×
بین الملل
شناسه خبر : 321628
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/13 ساعت 16:38
النجباء: با یک دستور، سلاح را زمین می‌گذاریم

النجباء: با یک دستور، سلاح را زمین می‌گذاریم

رئیس شورای سیاسی النجباء اعلام کرد این گروه در صورت صدور دستور از سوی آیت‌الله سیستانی، فوراً سلاح خود را کنار خواهد گذاشت.

نورنیوز-گروه بین الملل: الفرات نیوز، شیخ علی الاسدی، رئیس شورای سیاسی جنبش النجباء در سخنانی تأکید کرد که این جنبش در صورت صدور دستور از سوی آیت‌الله سید علی سیستانی، مرجع عالی‌قدر شیعیان عراق «فوراً» سلاح خود را کنار خواهد گذاشت.

وی همچنین از وجود «پیام‌های مثبت و دوستانه» از سوی علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق به این جنبش خبر داد و اعلام کرد تاکنون دیدار مستقیمی میان طرفین انجام نشده است.

الاسدی در برنامه «النقطه» شبکه الفرات گفت: «نبردهای مقاومت، هزینه‌هایی مانند شهادت سید حسن نصرالله داشته است، اما مقاومت توانسته است دشمن را فرسوده کرده و موضعی قهرمانانه و تاریخی اتخاذ کند؛ موضعی که دشمن با وجود برخورداری از فناوری‌های پیشرفته و هواپیماهای مدرن از آن بی نصیب بوده است.»

الاسدی درباره موضوع انحصار سلاح در اختیار دولت عراق، گفت: «ریشه این پرونده داخلی است و بیش از آنکه آمریکا در آن نقش داشته باشد، یک بازیگر سیاسی داخلی آن را دنبال می‌کند؛ جریانی که از دوره گذشته تاکنون جز این پرونده موضوع دیگری برای ارائه به هواداران خود نداشته است. آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز از این موضوع به عنوان ابزار فشار بر دولت عراق استفاده کرده‌اند، در حالی که ابزار قوی‌تری همچون دلار در اختیار دارند.»

وی تأکید کرد: سلاح مقاومت برای حفاظت از عراق و روند سیاسی این کشور است، فساد سیاسی، اداری و مالی بزرگ‌ترین تهدید برای عراق است و دشمن آمریکایی و صهیونیستی پس از جنگ چهل‌روزه، موضوع انحصار سلاح را به ابزاری برای فشار تبدیل کرد.

الاسدی ادامه داد: «اشغال فقط با تانک صورت نمی‌گیرد، بلکه اشغال سیاسی، اقتصادی و امنیتی نیز وجود دارد و حتی به مرحله دخالت در تعیین نخست‌وزیر رسیده است و دونالد ترامپ گفته بود که در به قدرت رسیدن علی الزیدی به عنوان نخست‌وزیر عراق نقش داشته است.»

وی در ادامه تعداد گروه‌های مقاومت را چهار یا پنج گروه عنوان کرد و گفت: «هر زمان که دولتی دارای حاکمیت کامل بر آسمان، زمین و تمامی خاک کشور شکل بگیرد، تمام سلاح گروه‌های مقاومت به دولت تحویل داده خواهد شد.»

رئیس شورای سیاسی النجباء در ادامه اظهار داشت: «دولت محمد شیاع السودانی در جریان جنگ ۱۲ روزه نقش خود را ایفا کرد، زیرا تصور می‌کرد آمریکا به تعهدات و توافقات خود پایبند است، اما ایالات متحده با ادامه نخست‌وزیری او مخالفت کرد؛ چرا که تاریخ هیچ توافق واقعی با آمریکا را ثبت نکرده است.»

وی همچنین فاش کرد: «علی الزیدی تاکنون پیام‌های مثبتی برای جنبش النجباء ارسال کرده اما هنوز دیداری میان ما صورت نگرفته است.»

الاسدی درباره برخی تحولات منطقه‌ای نیز گفت: «پترائوس به عنوان فرستاده ویژه وارد عراق نشده بود، بلکه با عنوان نماینده یک مرکز مطالعاتی حضور داشت. عراق با همه ظرفیت‌های خود بسیار فراتر از آن است که به سمت درگیری داخلی برود و در رأس عوامل قدرت آن، مرجعیت عالی دینی قرار دارد.

وی بار دیگر تأکید کرد: «اگر آیت‌الله سید علی سیستانی دستور دهد، جنبش النجباء فوراً سلاح خود را کنار خواهد گذاشت. همگان از بحث درباره سلاح نیروهای پیشمرگه کرد فرار می‌کنند، در حالی که این نیروها نیز تحت پرچم دولت قرار ندارند.»

وی همچنین اظهار داشت: «مقاومت هرگز سفارت آمریکا یا هیات‌های دیپلماتیک در عراق را هدف قرار نداده است تا هیبت دولت حفظ شود و آنچه رخ داده مربوط به یک پایگاه اسرائیلی در صحرای نجف بوده است.»

او خاطرنشان کرد: «در عراق شخصیت‌ها و رهبران عاقلی وجود دارند که می‌توان با آنها گفت‌وگو کرد و یکی از دلایل وجود مقاومت این است که عراق از سوی چندین کشور تحت اشغال قرار دارد و اموال آن نیز در بانک فدرال آمریکا نگهداری می‌شود.

رئیس شورای سیاسی جنبش النجباء در پایان تأکید کرد: عراق هرگز به سمت عادی‌سازی روابط نخواهد رفت، زیرا از نظر تاریخی از حامیان آرمان فلسطین بوده است.


نظرات

آخرین اخبار
شوک به هلندی ها؛ستاره آرسنال جام جهانی را از دست داد
خواننده معروف مازندرانی پای چوبه دار نجات یافت؛ ماجرای توقف حکم قصاص
ایتالیا تحقیق درباره رفتار بن‌گویر با کاروان امدادی غزه را آغاز کرد
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد