×
اقتصادی
شناسه خبر : 320257
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 19:08
فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز دوباره فعال شد

فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز دوباره فعال شد

پروازهای مسافربری داخلی و خارجی فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز به مدار پرواز بازمی‌گردد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدعلی نائل قراملکی، مدیرکل فرودگاه‌های استان آذربایجان شرقی از عملیاتی شدن مجدد فرودگاه بین‌المللی تبریز و آغاز به کار دوباره آن خبر داد و گفت: با آماده‌سازی زیرساخت‌های عملیاتی و استقرار هواپیماها، پروازهای مسافربری داخلی و خارجی این فرودگاه طی یک تا دو روز آینده از سر گرفته می‌شود.

وی، تصریح کرد: با آغاز پروازها از فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز، شرکت‌های هواپیمایی به‌زودی فروش بلیت برای مسیرهای مبدأ و مقصد تبریز را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان آذربایجان شرقی، گفت: فعالیت‌های پروازی این فرودگاه که پیش‌تر به دلیل شرایط امنیتی و التهابات منطقه‌ای متوقف شده بود، اکنون در مسیر عادی‌سازی قرار دارد.

نائل خاطرنشان کرد: بازگشایی این مسیر هوایی استراتژیک، با توجه به جایگاه کلیدی تبریز به عنوان یک قطب مهم تجاری و صنعتی، نقش چشمگیری در توسعه اقتصادی و اجتماعی استان ایفا خواهد کرد و انتظار می‌رود روند ترددهای هوایی منطقه به‌سرعت به روال سابق بازگردد.

مجید اخوان، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری نیز در این خصوص، گفت: فرودگاه بین‌المللی تبریز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز هوانوردی شمال‌غرب کشور، اکنون به‌طور کامل عملیاتی است و آمادگی دارد خدمات مورد نیاز مسافران و شرکت‌های هواپیمایی را ارائه کند.

وی، خاطرنشان کرد: فرودگاه بین‌المللی تبریز همزمان با عید سعید قربان به چرخه عملیاتی کشور بازگشت. پس از تهاجم آمریکایی صهیونی به زیرساخت‌های غیرنظامی فرودگاه بین‌المللی تبریز و با انجام عملیات گسترده بازسازی و بهسازی زیرساخت‌ها، بار دیگر آماده ارائه خدمات هوانوردی و پذیرش پروازهای داخلی و خارجی است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، با اشاره به خسارات واردشده به بخش‌های مختلف این فرودگاه از جمله باند پروازی، برج مراقبت و پایانه‌های مسافری در جریان جنگ 40 روزه، افزود: متخصصان و کارشناسان صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور با تلاش شبانه‌روزی و بهره‌گیری از توان فنی داخلی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیات بازسازی و آماده‌سازی این مجموعه را به سرانجام رساندند.

اخوان تأکید کرد: فرودگاه بین‌المللی تبریز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز هوانوردی شمال‌غرب کشور، اکنون به‌طور کامل عملیاتی است و آمادگی دارد خدمات مورد نیاز مسافران و شرکت‌های هواپیمایی را ارائه کند.

به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، این فرودگاه پیش از این یکی از قطب‌های مهم پروازی کشور به‌شمار می‌رفت و پروازهای منظم داخلی به مقاصدی همچون تهران، مشهد، کیش، شیراز، بندرعباس، اصفهان، اهواز، کرمان، قشم و رشت و همچنین پروازهای بین‌المللی به مقاصدی از جمله استانبول، نجف، مدینه، باکو، ازمیر، آدانا و دبی از طریق آن انجام می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: با بازگشایی مجدد فرودگاه تبریز، برنامه‌ریزی برای ازسرگیری کامل مسیرهای پروازی داخلی و بین‌المللی در دستور کار قرار گرفته و به‌تدریج شبکه پروازی این فرودگاه به شرایط عادی باز خواهد گشت.


نظرات

آخرین اخبار
8 کشته و زخمی در حمله پهپادی حزب‌الله به پادگان نظامی اسرائیل
آتش‌سوزی در برج مسکونی چیتگر با نمای کامپوزیت
پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است
فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز دوباره فعال شد
چرا ایران پیروز جنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی است؟
ارسال نامه اضطراری رئیس‌جمهور اوکراین به ترامپ
جزئیات توافق امنیتی لهستان و انگلیس با تمرکز بر روسیه و سایبر
بازگشت 6 دستگاه حفاری سنگین به چرخه عملیات
آتش‌سوزی در فرودگاهی امام خمینی(ره) مهار شد + اطلاعیه گمرک
نقد وندی شرمن بر جنگ انتخابی و اشتباه ترامپ در قبال ایران
آتلانتیک: ترامپ معامله‌گر حرفه ای شکست خورده است
سانسور تلفات پس از انفجار پهپادهای حزب‌الله
ضرورت جلوگیری از درگیری‌های جدید در خلیج‌فارس
شایعات جدی درباره استیضاح یا تعویض مرتس
ام‌باپه بهترین بازیکن بدون جام
مطالبات «دارویار» پرداخت شد
نورویدیو | جنگ منطقه ای چگونه معادلات امنیت در خلیج فارس را تغییر داد ؟
یک پرونده قصاص با صلح و سازش پایان یافت
اعلام آخرین فرصت ثبت‌نام در مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی 1405
هشدار وضعیت نارنجی هوا؛ گرما و طوفان در راه خوزستان
تصمیم غیرمنتظره صدر؛ سرایا السلام به دولت می‌پیوندند
عراقچی: عید قربان فرصتی برای تقویت همبستگی اسلامی در منطقه است
تشخیص زودهنگام سرطان در خانه با یک قطره خون
در ستایش تصمیم‌گیری بهنگام و سریع
پرونده 24 میلیارد دلاری ایران/کدام کشورها پول تهران را بلوکه کرده اند؟+ اسامی کشورها
حادثه در کارخانه دماوند انرژی/ درگذشت یک کارگر
جزئیات سند غیر رسمی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا منتشر شد
انتقاد از عملیات‌های پنتاگون در اقیانوس آرام
مرشایمر :آمریکا هیچ ایده‌ای برای حل و فصل بحران ایران ندارد
جنگ بیت‌کوین و طلا/ این بار طلا برنده است
نقشه راه جدید ناسا برای سکونت در ماه فاش شد
پنتاگون آمار واقعی تلفات آمریکا در جنگ اخیر را پنهان می‌کند
ریابکوف: سرنوشت اورانیوم ایران در مذاکرات آتی روشن می‌شود
توافق دریایی میان ایران و هند
چرا دستور توقف فعالیت «ستاد فضای مجازی» صادر شد؟
آمادگی 750 پایگاه کمیته امداد برای توزیع نذورات
ادعای ونس درباره موضع مذاکراتی ایران
پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی
واکنش علیرضا قربانی به برگزاری کنسرت در تخت‌جمشید
زنگ خطر در بزرگترین دریاچه جهان
غریب‌آبادی: نوبت مدعیان غربی است که بین فشار آمریکا و حقوق بین‌الملل یکی را انتخاب کنند
ورود پزشکیان به پرونده سهمیه آسیایی پرسپولیس
نیویورکر: «خشم حماسیِ» ترامپ علیه ایران به «فاجعه حماسی» تبدیل شد
آتش سوزی در پشت بام یک مجتمع تجاری در میدان شوش
خداحافظی ستاره میلان بعد از جام جهانی
پیش بینی طلای جهانی چهارشنبه 6 خرداد ؛ طلا در انتظار سقوط بزرگ
500 لیتر آب، بهای 24 ساعت فعالیت یک کولر آبی بدون سایه‌بان
بازگشت اینترنت بین‌الملل به ایران؛ چرا گوگل‌پلی همچنان مسدود است؟
پایان التهاب در بازار پلاستیک
رژیم در جنگ علیه ایران هیچ چیزی را به دست نیاورد