×
اقتصادی
شناسه خبر : 320006
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 13:24
پایان انتظار 88 روزه؛ اینترنت بین‌الملل بازگشت، گوگل‌پلی در دسترس قرار گرفت

پایان انتظار 88 روزه؛ اینترنت بین‌الملل بازگشت، گوگل‌پلی در دسترس قرار گرفت

بررسی‌ها و اعلام کاربران حاکی از آن است که دسترسی به اینترنت بین‌الملل بعد از 88 روز در حوزه ثابت و همراه فراهم شده است. درحالی که روز گذشته کاربران اعلام کردند دسترسی به گوگل‌پلی محدوشده است اما از بامداد امروز گزارش‌ها از رفع فیلتر تدریجی فروشگاه بزرگ «گوگل‌پلی» روی اپراتورهای ثابت و همراه خبر می‌دهند.البته هنوز در برخی به روز رسانی ها اختلال وجود دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی:پس از گذشت ۸۸ روز از محدودیت‌های گسترده ارتباطی، گزارش‌های میدانی و تایید کاربران حکایت از رفع فیلتر تدریجی گوگل‌پلی روی اپراتورهای ثابت و همراه دارد. از ساعاتی پیش، قفل دسترسی به «گوگل‌پلی» (Google Play) در ایران شکسته شد. بر اساس بررسی‌های فنی، این سرویس هم‌اکنون روی اکثر اپراتورهای تلفن همراه و شبکه‌های اینترنت ثابت (ADSL و فیبر نوری) در دسترس قرار گرفته است. اگرچه برخی کاربران همچنان از وجود اختلال در به‌روزرسانی اپلیکیشن‌ها خبر می‌دهند، اما طبق تجربه‌های قبلی، این بازگشایی به صورت مرحله‌ای در حال تکمیل است و طی ساعات آینده برای تمامی کاربران سراسر کشور پایدار خواهد شد.

پس از روزها محدودیت، فرآیند اتصال مجدد اینترنت بین‌الملل در سراسر کشور با دستور صریح رئیس‌جمهور آغاز شده است.  اما در حالی که کاربران انتظار دسترسی بی‌وقفه را داشتند، گزارش‌ها از تداوم مسدود بودن گوگل‌پلی و اختلال در به‌روزرسانی نرم‌افزارها حکایت دارد.

 ملت ایران شایسته ارتباط آزاد آینده روشن و اقتصادی پویاست

سید ستار هاشمی روز چهارشنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی، با تبریک عید سعید قربان به مردم شریف ایران، بر ضرورت تقویت همبستگی ملی و بازسازی اعتماد عمومی تأکید کرد.

وزیر ارتباطات نوشت: در روزهایی که ایران عزیز بیش از همیشه به همبستگی و بازسازی اعتماد ملی نیاز دارد، اهتمام رئیس‌جمهور محترم به بازگشایی اینترنت و احیای ثبات ارتباطی، نشانه‌ای روشن از عقلانیت و ایستادن در کنار مردم است. همچنین تلاش‌های دکتر عارف برای ایجاد اجماع ملی و راهبری ستاد ویژه، در کنار همکاری مسئولانه سایر نهادها، نشان داد که می‌توان با انسجام، گفت‌وگو و اراده‌ای قوی از پیچیده‌ترین شرایط عبور کرد.

 رفع محدودیت اینترنت یک «بایدِ بنیادین» بود

علی ربیعی دستار اجتماعی رئیس‌جمهور در واکنش به بازگشایی اینترنت بین‌الملل در کشور نوشت: در جهان آشوب‌زده و فشارهای ظالمانه‌اش، و در میان برخی کج‌فهمی‌ها و بداخلاقی‌های داخلی، حضور رئیس‌جمهوری فروتن، صادق و پیراسته از تمایلات نفسانی، غنیمتی برای امروز ایران است که بی‌هیاهو برای مردم می‌کوشد. حل مسئله بدون منازعه، الگویی است که باید پاس داشته شود.

وی گفت: معتقدم رییس‌جمهور پزشکیان، امروز، «امنیت‌سازترین» تصمیم ممکن را گرفت. رفع محدودیت اینترنت یک «بایدِ بنیادین» بود؛ مایه تأسف است که صداوسیما در صف اول هجمه به این تصمیم ایستاده است.


بازگشت دوباره اینترنت بین الملل

شرکت مخابرات ایران اعلام کرد دسترسی به اینترنت بین‌الملل برای تمامی مشترکان خانگی و تجاری این شرکت مجدداً برقرار شده است و خدمات ارتباطی به وضعیت عادی بازگشته است.

هم‌اکنون مشترکین گرامی که از سرویس‌های پهن‌باند ثابت (FTTH، VDSL و ADSL) استفاده می‌کنند، بدون هیچ محدودیتی به شبکه جهانی اینترنت متصل هستند۷ و می‌توانند از همه سرویس‌ها و وب‌سایت‌های بین‌المللی به طور کامل بهره‌مند شوند.

در حال حاضر محدودیتی برای اتصال به شبکه جهانی وجود ندارد. چنانچه پس از برقراری اتصال، همچنان با کندی یا مشکل در دسترسی مواجه هستید، لطفاً مودم خود را یک بار راه‌اندازی مجدد (Restart) نمایید تا ارتباط شما با شبکه به‌روزرسانی شود.

معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات از آغاز روند بازگشایی تدریجی اینترنت در کشور خبر داد و اعلام کرد که اتصال جهانی ایران از دقایقی دیگر وارد مرحله احیا خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به دستور رئیس‌جمهور و پیگیری‌های انجام‌شده در وزارت ارتباطات تأکید کرد که فرآیند بازگشت دسترسی عمومی به اینترنت به‌صورت مرحله‌ای در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده، دسترسی کامل کاربران به شبکه اینترنت برقرار شود.

بر اساس این گزارش، در فاز نخست بازگشایی، اتصال عمومی و خدمات پایه اینترنت در اولویت قرار گرفته و برخی محدودیت‌ها به‌تدریج کاهش خواهد یافت.

همچنین یک منبع مطلع اعلام کرده است که تعدادی از سرویس‌ها و پیام‌رسان‌های بین‌المللی نیز در مراحل بعدی و مطابق برنامه زمان‌بندی بازگشایی شبکه، به تدریج در دسترس کاربران قرار می‌گیرند و در مرحله اول این فرآیند فعال نخواهند شد.


