×
اقتصادی
شناسه خبر : 321611
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/13 ساعت 15:19
افزایش جوجه‌ریزی تهدیدی برای بازار مرغ است

افزایش جوجه‌ریزی تهدیدی برای بازار مرغ است

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به افزایش جوجه‌ریزی در ماه‌های اخیر، نسبت به احتمال مازاد تولید مرغ در ماه‌های آینده هشدار داد و خواستار مدیریت دقیق بازار برای جلوگیری از زیان تولیدکنندگان شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: در حالی که طی ماه‌های گذشته افزایش جوجه‌ریزی با هدف تامین پایدار بازار و جلوگیری از نوسان قیمت مرغ در دستور کار قرار گرفته بود، اکنون برخی فعالان صنعت طیور نسبت به تبعات این روند هشدار می‌دهند. به گفته تولیدکنندگان، تداوم جوجه‌ریزی در سطوح بالا همزمان با کاهش مصرف، می‌تواند در ماه‌های آینده به مازاد عرضه و زیان واحدهای تولیدی منجر شود؛ موضوعی که مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی نیز نسبت به آن ابراز نگرانی کرده است.

حبیب اسدالله‌نژاد - مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی، با اشاره به شرایط فعلی بازار مرغ اظهار کرد: در روزهای اخیر مرغ زنده با قیمت‌هایی حداقل ۶۰ هزار تومان پایین‌تر از قیمت واقعی در بازار عرضه شده که این وضعیت از یک هشدار برای تولیدکنندگان حکایت دارد. برخلاف تصور برخی فعالان بازار، افت فعلی قیمت‌ها ناشی از افزایش عرضه در مقطع کنونی نیست، بلکه نتیجه مستقیم جوجه‌ریزی‌های سنگین انجام‌شده در ماه‌های گذشته و کاهش شدید سرانه مصرف است که اکنون آثار آن در بازار نمایان شده است. بازار فعلی بازتاب جوجه‌ریزی‌های دهه آخر فروردین‌ماه است؛ مقطعی که متوسط میزان جوجه‌ریزی نیمه دوم فروردین ماه به حدود ۶۰میلیون قطعه رسید. این رقم در اردیبهشت‌ماه به ۱۲۱ میلیون قطعه افزایش یافت و پیش‌بینی می‌شود در خردادماه نیز به حدود ۱۳۵ میلیون قطعه برسد.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط مازاد تولید، جوجه‌ریزی با قیمت‌های بالای ۸۰ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد، گفت: پذیرش جوجه با این نرخ‌ها در واقع نادیده گرفتن واقعیت‌های بازار و تحمیل هزینه‌های سنگین به واحدهای تولیدی است. تولیدکننده‌ای که جوجه را با قیمت بالا خریداری می‌کند، نمی‌تواند قیمت فروش محصول نهایی را به بازار تحمیل کند و در نهایت ناچار خواهد شد مرغ تولیدی خود را با نرخ‌های پایین‌تر عرضه کند. نتیجه چنین روندی، زیان قطعی مرغداران خواهد بود.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به هشدارهای پیشین این تشکل درباره مشکلات تولید مرغ، ادامه داد: اتحادیه طی ماه‌های گذشته بارها نسبت به تبعات جوجه‌ریزی‌های غیرمتعارف هشدار داده بود، اما برخی تولیدکنندگان همچنان بدون توجه به واقعیت‌های بازار اقدام به جوجه‌ریزی با نرخ‌های بالا کرده‌اند.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت دینار عراق امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 چقدر است؟
ترامپ مدعی آغاز مذاکرات با ایران شد؛ چرخش از تهدید نظامی به دیپلماسی؟
وزیر جنگ اسرائیل در پی برکناری فرمانده ارتش
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 12 مرداد +پخش زنده
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 12 مرداد 1405 + وضعیت استانها
آخرین خبر از جنگ ایران و آمریکا امروز دوشنبه 12 مرداد 1405
راز افزایش طول عمر بعد از 40 سالگی؛ فقط کافی است این عادت را تغییر دهید
چرا ترامپ از حمله به ایران عقب‌نشینی کرد؟ نقش بازدارندگی و مذاکرات
گچ نانویی در قالب آتل ارتوپدی
چگونگی بهبود اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان تخم‌مرغ
تشخیص فیبروز کیستیک با یک برچسب
عارضه پنهان مصرف داروهای لاغری
نشت گاز کلر در استخر تبریز؛14 نفر مصدوم شدند
تدوین نسخه نهایی طرح مدیریت تنگه هرمز در دستور کار مجلس
سازی که برای وطن کوک است
اعزام هوایی تیم‌های عملیاتی برای مهار آتش در مناطق سخت‌گذر دزفول
سفر معنادار بارزانی به سوریه
توقیف کشتی روسی از سوی بریتانیا
بازیگر جوان سینما درگذشت+ علت فوت
تریلی در محور سبزوار-بردسکن به خاکستر تبدیل شد + فیلم
انتقاد نماینده کنگره از پنتاگون درباره جنگ ایران و اوکراین
پیام تسلیت سپاه در پی درگذشت مادر شهیدان آدمی
پیکر دریانورد جان‌باخته کشتی «آنا» به ایران بازگشت
کاهش 40 درصدی حوادث جاده‌های اربعین
نابغه پینگ‌پنگ ایران در مسابقات لائوس قهرمان شد
رایزنی ایران و عربستان بر سر کاهش تنش در منطقه
جزئیات کاهش ساعت اداری و دورکاری ادارات خوزستان در این روزها اعلام شد
هشدار قرمز حمله سایبری در سرزمین‌های اشغالی
شهادت سرباز ارتش در درگیری مرزی مریوان
برقراری دوباره پرواز مستقیم اصفهان-استانبول
در دیدار سفیر پاکستان با معاون وزیر خارجه ایران چه گذشت؟
تفاهم‌نامه، مرکز ثقل روابط خارجی ما در آینده خواهد بود
گزارش وال‌استریت از لابی امارات برای تشدید حملات علیه ایران
استارت بسکتبالیست‌ها با مانولوپولوس برای جام جهانی
زمان پخش سریال ماه عسل با بازی مرحوم اکبر عبدی اعلام شد
چهار تالاب سمنان در تصویب‌نامه هیأت وزیران ثبت رسمی شد+فیلم
بررسی قصور احتمالی دستگاه‌ها در حادثه مرگ 5 جوان در ساحل رامسر
عکس های منتخب ایران: یکشنبه 11 مرداد 1405
بیانیه وزارت خارجه در سالگرد شهادت اسماعیل هنیه
جزئیات تفاهم ایران و عمان درباره مدیریت و مسیر جدید تنگه هرمز
بندر شهید رجایی هوشمند می‌شود
یک سوم آمریکایی‌ها: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است
تجاوز اشغالگران به قنیطره
عربستان ائتلاف دریایی تشکیل داد
ورود 586 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا
حماس: حملات اسرائیل به غزه برای برهم زدن آتش‌بس است
کشتی آزاد نوجوانان ایران روی سکوی دوم جهان ایستاد
پیام مصری به ویتکاف درباره چه بود؟
پیشرفت گفتمان ایران و عمان
رکورد تردد در پررفت‌وآمدترین روز پیاده‌روی اربعین