×
سیاسی
شناسه خبر : 321087
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/11 ساعت 09:31
اژه ای: امروز وحدت و انسجام ملی ما در دنیا زبانزد است

اژه ای: امروز وحدت و انسجام ملی ما در دنیا زبانزد است

رئیس قو قضاییه گفت: اگر چه در اقلام مورد نیاز مردم، شاهد گرانی هستیم که در مورد این مهم باید تدبیر صورت گیرد، لکن بواسطه‌ی جنگ، قحطی دامن کشور را نگرفت. از سویی دیگر، حتی برخی مشکلات که در مقاطع غیرجنگی، در کشور وجود داشت، در مقطع جنگ و پس از آن، مشاهده نشد؛ این امر، ثمره‌ی اقتدار و استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران و همراهی و حضور مردم در صحنه است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه بازدیدها و سرکشی‌های مستمر و مداوم خود از مراجع و مراکز قضایی، از یکی از مجتمع‌های قضایی پایتخت بازدید به عمل آورد و با کارکنان و مسئولان آن واحد قضایی و تنی چند از مراجعان به گفت‌وگو پرداخت.

رئیس قوه قضاییه در خلال این بازدید، طی سخنانی به ارائه تحلیلی از وضعیت کنونی کشور پرداخت و اظهار کرد: ما در یک مقطع خاص از تاریخ ایران قرار گرفته‌ایم و در یک نقطه عطف از انقلاب اسلامی قرار داریم. دشمن با همه سازوبرگش در برابر ما زانو زد. دشمن سه توطئه‌ی جنگ ۱۲ روزه، شبه کودتای دیماه ۱۴۰۴ و جنگ ۴۰ روزه را با هدف اضمحلال ایران طراحی کرد؛ لکن امروز خودِ سناتورها و اندیشمندان جبهه‌ی خصم، معترف هستند که جایگاه ایران اسلامی، رفیع‌تر از گذشته شده است و آنها حتی از این سخن می‌گویند که ایران، قدرت چهارم دنیا شده است.

رئیس دستگاه قضا افزود: دشمن در سودای آن بود که از دل جنگ تحمیلی اخیر، اغتشاش، قحطی و آوارگی بیرون بزند؛ لکن به فضل الهی و در نتیجه‌ی قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران و هوشیاری مردم هیچکدام از این رویاهای خبیثانه دشمن، محقق نشد.

وی ادامه داد: اگر چه در اقلام موردنیاز مردم، شاهد گرانی هستیم که در مورد این مهم هم باید حتما تدبیر صورت گیرد، لکن بواسطه‌ی جنگ، قحطی دامن کشور را نگرفت. از سویی دیگر، حتی برخی مشکلات که در مقاطع غیرجنگی، در کشور وجود داشت، در مقطع جنگ و پس از آن، مشاهده نشد؛ این امر، ثمره‌ی اقتدار و استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران و همراهی و حضور مردم در صحنه است.

وی در ادامه به تبیین و تشریح مؤلفه‌ها و عوامل وحدت‌آفرین در جامعه ایران پرداخت و خاطرنشان کرد: امروز وحدت و انسجام ملی ما در دنیا زبانزد است؛ بیش از ۹۰ شبانه‌روز است که ملت ایران اسلامی، سنگر خیابان را در حمایت از ولیّ‌امر زمان و قوای مسلح خود، رها نکرده است؛ حقیقتاً مردم ما پدیده‌ای بی‌نظیر را خلق کردند. این اتحاد و انسجام و میهن‌دوستی، در دنیا نظیر ندارد.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: بر همه ما فرض است که پاسدار و حامی این اتحاد و انسجام بی‌نظیر باشیم. رهبری معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله) طی مدت اخیر، بیشترین توصیه و امر را بر «وحدت گرایی» داشته‌اند. اگر خود را خط و مدار ولایت می‌دانیم، نباید بر پیکره تنومند وحدت ملی، زخمه بزنیم.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به توطئه دشمن برای دوقطبی‌سازی در جامعه ایران بیان داشت: امروز آحاد ملت، فارغ از هر دیدگاه اجتماعی و سلیقه سیاسی، متحد و منسجم هستند. نظر به جانفدایان ایران بیندازیم که از طیف‌های مختلف اجتماعی با سلایق و علایق متفاوت هستند. ما مسئولان باید این اتحاد و انسجام را پاس بداریم و از هر آنچه موجب تجزیه‌های اجتماعی می‌شود، جداً بپرهیزیم. دوقطبی‌سازی در اجتماع همان خواست دشمن است. ابتناء جنگ شناختی دشمن، ایجاد تفرق و تشتت در جامعه ماست.

رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه متحد بودن، مترادف با هم‌نظر بودن نیست، گفت: وحدت داشتن به معنای نظر واحد داشتن نیست؛ اختلاف‌نظر، یک امر طبیعی است؛ مهم آن است که این اختلاف‌نظر به تنازع و تخاصم تبدیل نشود؛ مهم آن است که فضا به دشمن ندهیم تا از این اختلاف‌نظرها، بهره‌برداری کند.

وی  ولایت را محور وحدت ملت ایران دانست و عنوان کرد: این وحدت و انسجام مثال‌زدنی ملت ایران، یک عنایت و تفضل الهی است؛ شکرانه آن نیز این است که هر چه بیشتر گوش به فرمان ولی‌فقیه باشیم؛ فراموش نکنیم که محور وحدت ملی شگفت‌انگیز ملت ایران، ولی‌فقیه است. طی این ۴۷ سال، در هر مقطعی که کامل و جامع به امر ولی‌فقیه، گوش سپردیم، توفیق یافتیم و هر کجا در این مسیر سستی و کاهلی کردیم، متضرر و مغبون شدیم.

وی ، وظیفه مسئولان و کارگزاران را در مقطع فعلی بسیار خطیر دانست و خاطرنشان کرد: مردم ما طی جنگ اخیر، وفاداری، حمیّت و غیرت خود را به اثبات رساندند؛ حالا نوبت ما مسئولان و کارگزاران است که جبران کنیم و بیش از پیش بر خدمت‌دهی خود به مردم بیفزاییم. ما امروز در سنگر قضا می‌توانیم از کار مردم گره‌گشایی کنیم و حق مظلوم را از ظالم بستانیم؛ این توفیق بزرگی است که به ما در این منصب و جایگاه حقوقی، اعطاء شده است و باید آن را قدر بدانیم.

 محسنی اژه‌ای در ادامه سخنانش ضمن قدردانی از مسئولان و نیروهای قضایی، اظهار کرد: از همه مسئولان و کارکنان قضایی در سراسر کشور تقدیر و تشکر دارم که حقیقتاً طی سه ماه اخیر و در خلال جنگ رمضان، خوش درخشیدند و اجازه ندادند کار مردم بر زمین بماند؛ این جهد و جهاد باید استمرار یابد. به‌طور ویژه قدردان رئیس، مسئولان و کارکنان دادگستری کل استان تهران و ایضاً دادستان تهران و معاونین وی هستم که اداره امورات قضایی استان تهران را با خصایص منحصربه‌فردی که دارد، تمشیّت کردند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه به بیان نکاتی حائزاهمیت پیرامون نحوه پیشبرد امورات قضایی مردم پرداخت و بیان داشت: علی‌رغم حجم بالای کار در مراکز قضایی، ضروری است در رسیدگی به امورات قضایی و حقوقی مردم، هر چه بیشتر تسریع شود. یکی از توقعات مردم، کوتاه کردن و تقلیل زمان رسیدگی‌هاست؛ بعضاً رفت‌وآمدهای یک پرونده در مراجع مختلف قضایی و نقص‌ها و نقض‌هایی که مراجع بالاتر به آرای مراجع بدوی می‌گیرند، سبب اطاله دادرسی می‌شود؛ باید آسیب‌شناسی کرد و این نواقص را مرتفع ساخت.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: از همه مهم‌تر، رفتار نیکو و حسنه با مردم است. به هیچ وجه نباید با مردم و ارباب‌رجوع، بدخلقی و تندی کنیم. بارها تاکید کرده‌ام که اثر رفتار ما مهم‌تر از حکم ماست.

محسنی اژه ای در پایان خاطرنشان کرد: ما دو مقطع مهم را در پیش‌رو داریم؛ غدیر و محرم در راه است؛ ما هر چه داریم از ولایت و قیام سیدالشهداء (ع) داریم؛ الگوی جوانان ما در جهاد مقدس‌شان، شهدای کربلا بودند. قطعاً امسال غدیر و محرم متفاوتی را در کشور شاهد خواهیم بود.