اخبار مرتبط
بهبود کیفیت اینترنت چند روز زمان می برد؟
پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 20:12
بهبود کیفیت اینترنت چند روز زمان می برد؟
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از روند افزایشی ترافیک بین الملل خبر داد و گفت: بهبود کیفیت اینترنت چند روز زمان می برد.
چگونه فرزندانی امن در شبکه‌های اجتماعی تربیت کنیم؟
پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 07:00
چگونه فرزندانی امن در شبکه‌های اجتماعی تربیت کنیم؟
اینترنت با فراهم کردن حجم گسترده‌ای از اطلاعات و فرصت‌های ارتباطی، نقش مهمی در زندگی امروز ایفا می‌کند، اما در کنار این مزایا می‌تواند مخاطراتی نیز برای ذهن و سلامت روان جوانان به همراه داشته باشد.
فقط کمتر از 9 درصد موافق ادامه محدودیت اینترنت هستند
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 22:01
فقط کمتر از 9 درصد موافق ادامه محدودیت اینترنت هستند
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با به اشتراک گذاشتن نتایج نظرسنجی از مردم درباره اینترنت، گفت: قرار است رئیس‌جمهوری صدای مردم را بشنود.
اینترنت بین‌الملل به روال قبل از دی ماه 404 بازگشت
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 06:00
اینترنت بین‌الملل به روال قبل از دی ماه 404 بازگشت
دسترسی کاربران به اینترنت بین‌الملل همراه و ثابت به وضعیت قبل دی ماه 1404 بازگشت.
اطلاعیه مخابرات درباره اتصال کامل اینترنت؛ مودم را دوباره راه اندازی کنید
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 05:48
اطلاعیه مخابرات درباره اتصال کامل اینترنت؛ مودم را دوباره راه اندازی کنید
مخابرات اعلام کرد: چنانچه پس از برقراری اتصال، همچنان با کندی یا مشکل در دسترسی مواجه هستید، لطفاً مودم خود را یک بار راه‌اندازی مجدد (Restart) کنید.
گزارش نت بلاکس از آخرین وضعیت اتصال اینترنت ایران به شبکه بین المللی
سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 17:30
گزارش نت بلاکس از آخرین وضعیت اتصال اینترنت ایران به شبکه بین المللی
نت بلاکس اعلام کرد که نمودار زنده نشان‌دهنده بازگشت نسبی اتصال اینترنت بین‌الملل در ایران است. این در حالی است که کاربران از اتصال اینترنت بین‌الملل در سرویس‌های خانگی خبر می‌دهند.
اینترنت پرو حذف شد؟
سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 12:23
اینترنت پرو حذف شد؟
بررسی‌ها حاکی از آن است که صفحه اینترنت پرو از سایت برخی اپراتورها حذف شده است.
شمارش معکوس برای بازگشت اینترنت به مدار عادی/ مصوبه بازگشایی تصویب شد
سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 10:14
روایت وزیر ارتباطات از یک تصمیم راهبردی؛
شمارش معکوس برای بازگشت اینترنت به مدار عادی/ مصوبه بازگشایی تصویب شد
وزیر ارتباطات از تصویب بازگشایی اینترنت در ستاد ویژه ساماندهی فضای مجازی خبر داد. سیدستار هاشمی اعلام کرد با دستور رئیس‌جمهوری، فرایند بازگشت شبکه به وضعیت پیش از دی‌ماه 1404 برای حمایت از کسب‌وکارها و اقتصاد دیجیتال آغاز شده و اقدامات فنی بلافاصله پس از ابلاغ نهایی انجام می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
سایه واشنگتن بر ادعای پهپادی بارزانی سنگینی می‌کند
نورویدئو | پشت پرده منامه؛ وقتی تفاهم تهران و واشنگتن به تهدید هرمز گره خورد
خبر مهم درباره پاداش پایان خدمت بازنشستگان + جزئیات
پیش بینی بورس فردا چهارشنبه 28 مرداد
حداقل و حداکثر حقوق بازنشستگان صندوق کشوری چقدر است؟+ جدول پرداختی
جزئیات برنامه جدید ایمنی ساختمان‌های بلندمرتبه تهران
ترامپ در تله هرمز؛ جنگی برای بمب اتم یا نفت ارزان؟
بسکتبال نوجوانان ایران به پلی‌آف کاپ آسیا صعود کرد
پلاک موقت خودروهای خارجی تا چند سال قابل تمدید است؟
واکنش غریب‌آبادی به ادعای مالکیت آمریکا بر تنگه هرمز
پادشاه اردن: کلید صلح خاورمیانه در حل مسئله فلسطین است
نورنما | خورشید گرفتگی از فضا
کشف 3400 لیتر گازوئیل قاچاق در آب‌های سیریک
نشست محرمانه منامه؛ گزارش وال‌استریت ژورنال، هدف جلسه را در گزارش نورنیوز تأیید کرد
پرونده جاسوسی چینی‌ها در کره‌جنوبی؛ ضعف‌های امنیتی سئول آشکار شد
جزئیات طرح جدید ساماندهی اتباع؛ بیش از 200 هزار نفر طرد شدند
پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد به نام رهبر شهید
حریفان استقلال و تراکتور در قرعه کشی لیگ نخبگان آسیا مشخص شدند
جانشین سپاه: مردم عامل اصلی پیروزی در جنگ‌ها بودند
جزئیات دستگیری یک جاسوس در تهران
برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد
تأکید پزشکیان بر مدیریت جهادی برای حل چالش‌های کشور
بی‌بی در برزخ انتخابات و دخالت‌های ترامپ!
نتایج نهایی آزمون دکتری 1405 اعلام شد
عراقچی درباره «التماس مذاکره» چه گفت؟
کشف 15 میلیارد تومان وجه نقد قاچاق در خراسان جنوبی
انتقاد از بی‌توجهی مسئولان به اجرای قانون مناسب‌سازی
راهکارهای پلیس برای ناکام گذاشتن سارقان منزل
شاخ‌های اینستاگرامی روی صحنه تئاتر!
پیکر جوان 35 ساله پس از 5 روز جست‌وجو در زاینده‌رود پیدا شد
بیراهه‌های یک طرح نابهنگام
منظومه سمفونیک «ابر و آتش» به یاد اسرای شهید دفاع مقدس منتشر شد
دعوت به حضور در آیین‌های اربعین رهبر شهید؛ با تو در عهدیم تا صبح ظهور
امنیت اجاره ای ترک برداشت، متحدان آمریکا راه خروج را یافتند
جدول قیمت سیب زمینی، پیاز و انواع میوه و تره بار امروز سه شنبه 27 مرداد
سپاه با اتمام مهلت تفاهم، محاصره خلیج فارس را می‌شکند؟
وزیر آموزش و پرورش: تعطیلی مدارس نباید به یک رویه تبدیل شود
ادارات بوشهر چهارشنبه تعطیل شدند
هشدار ایران به کشتی‌های شبح؛ بازی پنهان، پاسخ آشکار دارد
قطعی برق خراسان شمالی امروز سه شنبه 27 مرداد + جدول
سونامی گازوئیل از هرمز تا جنوب‌شرق آسیا
قیمت جهانی طلا امروز سه شنبه 27 مرداد
پرسپولیس در یک پرونده حقوقی برنده شد
اضطراب قبل از کنکور طبیعی است یا نگران‌کننده؟
هشدار جدی پلیس درباره پلاک مخدوشی
فشار جفریز بر ترامپ برای توقف خشونت در کرانه باختری
پیوند سلاح مقاومت و حاکمیت ملی عراق
واکنش حسین‌زاده به حمله به دفتر بارزانی؛ ایران و اقلیم کردستان یکی هستند
خزانه طلایی بریکس؛ نقشه تازه روسیه برای استقلال مالی
رکورد صادرات غیرنفتی در سال 1405