×
بین الملل
شناسه خبر : 320041
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 15:27
چه محورهایی از اولین پیام حج رهبری بازتاب جهانی داشت؟

چه محورهایی از اولین پیام حج رهبری بازتاب جهانی داشت؟

پیام امروز حضرت آیت‌الله «سید مجتبی خامنه‌ای» مقام معظم رهبری ایران به مناسبت برگزاری حج که در آن به افول جایگاه آمریکا در منطقه پس از مقاومت مقتدارنه ملت ایران در جنگ تحمیلی و تضعیف رژیم صهیونیستی پرداخته شد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.

 نورنیوز-گروه بین الملل: پیام حضرت آیت‌الله «سید مجتبی خامنه‌ای» مقام معظم رهبری به مناسبت برگزاری حج که در آن با اشاره به جنگ تحمیلی سوم علیه کشور بیان کردند «امسال مسئله برائت از مشرکان اهمیت مضاعفی دارد و عمق و گستره برائت از آمریکا و رژیم صهیونی فراتر از آئین برائت در موسم حج است و از این پس «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» شعار رایج امت اسلامی و مظلومان عالم خصوصا جوانان خواهد بود» بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است.

رهبر معظم انقلاب در بخشی از این پیام بیان کردند که با سلاح الله‌اکبر «در پی بعثت ملت ایران و جبهه مقاومت بعثت امت اسلامی رقم خواهد خورد و برائت از مشرکان از رمی جمرات حج به صحنه‌های زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی مسلمانان در اقصی نقاط عالم تسری خواهد یافت. امت اسلامی و ملتهای منطقه، ظرفیتها و منافع مشترک زیادی دارند که نظم جدید و هندسه آینده منطقه و جهان را شکل خواهد داد.»

ایشان افزودند: «اینجانب با صدق و خلوص همه کشورها و دولت‌های اسلامی را به دوستی و تعاون به خیر و نیکی دعوت می‌کنم تا با همکاری یکدیگر در راه پیشرفت امت اسلامی و حل مسائل دنیای اسلام قدم برداریم. آنچه در این زمینه مسلم است، عقربه زمان به عقب برنمیگردد و ملت ها و سرزمین‌های منطقه، دیگر سپر پایگاه های آمریکایی نخواهند بود. آمریکا علاوه بر آنکه دیگر نقطه امنی برای شرارت و استقرار پایگاه نظامی در منطقه نخواهد داشت، روز به روز از وضع سابق خود فاصله می‌گیرد رژیم متزلزل صهیونی و غده  سرطانی اسرائیل نیز به مراحل پایانی عمر منحوس خود نزدیک شده و به فضل الهی و مطابق با سخن قاطع و آینده نگر ده سال قبل رهبر عظیم الشأن شهید قدس الله نفسه، الزّکیّه، بیست و پنج سال بعد از آن تاریخ را نخواهد دید، ان‌شاالله.»

بیانات رهبر معظم انقلاب، به ویژه درباره جایگاه آتی آمریکا در منطقه مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفت که در ادامه به بخشی از آن‌ اشاره می‌شود.

خبرگزاری آناتولی با تیتر «مقام معظم رهبری ایران می‌گوید کشورهای خاورمیانه دگیر سپر پایگاه‌های آمریکایی نخواهند بود»، نوشت: «مقام معظم رهبری ایران روز سه‌شنبه گفت که واشنگتن دیگر نقطه امنی در منطقه نخواهد داشت.»

به نوشته آناتولی، ایشان از ملت‌های مسلمان و دیگر کشورهای منطقه خواستند «منافع مشترک را برای شکل دادن به منطقه و نظم جهانی جدید دنبال کنند.»

روزنامه ترکیه تودی نیز این بخش از بیانات مقام معظ رهبری را بازنشر کرده و به نقل از ایشان، نوشت: «زمان به عقب باز نمی‌گردد و ملت‌ها و تروریست‌های منطقه دیگر سپری برای پایگاه‌های آمریکایی نخواهند بود. آمریکا دیگر نقطه امنی برای شرارت یا ایجاد پایگاه‌های نظامی در منطقه نخواهد داشت.»

روزنامه کره تایمز نوشت: «مقام معظم رهبری ایران امروز و هم‌زمان با مذاکرات تهران و واشنگتن درباره چارچوبی برای پایان دادن به جنگی که نزدیک به سه ماه طول کشیده است، در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که قدرت‌های کشورهای خلیج فارس دیگر سپری برای پایگاه‌های آمریکا نخواهد بود و آمریکا دیگر نقطه امنی در منطقه نخواهد داشت.»