اخبار مرتبط
دیدار اژه‌ای با خانواده شهید موسوی در قم
یکشنبه 1405/05/04 ساعت 23:31
دیدار اژه‌ای با خانواده شهید موسوی در قم
رئیس قوه قضاییه در سفر به قم با حضور در منزل سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی، با خانواده این فرمانده شهید دیدار و از مقام والای او تجلیل کرد.
اژه‌ای: بعثت ملت ایران با خون شهدا رقم خورد
یکشنبه 1405/05/04 ساعت 23:26
اژه‌ای: بعثت ملت ایران با خون شهدا رقم خورد
رئیس قوه قضاییه در قم با تأکید بر نقش شهدا در ایجاد انسجام ملی، از قضات خواست با حسن‌خلق و تکریم ارباب‌رجوع، اعتماد عمومی را تقویت کنند.
عراقچی: دستگاه قضا نقشی تعیین‌کننده در تقویت اقتدار ملی دارد
دوشنبه 1405/04/15 ساعت 11:31
عراقچی: دستگاه قضا نقشی تعیین‌کننده در تقویت اقتدار ملی دارد
وزیر امور خارجه در پیامی، انتصاب مجدد حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضاییه را تبریک گفت و برای وی در ادامه مسئولیت، در مسیر تحقق عدالت، صیانت از حقوق مردم و پیشبرد اهداف نظام آرزوی موفقیت کرد.
اژه‌ای: قله‌ی آرمانی امام شهید، ریشه‌کنی فساد و استکبار بود
دوشنبه 1405/04/15 ساعت 10:45
اژه‌ای: قله‌ی آرمانی امام شهید، ریشه‌کنی فساد و استکبار بود
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای، رئیس دستگاه قضا، با حضور در سیل خروشان و میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب، هدف غایی راهِ این شهید بزرگوار را ریشه‌کنی فساد و استکبار دانست و تصریح کرد: شعارهای انتقام‌خواهانه‌ی مردم، حرکتی آگاهانه برای بازدارندگی و جلوگیری از تکرار جنایت‌های جنگی دشمنان است.
رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم
یکشنبه 1405/04/14 ساعت 21:55
رئیس قوه قضاییه: در جهاد علیه مستکبران ذره‌ای عقب‌نشینی نمی‌کنیم
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر استمرار مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی، گفت: جمهوری اسلامی ایران ذره‌ای از مسیر جهاد در برابر مستکبران و عاملان جنایت عقب‌نشینی نخواهد کرد.
اژه ای : از فرامین آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای تبعیت محض می‌کنیم
پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 12:02
اژه ای : از فرامین آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای تبعیت محض می‌کنیم
رئیس قوه قضاییه در پیامی به مناسبت عید غدیر نوشت: در این عید بزرگ، عید ولایت و امامت، که همه وجود ما متعلق به آن است، عهد می‌بندیم که در صراط مستقیم ولایت بمانیم و از فرامین و اوامر حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله) تبعیت محض داشته باشیم.»
رئیس قوه قضاییه: در برابر دشمن هیچ کوتاهی پذیرفته نیست
چهارشنبه 1405/03/13 ساعت 09:55
رئیس قوه قضاییه: در برابر دشمن هیچ کوتاهی پذیرفته نیست
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر وحدت مسئولان در سطوح مختلف اعلام کرد که در برابر دشمن نباید کوتاه آمد و هیچ اختلاف نظری در این زمینه وجود ندارد.
پاسخ قوه قضائیه درباره ماجرای صدور حکم اعدام برای دختری در گنبدکاووس
چهارشنبه 1405/01/26 ساعت 18:30
پاسخ قوه قضائیه درباره ماجرای صدور حکم اعدام برای دختری در گنبدکاووس
قوه قضاییه اعلام کرد: رسانه‌های معاند در تازه‌ترین خبرسازی خود درباره حوادث تروریستی و اغتشاشات دی ماه سال گذشته، مدعی صدور حکم اعدام برای یک دختر جوان در گنبدکاووس شده‌اند؛ ادعایی که بررسی‌ها نشان می‌دهد صحت ندارد و کذب است.
نظرات

آخرین اخبار
گردشگران مراقب باشند؛ رگبار، سیلاب و صاعقه در ارتفاعات مازندران
نگرانی انگلیسی‌ها از واردات گوشت برزیلی
چرایی اقدام کم‌سابقه هلند علیه اسرائیل
وضعیت آب‌وهوای عراق یکشنبه 11 مرداد 1405+ جدول
برنامه سرمربی جدید صنعت‌نفت آبادان برای فصل جدید
طرح پنتاگون برای اوکراین
ورودی آب سدهای کشور رکورد زد؛ اما 6 سد همچنان در وضعیت بحرانی
اعلام وضعیت اضطراری در ایالت واشنگتن
تعیین مجازات سنگین برای نانوایی‌های متخلف
موج مکزیکی علیه رژیم صهیونی
آخرین خبر از جنگ ایران و آمریکا امروز یکشنبه 11 مرداد 1405
قیمت گوشت امروز 11 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
پیش بینی قیمت دلار امروز 10 مرداد 1405
هشدار سازمان ملل درباره عملیات تخریبی در جنوب لبنان
رکورد ورود شمش نقره به بورس کالا شکسته شد
بارندگی‌ها در آذربایجان‌غربی رکورد زد؛ خبر خوش برای دریاچه ارومیه
قیمت خودروهای سایپا امروز یکشنبه 11 مرداد 1405/ کوییک و ساینا امروز چند؟
برنامه قطعی برق قم امروز یکشنبه 11 مرداد
وزیر خارجه آمریکا: ایران همچنان قادر به انجام حملات موشکی و پهپادی است
آخرین خبر از تعطیلی سینماها و فیلم‌های در حال اکران در اربعین
قیمت خودروهای ایران خودرو امروز یکشنبه 11 مرداد 1405/تارا و ری‌را امروز چند؟
قیمت دینار عراق امروز یکشنبه 11 مرداد 1405 چقدر شد؟
مرز مهران همچنان پرتردد؛ بیش از 2 میلیون زائر از این گذرگاه عبور کردند
صندوق بین‌المللی توسعه کشورهای حاشیه تنگه‌ها
جدول قیمت خودرو امروز 11 مرداد 1405/ ریزش سنگین دنا پلاس و نوسان بازار
پیروزی تمام‌عیار ایران در جنگ ترکیبی
دیپلماسی تنگه‌ها
دیپلماسی دولت در مدار توازن
مدار دیپلماسی | چرا انگلیس در پرونده ایران به آمریکا نزدیک تر شد؟
چرا کم‌خوابی باعث افزایش چربی شکم می‌شود؟
جدول پخش مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 11 مرداد 1405
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در آزادراه قزوین–کرج
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز یکشنبه 11 مرداد
حمله خونین در رستوران آیداهو؛ احتمال افزایش شمار مجروحان
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 11 مرداد 1405+ وضعیت استانها
عقب‌نشینی ترامپ از تهدید نظامی علیه ایران؛ شرط آمریکا برای لغو حمله اعلام شد
مقرهای گروه‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه هدف قرار گرفت
نیویورک تایمز: جنگ با ایران اعتبار جهانی آمریکا را تضعیف کرد
شکاف در اردوگاه ترامپ؛ فاکس‌نیوز حمله به ایران را زیر سؤال برد
رئیس جمهور کلمبیا خواستار مذاکره میان آمریکا و کوبا شد
چت‌بات‌ها؛ پاشنه آشیل هوش مصنوعی
ابراز نگرانی شدید سازمان ملل از تخریب‌های رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
سودهای هنگفت غول‌های نقتی از جنگ علیه ایران
عراقچی: هرگونه همراهی کشورهای منطقه با آمریکا و اسرائیل، با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد
رئیس کل دادگستری گیلان در خصوص کشت مواد مخدر در روستاها هشدار داد
زیر ساخت‌های آبی آمریکا هدف حمله سایبری قرار گرفت
پایان درمان‌های پراکنده با پزشک خانواده
الزیدی: هرگز اجازه استفاده از خاک عراق برای تهدید کشورهای همسایه را نمی‌دهیم
نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی: قطر خطرناک‌تر از ایران است
هشدار تهران درباره ماجراجویی آمریکا