×
اجتماعی
شناسه خبر : 320607
تاریخ انتشار : جمعه 1405/03/08 ساعت 17:30
باران در دامنه‌های البرز و خوزستان، گرما در سواحل خلیج فارس

کشور دو چهره؛

باران در دامنه‌های البرز و خوزستان، گرما در سواحل خلیج فارس

موج گرمای شدید در جنوب و شرق کشور آغاز شد؛ دما در خوزستان به 49 و در بوشهر تا 50 درجه خواهد رسید. همزمان، جریانات خنک خزری موجب بارش در آذربایجان، گیلان و مازندران شده است. هواشناسی از گروه‌های آسیب‌پذیر خواست در فضای باز تردد نکنند و هشدار گرد و غبار نیز برای ایلام و یزد صادر شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: یک کارشناس هواشناسی گفت: موج گرمای شدید در جنوب و شرق کشور آغاز شده و دمای هوا در برخی مناطق خوزستان و بوشهر تا ۵۰ درجه می‌رسد، برهمین اساس مردم از تردد غیرضروری خودداری کنند.

 محمد اصغری، کارشناس هواشناسی با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، گفت: امروز جمعه (۸ خرداد) و همچنین روز شنبه (۹ خرداد)، با حاکمیت جریانات نسبتاً خنک خزری، در استان‌های آذربایجان غربی، بخش‌های زیادی از آذربایجان شرقی به‌ویژه مناطق شمالی و شرقی، استان اردبیل، گیلان، مازندران و با تأخیر در گلستان، همچنین ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و کردستان، بارندگی و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

وی افزود: پیش از ورود این جریانات خنک و تا ظهر امروز، بخش‌هایی از کشور همچنان گرمای شدید را تجربه می‌کنند و در استان خوزستان، به‌ویژه شهرهای شادگان، آبادان و خرمشهر، ثبت دمای ۴۹ درجه و حتی بالاتر دور از ذهن نیست.

اصغری بیان کرد: در استان بوشهر نیز در شهرستان‌های جم، عسلویه، دیر و دشتی، از شنبه تا دوشنبه هفته آینده، حداکثر دما به آستانه ۵۰ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

وی ادامه داد: در استان تهران نیز برای نخستین‌بار در سال خورشیدی جدید، بیشینه دمای هوا به ۳۶ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

این کارشناس هواشناسی با اشاره به تداوم گرمای هوا در شرق کشور، اظهار کرد: در استان خراسان جنوبی و شهرهایی مانند طبس، قائنات و سرایان، مردم طی امروز و فردا با گرمای غیرمتعارف مواجه خواهند شد.

وی یادآور شد: از آنجا که این موج گرمایی برای نخستین‌بار در سال جاری رخ می‌دهد، توصیه می‌شود افراد به‌ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر و کودکان، تا حد امکان در فضای باز و زیر نور مستقیم خورشید حضور نداشته باشند تا از بروز تنش‌های گرمایی جلوگیری شود.

اصغری درباره سایر پدیده‌های جوی کشور نیز گفت: وزش باد نسبتاً شدید در اغلب استان‌ها پیش‌بینی می‌شود و در استان همدان، به‌ویژه مناطق بادخیزی مانند قهاوند، سرکان و بهار، سرعت وزش باد ممکن است به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

وی تصریح کرد: در استان ایلام نیز نفوذ گرد و غبار از کشور عراق مورد انتظار است و در استان اصفهان، از اواسط هفته آینده، وقوع گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

این کارشناس هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: برای استان یزد نیز از عصر امروز تا فردا شب، هشدار وزش باد و گرد و خاک صادر شده است.


اخبار مرتبط
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 15 خرداد +وضعیت استان ها
جمعه 1405/03/15 ساعت 09:28
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 15 خرداد +وضعیت استان ها
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از احتمال بارش باران و وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی مناطق کشور طی هفته جاری خبر داد. به گفته صادق ضیاییان، این بارش‌ها بیشتر در استان‌های شمال غربی، سواحل خزر و نوار شمالی کشور رخ می‌دهد.
تندباد در خوزستان و طوفان در شمال خلیج‌فارس
پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 18:55
تندباد در خوزستان و طوفان در شمال خلیج‌فارس
اداره‌کل هواشناسی خوزستان با صدور هشدار سطح نارنجی، از وقوع تندبادهای لحظه‌ای و خیزش گرد و خاک محلی از بعدازظهر امروز (پنجشنبه) تا اواخر وقت شنبه خبر داد. بر این اساس، مناطق غرب، جنوب و مرکز استان با کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا مواجه خواهند بود. همچنین پیش‌بینی می‌شود شمال خلیج‌فارس در این مدت مواج باشد.
وضعیت آب و هوای استان البرز امروز پنج‌شنبه 14 خرداد 1405
پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 11:23
وضعیت آب و هوای استان البرز امروز پنج‌شنبه 14 خرداد 1405
مدیرکل هواشناسی البرز گفت: امروز پنج‌شنبه 14 خرداد آسمان استان صاف تا کمی ابری است و در برخی ساعات شاهد وزش باد و گرد و خاک هستیم.
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
جمعه 1405/03/08 ساعت 23:43
گرمای بی سابقه در مازندران رکورد زد
افزایش بی‌سابقه دما در روز جمعه هشتم خرداد، برخی شهرهای مرکزی و شرقی مازندران را تحت تأثیر قرار داد؛ به‌طوری‌که ایستگاه‌های هواشناسی این مناطق دمای کم‌سابقه 47.1 درجه سانتی‌گراد را ثبت کردند و موجی از تعجب میان شهروندان ایجاد شد.
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
پنج‌شنبه 1405/02/31 ساعت 12:30
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
با ورود یک سامانه بارشی جدید از شمال‌غرب کشور، سازمان هواشناسی نسبت به وقوع بارش‌های شدید، سیلاب و آبگرفتگی در برخی استان‌ها هشدار سطح نارنجی صادر کرد؛ سامانه‌ای که به‌تدریج مناطق غربی، ارتفاعات البرز و استان‌های ساحلی خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد.
نظرات