روزنامه پاکستان آبزرور پیام امروز ایشان را مورد توجه قرار داده و نوشت: «آیت‌الله "مجتبی خامنه‌ای" مقام معظم رهبیر ایران گفته است که ایران پاسخ محکمی به آمریکا داده است و واشنگتن دیگر نقطه امنیتی برای حضور نظامی، مداخله یا ایجاد پایگاه‌هایش در منطقه نخواهد داشت.»

به نوشته این روزنامه، «مقام معظم رهبری ایران امروز گفت که این کشور با ایمان و با شعار "الله‌اکبر" قوی‌تر شده و آینده از آن مسلمانان جهان و ظهور یک تمدن اسلامی جدید است.»

روزنامه دکان هرالد نیز نوشت: «رهبر ایران می‌گوید عقربه زمان به عقب بازنمی‌گردد و آمریکا نقطه امنی در خلیج فارس نخواهد داشت.»

خبرگزاری بلومبرگ نیز با بازنشر بخشی از بیانات ایشان درباره بازگشت‌ناپذیر بودن وضعیت منطقه غربی آسیا پس از مقاومت ملت ایران در برابر تجاوزگری آمریکایی ـ صهیونیستی و این که آمریکا دیگر نقطه امنی برای شرارت‌ها و ایجاد پایگاه‌های نظامی در منطقه نخواهد داشت، نوشت: «این اظهارات نشان‌دهنده دیدگاه ایران مبنی بر این است که این جنگ در موازنه قدرت منطقه غنی‌ از نفت خلیج فارس تغییرات اساسی ایجاد کرده، موجب تضعیف آمریکا شده و نوعی بازدارندگی ایجاد کرده است که کشورهای عرب حوزه خلیج فارس را به هم‌زیستی با ایران وا می‌دارد.»

خبرگزاری فرانسه نیز به بازنشر موضوعات منطقه‌ای پیام امروز ایشان پرداخته و به نقل از ایشان نوشت: «مسلم است که عقربه‌های زمان به عقب بازنخواهد گشت و ملت‌ها و سرزمین‌های منطقه دیگر سپری برای پایگاه‌های آمریکا نخواهند بود.»

روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم نیز علاوه بر پرداختن به سخنان ایشان درباره جایگاه آمریکا در منطقه، بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت رژیم صهیونیستی را بازنشر کرده و به نقل از ایشان نوشت: «رژیم ضعیف صهیونیستی و غده سرطانی اسرائیل به مراحل پایانی عمر ملعون خود نزدیک شده است.»

علاوه بر این، روزنامه صهیونیستی جروزالم پست با بازنشر بخش‌هایی از بیانات ایشان نوشته مقام معظم رهبری ایران «آمریکا را در سراسر غرب آسیا تهدید کرده و گفت که اسرائیل در آستانه نابودی است.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
احضار مدیرعامل پالایشگاه پلدختر پس از آتش‌سوزی
خداحافظی با چک رمزدار
جایگاه دانشگاه‌های ایرانی در جدیدترین رتبه‌بندی‌های جهانی
هشدار اتحادیه اروپا به متا؛ اینستاگرام و فیس‌بوک در آستانه جریمه سنگین
وجه همه بلیت‌های پروازهای لغوشده بازگردانده شد
هشدار درباره احتمال سقوط اجسام در هنگام ورزش باد شدید
ایهود باراک: نتانیاهو برای تشدید جنگ تدارک می‌بیند
رشد انفجاری معاملات بورس کالا و انرژی در 3 ماه نخست سال
مهاجرانی: دولت برای عزت ایران حتی گلوله هم می‌خورد
پیام‌هایی از مراسم آقای شهید
جدال بر سر یادداشت تفاهم
پشت پرده سفر رامین رضاییان به اسپانیا؛ واکنش باشگاه استقلال به خبر انتقال جنجالی
پیاتزا: اردوی صربستان برای ما مثل یک مرهم بود
وضعیت ترافیک تهران امروز 20 تیر ماه
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد
تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در استان یزد
آماده‌سازی هتل‌های قصرشیرین برای میزبانی از زائران اربعین
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ بیش از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی
ترافیک سنگین در هراز و مسیرهای تهران
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب شنبه 20 تیر و بامداد فردا
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران: هزار موشک آماده شلیک است
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد