×
اجتماعی
شناسه خبر : 320010
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 13:30
وزیر علوم درباره نحوه برگزاری امتحانات چه گفت؟

وزیر علوم درباره نحوه برگزاری امتحانات چه گفت؟

حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، از امضای تفاهم‌نامه‌ای 7 همتی با صندوق نوآوری و شکوفایی برای تجاری‌سازی فناوری و احداث 10 برج فناوری خبر داد. وی همچنین اعلام کرد کلاس‌های تحصیلات تکمیلی و دوره‌های عملی کارشناسی حضوری برگزار می‌شود و تصمیم نهایی درباره امتحانات به‌زودی مشخص خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی:  وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه کلاس‌های آموزشی مقاطع تحصیلات تکمیلی و دوره‌های عملی و مهارتی کارشناسی به‌صورت حضوری برگزار می‌شود، اعلام کرد:‌تصمیم نهایی درباره ادامه حضوری شدن سایر دانشجویان کارشناسی و همچنین برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها به‌زودی اعلام خواهد شد.

 حسین سیمایی صراف روز سه‌شنبه در حاشیه نشست هم‌اندیشی و تبیین برنامه‌های راهبردی توسعه فناوری در پارک‌های علم و فناوری با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها هم در جنگ و هم در پساجنگ نقش مؤثری در توسعه کشور دارند، اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری که در امتداد دانشگاه‌ها شکل گرفته‌اند باید تقویت شوند.

وی افزود: توسعه کمی دانشگاه‌ها کافی است و باید به سمت ارتقای کیفیت و توسعه فناوری حرکت کنیم. به همین منظور امروز جلسه‌ای با مدیران پارک‌های علم و فناوری کشور برگزار شد که برخی به صورت حضوری و برخی غیرحضوری در آن حضور داشتند.

تفاهم نامه هفت همتی با صندوق نوآوری برای تجاری سازی محصولات فناورانه

وزیر علوم همچنین از امضای تفاهم‌نامه‌ای مهم با صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد و گفت: در این تفاهم‌نامه حدود ۷ تا ۷.۵ همت سرمایه‌گذاری از سوی صندوق برای تجاری‌سازی محصولات و دستاوردهای فناورانه، تحقیق و توسعه، ایجاد سوله‌های نیمه‌صنعتی و احداث ۱۰ برج فناوری پیش‌بینی شده است.

سیمایی این اقدام را یک رویداد بزرگ دانست و افزود: این خبر بسیار خوبی برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان است، زیرا حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری مسئله‌محور نیز در آن دیده شده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی هم با اشاره به اهداف این تفاهم‌نامه گفت: یکی از بخش‌های مهم این تفاهم‌نامه، اختصاص گرنت‌ها برای پایان‌نامه‌ها و طرح‌هایی است که وارد حوزه توسعه فناوری و تجاری‌سازی پژوهش‌ها می‌شوند تا بتوانند محصول جدید خلق کنند.

محمدصادق نوالله‌زاده، افزود: «بخشی از این طرح مربوط به تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک‌های علم و فناوری است تا بتوانند فعالیت‌های صنعتی خود را تجاری‌سازی و سوله‌های خود را تکمیل کنند.

وی همچنین به ایجاد برج‌های فناوری اشاره کرد و گفت: این برج‌ها برای تکمیل زنجیره ارزش و توسعه خدمات تجاری‌سازی و فعالیت‌های دانش‌بنیان طراحی شده‌اند.

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود درباره بازسازی دانشگاه‌ها گفت: «بازسازی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی از اولین اولویت‌های دولت است. در جلسه اخیر دولت نیز این موضوع بررسی شد و دولت قول داده است که این روند با سرعت انجام شود.

وی ادامه داد: برخی آسیب‌ها جزئی است، مانند خسارت به شیشه‌ها، درها و پنجره‌ها که دانشگاه‌ها بازسازی آن را آغاز کرده‌اند و امیدواریم تا نیم‌سال آینده به بهره‌برداری برسند.

سیمایی درباره وضعیت حضوری شدن کلاس‌ها نیز اظهار داشت: تحصیلات تکمیلی شامل کارشناسی ارشد و دکتری به صورت حضوری برگزار می‌شود. دوره‌های عملی و مهارتی کارشناسی نیز حضوری شده است، اما درباره سایر دانشجویان کارشناسی هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است.

وی افزود: در مورد امتحانات نیز چند روز آینده تصمیم نهایی اعلام خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
پشت پرده سفر رامین رضاییان به اسپانیا؛ واکنش باشگاه استقلال به خبر انتقال جنجالی
پیاتزا: اردوی صربستان برای ما مثل یک مرهم بود
وضعیت ترافیک تهران امروز 20 تیر ماه
مترو و BRT تهران تا کی رایگان می‌ماند؟
تهدید به مرگ خامینتون کامباس؛ سایه وحشت پس از حذف کلمبیا از جام جهانی
خسارت 300 میلیون دلاری به زیرساخت‌های پژوهشی کشور در جنگ
بن سلمان و ترامپ درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کردند
دلخوری محمدی از پرسپولیس؛ آیا میلاد با قرمزها قرارداد می‌بندد؟
آغاز عرضه ارز زیارتی اربعین از امروز + جزئیات خرید
دبیرکل کتائب حزب‌الله: تهدید دشمنان، ما را از مسیرمان باز نمی‌دارد
ترامپ چرا ناگهان از جان خودش گفت؟
اسپانیا - فرانسه؛ فینال زودرس جام جهانی 2026 در راه است
شبکه امداد مترویی تهران در راه بهره‌برداری تا پایان سال
چرا ترامپ ناگهان از جان خود گفت؟ پیام پنهان پس از تشییع میلیونی رهبر شهید
نورنما | سناریوی ترسناک در چین
حسین؛ پیام‌آور کرامت انسان
ابَر سرمایه تشییع قائد شهید
کالابرگ تیر 1405 شارژ شد+ جزئیات
آتش‌بس در لبنان و دشواری‌های پیش‌‌رو
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 20 تیر 1405+ جدول
پرونده جنایی عجیب؛ راز زیر گرفتن شوهر پس از انتقال خانه فاش شد
تداوم گرمای هوا و گرد و خاک در استان یزد
آماده‌سازی هتل‌های قصرشیرین برای میزبانی از زائران اربعین
آمار هولناک زلزله ونزوئلا؛ بیش از 4 هزار کشته و 16 هزار زخمی
ترافیک سنگین در هراز و مسیرهای تهران
جام جهانی 2026 | برنامه بازی‌های امشب شنبه 20 تیر و بامداد فردا
تهدید دوباره ترامپ علیه ایران: هزار موشک آماده شلیک است
پایان تفاهم یا آغاز دیپلماسی اجبار؛نقشه جدید واشنگتن برای بازگشت به میز مذاکره چیست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 تیر 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 20 تیر 1405 + وضعیت استانها
هشدار پژوهشگران: آسم شدید تنها یک بیماری تنفسی نیست
هشدار متخصصان: دندان قروچه سلامت دندان و ایمپلنت را تهدید می‌کند
شیرین‌کننده‌های مصنوعی چه تاثیری بر متابولیسم دارند؟
شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا + علت
درباره پُرمصرف ترین مکمل‌ها چه می دانید؟
یک اتفاق عجیب ؛ دکمه کثیف سکه نادر 900 ساله از آب درآمد
مطالعه جدید: پیری زیستی، عامل افزایش سرطان در جوانان
حریق در یکی از واحدهای نیروگاه تبریز مهار شد/ شایعه حمله دشمن کذب است
بقائی:نقض تعهدات آمریکا با اقدام متقابل ایران روبه‌رو خواهد شد
بیش از 100 شب حضور مردمی؛ جلوه‌ای از وحدت و مقاومت ایرانیان
ارتباط شگفت‌انگیز مکمل بدنسازی با درمان افسردگی
طارمی در جمع برترین برندگان دوئل‌های جام جهانی قرار گرفت
عملیات اطفای حریق در مینی‌پالایشگاه پلدختر ادامه دارد+ جزئیات جدید حادثه
توافق دولت ترامپ و سناتورهای آمریکایی در مورد تحریم‌ها علیه روسیه
فرماندار قائم‌شهر: شایعه وقوع انفجار کذب است
حجت الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
واکنش غریب‌آبادی به نقش امارات در تجاوز آمریکا به ایران
مخالفت حزب‌الله قاطعانه با «توافق چارچوب» و مذاکره مستقیم با اسرائیل
8 فلسطینی در حمله نظامیان اسرائیلی به الخلیل زخمی شدند
دیدار وزیر امور خارجه اندونزی با عراقچی در مشهد