×
بین الملل
شناسه خبر : 320041
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 15:27
چه محورهایی از اولین پیام حج رهبری بازتاب جهانی داشت؟

چه محورهایی از اولین پیام حج رهبری بازتاب جهانی داشت؟

پیام امروز حضرت آیت‌الله «سید مجتبی خامنه‌ای» مقام معظم رهبری ایران به مناسبت برگزاری حج که در آن به افول جایگاه آمریکا در منطقه پس از مقاومت مقتدارنه ملت ایران در جنگ تحمیلی و تضعیف رژیم صهیونیستی پرداخته شد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشت.

 نورنیوز-گروه بین الملل: پیام حضرت آیت‌الله «سید مجتبی خامنه‌ای» مقام معظم رهبری به مناسبت برگزاری حج که در آن با اشاره به جنگ تحمیلی سوم علیه کشور بیان کردند «امسال مسئله برائت از مشرکان اهمیت مضاعفی دارد و عمق و گستره برائت از آمریکا و رژیم صهیونی فراتر از آئین برائت در موسم حج است و از این پس «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» شعار رایج امت اسلامی و مظلومان عالم خصوصا جوانان خواهد بود» بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است.

رهبر معظم انقلاب در بخشی از این پیام بیان کردند که با سلاح الله‌اکبر «در پی بعثت ملت ایران و جبهه مقاومت بعثت امت اسلامی رقم خواهد خورد و برائت از مشرکان از رمی جمرات حج به صحنه‌های زندگی فردی، اجتماعی و سیاسی مسلمانان در اقصی نقاط عالم تسری خواهد یافت. امت اسلامی و ملتهای منطقه، ظرفیتها و منافع مشترک زیادی دارند که نظم جدید و هندسه آینده منطقه و جهان را شکل خواهد داد.»

ایشان افزودند: «اینجانب با صدق و خلوص همه کشورها و دولت‌های اسلامی را به دوستی و تعاون به خیر و نیکی دعوت می‌کنم تا با همکاری یکدیگر در راه پیشرفت امت اسلامی و حل مسائل دنیای اسلام قدم برداریم. آنچه در این زمینه مسلم است، عقربه زمان به عقب برنمیگردد و ملت ها و سرزمین‌های منطقه، دیگر سپر پایگاه های آمریکایی نخواهند بود. آمریکا علاوه بر آنکه دیگر نقطه امنی برای شرارت و استقرار پایگاه نظامی در منطقه نخواهد داشت، روز به روز از وضع سابق خود فاصله می‌گیرد رژیم متزلزل صهیونی و غده  سرطانی اسرائیل نیز به مراحل پایانی عمر منحوس خود نزدیک شده و به فضل الهی و مطابق با سخن قاطع و آینده نگر ده سال قبل رهبر عظیم الشأن شهید قدس الله نفسه، الزّکیّه، بیست و پنج سال بعد از آن تاریخ را نخواهد دید، ان‌شاالله.»

بیانات رهبر معظم انقلاب، به ویژه درباره جایگاه آتی آمریکا در منطقه مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفت که در ادامه به بخشی از آن‌ اشاره می‌شود.

خبرگزاری آناتولی با تیتر «مقام معظم رهبری ایران می‌گوید کشورهای خاورمیانه دگیر سپر پایگاه‌های آمریکایی نخواهند بود»، نوشت: «مقام معظم رهبری ایران روز سه‌شنبه گفت که واشنگتن دیگر نقطه امنی در منطقه نخواهد داشت.»

به نوشته آناتولی، ایشان از ملت‌های مسلمان و دیگر کشورهای منطقه خواستند «منافع مشترک را برای شکل دادن به منطقه و نظم جهانی جدید دنبال کنند.»

