×
بین الملل
شناسه خبر : 321435
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/12 ساعت 20:44
چرا دبی دیگر مقصد گردشگران نیست؟

چرا دبی دیگر مقصد گردشگران نیست؟

دبی که سال‌ها یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری منطقه به شمار می‌رفت، تحت تأثیر پیامدهای تنش‌های اخیر با کاهش چشمگیر حضور گردشگران مواجه شده؛ به‌طوری‌که بسیاری از هتل‌ها و رستوران‌های مشهور این شهر برای جذب مشتری ناچار به ارائه تخفیف‌های ویژه شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: سال‌هاست که دبی تفرجگاهی پر زرق و برق در خلیج فارس برای ثروتمندانی بود که برای فرار از کسالت روزمره خود به استخرهای روی پشت‌بام، صبحانه‌های جذاب و طعم زندگی سطح بالا می‌رفتند. بنابراین، برای مکانی که شهرت خود را به عنوان ثروتمندتر و درخشان‌تر بودن از هر جای دیگر ساخته است، شاید هیچ شرمساری بزرگتر از متهم شدن به ارزان به نظر رسیدن نباشد.

با این حال، این اتهام تلخی است که اکنون بر نمایشگاه بزرگ تجملات امارات متحده عربی پس از جنگ علیه ایران که به شهرت گردشگری آن لطمه زد، سایه افکنده است.

روزنامه «دیلی میل» با این مقدمه در گزارشی آورده است: « این روزها  اما اماکن دیدنی محبوب، هتل‌ها و رستوران‌های دبی شاهد حجم عظیم بازدیدکنندگان بین‌المللی که زمانی مسیرهای شنی را به خیابان‌های سنگفرش شده با طلا تبدیل می‌کرد، نیستند.»

پیش از اینکه فرود موشک‌ها و پهپادها در نتیجه تجاوز آمریکایی - صهیونیستی به ایران، سواحل دبی، رستوران‌های لوکس و کلوپ‌های ساحلی پر زرق و برق آن، محل رفت و آمد روزانه ثروتمندان و افراد مشهور امارات بود. ورود به شیک‌ترین مکان‌های آن در به اصطلاح «ریویرا دبی» بدون رزرو از هفته‌ها - حتی ماه‌ها - قبل غیرممکن بود. اما امروز برخی از همان مکان‌ها، ورود رایگان، تخفیف‌های زیاد و میزهای رایگان ارائه می‌دهند.

یکی از اینفلوئنسرهای دبی به دیلی میل گفت: در منطقه جی-۱ لا مر، همه کلوپ‌ها و مکان‌های ساحلی پیشنهادات ویژه، ورود رایگان برای خانم‌ها و هزینه‌های ورودی کاملاً قابل

استرداد برای آقایان دارند.

او افزود: می‌توانید تقلای آنها را کاملا احساس کنید، با شروع تابستان اوضاع بدتر هم خواهد شد. اینها مکان‌هایی هستند که زمانی حتی نمی‌توانستید وارد آنها شوید.

خبرنگار روزنامه میل که به رستوران گران قیمت و معروف در جی-۱ سر زده می‌گوید: فقط یک میز توسط یک مرد روس زبان و همراهش اشغال شده بود. تراس خلوت بود و چترهای آفتابی تزیین‌شده بدون مشتری در نسیم تکان می‌خوردند. هیچ شناگری در دریا نبود.

در رستورانی دیگر به اسم «ملکه آفریقا»، به مشتریان در صورت قول خرید غذا و نوشیدنی، تخت‌های آفتابگیر رایگان در ساحل خصوصی ارائه می‌شود.

یک زن جوان ایتالیایی با اشاره به جنگ متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: بمباران وحشتناک بود. می‌شد شب‌ها موشک‌هایی را که از دریا می‌آمدند، دید و صدای انفجارها را شنید.

به گفته او، هیچ‌کس انتظار چنین چیزی را در دبی نداشت. همه آن را مانند اروپا می‌دانستند. 

دیلی میل خاطر نشان کرد: تصویر با دقت ساخته شده از دبی به عنوان سوئیس خاورمیانه، با حملات استراتژیک ایران در هم شکست. ده‌ها پهپاد و موشک ایرانی فرستاده شدند تا تعهدات امنیتی واشنگتن برای کشورهای خلیج فارس را نقش بر آب کنند. بحران در خلیج فارس همچنین به ارزشمندترین دارایی دبی، یعنی اعتماد به نفس آن آسیب رسانده است.

تحلیلگران مالی آمریکایی مودیز (Moody's) هشدار داده‌اند که میزان اشغال هتل‌ها در دبی می‌تواند تا ماه ژوئیه به پایین‌ترین حد خود، یعنی ۱۰ درصد برسد، در حالی که این رقم در ماه فوریه ۸۴.۷ درصد بود. نتیجه‌گیری صریح این موسسه این بود: «این نشان دهنده تعطیلی مؤثر بخش‌های بزرگی از بخش مهمانپذیری است.»

برخی از بزرگترین نام‌ها در صنعت هتل‌های لوکس دبی، در بحبوحه کاهش رزروها، اتاق‌های خود را بسته‌اند یا بی‌سروصدا برای بازسازی تعطیل شده‌اند. این فهرست شامل برج العرب که به شکل بادبان است، هتل مشهور آرمانی دبی و هتل سنت رجیس در پالم می‌شود. در هتل مشهور آتلانتیس رویال در پالم جمیرا نیز فضای بازدید به طرز چشمگیری آرام است.

