×
بین الملل
شناسه خبر : 320626
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/08 ساعت 18:55
بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر

بسته شدن مسجد ابراهیمی توسط نیروهای اشغالگر

نیروهای اشغالگر روز جمعه مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل را به طور کامل بسته و نگهبانان آن را وادار به ترک محل کردند. این اقدام تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت و ورود نمازگزاران نیز ممنوع شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «همام ابومرخیه»، مدیر موقت مسجد ابراهیمی، اظهار داشت که نیروهای اشغالگر صبح امروز مسجد را تا اطلاع ثانوی بستند و نگهبانان، متولیان، کارکنان و نمازگزاران را مجبور به ترک آن کردند.

وی این اقدام را نقض آشکار حرمت مسجد و حمله‌ای تحریک‌آمیز به حق مسلمانان برای دسترسی به اماکن عبادی خود توصیف کرد. نیروهای اشغالگر همچنین اقدامات نظامی خود را تشدید کردند و تمام ایست‌های بازرسی نظامی و دروازه‌های الکترونیکی منتهی به مسجد ابراهیمی را بستند.

وزارت اوقاف و امور دینی نیز بیانیه‌ای صادر کرد و این تجاوز آشکار را به عنوان نقض جدی آزادی عبادت و حمله مستقیم به حق مسلمانان برای دسترسی به اماکن مقدس خود محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است که این نشان دهنده سیاست مداوم اشغالگران در تضعیف وضعیت مذهبی و تاریخی موجود مسجد ابراهیمی است. این وزارتخانه این اقدام خودسرانه را محکوم و آن را «تشدید خطرناک» و تحریک آشکار احساسات مسلمانان در سراسر جهان توصیف کرد.

این وزارتخانه تأکید کرد که این تعطیلی نقض آشکار قوانین و توافق‌نامه‌های بین‌المللی است که آزادی عبادت و حفاظت از اماکن مقدس را تضمین می‌کند.

این وزارتخانه نسبت به پیامدهای جدی ادامه این تخلفات سیستماتیک که با هدف تحمیل واقعیت جدیدی در محوطه مسجدالاقصی انجام می‌شود، هشدار داد.

وزارتخانه مذکور از سازمان‌های بین‌المللی و حقوق بشری خواست تا برای مهار این اقدامات و اطمینان از باز بودن مسجد بدون محدودیت برای نمازگزاران، اقدامات فوری انجام دهند.

اشغالگران همچنان به گسترش شهرک‌سازی‌ها ادامه می‌دهد؛ طرحی برای ساخت ۱۸ شهرک جدید در کرانه باختری

یوسی داگان، رئیس شورای شهرک‌سازی در کرانه باختری اشغالی، از آغاز طرحی که آن را «طرح اتصال مجدد» نامید، خبر داد، اقدامی که به عنوان یک تغییر بزرگ در جهت استقرار مجدد شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری اشغالی تلقی می‌شود.

این طرح شامل ساخت ۱۸ شهرک در این منطقه، از جمله فعال‌سازی مجدد چهار شهرک تخلیه‌شده قبلی - هومش، سانور، گانیم و کادیم - است که مراکز آنها از قبل شروع به کار کرده‌اند، علاوه بر ایجاد ۱۴ شهرک جدید. طبق وب‌سایت‌های عبری مربوط به شهرک‌سازی، برخی از شهرک‌های مورد بحث قبلاً تأیید دولت را دریافت کرده‌اند، در حالی که تأسیس برخی دیگر منوط به تصمیمات آینده دولت خواهد بود.

در ماه‌های اخیر، شورای شهرک‌سازی در تلاش بوده است تا به عنوان بخشی از یک طرح اقدام ساختاریافته، واحدهای خانوادگی را تشکیل دهد و هدف آن تسهیل اسکان سریع در محل به محض اعطای مجوزهای رسمی است.

انتظار می‌رود برخی از خانواده‌ها تا اوایل تابستان آینده به مکان‌های تعیین‌شده نقل مکان کنند. برنامه‌ریزی فعلی شهرک‌سازی در چارچوب طرح فضایی استراتژیک «یک میلیون در کرانه باختری» که در سال‌های اخیر توسط داگان رهبری شده است، در حال شکل‌گیری است.

این طرح به شدت بر اسکان مجدد در منطقه تمرکز دارد، گامی که اکنون در عمل در حال اجرا است و از مرحله نظری به مقدمات عملی، از جمله برنامه‌ریزی مؤسسات آموزشی و اسکان خانواده‌های شهرک‌نشین، منتقل شده است. داگان این ابتکار را به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای لغو قانون جدایی، رهبری می‌کند.

این طرح در حال حاضر با همکاری کامل وزیر دارایی و وزیر جنگ در حال پیشبرد است. در کنار گسترش شهرک‌سازی، این طرح شامل ایجاد مؤسسات آموزشی و مذهبی در چندین شهرک، با مشارکت سربازان ذخیره و فارغ‌التحصیلان آکادمی‌های پیش از ارتش و تحت نظارت خاخام‌های برجسته است.

این طرح حدود یک ماه پس از آن انجام می‌شود که سنگ بنای شهرک سنور گذاشته شد، اقدامی که به عنوان محوری برای این پروژه توصیف شده است. در همین راستا، اسموتریچ وزیر دارایی اظهار داشت که این تحولات «پروژه کشور فلسطین را دفن می‌کند»، در حالی که وزیر جنگ تأکید کرد که قانونی کردن ده‌ها مزرعه در کرانه باختری نشان دهنده افزایش بیشتر فعالیت‌های شهرک‌سازی در این منطقه است.


نظرات

آخرین اخبار
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
برنامه قطعی برق خوزستان امروز چهارشنبه 4 شهریور+ لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد+ لینک
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود