×
بین الملل
شناسه خبر : 320264
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 20:28
انگیزه‌های سیاسی ترامپ از سفر به تگزاس چیست؟

سی ان ان:

انگیزه‌های سیاسی ترامپ از سفر به تگزاس چیست؟

سی‌ان‌ان در گزارشی تازه به بررسی انگیزه‌های سفر دونالد ترامپ به ایالت تگزاس پرداخته و این سفر را در راستای حمایت از نامزد موردنظر او در رقابت‌های انتخاباتی ارزیابی کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: سی ان ان در گزارشی به بررسی سفر انتقام‌جویانه دونالد ترامپ به تگزاس، برای حمایت از کن پکستون، نامزد موردنظر خود برای انتخابات مقدماتی سنا در این ایالت و شکست رقیب دیرینه او پرداخت.

براساس این گزارش، ترامپ شب گذشته سفر خود به تگزاس را به پایان رساند. با وجود آنکه ممکن است میزان محبوبیت وی به پایین‌ترین حد خود رسیده باشد اما مجموعه‌ای از انتخابات‌های مقدماتی در ایالت‌های جمهوری‌خواه در ماه مه نشان داد که رای‌دهندگان محافظه‌کار همچنان به شدت حامی ترامپ هستند و حاضرند علیه کسانی که او را وفادار نمی‌دانند، موضع بگیرند.

پس از کناررفتن نمایندگان فعلی در ایندیانا، کنتاکی و لوئیزیانا، ترامپ در تگزاس به خواسته‌اش رسید و کن پکستون دادستان بحث برانگیز این ایالت، توانست سناتور جان کورنین را که 4 دوره سابقه نمایندگی داشت، شکست دهد.

اکنون جمهوری خواهان با احتمال صرف هزینه هنگفت برای دفاع از کرسی ایالت قرمز در رقابت با جیمز تالاریکو، نماینده ایالتی دموکرات‌ها، روبرو هستند که می‌تواند به پرهزینه‌ترین رقابت تاریخ تبدیل شود.

بر این اساس، سناتورهای جمهوری‌خواه و عوامل اجرایی ارشد معتقد بودند که کورنین در صورت عبور از مرحله مقدماتی، شانس مسلمی برای انتخاب مجدد دارد و پکستون نامزد ضعیف‌تری در انتخابات عمومی خواهد بود. اما ترامپ با حمایت از پکستون، تصمیم گرفت تا ماه‌ها لابی‌گری رهبری سنا برای حمایت رئیس جمهور از کورنین یا عدم مداخله در دور دوم انتخابات را نادیده بگیرد و با این اقدام عملا سرنوشت سیاسی کورنین را رقم زد.  

پکستون پس از پیروزی در انتخابات مقدماتی، حمایت ترامپ را قدرتمندترین نیروی سیاسی نامید.

نکات کلیدی از دور دوم انتخابات مقدماتی تگزاس:

فراز و نشیب‌های پیش‌رو:

ترامپ سناتورهای جمهوری خواه ایالت ایندیانا را که از تلاش او برای ترسیم دوباره حوزه‌های انتخاباتی حمایت نکردند، برکنار کرد. توماس ماسی، نماینده منتقد همیشگی در تگزاس را نیز سرنگون کرد و سناتور بیل کسیدی در لوئیزیانا را که پس از حمله 6 ژانویه 2021 به کنگره آمریکا، به محکومیت ترامپ رای داد، شکست داد.

کورنین در آن زمان به تبرئه ترامپ رای داد اما در حمایت از سومین تلاش ترامپ برای راه یابی به کاخ سفید عملکرد ضعیفی داشت و گفت: ترامپ توانایی منحصر به فردی برای بسیج پایگاه خود دارد اما نه برای فراتر رفتن از این پایگاه.

جمهوری‌خواهان تلاش خواهند کرد تا پکستون را از پیوستن به فهرست نامزدهای بدشانس مورد حمایت ترامپ بازدارند. در همین حال، ترامپ، تا 7 ماه دیگر اکثریت جمهوری‌خواهان در کنگره را دارد، جایی که قانونگذارانی مانند کسیدی و ماسی از الزامات سیاسی انتخاب مجدد هستند.

اختلافات در حال حاضر در واشنگتن آشکار شده است. هفته گذشته، سنا با درخواست ترامپ برای تامین بودجه سالن رقص جدید کاخ سفید و ایجاد صندوق ضدجنگ افزارسازی برای جبران خسارت کسانی که ترامپ معتقد است در دوره بایدن به ناحق مورد پیگیردهای قضایی و سیاسی قرار گرفته اند، مخالفت کرد.

