×
ورزشی
شناسه خبر : 320853
تاریخ انتشار : شنبه 1405/03/09 ساعت 22:50
زمان انتشار فهرست نهایی تیم ملی  اعلام شد/قلعه نویی: انتخاب 26 نفر سخت است

زمان انتشار فهرست نهایی تیم ملی اعلام شد/قلعه نویی: انتخاب 26 نفر سخت است

در پی گمانه‌زنی‌های انجام شده مبنی بر حذف نام برخی از بازیکنان تیم ملی، بخش رسانه‌ای تیم ملی اعلام کرد آقای امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی تا 11 خرداد و اولتیماتوم زمانی فیفا جهت معرفی 26 بازیکن نهایی، از فرصت قانونی برای ارزیابی بازیکنان حاضر در اردو استفاده خواهد کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی:  بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال ایران اعلام کرد سرمربی تیم ملی از فرصت نهایی برای انتخاب ٢۶ مسافر جام جهانی استفاده خواهد کرد.

 در پی گمانه‌زنی‌های انجام شده مبنی بر حذف نام برخی از بازیکنان تیم ملی، بخش رسانه‌ای تیم ملی اعلام کرد آقای امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی تا ١١ خرداد و اولتیماتوم زمانی فیفا جهت معرفی ٢۶ بازیکن نهایی، از فرصت قانونی برای ارزیابی بازیکنان حاضر در اردو استفاده خواهد کرد.

در ادامه این بیانیه به تمرینات درمانی بازیکنان آسیب دیده اشاره شده و آمده است: ارزیابی فنی و کامل تمامی بازیکنان از سوی کادر فنی به صورت شبانه‌روزی با استفاده از شیوه‌های نوین در حال انجام است و با استفاده از فرصت نهایی، سرمربی تیم ملی ٢۶ مسافر قطعی تیم ملی برای حضور در جام جهانی را معرفی خواهد کرد.

قلعه‌نویی: دو شب است نخوابیده‌ام/ انتخاب ۲۶ نفر سخت است!

 سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: انتخاب ۲۶ بازیکن نهایی تیم ملی بسیار سخت است، الان دو سه شب است که من واقعا نخوابیده‌ام.

  امیر قلعه‌نویی عصر شنبه در حاشیه تمرین تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به برنامه‌های آماده‌سازی تیم ملی پیش از آغاز جام جهانی اظهار کرد: برنامه این بود که با تیم‌های بهتری بازی کنیم، نه اینکه این تیم‌ها ضعیف باشند. همین تیم (گامبیا) اگر اشتباه نکنم در جام ملتهای آفریقا با تونس به نتیجه ۰-۱ رسیده است. در برنامه ای که ما دادیم توقعمان این بود که کمپ‌مان در اسپانیا باشد تا بعد مسافتی را بشکنیم، یعنی یک ۵ ساعت و یک ۷ ساعت پرواز داشته باشیم که البته محقق نشد.

وی افزود: در مجموع باید بگویم در شرایط سخت باید تلاشمان را بیشتر کنیم. من مطمئنم شخص آقای تاج همه تلاش و زحمتش را می‌کشد که بهترین امکانات را فراهم کند ولی شرایط یک مدلی است که آنچه ما می‌خواستیم انجام نشد ولی در مجموع جا دارد از همکارانم و بازیکنان تشکر کنم که نهایت تلاششان را به کار گرفته‌اند. باز هم می‌گویم که ما به این تیم امیدواریم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های ما پرواز است که طبق برنامه هایی که داده بودیم قرار بود ۴ ژوئن در کمپ توسان باشیم و بازی با مالی را آنجا انجام دهیم. منتها این هم انجام نشد. هرچه که تا الان گفتیم انجام نشده است، ولی این‌ها بهانه نیست و ما با همه مشکلات داریم کار را جلو می‌برییم.

قلعه‌نویی تصریح کرد: همانطور که دیدید بازی دیروز یک بازی خوب بود. یکی از نیمه‌های خوب ما نیمه دوم بود. طبیعی هم بود چون بازیکنان لیگ داخلی فشار تمرینی بالایی را تحمل کرده بودند چون پیک کاری ما بازی اول در ۲۶ خرداد است. بازی دیروز نکات خوبی داشت. مثلا دفاع چپ سانتر کرده و دفاع راست گل زده است. اینها نکاتی است که در این سه سال دنبالش بودیم که برسیم و رسیدیم. در مجموع به این تیم امیدواریم ولی مردم بدانند که ما خیلی خیلی مشکلات داریم و با همه مشکلات، بنده، کادر فنی و بازیکنان دارند تلاش می‌کنند که کار را جلو ببرند.

وی در پاسخ به این پرسش که چه زمانی فهرست نهایی تیم ملی را اعلام می‌کند؟ این جملات را بر زبان آورد: خیلی سخت است. الان دو سه شب است که من واقعا نخوابیده‌ام. این یک قانون است که ما باید ۲۶ بازیکن ببریم. به هر حال ارزیابی می‌کنیم. احتمالا فردا بابت این لیست با کادر پزشکی و همکاران نشست خواهیم داشت. فردا اسامی را در گروه خودمان به جمع بندی می‌رسیم.

