×
ورزشی
شناسه خبر : 320426
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 18:04
تیم کشتی فرنگی  نوجوانان ایران 6 مدال طلا گفت

در مسابقات قهرمانی آسیا در ویتنام

تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران 6 مدال طلا گفت

پیکارهای هفت وزن کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان آسیا امروز در حالی در ویتنام برگزار شد که نمایندگان کشورمان 6 مدال طلا گرفتند.

نورنیوز-گروه ورزشی :  مسابقات ۷ وزن کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی آسیا امروز (پنجشنبه) در شهر دانانگ کشور ویتنام برگزار شد و تیم ایران به ۶ مدال طلا دست یافت. برای تیم ایران آرمین اسماعیلی در وزن ۴۵ کیلوگرم، علی اسماعیلی در وزن ۴۸ کیلوگرم، وحید عشیری در وزن ۵۵ کیلوگرم، امیررضا طهماسب‌پور در وزن ۶۰ کیلوگرم، امیررضا مهری در وزن ۹۲ کیلوگرم و علی‌اکبر آکو در وزن ۱۱۰ کیلوگرم به مدال طلا دست یافتند.

نتایج نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۴۵ کیلوگرم آرمین اسماعیلی در دور نخست با نتیجه ۷ بر ۵ علی آلماس از قزاقستان را شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۴ ساچین شیروله از هند را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. اسماعیلی در مبارزه فینال با نتیجه ۸ بر ۲ از سد طاهرجان کریموف از ازبکستان گذشت و به مدال طلا دست یافت.

در وزن ۴۸ کیلوگرم علی اسماعیلی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۹ بر صفر لیاتان آن از چین را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۹ بر صفر عمرعلی بردعلی‌اف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. نماینده کشورمان در این دیدار با نتیجه ۴ بر یک جواهر شریفبویف از ازبکستان را شکست داد و طلا گرفت.

در وزن ۵۱ کیلوگرم احمد بدرالدینی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به با نتیجه ۱۱ بر صفر تاکو شیبا از ژاپن را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل کانیشبک ژانگاژول از قزاقستان با نتیجه ۱۲ بر ۳ مغلوب شد و به دیدار رده‌بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۷ بر ۵ و ضربه فنی مغلوب بنیاد حسن‌اف از ازبکستان شد و در جایگاه پنجم ایستاد.

در وزن ۵۵ کیلوگرم وحید عشیری در دور اول با نتیجه ۶ بر یک هاریوم از هند را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد با نتیجه ۵ بر ۲ آدم ابوفاره از اردن را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. عشیری در این مرحله با نتیجه ۱۱ بر یک ژیائو ژانگ از چین را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی با نتیجه ۳ بر یک از سد سایمیک عسکروف از قرقیزستان گذشت و مدال طلا را به گردن آویخت.

در وزن ۶۰ کیلوگرم امیررضا طهماسب‌پور در دور نخست با نتیجه ۹ بر صفر ونشیو فان از چین را شکست داد. وی در دور بعد با نتیجه ۸ بر صفر مقابل چیرافات خونروت از تایلند به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. طهماسب‌پور در این مرحله با نتیجه ۷ بر صفر و ضربه فنی صدرالدین تولکینبویف از ازبکستان را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه ۹ بر صفر بایل جمال‌الدینوف از قرقیزستان را شکست داد و صاحب گردن آویز طلا شد.

در وزن ۹۲ کیلوگرم امیررضا مهری پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۴ بر صفر و ضربه فنی هانامانت کمپاناوار از هند را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۷ بر ۳ حسن گاسانوف از قرقیزستان را شکست داد و به دیدار فینال راه یافت. مهری در این دیدار با نتیجه ۳ بر یک از سد جانگ یئون نا از کره‌جنوبی گذشت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن ۱۱۰ کیلوگرم علی‌اکبر آکو در دور نخست با نتیجه یک بر یک از سد شوخجاخون ایلخاموف از ازبکستان گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر یک رودرا نیمهان از هند را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. آکو در دیدار فینال با نتیجه ۸ بر یک آریستان تمرگالی از قزاقستان را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

فردا جمعه مسابقات ۳ وزن پایانی برگزار می‌شود که قرعه نمایندگان کشورمان به شرح زیر است:

در وزن ۶۵ کیلوگرم که ۱۱ نفر حضور دارند، حامد دهقان‌زاده در دور اول به مصاف یوکی یدا از ژاپن می‌رود.