در حالی که پکستون و کورنین در حال مبارزه بودند، تالاریکو نامزد دموکرات ها در حال جمع آروی یک پول هنگفت و تلاش برای اتحاد حزب از جمله رای دهندگان سیاه پوستی بودند که در انتخابات مقدماتی از یاسمین کراکت حمایت کردند.   

البته همان قدر که جمهوری خواهان تلاش می‌کنند تالاریکو را به عنوان فردی بسیار لیبرال برای ایالتی که به طور قابل اعتمادی قرمز است، معرفی کنند، دموکرات‌ها به دنبال برجسته کردن تاریخ طولانی رسوایی‌های پکستون هستند: از جمله اتهامات کلاهبرداری اوراق بهادار، ادعاهای دریافت رشوه، استیضاح او در سال 2023 به دلیل درخواست بودجه 3/3 میلیون دلاری برای تسویه با افشاگران و نیز جدایی او از همسرش.

پکستون برای پیروزی باید رای دهندگان جمهوری‌خواهی را که در دور مقدماتی و انتخابات میان دوره‌ای تقسیم شده بودند، گردهم آورد. و با عدم تکرار انتقادات از کورنین این کار را آغاز کرده است.

اما حتی با کنار رفتن پکستون، دفتر دادستانی کل تگزاس آماده خواهد بود تا صرف نظر از اینکه چه کسی در دور دوم انتخابات سه شنبه پیروز شود، موجبات ناراحتی روسای جمهور دموکرات را فراهم کند: چیپ روی یا سناتور میس میدلتون.

ترامپ از هیچ یک از این نامزدها حمایت نکرد اما این رقابت پرسش‌هایی را پیرامون وفاداری او مطرح کرد. میدلتون با ناتان جانسون روبرو خواهد شد. جانسون بر توانایی خود برای همکاری با جناح مخالف در آستین تاکید و اذعان کرد که دفتر دادستانی را از جناح گرایی شدید دوره پکستون پاکسازی خواهد کرد.

دموکرات های هیوستون یک منازعه نسلی را به راه انداختند:

زمانی که جمهوری‌خواهان تگزاس سال گذشته نقشه های انتخاباتی کنگره را بار دیگر ترسیم کردند، نقشه آنها عملا دو قانونگذار سیاه پوست دموکرات یعنی ال‌گرین و کریستن منفی را ملزم به رقابت در منطقه هجدهم هیوستون کرد. منفی، گرین را شکست داد. پیروزی منفی در بحبوحه بحثی بر سر تغییر نسلی در حزب دموکرات صورت می گیرد، زمانی که با مرگ یکی از قضات دیوان عالی در سال 2020، کرسی دیگری به محافظه کاران داده شد و تصمیم جو بایدن برای نامزدی مجدد، امیدهای حزب را برای سال 2024 از بین برد.

دموکرات‌ها از یک فاجعه نجات یافتند:

دموکرات‌های ملی پس از شکست مورین گالیندو، فعال حوزه مسکن که استفاده او از کلیشه‌های یهودستیزانه در انتقاد از اسرائیل، توجه ملی و محکومیت گسترده اعضای هر دو حزب را برانگیخت، نفس راحتی می‌کشند. گالیندو در دور دوم انتخابات مقدماتی مغلوب جانی گارسیا شد. گارسیا با کارلوس دلاکروز که مورد تایید ترامپ است، روبرو خواهد شد.

در پایان می‌توان گفت این منطقه به عنوان فرصتی برای جمهوری خواهان طراحی شده بود اما انتظار می رود که در انتخابات میان دوره‌ای ماه نوامبر منطقه‌ای رقابتی باشد. دموکرات ها به دنبال خنثی کردن دستاوردهایی هستند که ترامپ با رای دهندگان لاتین تبار در جنوب تگزاس در سال 2024 کسب کرد.


