×
بین الملل
شناسه خبر : 320421
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 17:34
پژوهشگر عراقی : ایرانی ها نماد ایستادگی و مقاومت برای جهان شدند

پژوهشگر عراقی : ایرانی ها نماد ایستادگی و مقاومت برای جهان شدند

یک پژوهشگر عراقی خطاب به مردم مقاوم ایران گفت: شما استاد ایستادگی و مقاومت برای جهان هستید.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: علما و چهره‌های اثرگذار اقلیم کردستان عراق در قالب رویداد «امت مقاومت» به ایران آمدند تا پیام برادری و همبستگی مردم اقلیم کردستان را به ملت ایران برسانند؛ سفری که تنها به دیدارهای رسمی محدود نماند و مهمانان عراقی را به قلب تجمعات مردمی، دانشگاه‌ها، دیدارهای نخبگانی و خانه خانواده شهدا رساند.

در بخشی از این رویداد، تعدادی از این چهره‌ها در میدان‌های اصلی تهران از جمله میدان ولی عصر(عج) و میدان انقلاب حاضر شدند تا از نزدیک با مردم گفت‌وگو کنند و روایت خود را از ایرانِ روزهای جنگ و پساجنگ بیان کنند. آنان در جریان این سفر، علاوه بر حضور در تجمعات شبانه، با دانشگاهیان، علمای اهل سنت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، خانواده شهدای ناو دنا، خانواده شهدای میناب و همچنین خانواده برخی از شهدای جنگ اخیر دیدار کردند.

پرفسور جواد حیدری، رئیس و استاد دانشگاه کوی سنجاق در اربیل عراق از چهره‌های حاضر در این هیات بود که در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا از تجربه حضور در ایران، روحیه مردم، نقش رهبری در حفظ انسجام ملی و همچنین دیدارهای تاثیرگذارش با خانواده شهدا سخن گفت.

حیدری با اشاره به آغاز سفر هیات اقلیم کردستان عراق به ایران گفت: ما از مرز باشماق مریوان وارد ایران شدیم و هیاتی از تهران و سنندج به استقبال ما آمدند. این هیات پس از ورود به مریوان، ابتدا در کنار دریاچه زریبار حضور پیدا کردند و سپس راهی سنندج شدند؛ جایی که از همان ساعت‌های نخست در تجمعات میدانی و برنامه‌های مردمی شرکت کردند. استقبال مردم و شور و شوق آنان برای ما بسیار قابل توجه بود و از اینکه هیاتی از اقلیم کردستان عراق برای حمایت و پشتیبانی آمده بود، احساس صمیمیت و نزدیکی می‌کردند.

وی با اشاره به برنامه‌های این هیات در استان کردستان گفت: در این سفر، دیدارهای متعددی با دانشگاهیان، اساتید دانشگاه، علما و فرهیختگان استان داشتیم و در برنامه‌های مختلف زنده شبکه استانی نیز حضور پیدا کردیم. در سنندج نیز از ساختمان صداوسیمایی که مورد اصابت قرار گرفته بود بازدید کردیم؛ جایی که دشمن تلاش داشت صدای حقیقت و عدالت را خاموش کند اما نتیجه برعکس شد.

حیدری یکی از صحنه‌های فراموش‌نشدنی سفر خود را حضور شبانه در میدان انقلاب تهران دانست و گفت: آنچه ما را متحیر کرد این بود که ساعت سه نیمه‌شب به میدان انقلاب رسیدیم اما فضای میدان همچنان پر از جمعیت و شور و شعف بود. حضور مردم در تجمعات شبانه، برای اعضای این هیات حامل پیامی روشن درباره روحیه اجتماعی مردم ایران بود.

وی همچنین دیدار با خانواده شهید مصطفی نکویی، از محافظان رهبر شهید انقلاب را یکی از تاثیرگذارترین لحظات سفر خود عنوان کرد و گفت: از روحیه خانواده شهید، به‌ویژه همسر شهید، بسیار متاثر شدیم. او می‌گفت شهادت بهترین انسان‌ها به دست بدترین انسان‌ها، نصرت الهی است. با سخنان او همه ما گریه می‌کردیم اما آن شیرزن، با وجود اینکه کودک شیرخواره‌اش را در آغوش داشت، مانند کوهی استوار ایستاده بود و ما را تحت تاثیر قرار داد.

این استاد دانشگاه گفت: همان‌طور که عراق را دوست داریم، ایران را هم دوست داریم و از ملت ایران می‌خواهیم انسجام، وحدت و ایستادگی خود را حفظ کنند؛ زیرا عزت و اقتدار در وحدت است. راه چاره این است که آغوش حاکمیت برای همه اقشار ملت ایران باز باشد؛ حتی اگر سلایق و دیدگاه‌های متفاوتی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به تنوع قومی و مذهبی در ایران گفت: آنچه مرا بسیار خوشحال و متاثر کرد، همین تنوع قومی و مذهبی در ایران بود. در حالی که امروز در جهان جنگ‌های مذهبی و قومی جریان دارد، در تهران کلیسا و کنیسه وجود دارد و یهودیان و مسیحیان همانند دیگر شهروندان ایرانی در امنیت زندگی می‌کنند. به نظر من همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام و مذاهب مختلف در ایران، ظرفیتی مهم برای جلوگیری از نفوذ دشمن و تقویت اعتماد ملی است.

