×
سیاسی
شناسه خبر : 321243
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/11 ساعت 18:11
عارف: تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است

عارف: تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است

معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: دیپلماسی کار سخت و پیچیده‌ای در احقاق حق ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی دشمن دارد اما با وجود همه پیچیدگی‌ها و مشکلات، تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف در ابتدای جلسه ستاد ملی بازسازی که به ریاست وی و با حضور اعضای این ستاد برگزار شد، نقش ولایت در طول تاریخ انقلاب اسلامی و بویژه در دو سال اخیر برای عبور از بحران‌ها و توطئه‌های دشمنان را خاص، مهم و راهبردی توصیف کرد.


وی افزود: نگاه راهبردی امام شهید انقلاب اسلامی به مسایل کشور و فرماندهی مقتدرانه و حکیمانه آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در شرایط جنگی، نشان از نقش و جایگاه با اهمیت ولایت است که ضامن اقتدار، امنیت و آینده روشن ایران است.

معاون اول رئیس‌جمهوری با قدردانی از حضور ۹۰ شبی مردم در خیابان‌ها، اظهار کرد: مردم با حمایت قاطع از ایران و نظام در برابر دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی، تحریم‌ها، فشارها، فتنه‌انگیزی‌ها و تفرقه‌افکنی‌های دشمنان و حضور مستمر در خیابان‌ها به خصوص بعد از حوادث دی‌ماه یک اتفاق شگفت‌انگیز را شکل دادند.

وی ادامه داد: یک دلیل مهم عملکرد اقتصادی مناسب کشور در دو جنگ اخیر، نقش سازنده و مثبت مردم در  مدیریت صحیح منابع و صرفه‌جویی‌ها بوده است. باید قدر این مردم را بدانیم و همسو با آنان در مسیر مطالباتشان حرکت کنیم. ما خدمتگزار و نوکر مردم هستیم البته نباید در شعار بگوییم نوکر مردم هستیم اما در عمل برای مردم آقایی کنیم. همه دولتمردان باید در عمل اثبات کنند که خدمتگزار و نوکر مردم هستند.

معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به اقدامات نیروهای مسلح ایران در میدان از شجاعت آنان در برابر دشمنان قدردانی کرد و گفت:‌ رزمندگان با استفاده از فناوری‌های نوین و پیشرفته که در راستای راهبردهای پیشرفت علمی امام شهید انقلاب بوده است، توانستند اقتدار و عظمت ایران را به دشمن اثبات کنند.

عارف تأکید کرد: بخش دیپلماسی نیز کار سخت و پیچیده‌ای در احقاق حق ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی دشمن دارد اما با وجود همه پیچیدگی‌ها و مشکلات، تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است.

وی با قدردانی از اقدامات رئیس‌جمهوری در دو سال گذشته، گفت: رئیس‌جمهوری نگاه خالصانه، وفادارانه و بسیار قوی نسبت به انقلاب، نظام و کشور دارد که انصافا این نگاه بی‌نظیر است. مواضع صریح و عملکرد ایشان در دفاع از کشور مایه افتخار است. دکتر پزشکیان در دو سال گذشته به عنوان رئیس‌جمهوری بسیار خوش درخشیده و حضور او مایه قوت قلب اعضای دولت و ایجاد آرامش، وفاق و انسجام در کشور است.

عارف با انتقاد از برخی عملکردها در حوزه رسانه، تصریح کرد: موفقیت‌های متعددی در حوزه‌های مختلف در کشورمان حاصل شده است اما در بیان روایت مناسب از این دستاوردها موفق نبوده‌ایم و همچنین نتوانسته‌ایم روایت خوب و درستی از جنگ نیز ارائه دهیم بنابراین لازم است که رویکرد رسانه‌ای را در روایت از دو جنگ اخیر و به خصوص کودتای ۱۴۰۴ اصلاح کنیم.

وی افزود: امروز کاملا روشن شده براندازی، راهبرد سازمان‌های جاسوسی سیا و موساد درباره ایران است‌. آنان این موضوع را کتمان نکرده‌ و بلکه اعتراف هم کرده‌اند برای ایجاد بحران در ایران، هر اقدامی انجام داده‌اند. بنابراین دولت و مجموعه حاکمیت برای تقویت حوزه رسانه برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشد.


بررسی راهکارهای تسهیل و استمرار تجارت خارجی


همچنین جلسه ستاد ملی گذر (ترانزیت) که به ریاست عارف برگزار و راهکارهای تسهیل و استمرار تجارت خارجی کشور بررسی شد.

اعضای این جلسه پس از بحث و تبادل نظر، تصمیماتی در زمینه تسهیل تجارت خارجی اتخاذ و معاون اول رئیس‌جمهوری نیز دستوراتی در این زمینه صادر کرد.

وی با اشاره به اقدامات دولت در مدیریت کشور و تامین کالاهای اساسی در شرایط جنگی، گفت: باید تصمیمات و عملکردهای موفق در شرایط اضطرار که موجب بهبود شرایط و تسهیل امور شد، در شرایط غیراضطرار هم انجام دهیم تا مردم بهتر به کسب و کار خود بپردازند.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین با حضور در سازمان امور مالیاتی کشور، بازدید از بخش‌های مختلف این سازمان و دریافت گزارش از رئیس سازمان، دستوراتی برای بهبود  امور صادر کرد.