روزنامه ترکیه تودی نیز این بخش از بیانات مقام معظ رهبری را بازنشر کرده و به نقل از ایشان، نوشت: «زمان به عقب باز نمی‌گردد و ملت‌ها و تروریست‌های منطقه دیگر سپری برای پایگاه‌های آمریکایی نخواهند بود. آمریکا دیگر نقطه امنی برای شرارت یا ایجاد پایگاه‌های نظامی در منطقه نخواهد داشت.»

روزنامه کره تایمز نوشت: «مقام معظم رهبری ایران امروز و هم‌زمان با مذاکرات تهران و واشنگتن درباره چارچوبی برای پایان دادن به جنگی که نزدیک به سه ماه طول کشیده است، در کانال تلگرامی خود اعلام کرد که قدرت‌های کشورهای خلیج فارس دیگر سپری برای پایگاه‌های آمریکا نخواهد بود و آمریکا دیگر نقطه امنی در منطقه نخواهد داشت.»

روزنامه پاکستان آبزرور پیام امروز ایشان را مورد توجه قرار داده و نوشت: «آیت‌الله "مجتبی خامنه‌ای" مقام معظم رهبیر ایران گفته است که ایران پاسخ محکمی به آمریکا داده است و واشنگتن دیگر نقطه امنیتی برای حضور نظامی، مداخله یا ایجاد پایگاه‌هایش در منطقه نخواهد داشت.»

به نوشته این روزنامه، «مقام معظم رهبری ایران امروز گفت که این کشور با ایمان و با شعار "الله‌اکبر" قوی‌تر شده و آینده از آن مسلمانان جهان و ظهور یک تمدن اسلامی جدید است.»

روزنامه دکان هرالد نیز نوشت: «رهبر ایران می‌گوید عقربه زمان به عقب بازنمی‌گردد و آمریکا نقطه امنی در خلیج فارس نخواهد داشت.»

خبرگزاری بلومبرگ نیز با بازنشر بخشی از بیانات ایشان درباره بازگشت‌ناپذیر بودن وضعیت منطقه غربی آسیا پس از مقاومت ملت ایران در برابر تجاوزگری آمریکایی ـ صهیونیستی و این که آمریکا دیگر نقطه امنی برای شرارت‌ها و ایجاد پایگاه‌های نظامی در منطقه نخواهد داشت، نوشت: «این اظهارات نشان‌دهنده دیدگاه ایران مبنی بر این است که این جنگ در موازنه قدرت منطقه غنی‌ از نفت خلیج فارس تغییرات اساسی ایجاد کرده، موجب تضعیف آمریکا شده و نوعی بازدارندگی ایجاد کرده است که کشورهای عرب حوزه خلیج فارس را به هم‌زیستی با ایران وا می‌دارد.»

خبرگزاری فرانسه نیز به بازنشر موضوعات منطقه‌ای پیام امروز ایشان پرداخته و به نقل از ایشان نوشت: «مسلم است که عقربه‌های زمان به عقب بازنخواهد گشت و ملت‌ها و سرزمین‌های منطقه دیگر سپری برای پایگاه‌های آمریکا نخواهند بود.»

روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم نیز علاوه بر پرداختن به سخنان ایشان درباره جایگاه آمریکا در منطقه، بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت رژیم صهیونیستی را بازنشر کرده و به نقل از ایشان نوشت: «رژیم ضعیف صهیونیستی و غده سرطانی اسرائیل به مراحل پایانی عمر ملعون خود نزدیک شده است.»

علاوه بر این، روزنامه صهیونیستی جروزالم پست با بازنشر بخش‌هایی از بیانات ایشان نوشته مقام معظم رهبری ایران «آمریکا را در سراسر غرب آسیا تهدید کرده و گفت که اسرائیل در آستانه نابودی است.»


