدامات غیرقانونی‌اش از جمله شهرک‌سازی‌ها را متوقف کرده، از سرزمین‌های اشغالی عقب‌نشینی و شهرک‌های ساخته شده در اراضی اشغالی فلسطین را تخلیه کند.

در پایان این بیانیه نیز از تمامی کشورها خواسته شده طبق اصول حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های بین‌المللی و برای مشارکت در برقراری صلح عادلانه، جامع و پایدار در منطقه، از ارائه هرگونه حمایت یا کمکی که به تداوم اشغالگری اسرائیل کمک می‌کند، خودداری کنند.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405؛دلار 203 هزار تومان شد
تقابل دوباره اسماعیلی و نصیب‌اف؛ جدال طلای المپیک در لهستان تکرار می‌شود
علت صف‌های طولانی بنزین در جایگاه‌های سوخت چیست؟؛مردم چه می‌گویند؟
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 4 شهریور/ بورس فردا صعود می کند؟
رکورد تاریخی کاهش باروری در جهان در راه است
قطر: تحریم‌های آمریکا علیه ایران یکجانبه است
زلنسکی: برگزاری انتخابات در اوکراین می‌تواند کشور را از هم بپاشد
نوجوانان والیبال ایران با قدرت به یک‌چهارم رفتند
آنفلوآنزا از کرونا پیشی گرفت؛ بوشهر و خوزستان بالاتر از آستانه خطر
تیراندازی نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
باد شدید در تهران؛ احتمال گردوخاک در جنوب و غرب استان
دستگیری 255 سارق و مالخر در تهران
نورنما | ابعاد تازه‌ای از زلزله شدیدی که چند روز قبل کلمبیا را لرزاند
تمجید آسیایی‌ها از پرچم‌داری زهرا کیانی در ناگویا
حبس ابد برای یک عراقی به اتهام ترویج افکار صهیونیستی
توئیت احدیان درباره موضع دبیر جدید شعام و شروط تفاهم‌نامه
سبزپوشی بورس؛ شاخص کل وارد کانال 6.2 میلیون واحد شد
طرح مقابله با نفوذ دوباره به کمیسیون امنیت ملی رفت
کشف تغییرات بیولوژیکی آتش‌نشانان پس از مهار آتش
سرلشکر رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت
چند ماه پلاک‌های فک‌ شده در انبار نگهداری می‌شوند؟
جنگ؛ نقطه عطف شکست راهبرد فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
قیمت میوه و تره بار امروز 3 شهریور اعلام شد+ جدول
تحریم ایران یعنی انزوای بیشتر آمریکا
زمان انتخاب مدیرعامل استقلال مشخص شد/ رقابت سه‌نفره برای نشستن روی صندلی ریاست
انتقال پیام آمریکا به ایران از طریق فرمانده ارتش پاکستان
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی 7 برابر شد
تصمیم جدید بانک مرکزی برای خرید اسکناس ارز
زلزله مرگبار ونزوئلا؛ شمار قربانیان به 6509 نفر رسید
هشدار قاطع ارتش به گروهک‌های تکفیری و معاند در آن‌سوی مرزها
محدودیت در تجارت غذا و دارو با ایران نقض حقوق بشر است
جبلی: نمی‌دانم در صداوسیما می‌مانم یا نه
دریادار بمانی: راه شهدای «دنا» را ادامه می‌دهیم
پرونده ناآرامی‌های اسفند؛ اخراج شش دانشجو و معرفی 236 دانشجو به شورای انضباطی
ایران چگونه حافظه شکست را به قدرت تبدیل کرد؟
رکوردشکنی توزیع بنزین در تهران؛ چرا برخی جایگاه‌ها تعطیل شدند؟
ابطحی: دیدگاه رهبران انقلاب، سپردن جامعه به جریان افراطی نبود+فیلم
پزشکیان: هیچ محدودیتی برای حمایت از تولید پنل خورشیدی نداریم
130 همت گردش مالی مشکوک؛ 70 دانه‌درشت بازار ارز و طلا شناسایی شدند
بنگلادش خواستار پیوستن به «توافق مکه» شد
ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران؛ جزئیات وضعیت راه‌ها
اقامت سفیر ایران در بیروت 6 ماه تمدید شد
دیبالا برای قهرمانی برگشت؛ رم با 4 گل خط‌ونشان کشید
جنگ اقتصادی ترامپ؛ آمریکا چگونه به پسادلار‌ شتاب می دهد؟
آخرین خبر از اصلاح حقوق بازنشستگان؛ دریافتی بازنشستگان به 90 درصد حقوق شاغلی می‌رسد؟
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز سه شنبه
«اسپایدرمن» در یک قدمی کنار زدن «تایتانیک»
وزیر آموزش و پرورش: مدارس از اول مهر حضوری است
جزئیات برگزاری آزمون زبان وزارت علوم
حمله تند سیاستمدار اسرائیلی به همسر نتانیاهو