×
بین الملل
شناسه خبر : 321581
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/13 ساعت 12:31
چین خواستار پایبندی ایران و آمریکا به آتش‌بس شد

چین خواستار پایبندی ایران و آمریکا به آتش‌بس شد

دولت چین با ابراز نگرانی نسبت به تبادل آتش اخیر میان ایران و ایالات متحده، از طرفین خواست به تعهدات خود در چارچوب آتش‌بس پایبند بمانند و از تشدید تنش‌ها جلوگیری کنند.

نورنیوز-گروه بین الملل: پس از آنکه ارتش ایالات متحده با دست زدن به حمله‌ای به یک دکل مخابراتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنوب جزیره قشم آتش‌بس را نقض کرده و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز این نقض آتش‌بس را با حمله به پایگاه‌های هوایی و مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا در منطقه تلافی کرد، وزارت امور خارجه چین با انتشار بیانیه‌ای بر نگرانی‌اش نسبت به وضعیت فعلی در غرب آسیا و احتمال از سر گرفته شدن جنگ تاکید کرد.

به گزارش «الجزیره»، وزارت امور خارجه چین در واکنش به تحولات مربوط به نقض آتش‌بس از سوی ارتش ایالات متحده در بیانیه‌ای عنوان کرد: «ما نگران اوضاع کنونی در خاورمیانه و ازسرگیری جنگ در ایران که به نفع  هیچ طرفی نیست، هستیم.»

در ادامه این بیانیه تصریح شد: «ازسرگیری جنگ در خاورمیانه به نفع هیچکس نبوده و ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم خویشتنداری به خرج دهند. ما خواستار دیپلماسی و مذاکرات برای حل‌وفصل جنگ  در خاور میانه با هدف برقراری امنیت و ثبات هستیم. ما عمیقا نگران وضعیت کنونی در خاور میانه هستیم.»

همچنین امروز چهارشنبه، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه قرار گرفت.

پیش از این هم در روز سه‌شنبه فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای، همزمان کوشید با تاکید بر رهگیری ادعایی موشک‌ها و پهپادها، تاثیر عملیات ایران را کم‌رنگ جلوه دهد و اقدامات نظامی آمریکا علیه ایران را در قالب «اقدامات دفاعی» توجیه کند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز اعلام کرد: دشمن آمریکایی در تجاوزی مجدد یک دکل مخابراتی سپاه در جنوب جزیره قشم را هدف پرتابه‌های هوایی خود قرار داد؛ در پاسخ به این تجاوز پایگاه هوایی و بالگردی آنان مستقر در یکی از کشورهای منطقه و همچنین مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه قرار گرفتند. پیش از این اخطار داده بودیم که در صورت تجاوز پاسخ متفاوت و سنگین‌تر خواهد بود و همینطور اقدام کردیم. این پاسخ‌ها باید عبرت شده باشد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ادامه داد: در اواخر شب گذشته ارتش متجاوز آمریکا یک نفتکش ایرانی را در حوالی تنگه هرمز مورد اصابت پرتابه هوایی قرار داد که این نفتکش از محل موتورخانه دچار خسارت گردید. در پاسخ به این تجاوز و نقض مقررات تنگه هرمز، شناور متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی به نام پانایا مورد هدف موشک‌های نیروی دریایی سپاه قرار گرفت.


نظرات

آخرین اخبار
نحوه فعالیت مراکز اهدای خون در تاسوعا و عاشورا / ادامه پویش «نذر خون» تا پایان ماه صفر
ارکستر کودکان کار تشکیل می‌شود
پزشکیان، سخنران مراسم شب عاشورای حسینی در حرم مطهر امام خمینی(ره)
واکنش رونالدو به دو گل در جام جهانی
سنای آمریکا قطعنامه خروج از جنگ علیه ایران را تصویب کرد
قطعنامه جدید شورای امنیت سازمان ملل برای مجازات عاملان حمله به نیروهای حافظ صلح
سخنرانی جنجالی ترامپ؛ اشاره دوباره به بازگشت به انتخابات
هشدار پلیس فتا: ترفند جدید کلاهبرداری با «انتقال پول به حساب دیگر»
پرواز مستقیم آستراخان ـ رشت برقرار شد
سفیر اسرائیل در واشنگتن: وضعیت امروز به‌خاطر حزب‌الله فاجعه‌بار است
همتی: 12 میلیارد دلار از منابع بلوکه‌شده ایران آزاد می‌شود
فرمول قیمت‌گذاری خودرو روی میز تغییر
فیفا کارت خبرنگار پاراگوئه‌ای را باطل کرد
خداوند رهبر شهید انقلاب را در دل‌های مردم جاودانه کرد
دیپلماسی روی دور تند
پرونده غزه در مذاکرات و محافل بین‌المللی پیگیری می‌شود
مسیر صعود هموارتر شد؛ امتیاز مهم برای ایران
رایزنی مکرون و نبیه بری
جزئیات برنامه‌ریزی برای تشییع قائد شهید
پایان اختلال کارت‌های بانک تجارت
رونالدو تاریخ را بازنویسی کرد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با ترفند «به‌روزرسانی کارت‌خوان»
پوتین: نیروهای روسیه هر روز در حال پیشروی هستند
اوسمار در تمرین پرسپولیس حاضر شد
روبیو: آتش‌بس لبنان از مذاکرات با ایران جداست
کمیته سه‌جانبه ایران، آمریکا و لبنان برای آتش‌بس لبنان تشکیل می‌شود
قائم پناه: استانداران تا پایان تیرماه با مدل جدید ارزیابی می شوند
ادعای خلبان اف-15 درباره مشاهده پهپادهای هماهنگ ایرانی در آسمان
رشت به آستراخان متصل شد؛آغاز پروازهای چارتری در مسیر ایران روسیه
روایت بانک مرکزی از یک سال سخت اقتصادی؛ رشد منفی و افت تولید
نعیم قاسم: اسرائیل چاره‌ای جز عقب‌نشینی از لبنان ندارد
قالیباف: قوه قضاییه در مسیر افزایش اعتماد عمومی گام برداشته است
شهباز شریف: موضوع موشک‌های بالستیک در تفاهم ایران و آمریکا مطرح نبوده است
تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو
تحریم‌های تازه واشنگتن علیه کوبا
تخصیص 17 میلیارد دلار وام توسط آمریکا برای تسریع ساخت 10 راکتور هسته‌ای
رسانه قطری: ایران اولویت‌های خود را در مذاکرات سوئیس تحمیل کرد
حمله اوکراین به نیروگاه کرچ روسیه و قطعی گسترده برق در کریمه
نورنما | فرا رسیدن ایام سوگواری تاسوعای حسینی تسلیت باد
حماس: اسرائیل دنبال تغییر ساختار سیاسی غزه است
ریابکوف: مسکو آماده کمک به ایران در مذاکرات با واشنگتن است
شفاف‌سازی درباره عوارض تنگه هرمز
«هالند مصر» رسماً بارسایی شد
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
بانک مرکزی: اختلال خدمات بانکی تا پایان امشب به‌طور کامل برطرف می‌شود
نسخه خطی نادر «لهوف» رونمایی شد
پایان ماجرای جنجالی دختر گمشده نسیم‌شهر
آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن
نوراینفو |در انتظار تحقق شروط تفاهم نامه اسلام آباد
استعفای سرمربی صنعت نفت آبادان پذیرفته شد