×
فرهنگی
شناسه خبر : 321298
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/11 ساعت 23:17
بررسی منصفانه هر موضوع ملّی، بدون حضور مسئولان ذی‌ربط ناقص می‌مانَد

صداوسیما:

بررسی منصفانه هر موضوع ملّی، بدون حضور مسئولان ذی‌ربط ناقص می‌مانَد

روابط‌عمومی صداوسیما در واکنش به بیانیه شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره اینترنت بین‌المللی اعلام کرد بررسی منصفانه مسائل ملی بدون حضور مسئولان ذی‌ربط، به‌ویژه نمایندگان دولت، ناقص می‌ماند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: در پی انتشار «بیانیه تحلیلی شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره اتصال به اینترنت بین‌المللی» روابط‌عمومی سازمان صداوسیما درباره بندهایی از آن توضیحاتی ارائه داد.

در توضیحات روابط عمومی صدا و سیما آمده است:

«دراین‌خصوص توضیح نکات زیر ضروری است:

١. آمادگی رسانه ملی برای شنیدن و انعکاس دیدگاه‌های رسمی دولت؛ باتوجه‌به شکل‌گیری مباحث حقوقی و حاکمیتی پیرامون «ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی کشور»، ازجمله اعتراضات به فرایند تشکیل آن و نیز اعلام ابطال سند ایجاد ستاد و تصمیمات مترتب بر آن، رسانه ملی وفق وظایف قانونی و حرفه‌ای خود، پرداختن به ابعاد مسئله و روشنگری درباره آثار و پیامدهای آن را لازم دانست. بدیهی است رسانه ملی همواره بر این باور بوده است که بررسی کامل و منصفانه هر موضوع ملی، بدون حضور مسئولان ذی‌ربط، به‌ویژه نمایندگان دولت ناقص می‌ماند. بر همین اساس، رویه ثابت و عمومی صداوسیما مبتنی‌بر دعوت از دست‌اندرکاران مرتبط و فراهم ساختن فرصت روشنگری و رفع شبهات یا دست یافتن به نقاط اشتراک و تفاهم است. درخصوص موضوع بیانیه اخیر شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز انتظار می‌رفت پیش‌از نقد یادشده و بیش‌از اهتمام به ایراد نسبت‌های مطروحه در بیانیه، از ظرفیت رسانه‌ای صداوسیما برای تبیین مواضع دولت و روشن شدن ابعاد مختلف موضوع استفاده می‌شد.

٢. اقدامی که خود خلاف وفاق ملی است؛ در بیانیه شورای اطلاع‌رسانی دولت چنین القا شده است که رسانه ملی صرفاً دیدگاه مخالفان دسترسی به اینترنت بین‌الملل را بازتاب داده و برنامه‌ها را به بستری برای حمله سیاسی تبدیل کرده است؛ حال آنکه این ارزیابی، بدون استناد دقیق، با محتوای برنامه انطباق ندارد. برنامه مورد اشاره اساساً بر ابعاد حقوقی و حاکمیتی رأی دیوان عدالت اداری درباره توقف موقت اجرای مصوبه تشکیل «ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی کشور» متمرکز بوده و پرسش اصلی آن، بررسی نسبت این ستاد با ساختار حکمرانی موجود، احتمال تداخل مأموریت‌ها با نهادهای بالادستی و چگونگی مواجهه با دستور موقت دیوان بوده است. ازاین‌رو، آنچه «حمله سیاسی» توصیف شده، در واقع طرح یک مسئله حقوقی و ساختاری بوده و به‌هیچ‌وجه به‌معنای «مخالفت با حقوق ارتباطی مردم یا دسترسی آزاد به اینترنت» نیست. بررسی رسانه ملی نیز ناظر بر ایرادات قانونی و حاکمیتی این ساختار تا زمان تعیین تکلیف قضایی بوده و تعبیر آن به نفی حقوق مردم، جابه‌جایی مسئله اصلی در افکار عمومی است، ضمن اینکه انتشار بیانیه شورای اطلاع‌رسانی دولت، برخلاف سیاست‌های کلی و فرامین رهبر شهید و مقام معظم رهبری مبنی‌بر جلوگیری از اختلاف و تفرقه و حتی مخالف شعارهای دولت و رئیس‌جمهور محترم با محوریت حفظ و تقویت اتحاد و همبستگی بوده و با اتهام‌زنی‌های بی‌اساس به‌دنبال اختلاف و تفرقه‌افکنی است و باعث دوقطبی در جامعه می‌شود.»


