×
سیاسی
شناسه خبر : 320936
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/10 ساعت 13:12
قالیباف: تا حقوق ملت گرفته نشود، توافق نمی‌کنیم

رئیس مجلس در نطق آغاز سال سوم مجلس دوازدهم بر «ایران قوی و مستقل» تاکید کرد

قالیباف: تا حقوق ملت گرفته نشود، توافق نمی‌کنیم

رئیس مجلس درنطق پیش ازدستور نخستین جلسه سال سوم مجلس دوازدهم، بااشاره به پیام رهبر انقلاب آن را«نقشه راه مجلس»خواندوازکمیسیون‌های اقتصادی خواست اولویت رابرثبات اقتصادی،کاهش تورم، مدیریت نقدینگی ورونق تولید و اشتغال بگذارند.او همچنین برحفظ وحدت ملی و حمایت ازدولت تأکیدکردو گفت:تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته ایم، هیچ توافقی را تایید نمی کنیم.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور اولین جلسه سال سوم مجلس دوازدهم گفت: سومین سال مجلس دوازدهم را در حالی آغاز می کنیم که یاد و خاطره رهبر شهید امت، حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای رضوان االله تعالی علیه با ماست و هنوز فقدان این رهبر عظیم الشأن و پدر امت را  باور نمی کنیم. فقیهی ‌که با رهبری حکیمانه و فرماندهی مدبرانه‌ و مقتدرانه‌اش در طول ۳۷ سال رهبری انقلاب اسلامی پایه گذار ایران قوی، مستقل و مقتدر شد و به ما آموخت مقابل زورگویی و تهدید، ذره ای سر خم نکنیم و با مشت های گره کرده مقابل خصم تا آخرین قطره‌ خون مبارزه کنیم.
وی ادامه داد: رهبری که ما خود را جان‌فدایش می دانستیم، جانفدای ایران شد و با خون مطهرش ملتی را مبعوث کرد تا آن طور که پیامبرگونه فرموده بود، کار را مردم تمام کنند. آنچه این روزها در ایران عزیز و مقتدر شاهد هستیم، از میدان‌های نبرد موشکی و دریایی تا خیابان هایی که به تسخیر مردم ایران در آمده، همه و همه نتیجه‌ مدیریت و رهبری قائد شهید امت است.
هر سال این روزها که می شد دل به دیدار صمیمانه و راهبردی با ایشان خوش می کردیم و برای یک سال تلاش و مجاهدت در سنگر قانونگذاری آماده می شدیم اما هرقدر از دست دادن امام شهید برایمان سخت و دیدن جای خالی ایشان برایمان جانکاه است ولی دلگرم به مدیریت و رهبری خلف صالح ایشان، حضرت آیت االله سیدمجتبی حسینی خامنه ای(حفظه االله) هستیم و پیام ها و رهنمودهای ایشان علاوه بر اینکه نقشه‌ راه همه‌ ماست، تسکین کننده‌ دل های ما در فراغ امام شهید نیز هست.

پیام رهبر انقلاب را نقشه راه مجلس دوازدهم می دانیم

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه نطق پیش از دستور اولین جلسه سال سوم مجلس دوازدهم گفت:  همینجا باید از پیام راهبردی و دلگرم کننده‌ رهبر معظم انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس تقدیر و تشکر و تأکید کنم که ما نمایندگان این پیام را چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس دوازدهم می دانیم و برکت عمر، زندگی و کار خود را در تبعیت از ولی فقیه می دانیم و با همه‌ وجود برای تحقق آن تلاش خواهیم کرد.

قالیباف ادامه داد: شاید بتوان گفت نقطه‌ کانونی پیام رهبر انقلاب تأکید بر نقطه‌ عطف جلوه‌ بعثت مردم در نمایندگان مجلس است که ما وظیفه پیدا کردیم انجام مسئولیت‌مان را در تراز ملت مبعوث شده‌ ایران عزیز تنظیم کنیم. تعریف جایگاه مجلس به عنوان «سنگر خط مقدم تحول» بار سنگینی از مسئولیت بر دوش ما می گذارد که باید با «کار و ابتکار مضاعف» قانون‌گذاری و نظارت را در مسیر «ریل‌گذاری آینده‌ ایران اسلامی» تسریع و تعمیق بخشیم.

وی افزود: ما به ایشان و مردم عزیز اعلام می کنیم که تلاش خواهیم ‌کرد اقدامات مجلس «نسبت مستقیم و مشهود» با مسائل اصلی کشور و نیازهای مردم داشته و بر «امیدآفرینی و آینده‌سازی» از طریق ترسیم مسیر باثبات برای اقتصاد و معیشت تمرکز داشته باشد.

 اولویت پیگیری و نظارتی بر «ثبات اقتصادی»، «کاهش تورم»، و «رونق تولید و اشتغال»

قالیباف در ادامه گفت: در همین راستا از کمیسیون های اقتصادی مجلس می خواهم اولویت پیگیری های تقنینی و خصوصاً نظارتی خود را «ثبات اقتصادی»، «کاهش تورم»، «مدیریت نقدینگی» و «رونق تولید و اشتغال» قرار دهند و گزارش های لازم را آماده کنند تا متناسب با شرایط کشور در صحن علنی مجلس مطرح شود. توجه دادن مجلس به مسائل پساجنگ توسط رهبر معظم انقلاب حاکی از دقت نظر ایشان به شرایط سخت پیش روی کشور است و اینجانب از همه‌ ‌کمیسیون های‌ تخصصی ‌مرتبط مجلس ‌می خواهم در اجرای رهنمود ایشان، «اصلاح برنامه‌ هفتم پیشرفت» را هم در دستور کار خود قرار دهند و با هماهنگی با دولت محترم طرح های لازم را برای اصلاح بندهای ناظر به «نوسازی و بازسازی خسارات جنگ تحمیلی دوم و سوم» را به صورت دقیق، قابل سنجش و زمان‌بندی‌شده آماده کنند تا در اولین فرصتی که شورای عالی امنیت ملی به تقاضای هیئت رئیسه‌ مجلس برای تشکیل جلسات صحن علنی پاسخ مثبت داد، فرایند تصویب آنها را آغاز و در اسرع وقت آنها را تصویب کنیم. معاونت قوانین و مرکز پژوهش های مجلس وظیفه دارند در اجرای این فرایند به نمایندگان محترم کمک کنند.
دولت در میانه‌ میدان مدیریت مشکلات ایستاده و نیاز به کمک همه از جمله مجلس دارد.
وی افزود: ما فراموش نمی کنیم که در شرایط کنونی کشور، دولت در میانه‌ میدان مدیریت مسائل و مشکلات ایستاده و نیاز به کمک همه از جمله مجلس دارد. توصیه‌ رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همچون قائد شهید، هم افزایی با دولت و سایر دستگاه‌ها در عین استقلال قوه‌ مقننه است. درست است که ما چک سفید امضا به کسی نمی دهیم اما در تله‌ درگیری های فرسایشی نیز نباید بیفتیم بلکه باید با نظارت مسئله‌محور و کارشناسی‌پایه و تشخیص صحیح اولویت‌ها و ترجیح منافع ملی و مطالبات عمومی بر ملاحظات جناحی و منطقه‌ای، مسیری مؤثر و میانبر برای حل مشکلات کشور طراحی کنیم.
تأکید ویژه‌ ایشان بر مطالعه‌ دقیق و جدی فرمایشات امام شهید انقلاب در دیدارهای سالیانه با نمایندگان مجلس مخصوصاً در سال های اخیر تکلیفی برای ما نمایندگان ایجاد می کند که لازم است مرکز پژوهش های مجلس و خبرگزاری خانه ملت به صورت دسته بندی شده آنها را تدوین و در اختیار نمایندگان محترم قرار دهند.

