×
بین الملل
شناسه خبر : 321286
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/11 ساعت 22:23
میرور: 3 ماه رجزخوانی آمریکا با یک اعتراف ترامپ فرو ریخت

میرور: 3 ماه رجزخوانی آمریکا با یک اعتراف ترامپ فرو ریخت

روزنامه «میرور» با اشاره به اظهارات اخیر دونالد ترامپ درباره توان نظامی ایران، نوشت روایت چندماهه کاخ سفید از موفقیت در جنگ علیه ایران با واقعیت‌های میدان در تضاد قرار گرفته است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  این روزنامه در یادداشتی تحلیلی با انتقاد از عملکرد دولت «دونالد ترامپ» در جنگ علیه ایران، نوشت: رئیس‌جمهور آمریکا با اظهارات اخیر خود عملاً روایت سه‌ماهه کاخ سفید از موفقیت‌های نظامی ادعایی در این جنگ را نقض کرده است.

میرور با اشاره به مصاحبه ترامپ با «لارا ترامپ» در شبکه فاکس‌نیوز نوشت که رئیس‌جمهور آمریکا در این گفت‌وگو اذعان کرده بخش عمده‌ای از توان نظامی ایران «عمدتاً دست‌نخورده» باقی مانده است؛ موضوعی که با ادعاهای پیشین دولت آمریکا درباره وارد کردن ضربات سنگین به ایران در تناقض قرار دارد.

رسانه انگلیسی با اشاره به اظهارات ترامپ مبنی بر اینکه ارتش ایران «عمدتاً دست‌نخورده» باقی مانده، تاکید کرد:« ۳ ماه رجزخوانی با ۲ کلمه بر باد رفت.»

در این یادداشت آمده است که طی ماه‌های گذشته، ترامپ و حامیانش بارها از تضعیف شدید ایران سخن گفته بودند، اما این اظهارات جدید نشان می‌دهد واقعیت‌های میدان با روایت رسمی واشنگتن فاصله دارد.

به گزارش رسانه انگلیسی، نقطه عطف جنگ در ۱۸ مارس رقم خورد؛ زمانی که ایران در واکنش به حملات علیه زیرساخت‌های انرژی، یک تأسیسات بزرگ گازی در منطقه خلیج فارس را هدف قرار داد و بار دیگر نشان داد که همچنان از اهرم فشار قابل توجهی بر تنگه هرمز برخوردار است.

بر اساس این تحلیل، از آن زمان به بعد آمریکا ابتکار عمل را از دست داد و به جای کنترل تحولات، ناچار به واکنش در برابر رخدادها شد. میرور می‌افزاید که با وجود برخورداری واشنگتن از گسترده‌ترین توان نظامی جهان، آمریکا نتوانسته بدون پذیرش خطر بی‌ثباتی گسترده اقتصادی، تنگه هرمز را بازگشایی کند.

در ادامه این یادداشت آمده است که دولت آمریکا در طول جنگ مواضع متناقضی اتخاذ کرده است؛ از تهدیدهای شدید علیه ایران تا سخن گفتن از پیشرفت مذاکرات آتش‌بس و سپس تأکید بر اینکه حفظ بخشی از توان نظامی ایران اقدامی عمدی و ناشی از خویشتنداری بوده است.

میرور تأکید می‌کند که ایران تاکنون هیچ‌یک از مطالبات اصلی واشنگتن را نپذیرفته و نه درباره غنی‌سازی اورانیوم عقب‌نشینی کرده، نه زیرساخت‌های هسته‌ای خود را برچیده و نه تغییر راهبردی در سیاست‌هایش ایجاد کرده است. ایران توانسته با اتکا به اعمال کنترل در بازار جهانی انرژی، در مذاکرات از موقعیت بهتری برخوردار شود و امتیازاتی از جمله مطرح شدن دوباره موضوع آزادسازی دارایی‌های مسدودشده خود را به دست آورد.

میرور همچنین از «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا انتقاد کرده و نوشته است که او در ماه‌های گذشته همواره از «برتری» و «قدرت قاطع» آمریکا سخن گفته، اما واقعیت‌های راهبردی جنگ به تدریج خلاف این ادعاها را نشان داده است.

به اذعان رسانه انگلیسی، اکنون که ایران با وجود خسارات وارده همچنان توانسته موقعیت راهبردی خود را حفظ کند، دولت آمریکا با این واقعیت مواجه شده که اهداف اصلی جنگ محقق نشده است.

میرور در پایان نتیجه می‌گیرد که سرنوشت این جنگ ماه‌ها پیش مشخص شده بود و از آن زمان تاکنون، کاخ سفید بیش از آنکه برای دستیابی به پیروزی تلاش کند، در پی یافتن راهی بوده است تا نتیجه جنگ را بدون استفاده از واژه «شکست» برای افکار عمومی آمریکا توصیف کند.


نظرات

آخرین اخبار
زنگ خطر آموزش‌های دانشگاهی علوم پایه و مهندسی به صدا درآمده است؟
شارژ لیزری پهپادهایی که فرود نمی‌آیند
ادعای تازه ترامپ درباره تنگه هرمز و ایران؛ از فردا تنگه را باز می کنیم
چالش ترامپ با افسانه شکست ایران
معافیت بیمه‌ای برای بازی سازان
روایت محسن رضایی از شکست آمریکا در جنگ سوم ترامپ؛ آمریکا 500 کشته داد
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
آماده‌باش بهداشتی در گنبدکاووس برای مقابله با بیماری وبا
طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی چه زمانی سراسری می‌شود؟
قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 13 مرداد 1405+ جدول
اقتصاد به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات کنگره تبدیل شد
رایزنی‌های فشرده عراق با ایران برای عبور نفتکش‌های بغداد
برنامه‌های مقابله‌ای وزارت اقتصاد در قبال برنامه دشمنان
خواسته «فون در لاین»؛ «اقدام یکپارچه» برای تامین امنیت مرزهای اروپا
نجات معجزه‌آسای کودک عراقی با اقدام تیم هلال احمر ایران
تالاب جهانی میانکاله همچنان در آتش می‌سوزد
تعلیق ارسال سامانه‌های دفاعی پاتریوت به اوکراین
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا سه شنبه 13 مرداد
رایزنی اردوغان و بن سلمان درباره اوضاع منطقه
حزب الله عراق: متعهد به سلاح مقاومت هستیم
استفاده اتحادیه اروپا از اوکراین به‌عنوان «گوشت دم توپ» علیه روسیه
آزادی زندانیان جرایم غیرعمد در تهران همزمان با اربعین حسینی
تکذیب نشست قریب‌الوقوع اسلام آباد
حریق گسترده جنگل‌های آن‌سوی ارس؛ استقرار نیروهای ایرانی برای جلوگیری از سرایت آتش
چرا گذشت زمان به نفع ایران است؟
شوک بزرگ در بازار نقل‌وانتقالات‌ استقلال
پیام اربعینی رئیس‌جمهور عراق
معاریو: ایران ضرب‌آهنگ جنگ را مدیریت می‌کند
تغییرات اقلیمی به نیروگاه‌های هسته‌ای رسید؛ توقف فعالیت راکتور مجارستان
سالگرد حمله داعش به سنجار؛ نسل کشی ایزدی ها توسط داعش
بازنگری نرخ کرایه سرویس مدارس تهران
گفته‌ها و ناگفته‌های پیام پزشکیان درباره تفاهم اسلام‌آباد
افتخار تاریخی هاکی ایران؛ مدال برنز گردن‌آویز دانش‌آموز اصفهانی
آخرین رایزنی ترکیه و کویت درباره امنیت منطقه
واکنش اتحادیه عرب به حملات وحشیانه رژیم صهیونی
دعوت از عراقچی برای حضور در پاکستان در اولین فرصت ممکن
آمادگی سپاه برای برخورد با هرگونه خطای محاسباتی دشمنان
فرستادگان شورای صلح از نتانیاهو خواستند جنگ غزه را متوقف کند
تمدید قرارداد تاریخی پوچتینو با تیم ملی فوتبال آمریکا
حمایت دولت از اقتصاد اربعین؛ تأکید بر توسعه مرزهای ایلام
هاآرتص: ترامپ از جنگ تمام‌عیار با ایران هراس دارد
نورنما | اربعین یعنی تمام جاده ها به یک نام ختم می شوند؛ حسین(ع)
قدردانی رئیس دفتر سیاسی حماس از مواضع ایران در قبال فلسطین
وزیر نیرو: رفع ناترازی برق بدون همراهی مردم ممکن نیست
بحران گاز اروپا وارد مرحله جدید شد؛ نقش تنگه هرمز در تشدید کمبود انرژی
آمریکا در پی کاهش وابستگی به چین برای تولید سلاح
جزئیات نتایج دکتری بدون آزمون دانشگاه تهران و شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان
نگرانی‌ها از ورود مجدد قاتلان خونسرد آمریکایی
آخرین اخبار تنگه هرمز؛ تکذیب مذاکرات با آمریکا و تایید رایزنی با عمان
آلبالو هم تنظیم بازاری شد!