آخرین اخبار
نیمار بازی هائیتی را از دست داد
تغییرات در فروش ایران خودرو+جزئیات
رهبر انقلاب درباره تفاهم‌نامه ایران و آمریکا: نظر دیگری داشتم، اما اجازه دادم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه لبنان اعمال کرد
برترین‌های روز نخست جام تختی کشتی آزاد مشخص شدند
حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات آینده
نورویدئو | صلح پس از جنگ، آزمون دشوار منطقه و جهان
تبریک امیر قطر به پزشکیان بابت امضای توافق با آمریکا
39 کشور درباره رفع تحریم‌ها علیه ایران همصدا شدند
محاصره دریایی ایران پایان یافت
محکومیت جنایات شهرک نشینان در کرانه باختری توسط 8کشور عربی
ناگفته های یک دکترین ناشناخته؛ نقش موشک‌های بارانی در پیروزی جنگ رمضان
هشدار تند مسکو به ناتو
دفاع جدی ونس از تفاهم ایران و امریکا؛ واشنگتن مقابل نتانیاهو ایستاد
شتاب نوسازی ناوگان اتوبوسرانی در پایتخت
ادامه تنش در جنوب لبنان با وجود امضای تفاهم اسلام آباد
ایران-نیوزیلند هفتمین بازی پرتماشاگر جام جهانی شد
یادداشت تفاهم ایران و آمریکا به کنگره رسید
پیگیری پرونده جنایات جنگی در دادسرای تهران
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
برنامه دور دوم بازی‌های جام جهانی 2026+جدول
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت دهم
آلمان در انتظار اجازه ایران برای ورود به تنگه هرمز
ناکامی اسرائیل در حملات علیه جنوب لبنان
ارائه خدمات درمانی به 40000 مجروح در جنگ رمضان
جام جهانی مصرف آب تهرانی ها را افزایش داد
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه فرانسه
داور بازی ایران – بلژیک در جام جهانی مشخص شد
«نویر » به دنبال یک رکورد تاریخی در جام جهانی
کاهش نرخ محصولات ایران خودرو با ورود وزارت صمت+جزئیات
سفر نخست‌وزیر پاکستان به سوئیس به تعویق افتاد
خدمات ویژه اتوبوسرانی برای مراسم شیرخوارگان حسینی
واکنش سرمربی انگلیس به برد پرگل برابر کرواسی
حساسیت مرحله دوم مذاکرات ایران و آمریکا بسیار بالاست
بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به مسکو
مخالفت دوباره نتانیاهو با عقب‌نشینی از لبنان
طنین صدای دانش‌آموز مینابی در شورای حقوق بشر سازمان ملل
سرمربی سابق پرسپولیس روی نیمکت فنرباغچه
گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم اسلام آباد
نورنما | 29 خرداد ماه سالروز فقدان دکتر علی شریعتی گرامی باد
بقائی: بازگشایی تنگه هرمز بر اساس تفاهم‌نامه بر عهده ایران است
گام بلند نمایندگان ایران در تور آسیایی والیبال ساحلی
رایزنی وزرای خارجه مصر و قطر درباره یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
کارمند بانک چطور در جام جهانی ملی‌پوش شد؟
سقف کارت‌به‌کارت بانک ملی به 500 میلیون تومان رسید
توافق ایران و آمریکا؛ روایتی جهانی از تغییر موازنه قدرت
انتقاد تند وزیر دفاع آمریکا از متحدان ناتو در بروکسل
بازگشت جریان عادی کشتیرانی به بنادر ایران
وعده رئیس جمهور در ایلام محقق شد
زائران اربعین از 8تیرماه ثبت نام کنند+جزئیات