×
سیاسی
شناسه خبر : 321087
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/11 ساعت 09:31
اژه ای: امروز وحدت و انسجام ملی ما در دنیا زبانزد است

اژه ای: امروز وحدت و انسجام ملی ما در دنیا زبانزد است

رئیس قو قضاییه گفت: اگر چه در اقلام مورد نیاز مردم، شاهد گرانی هستیم که در مورد این مهم باید تدبیر صورت گیرد، لکن بواسطه‌ی جنگ، قحطی دامن کشور را نگرفت. از سویی دیگر، حتی برخی مشکلات که در مقاطع غیرجنگی، در کشور وجود داشت، در مقطع جنگ و پس از آن، مشاهده نشد؛ این امر، ثمره‌ی اقتدار و استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران و همراهی و حضور مردم در صحنه است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه بازدیدها و سرکشی‌های مستمر و مداوم خود از مراجع و مراکز قضایی، از یکی از مجتمع‌های قضایی پایتخت بازدید به عمل آورد و با کارکنان و مسئولان آن واحد قضایی و تنی چند از مراجعان به گفت‌وگو پرداخت.

رئیس قوه قضاییه در خلال این بازدید، طی سخنانی به ارائه تحلیلی از وضعیت کنونی کشور پرداخت و اظهار کرد: ما در یک مقطع خاص از تاریخ ایران قرار گرفته‌ایم و در یک نقطه عطف از انقلاب اسلامی قرار داریم. دشمن با همه سازوبرگش در برابر ما زانو زد. دشمن سه توطئه‌ی جنگ ۱۲ روزه، شبه کودتای دیماه ۱۴۰۴ و جنگ ۴۰ روزه را با هدف اضمحلال ایران طراحی کرد؛ لکن امروز خودِ سناتورها و اندیشمندان جبهه‌ی خصم، معترف هستند که جایگاه ایران اسلامی، رفیع‌تر از گذشته شده است و آنها حتی از این سخن می‌گویند که ایران، قدرت چهارم دنیا شده است.

رئیس دستگاه قضا افزود: دشمن در سودای آن بود که از دل جنگ تحمیلی اخیر، اغتشاش، قحطی و آوارگی بیرون بزند؛ لکن به فضل الهی و در نتیجه‌ی قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران و هوشیاری مردم هیچکدام از این رویاهای خبیثانه دشمن، محقق نشد.

وی ادامه داد: اگر چه در اقلام موردنیاز مردم، شاهد گرانی هستیم که در مورد این مهم هم باید حتما تدبیر صورت گیرد، لکن بواسطه‌ی جنگ، قحطی دامن کشور را نگرفت. از سویی دیگر، حتی برخی مشکلات که در مقاطع غیرجنگی، در کشور وجود داشت، در مقطع جنگ و پس از آن، مشاهده نشد؛ این امر، ثمره‌ی اقتدار و استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران و همراهی و حضور مردم در صحنه است.

وی در ادامه به تبیین و تشریح مؤلفه‌ها و عوامل وحدت‌آفرین در جامعه ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: امروز وحدت و انسجام ملی ما در دنیا زبانزد است؛ بیش از ۹۰ شبانه‌روز است که ملت ایران اسلامی، سنگر خیابان را در حمایت از ولیّ‌امر زمان و قوای مسلح خود، رها نکرده است؛ حقیقتاً مردم ما پدیده‌ای بی‌نظیر را خلق کردند. این اتحاد و انسجام و میهن‌دوستی، در دنیا نظیر ندارد.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: بر همه ما فرض است که پاسدار و حامی این اتحاد و انسجام بی‌نظیر باشیم. رهبری معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) طی مدت اخیر، بیشترین توصیه و امر را بر «وحدت گرایی» داشته‌اند. اگر خود را خط و مدار ولایت می‌دانیم، نباید بر پیکره تنومند وحدت ملی، زخمه بزنیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به توطئه دشمن برای دوقطبی‌سازی در جامعه ایران بیان داشت: امروز آحاد ملت، فارغ از هر دیدگاه اجتماعی و سلیقه سیاسی، متحد و منسجم هستند. نظر به جانفدایان ایران بیندازیم که از طیف‌های مختلف اجتماعی با سلایق و علایق متفاوت هستند. ما مسئولان باید این اتحاد و انسجام را پاس بداریم و از هر آنچه موجب تجزیه‌های اجتماعی می‌شود، جداً بپرهیزیم. دوقطبی‌سازی در اجتماع همان خواست دشمن است. ابتناء جنگ شناختی دشمن، ایجاد تفرق و تشتت در جامعه ماست.

رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه متحد بودن، مترادف با هم‌نظر بودن نیست، گفت: وحدت داشتن به معنای نظر واحد داشتن نیست؛ اختلاف‌نظر، یک امر طبیعی است؛ مهم آن است که این اختلاف‌نظر به تنازع و تخاصم تبدیل نشود؛ مهم آن است که فضا به دشمن ندهیم تا از این اختلاف‌نظرها، بهره‌برداری کند.

وی  ولایت را محور وحدت ملت ایران دانست و عنوان کرد: این وحدت و انسجام مثال‌زدنی ملت ایران، یک عنایت و تفضل الهی است؛ شکرانه آن نیز این است که هر چه بیشتر گوش به فرمان ولی‌فقیه باشیم؛ فراموش نکنیم که محور وحدت ملی شگفت‌انگیز ملت ایران، ولی‌فقیه است. طی این ۴۷ سال، در هر مقطعی که کامل و جامع به امر ولی‌فقیه، گوش سپردیم، توفیق یافتیم و هر کجا در این مسیر سستی و کاهلی کردیم، متضرر و مغبون شدیم.

وی ، وظیفه مسئولان و کارگزاران را در مقطع فعلی بسیار خطیر دانست و خاطرنشان کرد: مردم ما طی جنگ اخیر، وفاداری، حمیّت و غیرت خود را به اثبات رساندند؛ حالا نوبت ما مسئولان و کارگزاران است که جبران کنیم و بیش از پیش بر خدمت‌دهی خود به مردم بیفزاییم. ما امروز در سنگر قضا می‌توانیم از کار مردم گره‌گشایی کنیم و حق مظلوم را از ظالم بستانیم؛ این توفیق بزرگی است که به ما در این منصب و جایگاه حقوقی، اعطاء شده است و باید آن را قدر بدانیم.

 محسنی اژه‌ای در ادامه سخنانش ضمن قدردانی از مسئولان و نیروهای قضایی، اظهار کرد: از همه مسئولان و کارکنان قضایی در سراسر کشور تقدیر و تشکر دارم که حقیقتاً طی سه ماه اخیر و در خلال جنگ رمضان، خوش درخشیدند و اجازه ندادند کار مردم بر زمین بماند؛ این جهد و جهاد باید استمرار یابد. به‌طور ویژه قدردان رئیس، مسئولان و کارکنان دادگستری کل استان تهران و ایضاً دادستان تهران و معاونین وی هستم که اداره امورات قضایی استان تهران را با خصایص منحصربه‌فردی که دارد، تمشیّت کردند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه به بیان نکاتی حائزاهمیت پیرامون نحوه پیشبرد امورات قضایی مردم پرداخت و بیان داشت: علی‌رغم حجم بالای کار در مراکز قضایی، ضروری است در رسیدگی به امورات قضایی و حقوقی مردم، هر چه بیشتر تسریع شود. یکی از توقعات مردم، کوتاه کردن و تقلیل زمان رسیدگی‌هاست؛ بعضاً رفت‌وآمدهای یک پرونده در مراجع مختلف قضایی و نقص‌ها و نقض‌هایی که مراجع بالاتر به آرای مراجع بدوی می‌گیرند، سبب اطاله دادرسی می‌شود؛ باید آسیب‌شناسی کرد و این نواقص را مرتفع ساخت.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: از همه مهم‌تر، رفتار نیکو و حسنه با مردم است. به هیچ وجه نباید با مردم و ارباب‌رجوع، بدخلقی و تندی کنیم. بارها تاکید کرده‌ام که اثر رفتار ما مهم‌تر از حکم ماست.

محسنی اژه ای در پایان خاطرنشان کرد: ما دو مقطع مهم را در پیش‌رو داریم؛ غدیر و محرم در راه است؛ ما هر چه داریم از ولایت و قیام سیدالشهداء (ع) داریم؛ الگوی جوانان ما در جهاد مقدس‌شان، شهدای کربلا بودند. قطعاً امسال غدیر و محرم متفاوتی را در کشور شاهد خواهیم بود.