صداوسیما
نظرات

آخرین اخبار
دیپلماسی از دل بازدارندگی
امارات انتقال 3 میلیارد دلار به ایران را تکذیب کرد
عزیزی: سه‌گانه مردم، میدان و ژئوپلیتیک دشمن را ناکام کرد
بازی در میدان مقاومت
سرمربی کانادا: باید از تساوی مقابل بوسنی درس بگیریم
دست رد فیفا به ستاره‌های مصر!
تشریح آخرین جزئیات و روند مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عراقچی/ توافق در حال نهایی شدن است
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آتی در واشنگتن برگزار می‌شود
رضایت سرمربی بوسنی از تساوی مقابل کانادا
جزئیات حادثه هولناک در اطراف کمپ تیم ملی فوتبال ؛ هویت جسد مشخص نشد
فوتبال؛ درمانگاه تنهایی و کارخانه معناسازی در عصر مدرن
بازنشستگی با 20 سال سابقه قطعی شد؛ شرایط جدید برای زنان شاغل اعلام شد
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 23 خرداد 1405+ جدول پخش
شمارش معکوس برای توافق؟سرنوشت بسته 14 بندی در گرو تصمیم تهران
نمایش مقتدرانه مردان والیبال ایران؛ شکار آرژانتین در برازیلیا
وضعیت آب و هوا امروز شنبه23 خرداد 1405 + وضعیت استانها
طوفان آمریکا در افتتاحیه جام جهانی ؛ پاراگوئه تسلیم شد
سرلشکر عبدالهی: دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
الهام از چشم انسان برای ارتقای بینایی خودروهای خودران
بازوی رباتیک الهام‌گرفته از اختاپوس ساخته شد
نقش کلیدی اسیدفولیک در سلامت مادر و جنین
دروغگویی کودک؛ رشد طبیعی یا هشدار اجتماعی؟
ورزش منظم چگونه خطر حمله قلبی ژنتیکی را کاهش می‌دهد؟
شناسایی پرنده‌ها از روی صدا به کمک هوش مصنوعی ممکن شد؟
علائمی که خبر از آلرژی شما به ورزش می دهد!
کاهش عملیات اسرائیل در لبنان
اعلام آمادگی سوئیس برای میزبانی توافق احتمالی ایران و آمریکا
خشم ایتالیا از شوخی اینفانتینو
موافقت ایران با کنوانسیون اقتصاد پلتفرمی در ژنو
آمادگی کامل نیروهای مسلح برای مقابله با تهدیدها
اسرائیل: در توافق ایران و آمریکا فریب خوردیم
توافق ایران شامل لبنان نیز می‌شود
پاسخ قالیباف به ترامپ: باید بدون هیچ بهانه‌ای به تعهدات داده شده، عمل شود
امارات با آزادسازی 10 میلیارد دلار از دارایی‌های ایران موافقت کرد
نقاش معروف بریتانیایی درگذشت
جاسوس اسرائیلی دستگیر شد
دوجاریک: از آنچه می‌شنویم دلگرم هستیم
یک ستاره جام جهانی دیگر هم ویزا نگرفت
چراغ سبز دوحه و قاهره به توافق ایران و آمریکا
سی‌ان‌ان: عقب‌نشینی و ترس ترامپ از نقشه سرقت اورانیوم ایران
پرسپولیس به روند صدور مجوز حرفه‌ای معترض شد
مرتضی نعمت اللهی پیشکسوت مجسمه‌سازی اصفهان درگذشت
قدرت‌نمایی ایران در خلیج فارس نماد اقتدار نیروهای مسلح است
تیراندازی در وست وال استریت با یک کشته و 11 زخمی/ فرد مهاجم کشته شد
منبع آگاه : وزیر خارجه پاکستان عازم ژنو می شود
هشدار سی‌ان‌ان درباره بحران سوخت در آمریکا
گروسی: اولویت راستی‌آزمایی است!
بقایی:جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است