نظرات

آخرین اخبار
رایزنی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه بلژیک درباره تحولات منطقه
آنفلوآنزا همچنان صدرنشین ویروس‌های تنفسی در کشور
پیام آیت‌الله آملی لاریجانی در حمایت از لبنان
پیشنهاد پاریس برای نقش‌آفرینی در مذاکرات ایران و آمریکا
ذخایر بنزین آمریکا به پایین‌ترین سطح 12 سال اخیر سقوط کرد
ابلاغ پیام قالیباف به خانواده سردار شهید طباطبائیان
بورس ، روزهای متعادلی در پیش خواهد داشت
حزب‌الله: قلعه بوفورت هیچ‌گاه پایگاه نظامی مقاومت نبوده است
شوک نفتی جنگ به اقتصاد آمریکا؛ جهش قیمت بنزین و افزایش هزینه زندگی
عارف: تیم مذاکره‌کننده تاکنون عملکرد خوبی داشته است
فارن پالسی: تبعات جنگ ایران بر بازار انرژی جهان تا سال آینده ادامه دارد
نورویدیو | بازی زمان ؛ چرا ایران زیر بار دیپلماسی تعلیق نمی رود ؟
تورم اردیبهشت اعلام شد
قیمت نقره امروز دوشنبه 11 خرداد 1405 / شمش نقره 20 گرمی 12 میلیون تومان شد + جدول
عربستان: تجاوز نظامی اسرائیل به لبنان را به‌شدت محکوم می‌کنیم
ایران تبادل پیام با آمریکا را در اعتراض به جنایات صهیونیست‌ها متوقف می‌کند
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 11 خرداد 1405+ جدول
آمادگی ایران برای تسهیل تردد دریایی و تأمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
ضربه پلیس به محتکران؛ کشف 192 تن کالای اساسی و تشکیل 386 پرونده
چرا نتانیاهو برای فتح یک قلعه اینگونه هیجان زده است؟
شبکه ارتباطی کشور در برابر حملات سایبری پایدار ماند
یک واکنش قاطع در دو پیام بهنگام
با این عادت‌ها آب را هدر ندهید
رایزنی تلفنی نخست‌وزیر ژاپن با پزشکیان در ارتباط با مذاکرات تهران-واشنگتن
رئیس کمیسیون اصل نود: افزایش حقوق کارگران ابلاغ شد/ اجرا از خرداد ماه
ستاره‌های عراق برای فتح جهان آماده‌اند/ لیست 26 نفره برای رقابت در جام جهانی
قتل 2 زن و یک مرد در تبریز؛ قاتل متواری کمتر از 12 ساعت بازداشت شد
عراقچی: نقض آتش‌بس در لبنان، نقض آتش‌بس در همه جبهه‌هاست
نتایج نظرسنجی «میزان صداقت رئیس جمهور» منتشر شد
لیست نهایی تیم ملی فوتبال اعلام شد+ 3 بازیکن خط خوردند
وحشت در مالت/ انفجار مهیبی که کل منطقه را لرزاند
بقایی به نورنیوز پاسخ داد؛ ژست مذاکره برای بازتولید آشوب‌های دی ماه در ایران است؟
چین مجوز اقامت خبرنگار نیویورک‌تایمز را لغو کرد
جوایز فیلم آلمان با رنگ‌وبوی سیاسی برگزار شد+ لیست کامل برندگان
تفاوت منبع مالی یارانه نقدی و کالابرگ به روایت پورمحمدی
تصویب طرح جنجالی در پارلمان اسرائیل برای محدود کردن صدای اذان
نفتکش «تاگور» روسی در محاصره انگلیس، فرانسه و متحدان /کرملین: این اقدام دزدی دریایی است
هشدار نارنجی هواشناسی/ خلیج‌فارس و تنگه‌هرمز مواج و طوفانی می‌شود
بورس بازهم سبز بود/ تاثیر بسته حمایتی سازمان بورس روی شاخص کل
امروز و فردا تهران در محاصره باد شدید
گلوله و خون بر دیوارهای دانشکده دندانپزشکی؛ فرجام خونین یک عشق نافرجام
تردد 15 فروند کشتی دیگر در تنگه هرمز با هماهنگی و مجوز سپاه
سردار شکارچی: تداوم جنایات در لبنان برای نیروهای مسلح ایران قابل تحمل نخواهد بود
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت/پیام تبریک پزشکیان
پرسپولیس به دنبال امتیاز در پرونده جنجالی بازیکن غیرمجاز ملوان
بازگشت حجاج به کشور کلید خورد
تصمیم عجیب سرمربی تیم ملی مصر برای حضور 4 دروازه بان در جام جهانی
قیمت دلار امروز دوشنبه 11 خرداد 1405؛ دلار 5 هزار تومان صعود کرد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 11 خرداد 1405 + جدول قیمت ها
کدام ناشران نمایشگاه مجازی کتاب تهران پرفروش بودند؟