سرمربی تیم ملی درباره بازی با مالی گفت: این بازی بزرگ‌ترین محک ما قبل از بازی با نیوزیلند است. هرچند در برنامه‌مان بازی‌های قوی‌تری بود اما همین بازی هم مفید است. امیدوارم لژیونرها و بازیکنان داخل اردو شرایط بدنی بهتری پیدا کنند. نسبت به اردوهای قبل بهتر شده‌ایم اما هنوز در ساختار دفاعی اشتباهات فردی داریم که باید به حداقل برسد

قلعه‌نویی تاکید کرد: قبلا از مهدی طارمی به عنوان مهاجم آزاد استفاده می‌کردیم اما در بازی اخیر او را هافبک جلوتر گذاشتیم تا از تجربه‌اش بهتر استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: دنیس درگاهی نیز نیاز به زمان دارد، نیاز به بازی دارد. دیر هم به ما اضافه شد. انشاالله بازی بعدی حتما او را می‌گذاریم تا زودتر با تیم هماهنگ شود.


نظرات

آخرین اخبار
طراحی لیبل بدون فتوشاپ؛ بهترین سایت‌های رایگان را بشناسید
چگونه به فرزندان «خودمراقبتی» و مهارت «نه گفتن» را آموزش دهیم؟
نشانه‌های پیش از بلوغ، پیش‌بینی کننده درد قاعدگی
دورکاری مادران؛ حمایت واقعی یا قانون روی کاغذ؟
کیفیت رژیم غذایی یا کاهش کالری؛ کدام برای لاغری اهمیت بیشتری دارد
هشدار وزارت بهداشت؛ کرونا دوباره صعودی شد
تسلط نیروهای مسلح یمن بر مناطق راهبردی جدید در تعز
هراس اسرائیل از احتمال حمله موشکی ایران
تهران؛ میزبان 150 رویداد هنری در «ماه هنر»
بقایی: ایران در حملات خود فقط اهداف نظامی آمریکا را زد
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ علی الطاهر دوباره بمباران شد
سریال «رویای نیمه‌شب» فروش کتاب را دو برابر کرد
روایت پاک نژاد از روزهای سخت جنگ؛ صادرات نفت خام یک ساعت هم متوقف نشد
اژه‌ای: ایران به هیچ وجه زیر بار ظلم و زور نرفته و نخواهد رفت
آخرین خبر از پرداخت حق عائله مندی به زنان شاغل
نورنما | ظاهر سحرکننده پورشه 911
نیویورک تایمز: موشک آمریکایی عروسی ایرانی را به خاک و خون کشید
عضو ارشد کنگره: ترامپ در جنگ پرهزینه با ایران شکست خورده است
ونس حمله به عروسی سیریک را انکار کرد
تخصص ما؟ کشتار غیرنظامیان!
حمله دوباره اسرائیل به خاک سوریه
هشدار درباره مواد مخدر جدید؛ اعتیاد دیگر سنتی نیست
فجر مساوی کرد و پنجم شد
بمب نقل‌وانتقالات الهلال ترکید
مدودف به آلمان هشدار داد
شمار شهدای حمله به عروسی سیریک به 5 نفر رسید
صالحی: «مدرسه میناب» به حافظه ماندگار ایران و جهان تبدیل می‌شود
پاکستان از کشته شدن 15 شبه‌نظامی در مرز افغانستان خبر داد
بازگشت قشم به چرخه پروازهای بین‌المللی
ترامپ بار دیگر خالی بودن ذخایر موشکی آمریکا را انکار کرد
استقبال رهبران ادیان هند از رئیس قوه قضاییه ایران
ترامپ رسوا شد
قالیباف: دنیا در حال تماشای سقوط ذخایر استراتژیک شماست
به «جنگ غیرقانونی» در ایران پایان دهید
نورنما | سگ رباتیک آتش نشان چین
نشست اضطراری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی
پاسخ تند نخست‌وزیر کانادا به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر بازرگانی آمریکا
قانون هوش مصنوعی ایران تصویب شد
آن سوی صفحه‌های روشن، چه چیزی در تاریکی می‌ماند؟
خسارت 1.4 میلیارد پوندی جنگ علیه ایران به بازار بیمه لندن
بلوکه کردن بخشی از وام به عنوان ضمانت ممنوع است
تحریم های آمریکا به تشک کشتی رسید
پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد؛ معوقات کدام حروف تاکنون واریز شده است؟
گفت‌وگوی بن سلمان و السیسی درباره تحولات منطقه
محکومیت تکرار جنایات جنگی آمریکا در هرمزگان
برنامه خاموشی‌های برق در سیستان و بلوچستان+ لینک برنامه خاموشی
عقب‌نشینی وزیر بازرگانی آمریکا از ادعای جنجالی درباره تلفات در ایران
فرصت طلایی معاونت پرورشی برای تحول در مدارس
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 13 شهریور ؛روند صعودی در بازار داخلی
بقایی: ایران در کنار دولت و مردم نیجر است