نظرات

آخرین اخبار
شمارش معکوس برای درخشش والیبال نشسته ایران در چین+جدول برنامه ها
عارف: باید روایت واقعی از حوادث سال‌های اخیر بیان شود
دارایی‌های مسدودشده ایران در چه کشورهایی است؟ + مبالغ
نگرانی در تمرین پرسپولیس؛ چه بلایی سر مدافع کلیدی سرخ‌پوشان آمد؟
رکورد جدید فوق‌ستاره پرتغالی در 2026
احتمال حضور رؤسای جمهور ایران و آمریکا در مراسم امضای توافق ژنو
مدل پیشنهادی محاسبه مستمری بازنشستگی تغییر کرد/ افزایش حقوق در راهست؟
زمان بازگشایی سامانه سماح اعلام شد+ لینک
شیخ نعیم قاسم: پروژه «اسرائیل بزرگ» را درهم شکستیم
عقب‌نشینی دسته‌جمعی غربی‌ها؛ گروه هفت پشت توافق صلح ایران و ترامپ ایستاد
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز ششم
پایگاه حریر خالی می‌شود؛ آیا این آغاز پایان حضور نظامی آمریکا در منطقه است؟
شمارش معکوس برای اتصال شتاب به شبکه بانکی روسیه؛ خرید با کارت ایرانی در مسکو
ترامپ: توافق نمی کردیم تنگه باز نمی شد/سردار سلیمانی یک نابغه بود
افزایش تنش با ساخت 576 واحد مسکونی جدید در کرانه باختری
قالیباف: توافقات با چین باید به نتایج عملی در اقتصاد تبدیل شود
ایران و روسیه تفاهم‌نامه خرید 20 فروند بالگرد امدادی امضا کردند
جهاد اسلامی فلسطین آتش‌زدن دو مسجد در کرانه باختری را محکوم کرد
گردان‌های حزب‌الله عراق: نبرد پایان نیافته و دستان مقاومت بر ماشه است
تشدید تجاوزات در کرانه باختری؛ از آتش‌زدن مساجد تا حمله به اموال فلسطینیان
جزئیات سفر عبدالناصر همتی به روسیه و بازدید از میر بیزینس بانک
مسکو آماده بازسازی قلب هسته‌ای ایران
بازگشت «آقای خاص» به قلعه فلک‌الافلاک
ایران در آینه آمار؛ مردم چه می‌خواهند؟
نورویدیو | اوباما چه پیامی برای تهران فرستاد ؟ شکافی که می تواند فرصت باشد
وعده جنجالی وزارت ارتباطات: حتی در زمان جنگ هم اینترنت قطع نمی‌شود
آیا سفر تیم مذاکره کننده به سوئیس لغو شده است؟
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت نهم
بن‌بست بانک مرکزی اروپا پس از ماجراجویی علیه ایران
واکنش ناتو به تغییر نقش آمریکا در دفاع جمعی
استقبال عون از کمک ایران برای دستیابی به آتش‌بس
داماد ترامپ و تفرجگاه لوکس؛ جرقه‌ای که آلبانی را به آشوب کشاند
درهای اقتصاد ایران به روی ایرانیان امارات باز شد+ جزئیات بسته حمایتی
بهروز رضوی؛ هنرمندی که با قلبش وارد تالار خاطرات همگان شد
رژیم‌های عربی بازندگان اصلی تجاوز به ایران
نورنما | من اشک فرو ریخته از چشم فراتم/ بشناس منو من یکی از گریه کناتم
حمایت چین از اجرای کامل تعهدات آمریکا در قبال ایران
تیزپاترین و کندروترین های جام جهانی را بشناسید
جدول جدید قیمت محصولات ایران‌خودرو اعلام شد؛ جهش قیمت تارا و دنا
پرچم ایران بر فراز جهان؛ افتخاری که رئیس‌جمهوری را به تحسین واداشت
نظارت قاطع برای رفاه عمومی؛ گمرکات تحت نظر مستقیم دادستانی کل کشور
فروش فوری 11 محصول ایران خودرو آغاز شد + زمان و لینک ثبت‌نام
درخواست رئیس جریان الوفاء برای حمایت ایران از مردم بحرین
جی دی ونس بازگشایی تنگه هرمز را «دستاورد آمریکا» قالب کرد
پرداخت مطالبات گندمکاران از مرز 50 هزار میلیارد تومان عبور کرد
شگفتانه ویژه شبکه سه برای هواداران فوتبال+ جدول
نمایندگان چه کشورهایی در مراسم امضای تفاهم نامه ایران و آمریکا حضور دارند؟
شهرداری تهران مسیر مراسم تشییع رهبر شهید را تعیین کرد
اظهارات جنجالی سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی درباره ریشه‌های آمریکا
اظهارات جنجالی وزیر دارایی رژیم صهیونیستی درباره خروج از لبنان