بنابر گزارش روزنامه انگلیسی، ترافیک مسافران در دو فرودگاه دبی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۶ در مقایسه با سال گذشته حداقل ۲.۵ میلیون نفر کاهش یافت. و ماه مارس شاهد کاهش ۶۶ درصدی بود.

دیلی میل همچنین با تاکید بر اینکه «تأثیر جنگ، ساکنان عادی را نیز تحت فشار قرار داده است» افزود: با بسته شدن تنگه هرمز، قیمت سوخت و مواد غذایی افزایش یافته است. و با توجه به اینکه هیچ پایان روشنی برای جنگ در چشم‌انداز نیست و در میان نشانه‌های نگران‌کننده‌ای مبنی بر اینکه به یک درگیری بلندمدت و «منجمد» تبدیل خواهد شد، مردم محتاط‌تر هستند.

یک تاجر بریتانیایی که خواست نامش فاش شود به روزنامه گفت: «من ۱۰ سال است که در دبی هستم و اینجا را دوست دارم. همه ما امیدواریم که بعد از تابستان اوضاع به حالت عادی برگردد. در غیر این صورت، صادقانه بگویم، همه ما به دردسر افتاده‌ایم.»


نظرات

آخرین اخبار
عربستان با ادامه محاصره یمن با پاسخ دردناک روبه‌رو می‌شود
نشست اضطراری وزرای اتحادیه اروپا برای کاهش تنش با اسپانیا
آخرین هماهنگی های روسیه و برزیل در همکاری‌های راهبردی
تل‌آویو، پیش‌نویس آمریکا درباره غزه را پس زد
حمله پهپادی یمن به دارایی حساس عربستان در نجران
جزئیات گفت وگوی ترامپ و امیر قطر با محوریت تنگه هرمز و مذاکرات ایران
برنامه قطعی برق گلستان فردا چهارشنبه 14 مرداد+ لینک
افشای ساخت پایگاه‌های نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان!
جزئیات حادثه خروج قطار از ریل در ایستگاه فکوری مشهد
کشف جسد در رودخانه ازارک رامسر؛ بررسی علت حادثه توسط مراجع قضایی
محرمانه رم با رنگ و لعاب توافق چارچوب
تنش سیاسی در لبنان؛ انتقاد نماینده حزب‌الله از مواضع نواف سلام
جزییات تازه از پرونده مذاکرات هرمز؛ شروط تهران برای ایجاد امنیت پایدار
بازار جهانی نفت زیر فشار؛ افت شدید صادرات نفت خلیج فارس
تشییع باشکوه شهدای حمله دشمن آمریکایی به منطقه مسکونی چاه‌تنگو توسط مردم قشم
نورنما | آینه کاری های حرم امام رضا (ع) از کجا شروع شد ؟
راز ایمیلی که بن‌بست راهبردی آمریکا را فاش کرد
تازه‌ترین برنامه تئاتر شهر؛ اجرای «آتش‌سوزی‌ها» و آغاز نمایش جدید ناصر آویژه
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در بندرعباس از فردا
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 14 مرداد+ جدول
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 14 مرداد+لینک
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا چهارشنبه 14 مرداد
اشکان دژاگه شاگرد ایرانی جدید گرفت؛ علی نعمتی در لوسیل
دستور جدید ارتش اسرائیل درباره عملیات تهاجمی در غزه
واکنش صنعا به سکوت ضامنان آتش بس در غزه
AFC زمان برگزاری جام باشگاه‌های فوتسال آسیا را اعلام کرد
عضویت دو چهره موسیقی ایران در معتبرترین آکادمی جهانی موسیقی
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها فردا 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
بیمارستان مادر و کودک بجنورد؛ طرحی در انتظار تحقق
جدیدترین سریال امنیتی سیمافیلم با بازی رویا نونهالی
غرق یک کشتی هندی در سواحل غربی یمن
بقایی: گفت‌وگوهای ایران و عمان درباره تنگه هرمز مثبت بوده است
جزئیات تازه از مذاکرات ایران و عمان درباره کریدور تنگه هرمز
اظهارات جدید روبیو درباره تنگه هرمز؛ توافق هنوز نهایی نشده است
تغییر برنامه پخش گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با مردم
غزه؛ ابزار انتخاباتی کابینه اسرائیل
رمزگشایی از معماری محوطه تاریخی دیگه‌ور
وخامت موقعیت راهبردی آمریکا و تغییر موازنه به سود تهران
تضمین پایداری آب در پایانه‌های مرزی چذابه و شلمچه
آتش‌سوزی میانکاله دوباره شعله‌ور شد؛ احتمال عمدی بودن حریق
آخرین جزئیات آتش‌سوزی متروی نیویورک
جزئیات تازه از حادثه کشتی یونانی هدف قرار گرفته در تنگه هرمز
وداع عاشقانه میلیون‌ها زائر با حرم امام حسین(ع)
پرچم‌های سرخ «یالثارات الحسین» جلوه ویژه اربعین 1405 در کربلا
دفتر رهبر انقلاب: ادعای واکنش به نامه رئیس‌جمهور از اساس کذب است
تورنمنت چهارجانبه بصره با حضور تیم ملی فوتبال ایران
آخرین وضعیت مرز مهران؛ خدمات تا بازگشت آخرین زائر اربعین
حشد الشعبی؛ امنیت و حمل‌ونقل زائران اربعین تا خروج آخرین زائر ادامه دارد
تسهیل تردد زائران اربعین؛ محور دیدار عراقچی با استانداران کربلا و بصره
توافق قریب‌الوقوع برای بازگشایی تنگه هرمز