حیدری با تاکید بر اهمیت نقش رهبری در جامعه گفت: اگر رهبر شهید پیشین و رهبر فعلی با آن مدیریت و رهبری نبودند، امروز نه چیزی از ایران باقی مانده بود و نه چیزی از ایرانی. این رهبری‌ها باعث حفظ کشور، ملت، وطن و انقلاب شده و تاثیر آنان تنها محدود به ایران نبود، بلکه بازتابی جهانی داشت.

وی با قدردانی از میزبانی مسئولان و مردم ایران گفت: امروز، ایران به استاد ایستادگی برای جهان تبدیل شده و به بشریت، اسلام و امت اسلامی درس مقاومت می‌دهد و این افتخاری برای ملت و دولت ایران است و من این مسیر را به مردم ایران تبریک می‌گویم. لذا در همین مسیر ادامه دهید. زیرا شما استاد ایستادگی و مقاومت برای جهان شده‌اید.


نظرات

آخرین اخبار
حساسیت مرحله دوم مذاکرات ایران و آمریکا بسیار بالاست
بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین به مسکو
مخالفت دوباره نتانیاهو با عقب‌نشینی از لبنان
طنین صدای دانش‌آموز مینابی در شورای حقوق بشر سازمان ملل
سرمربی سابق پرسپولیس روی نیمکت فنرباغچه
گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم اسلام آباد
نورنما | 29 خرداد ماه سالروز فقدان دکتر علی شریعتی گرامی باد
بقائی: بازگشایی تنگه هرمز بر اساس تفاهم‌نامه بر عهده ایران است
گام بلند نمایندگان ایران در تور آسیایی والیبال ساحلی
رایزنی وزرای خارجه مصر و قطر درباره یادداشت تفاهم ایران و آمریکا
کارمند بانک چطور در جام جهانی ملی‌پوش شد؟
سقف کارت‌به‌کارت بانک ملی به 500 میلیون تومان رسید
توافق ایران و آمریکا؛ روایتی جهانی از تغییر موازنه قدرت
انتقاد تند وزیر دفاع آمریکا از متحدان ناتو در بروکسل
بازگشت جریان عادی کشتیرانی به بنادر ایران
بازتاب گسترده تفاهم‌نامه ایران و آمریکا/ رسانه ها، افراد و محافل سیاسی چه گفتند؟
وعده رئیس جمهور در ایلام محقق شد
زائران اربعین از 8تیرماه ثبت نام کنند+جزئیات
یادداشت تفاهم اسلام‌آباد،آغازی نو برای جهش بزرگ ایران است
ژیمناست های ایرانی راهی ناگویا می شوند
کوناته به رئال مادرید پیوست
مدرسه شجره طیبه میناب یادمان راهیان نور شد
هزینه رنگ کامل خودرو، 2 برابر قیمت پراید 95 شد!
واکنش اتحادیه اروپا به قطع تماس تل‌آویو
تل‌آویو روابط با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را قطع کرد
انهدام باند کلاهبرداری سایبری با 350 برداشت غیرمجاز
جزییات افزایش 30 تا 50 درصدی قیمت محصولات ایران خودرو
گفت‌وگوی ایران و کویت درباره «تفاهم اسلام‌آباد»
ورود مستقیم دکتر پزشکیان به حوزه میراث فرهنگی
مسیر تشییع رهبر شهید در قم اعلام شد
پزشکیان: یادداشت تفاهم اسلام‌آباد سند تاریخی و پیامی از ایران مقتدر است
مرز خسروی آماده استقبال از زائران اربعین می‌شود
سایه گرما بر سر هوای تهران
بنزین در آمریکا زیر 4 دلار شد
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 28 خرداد 1405 / بازار طلا در مسیر نزولی + جدول
ستاره ایران در کنار مسی و هالند در تیم منتخب مرحله گروهی
تهدید تل‌آویو به آغاز جنگ علیه سوریه
رقابت‌های کشتی آزاد به ایستگاه فینال رسید
حمله دوباره پهپادها به پالایشگاه مسکو
دیدار سخنگویان دولت و ارتش
نورنما | سرازیر شدن محموله‌های خودرو‌های خارجی به قشم
از همراهی تا اختلاف؛ پشت‌پرده سرد شدن روابط ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 28 خرداد 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 28 خرداد 1405 + جدول
پیام تسلیت عارف در پی درگذشت بهروز رضوی
پزشکیان: توسعه کشور با نخبگان خلاق و ریسک‌پذیر محقق می‌شود، نه با روزمرگی اداری
مسکو: برای رفع تحریم‌های ایران در کنار تهران خواهیم بود
قیمت جهانی طلا امروز 28 خرداد 1405
لغو یک میلیون بلیت پرواز در دوران جنگ
نخست وزیر پاکستان، به عنوان میانجی، یادداشت تفاهم اسلام آباد را امضا کرد