×
سیاسی
شناسه خبر : 320440
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 19:18
بخش عمده‌ای از پیشنهادات  ایران مورد پذیرش قرار گرفته است

عضو کمیسیون امنیت ملی:

بخش عمده‌ای از پیشنهادات ایران مورد پذیرش قرار گرفته است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: روند مذاکرات با پیشرفت‌های قابل توجهی همراه بوده و بخش عمده‌ای از پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران مورد پذیرش قرار گرفته است.

نورنیوز-گروه سیاسی:  فداحسین مالکی در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید سردار سپهبد محمد پاکپور، فرمانده سابق کل سپاه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: موضوع مذاکرات از جمله مسائل مهمی است که هم در داخل کشور و هم در سطح بین‌المللی مورد بحث و بررسی قرار دارد و همه طرف‌ها علاقه‌مند هستند که این مذاکرات به نتیجه برسد.

وی افزود: آخرین وضعیت مذاکرات نشان می‌دهد که پیشرفت‌های خوبی در این زمینه حاصل شده است. در آخرین سفری که هیأت‌های مذاکره‌کننده به ایران داشتند و بنده نیز توفیق حضور در کنار آقای دکتر عراقچی در مذاکرات را داشتم، بخش عمده‌ای از پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران مورد پذیرش قرار گرفت.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: اگر بخواهیم مذاکرات را از نظر کمی و کیفی ارزیابی کنیم، در حوزه کمی پیشرفت بسیار خوبی حاصل شده و در بخش کیفی نیز تا حدودی پیشرفت‌هایی صورت گرفته است، هرچند همچنان برخی ملاحظات جمهوری اسلامی ایران باقی مانده که طرف آمریکایی باید درباره آن‌ها اقدام کند.

مالکی با اشاره به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به قطر گفت: سفر آقای دکتر قالیباف به قطر نیز در ارتباط با یکی از همین موضوعات بود تا اطمینان حاصل شود که منابع مالی بلوکه‌شده ایران آزاد خواهد شد که در این زمینه نیز ارزیابی‌ها مثبت بوده است.

وی تأکید کرد: تنها نگرانی موجود، غیرقابل پیش‌بینی بودن شخص ترامپ و بدعهدی‌هایی است که تاکنون از سوی آمریکا شاهد بوده‌ایم. در حالی که مذاکرات در فضای جدی دنبال می‌شود، آمریکایی‌ها همچنان برخی اقدامات از جمله تعرض به کشتی‌ها و قایق‌های ایرانی را انجام می‌دهند که این موضوع قابل پذیرش نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در برابر این اقدامات پاسخ‌های جدی داده است، اما آمریکایی‌ها همچنان به این رفتارها ادامه می‌دهند.

مالکی همچنین با اشاره به نقش کشورهای منطقه در روند مذاکرات گفت: یکی از موضوعاتی که می‌تواند به پیشبرد بهتر مذاکرات کمک کند، حضور پررنگ قطر و عمان در کنار پاکستان است. تاکنون پاکستان نقش فعالی در این روند داشته و ما از همکاری این کشور تشکر می‌کنیم، اما اکنون قطر و عمان نیز به این روند اضافه شده‌اند.

وی افزود: اراده کشورهای منطقه و بسیاری از کشورهای جهان بر این است که در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا ایستادگی شود.


نظرات

آخرین اخبار
حمله به برخی مراکز نظامی در جنوب؛ آمریکا هرگونه نقش در حملات را رد کرد
فرانسه‌ 0-0 مراکش|دیوار بونو برابر فرانسه؛مهار پنالتی امباپه، نیمه اول را بدون گل نگه داشت
بدرقه تاریخی مشهد مقدس؛ پیکر رهبر شهید، زائر امام رضا(ع) شد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید