×
بین الملل
شناسه خبر : 321251
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/11 ساعت 19:21
کالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک به توافق احتمالی ایران و آمریکا است

کالاس: اتحادیه اروپا آماده کمک به توافق احتمالی ایران و آمریکا است

کایا کالاس اعلام کرد اتحادیه اروپا می‌تواند در شکل‌گیری توافق میان ایران و آمریکا نقش ایفا کند و بر ضرورت تبادل پیام و کاهش تنش‌ها تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا عصر دوشنبه در گفت‌وگو با نشریه «پالتیکو» ادعا کرد: «اتحادیه اروپا نقشی کلیدی در تضمین آتش‌بس پایدار بین تهران و واشنگتن دارد که به نگرانی‌ها در مورد برنامه هسته‌ای ایران رسیدگی می‌کند.»

لازم به ذکر است، این ادعای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درحالی مطرح شده که جمهوری اسلامی ایران بارها بر مسالمت‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده و این آمریکا بوده که با بهانه‌جویی و ادعاهای بی‌اساس به‌دنبال اقدامات متجاوزگرانه بوده است.

کایا کالاس در جریان سفر به اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان برای دیدار با رهبران این کشور، به پالتیکو گفت: «از عملیات دریایی اتحادیه اروپا گرفته تا تخصص هسته‌ای که به سختی به دست آمده، اتحادیه اروپا می‌تواند نقش ملموسی در پایدار کردن هرگونه توافقی ایفا کند.»

وی افزود: «اتحادیه اروپا که نقش مهمی در مذاکرات برجام ایفا کرد، اکنون می‌تواند برای کمک به تحکیم آتش‌بس و رسیدگی به مسائل هسته‌ای قدم پیش بگذارد.»

کالاس پیش از دیدار با «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان و «محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه و «عاصم منیر» رئیس ستاد کل نیروهای دفاعی ارتش پاکستان گفت: «با کمک پاکستان، اکنون یک تلاش دیپلماتیک ضعیف برای تمدید آتش‌بس ایالات متحده و ایران و بازگشایی تنگه هرمز در حال انجام است.»

او در اظهاراتی مداخله‌جویانه گفت: «اما هرگونه توافق موقت باید با مذاکرات عمیق‌تر در مورد مسئله هسته‌ای، موشک‌ها، متحدان ایران در منطقه و سایر مسائل دنبال شود.»

گفتنی است، ایران و آمریکا اعلام کرده‌اند برای دستیابی به تفاهم‌نامه پایان جنگ پیشرفت قابل توجهی انجام شده است، اگرچه برخی مسائل برای نهایی کردن آن هنوز به بررسی بیشتری نیاز دارد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا پس از بی‌نتیجه ماندن دور اول مذاکرات ایران و آمریکا در ۲۳ فروردین در اسلام‌آباد اقدام به محاصره غیرقانونی بنادر ایران کرد که روند دیپلماسی را با پیچیدگی‌های تازه‌ای مواجه ساخت.

طبق اعلام تهران، این تفاهم‌نامه در بحث بازگشایی تنگه هرمز، اقدامات اعتمادسازی آمریکا از جمله با آزادسازی پول‌های بلوکه‌شده ایران و پایان درگیری‌های نظامی در تمامی جبهه‌هاست که پس از آن فرصت مذاکراتی تازه‌ای در بازه زمانی محدود برای بررسی موضوع هسته‌ای آغاز خواهد شد.


اخبار مرتبط
اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم
چهارشنبه 1405/03/20 ساعت 16:03
اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم
نماینده اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد بروکسل از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کند.
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
سه‌شنبه 1405/03/19 ساعت 21:30
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با هشدار درباره پیامدهای ادامه تنش در غرب آسیا تأکید کرد بازگشت به جنگ تمام‌عیار می‌تواند بهای سنگینی برای کل منطقه به همراه داشته باشد.
از مشروعیت‌بخشی به دزدی دریایی تا همراهی با پروژه «لبنانی‌سازی» جنوب ایران
سه‌شنبه 1405/03/12 ساعت 11:09
نورنیوز رفتارهای ضدحقوق بین‌الملل اروپا را بررسی می‌کند
از مشروعیت‌بخشی به دزدی دریایی تا همراهی با پروژه «لبنانی‌سازی» جنوب ایران
اروپا در حالی خود را مدافع حقوق بین‌الملل معرفی می‌کند که با توقیف نفتکش روسی، حمایت از سیاست‌های آمریکا علیه ایران و سکوت در برابر تجاوزات منطقه‌ای، به بخشی از پروژه بی‌ثبات‌سازی و تضعیف نظم حقوقی جهانی تبدیل شده است.
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
جمعه 1405/02/11 ساعت 15:31
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح جمعه در تماس تلفنی با کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد. جزئیات بیشتر این رایزنی دیپلماتیک متعاقباً اعلام خواهد شد.
نظرات

آخرین اخبار
طراحی لیبل بدون فتوشاپ؛ بهترین سایت‌های رایگان را بشناسید
چگونه به فرزندان «خودمراقبتی» و مهارت «نه گفتن» را آموزش دهیم؟
نشانه‌های پیش از بلوغ، پیش‌بینی کننده درد قاعدگی
دورکاری مادران؛ حمایت واقعی یا قانون روی کاغذ؟
کیفیت رژیم غذایی یا کاهش کالری؛ کدام برای لاغری اهمیت بیشتری دارد
هشدار وزارت بهداشت؛ کرونا دوباره صعودی شد
تسلط نیروهای مسلح یمن بر مناطق راهبردی جدید در تعز
هراس اسرائیل از احتمال حمله موشکی ایران
تهران؛ میزبان 150 رویداد هنری در «ماه هنر»
بقایی: ایران در حملات خود فقط اهداف نظامی آمریکا را زد
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران
ترامپ رسوا شد
قالیباف: دنیا در حال تماشای سقوط ذخایر استراتژیک شماست
به «جنگ غیرقانونی» در ایران پایان دهید
نورنما | سگ رباتیک آتش نشان چین
نشست اضطراری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
پاسخ تند نخست‌وزیر کانادا به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر بازرگانی آمریکا
قانون هوش مصنوعی ایران تصویب شد
آن سوی صفحه‌های روشن، چه چیزی در تاریکی می‌ماند؟
خسارت 1.4 میلیارد پوندی جنگ علیه ایران به بازار بیمه لندن
بلوکه کردن بخشی از وام به عنوان ضمانت ممنوع است
تحریم های آمریکا به تشک کشتی رسید
پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد؛ معوقات کدام حروف تاکنون واریز شده است؟
گفت‌وگوی بن سلمان و السیسی درباره تحولات منطقه
محکومیت تکرار جنایات جنگی آمریکا در هرمزگان
برنامه خاموشی‌های برق در سیستان و بلوچستان+ لینک برنامه خاموشی
عقب‌نشینی وزیر بازرگانی آمریکا از ادعای جنجالی درباره تلفات در ایران
فرصت طلایی معاونت پرورشی برای تحول در مدارس
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 13 شهریور ؛روند صعودی در بازار داخلی
بقایی: ایران در کنار دولت و مردم نیجر است