×
بین الملل
شناسه خبر : 321814
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 16:25
شیخ‌نعیم قاسم: امنیت صهیونیست ها در گرو امنیت مردم لبنان است

شیخ‌نعیم قاسم: امنیت صهیونیست ها در گرو امنیت مردم لبنان است

شیخ نعیم قاسم با تأکید بر تداوم حمایت از مردم جنوب لبنان اعلام کرد تا زمانی که امنیت و آرامش به این منطقه بازنگردد، صهیونیست‌ها نیز از امنیت برخوردار نخواهند بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان، امروز پنجشنبه به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی تصریح کرد: با وجود همه دشواری‌هایی که انقلاب ایران پشت سر گذاشت، این کشور در همه زمینه‌ها پیشرفت کرد و از جنبش‌های آزادی‌بخش حمایت کرد.

وی افزود: انقلاب ایران با پشتوانه‌ای اسلامی و بر پایه اصول مقابله با ظلم و اشغال آغاز شد و اعلام کرد که نه شرقی است و نه غربی. غرب و آمریکا ایران را به‌عنوان الگویی برای استقامت و عدالت نمی‌پذیرند، بلکه می‌خواهند این کشور تابع منافع و سلطه آنها باشد.

الهام مقاومت از امام خمینی (ره) و تشکر از ایران

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: مقاومت در لبنان از شیوه و فکر امام خمینی (ره) الهام گرفته است، اما ما برای سرزمین و مردم خود می‌جنگیم. از ایران تشکر می‌کنیم که با وجود مواجهه با چالش‌های بزرگش، به ما کمک می‌کند تا در برابر تجاوز آمریکایی-اسرائیلی، زمین و حق خود را بازپس بگیریم.

رد مذاکرات مستقیم

وی افزود: نتیجه مذاکرات مستقیمِ بیهوده، تحقیرآمیز و شرم‌آور برای لبنان، از سوی طیف‌های گسترده مردم لبنان کاملاً مردود است.  از مسئولان می‌خواهیم این مسخره‌بازی و اهانت موسوم به «مذاکرات مستقیم» را متوقف کنند.

نعیم قاسم ادامه داد: اعلامیه واشنگتن اصول اساسی را ترسیم می‌کند که آمریکا و اسرائیل برای کشاندن لبنان در پروژه «اسرائیل بزرگ» می‌خواهند. اینکه هدف اصلی هر توافقی، خلع سلاح مقاومت قرار داده شود، به معنای نابودی قدرت لبنان و تهدیدی موجودیتی برای نسل‌کشی مردم مقاوم آن است.

تخریب لبنان و فتنه

دبیرکل حزب‌الله تاکید کرد که اعلامیه واشنگتن برنامه‌ای برای تخریب لبنان، بی‌ثباتی آن و ایجاد فتنه میان لبنانی‌هاست.

وی تصریح کرد که اعلامیه واشنگتن برای آن است که میان لبنانی‌ها فتنه ایجاد شود و اسرائیل با سیاست به آنچه در جنگ به آن نرسیده، دست یابد. این امر برای کسانی که عزت و کرامت می‌خواهند و خون شهدا، مجروحان، اسرا و این مردم فداکار بزرگ را حفظ می‌کنند، غیرممکن است.

اعلامیه واشنگتن نقشه راه نسل‌کشی و بردگی است

قاسم اعلامیه واشنگتن را نقشه‌راهی برای نسل‌کشی بخشی از مردم لبنان و به بردگی کشیدن باقی‌مانده آن دانست و گفت: اینکه مسیر امنیتی تحت شعار آتش‌بسی موهوم قرار گیرد، مانند رویای ابلیس برای ورود به بهشت است. ما فقط به توقف تجاوز همه‌جانبه، آتش‌بس و عقب‌نشینی اسرائیل توجه داریم.

وی تصریح کرد: آتش‌بس باید جامع باشد؛ نه تجزیه میان جنوب و بقیه لبنان و نه آزادی دشمن برای قتل در لبنان.

مقاومت تا پایان اشغال

دبیرکل حزب‌الله تصریح کرد: تا زمانی که اشغالگری وجود دارد، مقاومت ادامه خواهد داشت. ما به هیچکس تعهد نداده‌ایم که در برابر تجاوز مقاومت نکنیم. لذا تا زمانی که تجاوز ادامه دارد، با هر توانی که داریم در برابر آن خواهیم ایستاد.

ناامنی شهرک‌نشینان

نعیم قاسم قاطعانه گفت: تا زمانی که روستاهای ما ناامن باشند، بمباران و تخریب شوند و مردم ما به شهادت برسند، شهرک‌نشینان صهیونیست نیز امنیت نخواهند داشت و قدرت و صلابت ما را خواهند دید.

وی افزود: قاتلان پیامبران روی سرزمین ما آرام نخواهند گرفت. ما با غاصبان می‌جنگیم تا آن‌ها را از سرزمینمان بیرون کنیم و تجاوزشان را متوقف سازیم.

تعیین خطوط هرگونه توافقی در لبنان

دبیرکل حزب‌الله تصریح کرد که هدف اصلی هرگونه توافقی در لبنان، باید حاکمیت لبنان باشد که تنها راه حل انحصاری آن، توقف تجاوز اسرائیل به لبنان است. عقب‌نشینی اسرائیل از خاک لبنان و استقرار ارتش در جنوب رود لیتانی و آزادی اسرا باید دیگر هدف این توافق باشد.