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
آخرین قیمت خودرو امروز دوشنبه 23 شهریور 1405 / ریزش 108 میلیونی پژو 207+جدول قیمت ها
عذرخواهی رسمی از یونایتد بابت اشتباه VAR در داربی منچستر؛ گل نبود
جدول آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 23 شهریور 1405؛ توقف تولید 4 خودروی گرانقیمت
مهار نفوذ در گلوگاه‌ها
دو فوریتی | الو ! من می خوام خودکشی کنم !
روابط بین‌المللی 25 سال بعد از 11 سپتامبر
قیمت خودروهای سایپا امروز 23 شهریور 1405؛ افزایش قیمت شاهین، اطلس، کوییک و سهند
برنامه بازی‌های امروز دوشنبه 23 شهریور؛ ساعت بازی استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا
مشکل کشور کمبود نیروی اجرایی نیست انتخاب‌های اشتباه است
آخرین قیمت طلای جهانی امروز 23 شهریور 1405؛ طلا در آستانه یک تصمیم مهم
جبهه قدرتمند بریکس در مقابل آمریکا
جدول قطعی برق کرمانشاه امروز دوشنبه 23 شهریور 1405 ؛ برنامه و لینک ساعت خاموشی
معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی واریز می‌شود؟جزئیات جدید
تشکیل پرونده قضایی برای شهردار دورود به اتهام ترک فعل
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 23 شهریور 1405؛ کاهش دما از اواخر هفته+ وضعیت استان ها
مصرف استامینوفن در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟
دارو‌های کاهش وزن با افزایش خطر افسردگی و افکار خودکشی ارتباط دارند؟
از سلیاک؛ بیماری هزارچهره‌ چه می‌دانید؟
راهکارهایی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان دهانه رحم
علائم شایع آنفلوآنزا در کودکان+توصیه‌ها
آیا امکان سفارش ترکیبات دارویی موثر در درمان سرطان پستان وجود دارد؟+پاسخ
سردار رادان: پلیس در بالاترین سطح آمادگی است
سوریه در التهاب؛ انفجار در حماه و اعتراضات سوختی در ادلب + فیلم
تردد کامیون‌ها از شلمچه و چذابه از سر گرفته می‌شود
فراخوان «جان‌فدا» برای تشکیل هزار گردان
تریتا پارسی: فقط 2 درصد نظامیان آمریکا کاملاً حامی جنگ با ایران هستند
هالند باز هم رکودشکنی کرد
سطح هوشیاری قهرمان کشتی به 7 رسید
جدیدترین مدل سهمیه بنزین اعلام شد
وزیر خارجه عمان: همچنان متعهد به گفتگو هستیم/علت تعویق نشست صلاله
تعویق نشست صلاله درباره تنگه هرمز
واشنگتن پست: ایران همچنان کنترل اوضاع را محکم در دست دارد
ابلاغ دستور جدید دولت برای صرفه‌جویی سوخت
حمله جنگنده‌های سعودی به بازار یمن
پزشکیان وارد تهران شد
احتمال لغو دیدار آتی شی و ترامپ چند درصد است؟
ادعای وزیر انرژی آمریکا؛ مذاکره با ایران را ترجیح می‌دهیم
واکنش طنز قالیباف به بنزین 9.99 دلاری در آمریکا
58 حمله هوایی عربستان به یمن در 24 ساعت
لبنان و اسرائیل دوباره پای میز مذاکره می‌روند
حکیم: عراق نمی‌تواند گذرگاه آغاز تهدید برای کشورهای همجوار باشد
راه‌اندازی کریدور سبز میان ایران و ارمنستان
خشونت شهرک‌نشینان به «تهدید استراتژیک» تبدیل شده است
گزارش عملکرد 2 ساله دولت پزشکیان منتشر شد
ادعای شکست روسیه در صورت حمله به لهستان!
رونالدو به جنجال هواداران التعاون واکنش نشان داد
خبر مهم برای معلمان غیردولتی
مس شهر بابک 1-1 نساجی مازندران/طلسم مس شهربابک نشکست، نوار بردهای نساجی قطع شد
منچستریونایتد 0-1 منچسترسیتی/ نمایش پراضطراب شیاطین سرخ
فیدان چه پیامی را به الجولانی رساند؟