خود و همکارانم را به پرهیز از اختلافات پوچ سیاسی که مورد تاکید رهبر انقلاب است توصیه می کنم

رئیس مجلس در ادامه گفت: تعریف رعایت نعمت عظیم وحدت ملی به عنوان یکی ‌از مصادیق ‌تقوای ‌فردی، نشانه‌ نگاه عمیق ایشان به پیوند ملاحظات اجتماعی و سیاسی با الزامات دینی است. ایشان پرهیز از اختلافات پوچ سیاسی و برجسته کردن تفاوت های اجتماعی را از مصادیق تقوای فردی تعریف کردند که تکلیف شرعی سنگینی برای ما ایجاد می کند که خود و دیگر همکارانم را به رعایت آن توصیه می کنم.
تذکر مجدد ایشان به حفظ وحدت در برابر نقشه‌ های دشمن برای تفرقه و تجزیه‌ اجتماعی ‌کشور باید بیش از پیش مورد توجه ما نمایندگان مجلس قرار گیرد. مخصوصاً که ایشان ما را حتی از تبدیل اختلافات موجه به تنازع و تفرقه نهی کردند و خواستند که قولاً و عملاً مظهر انسجام و یکپارچگی ملت باشیم.
وی افزود : به توصیه‌ رهبر معظم انقلاب در یک‌ سال پیش رو مجلس با مواضع، مصوبات و نطق های خود باید نهاد پیشران امیدآفرینی و صیانت از وحدت ملی باشد که این روزها بیش از هر زمان دیگری در ایران عزیز ما شکل گرفته است.

در حال عقب نشاندن دشمن در یک جنگ بزرگ و تاریخ‌ساز هستیم 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادمه نطق پیش از دستور  گفت: و اما سخنی عرض کنم خدمت ولی نعمتان خود. ملت عزیز و بزرگ ایران!
شما بهتر از من می دانید که ما در حال عقب نشاندن دشمن در یک جنگ بزرگ و تاریخ‌ساز هستیم. همانطور که رهبر انقلاب هم تاکید فرمودند، مهم ترین عامل پیروزی در این جنگ نیز انسجام و وحدت است. آنچه عقب نشینی های دشمن را پدید آورده، در کنار قدرت نظامی و آمادگی دفاعی رزمندگان ایران اسلامی، ایستادگی مردم و وحدت آنها در مقابل دشمن قدّار است؛ این رمز پیروزی باید حفظ شود.
دشمن در فاز جدید جنگ از طریق فشار اقتصادی و جوسازی رسانه ای به دنبال ایجاد اختلاف و از بین بردن انسجام کشور است تا شکست نظامی خود را جبران و ما را وادار به تسلیم کند؛ زهی خیال باطل ! ملت بزرگ و تاریخ ساز ایران امروز دیگر می دانند که در نقطه ای حساس و تاریخی ایستاده اند که آیندگان حسرتش را خواهند خورد و به همین جهت در مقابل دشمن جلّاد و آدم کش که کمر بر نابودی ایران ‌و اسلام بسته، مقاومت می کنند تا ایرانیان سال های آینده به پدران و مادران خود افتخار کنند. در این جنگ سرنوشت ساز، میدان مبارزه‌ نظامی، میدان مبارزه‌ خیابان، میدان مبارزه‌ دیپلماسی و میدان مبارزه‌ ‌خدمت به مردم، چهار میدان از یک مبارزه‌ تمام عیار هستند.

تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد

رئیس مجلس در پایان گفت: آنچه در میدان نظامی و با موشک های ما به دست آمده با پشتیبانی و حمایت مردم بوده است و کار دیپلماسی این است که این پیروزی ها را به دستاوردهای سیاسی و حقوقی تبدیل کند و وظیفه‌ میدان خدمت این است که با پشتوانه‌ این پیروزی ها مسائل مردم را حل نماید. در این مسیر همانطور که بارها عرض کرده ام سربازان میدان مبارزه‌ دیپلماسی، هیچ اعتمادی به حرف ها و وعده‌های دشمن ندارند. آنچه برای ما ملاک است دستاوردهای عینی است که باید کسب کنیم تا در مقابل آن دست به انجام تعهدات خود بزنیم و تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد.
تضمین این راهبرد، جان ماست که کف دست گرفته‌ایم تا نثار مردم ایران کنیم. به فضل الهی و با ایستادگی و قدرت نیروهای نظامی و مردم عزیز و مبعوث شده‌ ایران در کنار مجاهدت های مدیران و مسئولان برای کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، من اطمینان دارم که از این جنگ بزرگ با پیروزی خارج خواهیم شد و همانگونه که امام شهید ما در هفته های پایانی عمر شریف‌‌شان فرمودند: «به زودی زود، خداوند، احساس پیروزی را در دل های همه‌ مردم ایران رواج خواهد داد. وَ أُخْرَى تُحِبُّونَهَا نَصْرٌ مِنَ اللَّهِ وَفَتْحٌ قَرِیبٌ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ. ان‌شاءالله. 

 


نظرات

آخرین اخبار
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد
مشکلات آزادراه تهران–شمال ظرف دو هفته تعیین‌تکلیف شود
رکورد بالاترین سرعت ثبت‌شده در تاریخ رقابت‌های موتو جی‌پی شکسته شد
حاجی دلیگانی : اعتبار کالابرگ باید متناسب با تورم افزایش یابد
لیست شوم پرسپولیس/ 5 ستاره محبوب در خطر اخراج
چه کسی پشت پرده زرادخانه مشترک واشنگتن- تل آویو ایستاده است؟
جنگ علیه ایران، موتور رشد صنایع چین را کند کرد
پیرصالحی: به دلیل افزایش هزینه‌های تأمین، ناچار به اصلاح قیمت‌ها هستیم
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
«غبار میمون» و «کروکودیل» در کمین جوانان
ثبت شرکت مستقل در روسیه بدون شریک بومی ممکن است
ترامپ قواعد سخت تری برای توافق روی میز ایران گذاشت
استقلال در بلاتکلیفی/ چشم امید آبی ها به باز شدن پنجره خرید بازیکنان
واکنش خبرساز قالیباف به حضور یک بانو در هیئت رئیسه مجلس
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت
انتشار یک ترابایت از اطلاعات پایگاه‌های داده مرکز هولوکاست
نتایج اولیه دعوت به مصاحبه دکترای بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
ایراد مجلس به منابع کالابرگ/ ابهام در حساب‌ها، مغایرت با قانون
آرمان الهی با شکست ژاپن مدال طلا گرفت
هشدار بلاروس به ارمنستان: خروج از اوراسیا خطرناک است
فرانسه: اشغال لبنان غیرقابل توجیه است
53 درصد آمریکایی‌ها از افزایش هزینه‌ها در دولت ترامپ می‌گویند
نتانیاهو: اشغال الشقیف بخشی از سیاست اسرائیل است!
آخرین وضعیت ترافیکی در محورهای مازندران
حاجی‌بابایی: ما محاصره را محاصره می‌کنیم/ فعال‌سازی فوری کریدورهای شمالی و زمینی
قتل پدر توسط پسر 17 ساله / اعتراف عجیب متهم
وام بازنشستگان شارژ شد/ افزایش تسهیلات به 360 هزار فقره
تیم منتخب لیگ قهرمانان بدون سهمیه غالب قهرمان
اوکراین اتهام حمله به نیروگاه زاپوریژیا را رد کرد
قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه 10 خرداد 1405 +جدول
جزئیات تازه از سریال «دزدی عاشقانه»؛ پروژه جدید نمایش خانگی
شرط هند برای فروش فناوری نظامی چیست؟
پخش یک سریال با حال و هوای قیام 15 خرداد+ فیلم
آغاز پویش بین‌المللی تلاوت قرآن به نیابت از رهبر شهید انقلاب
رکورد صرفه‌جویی گاز شکسته شد
اتهام سنگین سناتور وارن به ترامپ
بلیت 85 میلیونی بازی ایران-بلژیک
نگرانی صهیونیست‌ها از گسترش حملات پهپادی
رشد چشمگیر بازار فرابورس در هفته نخست خرداد