اخبار مرتبط
دیدار اژه‌ای با خانواده شهید موسوی در قم
یکشنبه 1405/05/04 ساعت 23:31
دیدار اژه‌ای با خانواده شهید موسوی در قم
رئیس قوه قضاییه در سفر به قم با حضور در منزل سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی، با خانواده این فرمانده شهید دیدار و از مقام والای او تجلیل کرد.
اژه‌ای: بعثت ملت ایران با خون شهدا رقم خورد
یکشنبه 1405/05/04 ساعت 23:26
اژه‌ای: بعثت ملت ایران با خون شهدا رقم خورد
رئیس قوه قضاییه در قم با تأکید بر نقش شهدا در ایجاد انسجام ملی، از قضات خواست با حسن‌خلق و تکریم ارباب‌رجوع، اعتماد عمومی را تقویت کنند.
عراقچی: دستگاه قضا نقشی تعیین‌کننده در تقویت اقتدار ملی دارد
دوشنبه 1405/04/15 ساعت 11:31
عراقچی: دستگاه قضا نقشی تعیین‌کننده در تقویت اقتدار ملی دارد
وزیر امور خارجه در پیامی، انتصاب مجدد حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضاییه را تبریک گفت و برای وی در ادامه مسئولیت، در مسیر تحقق عدالت، صیانت از حقوق مردم و پیشبرد اهداف نظام آرزوی موفقیت کرد.
اژه‌ای: قله‌ی آرمانی امام شهید، ریشه‌کنی فساد و استکبار بود
دوشنبه 1405/04/15 ساعت 10:45
اژه‌ای: قله‌ی آرمانی امام شهید، ریشه‌کنی فساد و استکبار بود
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا، با حضور در سیل خروشان و میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، هدف غایی راهِ این شهید بزرگوار را ریشه‌کنی فساد و استکبار دانست و تصریح کرد: شعارهای انتقام‌خواهانه‌ی مردم، حرکتی آگاهانه برای بازدارندگی و جلوگیری از تکرار جنایت‌های جنگی دشمنان است.
رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 21:55
رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر استمرار مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی، گفت: جمهوری اسلامی ایران ذره‌ای از مسیر جهاد در برابر مستکبران و عاملان جنایت عقب‌نشینی نخواهد کرد.
اژه ای : از فرامین آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای تبعیت محض می‌کنیم
پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 12:02
اژه ای : از فرامین آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای تبعیت محض می‌کنیم
رئیس قوه قضاییه در پیامی به مناسبت عید غدیر نوشت: در این عید بزرگ، عید ولایت و امامت، که همه وجود ما متعلق به آن است، عهد می‌بندیم که در صراط مستقیم ولایت بمانیم و از فرامین و اوامر حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) تبعیت محض داشته باشیم.»
رئیس قوه قضاییه: در برابر دشمن هیچ کوتاهی پذیرفته نیست
چهارشنبه 1405/03/13 ساعت 09:55
رئیس قوه قضاییه: در برابر دشمن هیچ کوتاهی پذیرفته نیست
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر وحدت مسئولان در سطوح مختلف اعلام کرد که در برابر دشمن نباید کوتاه آمد و هیچ اختلاف نظری در این زمینه وجود ندارد.
پاسخ قوه قضائیه درباره ماجرای صدور حکم اعدام برای دختری در گنبدکاووس
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 18:30
پاسخ قوه قضائیه درباره ماجرای صدور حکم اعدام برای دختری در گنبدکاووس
قوه قضاییه اعلام کرد: رسانه‌های معاند در تازه‌ترین خبرسازی خود درباره حوادث تروریستی و اغتشاشات دی ماه سال گذشته، مدعی صدور حکم اعدام برای یک دختر جوان در گنبدکاووس شده‌اند؛ ادعایی که بررسی‌ها نشان می‌دهد صحت ندارد و کذب است.
نظرات

آخرین اخبار
خون دماغ چه زمانی خطرناک است؟ هشدار اورژانس درباره خونریزی بینی
گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران و فرمانده ارتش پاکستان درباره تحولات غرب آسیا
سقوط مرگبار ون در جاده هراز
طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
«بُت» حمید نعمت‌الله بدون حذف و اصلاحیه، مجوز اکران گرفت
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
محسن رضایی: رفتار دفاعی و دیپلماتیک ایران باید تغییر کند
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند
قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
وعده دفاعی سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای تشدید شد
خانواده‌های شهدا مایه عزت و افتخار نیروی دریایی ارتش هستند
برنامه قطعی برق تهران فردا یکشنبه اول شهریور اعلام شد+ لینک