وی افزود که هیچکس حق دخالت در امور داخلی لبنان برای ساماندهی حیات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی لبنانی‌ها را ندارد.

وحدت ملی در برابر تجاوز

نعیم قاسم ادامه داد که ما به وحدت ملی در برابر تجاوز حساس و پایبندیم؛ چراکه این وحدت، نیروی همه ماست. دولت را مسئول می‌دانیم که وظیفه خود را برای درمان ناهنجاری چنددستگی داخلی لبنان که ناشی از انتخاب‌های سیاسی خودش است، انجام دهد.دولت مسئول است که اقداماتی برای گفت‌وگویی انجام دهد که به اتحاد لبنانی‌ها در برابر تجاوز به کشورمان منجر شود.

وی تاکید کرد که اولویت این است که فرزندان یک سرزمین در برابر تجاوز با یکدیگر توافق کنند، سپس مسائل خود را در چارچوب قانون اساسی، طائف و زندگی مشترک حل کنیم.

دبیرکل حزب‌الله تصریح کرد که قرار گرفتن مسیر امنیتی تحت شعار آتش‌بسِ وهمی، به‌معنای تسلیم، شکست و تحقق اهداف دشمن است. هدف اصلی باید حاکمیت لبنان باشد و این امر تنها با راه‌حل انحصاری، یعنی توقف تجاوز اسرائیل به لبنان، محقق می‌شود. ما فقط در پی توقف تجاوز همه‌جانبه با برقراری آتش‌بس و عقب‌نشینی اسرائیل هستیم.


نظرات

آخرین اخبار
برگزاری مراسم معارفه گل‌محمدی در دهوک عراق
تکلیف عالیشاه با پرسپولیس مشخص شد
احتمال فاصله گرفتن ترامپ از تفاهم میان ایران و آمریکا
روبیو: دور جدید نشست کارشناسی ایران و آمریکا در راه است
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
آغاز غافلگیرکننده لیگ ملت‌های والیبال؛ شکست عجیب برزیل و ایتالیا
مخالفان ایتالیا خواستار پاسخگویی درباره مشارکت در جنگ علیه ایران شدند
شاپور رحیمی درگذشت
حریدی‌ها از «تغییر رژیم» به نتانیاهو هشدار دادند
حماس: نماینده شورای صلح ترامپ از اسرائیل حمایت می کند
هوای تهران خنک‌تر می‌شود
سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت جراحات را کمتر از واقعیت اعلام کرد
آمریکا سفارت خود در کویت را باز کرد
تالاب قره‌قشلاق پس از 15 سال دوباره احیا شد
بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران ارشد داعش در سوریه شد
کلاهبرداری به نام جام جهانی؛ مراقب سایت‌های شرط‌بندی باشید
تأکید ایران و عربستان بر تداوم رایزنی‌ها برای حفظ ثبات منطقه
بن‌گویر: تخریب منازل فلسطینیان متوقف نمی‌شود!
نتانیاهو: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد!
حمله روسیه به تفسیر وارونه غرب از قوانین بین‌الملل
حماس برای واگذاری کامل اداره غزه اعلام آمادگی کرد
نورنما | به یاد عاشورا ، روزی که خورشید بر میدان کربلا سرخ شد
بانک صادرات از رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور خبر داد
فراخوان انصارالله برای راهپیمایی سالروز شهادت امام حسین (ع) در صنعا
اهدای جام قهرمانی با حضور رئیس‌جمهور آمریکا
دو شهید در حمله اسرائیل به جنوب لبنان+ جزئیات حادثه
گزارش تصویری| عزاداری تاسوعای حسینی در سراسر کشور
استعفای فرمانده ارشد ارتش آمریکا پس از اختلاف با وزیر دفاع
دبیرکل ناتو از نقش ایتالیا در عملیات آمریکا علیه ایران پرده برداشت
نیویورک تایمز، «تسلیم آمریکا» را تیتر کرد
عرضه سهام ستاره خلیج فارس در بورس
تأمین اجتماعی: مشکل سامانه فیش حقوقی بازنشستگان برطرف شد
شجاع خلیل‌زاده در تیم منتخب هفته دوم جام جهانی 2026 قرار گرفت
حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان
پشت پرده روایت‌های ترامپ از مذاکرات؛ چه کسی راست می‌گوید؟
صعود دو نماینده ایران به فینال مسابقات جهانی موی‌تای 2026
فرمانده قرارگاه مشترک خاتم الانبیا: کارکنان پدافند مردانه ایستادند تا ایران استوار بماند
تنها محکوم به قصاص هرمزگانی آزاد شد
تداوم اعتراضات در آلبانی علیه پروژه گردشگری خانواده ترامپ
نواف سلام: مذاکره در واشنگتن، کم‌هزینه‌ترین راهکار برای بیروت است
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت شانزدهم
حسین، آینه عشق جاودان
اردوغان: اسرائیل با هرگونه صلح در منطقه مخالفت می‌کند
گزارش رسانه عبری از بحران نیروهای اسرائیلی در لبنان
نورنما | القاب و کنیه‌های حضرت عباس علیه‌السلام، که کمتر به آنها پرداخته شده است
کمبود سهمیه در جذب نخبگان؛ 30 هزار نفر پشت در دستگاه‌های اجرایی ماندند
مسیرهای رسمی اطلاع‌رسانی مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی2026/ برزیل و مراکش به دنبال صدر جدول
همتی: 2 میلیارد دلار ارز برای حمایت از بخش صنعت تخصیص می‌یابد