در وزن ۷۱ کیلوگرم که ۱۱ نفر حضور دارند، اسماعیل ظاهردوست در دور اول با هیروتو کادوهیرا از ژاپن مصاف می‌دهد.

در وزن ۸۰ کیلوگرم که ۱۰ شرکت کننده دارد، مهدی غلامیان در دور اول با یوجیان چنگ از چین کشتی می‌گیرد.


نظرات

آخرین اخبار
ایروانی: اقدامات ایران در تنگه هرمز قانونی و منطبق با حقوق بین‌الملل است
کالاس: ایران و آمریکا در مرحله بسیار خطرناک میان جنگ و صلح قرار دارند
مذاکره با آمریکا به معنای اعتماد یا دوستی با دشمن نیست
غریب‌آبادی : ایران در برابر تکرار تهدید آمریکا واکنش مناسب نشان خواهد داد
فرمانده سپاه تهران بزرگ : توان نیروهای مسلح ایران در حال افزایش و تصاعد است
باقری: پایان جنگ در لبنان از اصول هر توافق است
تیم کشتی فرنگی نوجوانان ایران 6 مدال طلا گفت
پورعلی‌گنجی به تیم فوتبال تراکتور می رود ؟
زنان والیبال ایران به فینال کاوا صعود کردند
در صورت عادی شدن شرایط، آزمون‌های نهایی از 21 تیر آغاز می شود
پژوهشگر عراقی : ایرانی ها استاد ایستادگی و مقاومت برای جهان شدند
احتمال کنار گذاشتن صدراعظم آلمان شدت گرفت
آمادگی روسیه برای انتقال اورانیوم غنی‌شده از ایران
سناتور آمریکایی : کنترل جنگ از دست ترامپ خارج شده است
سپاه پاسداران: جز با محو رژیم صهیونیستی، منطقه روی آرامش نمی‌بیند
ادعاهای بی اساس آمریکا درباره نقض آتش بس ایران
تبریک رئیس جمهور ایران به الهام علی‌اف برای روز ملی آذربایجان
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان به سه میلیارد دلار
وزیر خارجه پاکستان به واشنگتن می رود
آغاز مراسم بزرگداشت سردار سپهبد پاسدار شهید پاکپور
فرمانده حشدالشعبی در انفجار بمب جاده‌ای شهید شد
نوراینفو | چطور ذهن خود را مرتب کنیم؟
نورویدئو | وقتی اینترنت وارد جنگ می شود؛ پشت پرده نقش استارلینک در نبرد علیه ایران
نقض گسترده آتش‌بس لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
ارزشیابی کیفی و مستمر، جایگزین نمرات امتحانات مجازی!
یک بهار امیدبخش برای بازار کم‌رمق کتاب
حمایت چین از برقراری صلح در خاورمیانه
چرا شاخص کل بورس پس از بازگشایی صعودی شد؟
17 عملیات‌ حزب‌الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در جنوب لبنان
واکنش رئیس‌جمهور بولیوی به اعتراضات در این کشور
افزایش تعداد سهمیه انگلیس در رقابت‌های اروپایی
وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی باید تحریم شود
پیام هالند خطاب به گواردیولا: «ممنونم رئیس»
تأکید نخست‌وزیر نروژ بر امنیت هسته‌ای با حمایت فرانسه
تلاش کانادا برای کاهش وابستگی به آمریکا
جزئیات 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور
قهرمانی با دو جام اروپایی در یک فصل!
اسرائیل در فهرست سیاه عاملان خشونت جنسی قرار گرفت
حریفان ایران مقدماتی جام ملت‌های زیر 20 سال آسیا مشخص شدند
آغاز تمرینات غنا با سرمربی‌گری کی‌روش در ولز
بازداشت اعضای باند آدم ربایی در شهرستان پیشوا
رژیم اسرائیل در مسیر فرسایش قرار دارد
مترو و اتوبوس تا چه زمان رایگان خواهد بود؟
جزئیات جدید از نامه‌ای که سرنوشت جنگ جهانی دوم را تغییر داد
57 هزار راننده تهرانی به دلیل استفاده از موبایل حین رانندگی جریمه شدند
باقری: مشکل منطقه همسایگان ایران نیستند، بلکه آمریکا و صهیونیست‌ها هستند
هشدار سپاه به آمریکا: هرگونه تکرار تجاوز، پاسخ سخت در پی دارد
زمان برگزاری کنکور اعلام شد؛ آزمون سراسری در دهه سوم مرداد
نورویدیو | نه ترس ،نه تجاوز ؛ ایران معادله امنیت منطقه را باز تعریف کرد
رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن در ریاض درگذشت