×
اقتصادی
شناسه خبر : 320006
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 13:24
پایان انتظار 88 روزه؛ اینترنت بین‌الملل بازگشت، گوگل‌پلی در دسترس قرار گرفت

پایان انتظار 88 روزه؛ اینترنت بین‌الملل بازگشت، گوگل‌پلی در دسترس قرار گرفت

بررسی‌ها و اعلام کاربران حاکی از آن است که دسترسی به اینترنت بین‌الملل بعد از 88 روز در حوزه ثابت و همراه فراهم شده است. درحالی که روز گذشته کاربران اعلام کردند دسترسی به گوگل‌پلی محدوشده است اما از بامداد امروز گزارش‌ها از رفع فیلتر تدریجی فروشگاه بزرگ «گوگل‌پلی» روی اپراتورهای ثابت و همراه خبر می‌دهند.البته هنوز در برخی به روز رسانی ها اختلال وجود دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی:پس از گذشت ۸۸ روز از محدودیت‌های گسترده ارتباطی، گزارش‌های میدانی و تایید کاربران حکایت از رفع فیلتر تدریجی گوگل‌پلی روی اپراتورهای ثابت و همراه دارد. از ساعاتی پیش، قفل دسترسی به «گوگل‌پلی» (Google Play) در ایران شکسته شد. بر اساس بررسی‌های فنی، این سرویس هم‌اکنون روی اکثر اپراتورهای تلفن همراه و شبکه‌های اینترنت ثابت (ADSL و فیبر نوری) در دسترس قرار گرفته است. اگرچه برخی کاربران همچنان از وجود اختلال در به‌روزرسانی اپلیکیشن‌ها خبر می‌دهند، اما طبق تجربه‌های قبلی، این بازگشایی به صورت مرحله‌ای در حال تکمیل است و طی ساعات آینده برای تمامی کاربران سراسر کشور پایدار خواهد شد.

پس از روزها محدودیت، فرآیند اتصال مجدد اینترنت بین‌الملل در سراسر کشور با دستور صریح رئیس‌جمهور آغاز شده است.  اما در حالی که کاربران انتظار دسترسی بی‌وقفه را داشتند، گزارش‌ها از تداوم مسدود بودن گوگل‌پلی و اختلال در به‌روزرسانی نرم‌افزارها حکایت دارد.

 ملت ایران شایسته ارتباط آزاد آینده روشن و اقتصادی پویاست

سید ستار هاشمی روز چهارشنبه با انتشار پستی در شبکه اجتماعی، با تبریک عید سعید قربان به مردم شریف ایران، بر ضرورت تقویت همبستگی ملی و بازسازی اعتماد عمومی تأکید کرد.

وزیر ارتباطات نوشت: در روزهایی که ایران عزیز بیش از همیشه به همبستگی و بازسازی اعتماد ملی نیاز دارد، اهتمام رئیس‌جمهور محترم به بازگشایی اینترنت و احیای ثبات ارتباطی، نشانه‌ای روشن از عقلانیت و ایستادن در کنار مردم است. همچنین تلاش‌های دکتر عارف برای ایجاد اجماع ملی و راهبری ستاد ویژه، در کنار همکاری مسئولانه سایر نهادها، نشان داد که می‌توان با انسجام، گفت‌وگو و اراده‌ای قوی از پیچیده‌ترین شرایط عبور کرد.

 رفع محدودیت اینترنت یک «بایدِ بنیادین» بود

علی ربیعی دستار اجتماعی رئیس‌جمهور در واکنش به بازگشایی اینترنت بین‌الملل در کشور نوشت: در جهان آشوب‌زده و فشارهای ظالمانه‌اش، و در میان برخی کج‌فهمی‌ها و بداخلاقی‌های داخلی، حضور رئیس‌جمهوری فروتن، صادق و پیراسته از تمایلات نفسانی، غنیمتی برای امروز ایران است که بی‌هیاهو برای مردم می‌کوشد. حل مسئله بدون منازعه، الگویی است که باید پاس داشته شود.

وی گفت: معتقدم رییس‌جمهور پزشکیان، امروز، «امنیت‌سازترین» تصمیم ممکن را گرفت. رفع محدودیت اینترنت یک «بایدِ بنیادین» بود؛ مایه تأسف است که صداوسیما در صف اول هجمه به این تصمیم ایستاده است.


بازگشت دوباره اینترنت بین الملل

شرکت مخابرات ایران اعلام کرد دسترسی به اینترنت بین‌الملل برای تمامی مشترکان خانگی و تجاری این شرکت مجدداً برقرار شده است و خدمات ارتباطی به وضعیت عادی بازگشته است.

هم‌اکنون مشترکین گرامی که از سرویس‌های پهن‌باند ثابت (FTTH، VDSL و ADSL) استفاده می‌کنند، بدون هیچ محدودیتی به شبکه جهانی اینترنت متصل هستند۷ و می‌توانند از همه سرویس‌ها و وب‌سایت‌های بین‌المللی به طور کامل بهره‌مند شوند.

در حال حاضر محدودیتی برای اتصال به شبکه جهانی وجود ندارد. چنانچه پس از برقراری اتصال، همچنان با کندی یا مشکل در دسترسی مواجه هستید، لطفاً مودم خود را یک بار راه‌اندازی مجدد (Restart) نمایید تا ارتباط شما با شبکه به‌روزرسانی شود.

معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات از آغاز روند بازگشایی تدریجی اینترنت در کشور خبر داد و اعلام کرد که اتصال جهانی ایران از دقایقی دیگر وارد مرحله احیا خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به دستور رئیس‌جمهور و پیگیری‌های انجام‌شده در وزارت ارتباطات تأکید کرد که فرآیند بازگشت دسترسی عمومی به اینترنت به‌صورت مرحله‌ای در حال انجام است و پیش‌بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده، دسترسی کامل کاربران به شبکه اینترنت برقرار شود.

بر اساس این گزارش، در فاز نخست بازگشایی، اتصال عمومی و خدمات پایه اینترنت در اولویت قرار گرفته و برخی محدودیت‌ها به‌تدریج کاهش خواهد یافت.

همچنین یک منبع مطلع اعلام کرده است که تعدادی از سرویس‌ها و پیام‌رسان‌های بین‌المللی نیز در مراحل بعدی و مطابق برنامه زمان‌بندی بازگشایی شبکه، به تدریج در دسترس کاربران قرار می‌گیرند و در مرحله اول این فرآیند فعال نخواهند شد.


اخبار مرتبط
بهبود کیفیت اینترنت چند روز زمان می برد؟
پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 20:12
بهبود کیفیت اینترنت چند روز زمان می برد؟
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از روند افزایشی ترافیک بین الملل خبر داد و گفت: بهبود کیفیت اینترنت چند روز زمان می برد.
چگونه فرزندانی امن در شبکه‌های اجتماعی تربیت کنیم؟
پنج‌شنبه 1405/03/07 ساعت 07:00
چگونه فرزندانی امن در شبکه‌های اجتماعی تربیت کنیم؟
اینترنت با فراهم کردن حجم گسترده‌ای از اطلاعات و فرصت‌های ارتباطی، نقش مهمی در زندگی امروز ایفا می‌کند، اما در کنار این مزایا می‌تواند مخاطراتی نیز برای ذهن و سلامت روان جوانان به همراه داشته باشد.
فقط کمتر از 9 درصد موافق ادامه محدودیت اینترنت هستند
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 22:01
فقط کمتر از 9 درصد موافق ادامه محدودیت اینترنت هستند
معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با به اشتراک گذاشتن نتایج نظرسنجی از مردم درباره اینترنت، گفت: قرار است رئیس‌جمهوری صدای مردم را بشنود.
اینترنت بین‌الملل به روال قبل از دی ماه 404 بازگشت
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 06:00
اینترنت بین‌الملل به روال قبل از دی ماه 404 بازگشت
دسترسی کاربران به اینترنت بین‌الملل همراه و ثابت به وضعیت قبل دی ماه 1404 بازگشت.
اطلاعیه مخابرات درباره اتصال کامل اینترنت؛ مودم را دوباره راه اندازی کنید
چهارشنبه 1405/03/06 ساعت 05:48
اطلاعیه مخابرات درباره اتصال کامل اینترنت؛ مودم را دوباره راه اندازی کنید
مخابرات اعلام کرد: چنانچه پس از برقراری اتصال، همچنان با کندی یا مشکل در دسترسی مواجه هستید، لطفاً مودم خود را یک بار راه‌اندازی مجدد (Restart) کنید.
گزارش نت بلاکس از آخرین وضعیت اتصال اینترنت ایران به شبکه بین المللی
سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 17:30
گزارش نت بلاکس از آخرین وضعیت اتصال اینترنت ایران به شبکه بین المللی
نت بلاکس اعلام کرد که نمودار زنده نشان‌دهنده بازگشت نسبی اتصال اینترنت بین‌الملل در ایران است. این در حالی است که کاربران از اتصال اینترنت بین‌الملل در سرویس‌های خانگی خبر می‌دهند.
اینترنت پرو حذف شد؟
سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 12:23
اینترنت پرو حذف شد؟
بررسی‌ها حاکی از آن است که صفحه اینترنت پرو از سایت برخی اپراتورها حذف شده است.
شمارش معکوس برای بازگشت اینترنت به مدار عادی/ مصوبه بازگشایی تصویب شد
سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 10:14
روایت وزیر ارتباطات از یک تصمیم راهبردی؛
شمارش معکوس برای بازگشت اینترنت به مدار عادی/ مصوبه بازگشایی تصویب شد
وزیر ارتباطات از تصویب بازگشایی اینترنت در ستاد ویژه ساماندهی فضای مجازی خبر داد. سیدستار هاشمی اعلام کرد با دستور رئیس‌جمهوری، فرایند بازگشت شبکه به وضعیت پیش از دی‌ماه 1404 برای حمایت از کسب‌وکارها و اقتصاد دیجیتال آغاز شده و اقدامات فنی بلافاصله پس از ابلاغ نهایی انجام می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محوریت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا
چالش عجیب اخلاقی در گروه D جام جهانی
چرا بازیکنان جام جهانی جوراب‌های خود را سوراخ می‌کنند؟
واکنش عجیب فیفا به حاشیه نمادهای رنگین‌کمانی در بازی ایران و مصر
آیا شعار علیه آمریکا و آتش‌زدن پرچم ممنوع شده است؟
واکنش قالیباف به ادعای خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط ایران
164 کشته و هزار زخمی در زلزله 7ریشتری کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
ترافیک سنگین در محور چالوس و مرزن‌آباد؛ آغاز موج بازگشت مسافران از عصر امروز
حزب‌الله چگونه گردان زرهی 401 را زمین‌گیر کرد؟
صدور کارت نخبگان آغاز شد؛ نخبگان از چه مزایایی بهره‌مند می‌شوند؟
اهمیت موفقیت ایران در پرونده دارایی‌های مسدودشده
ستاره مراکشی، رکورد «محمد صلاح» را شکست
نماینده پارلمان لبنان: ایران آتش‌بس را به اسرائیل تحمیل کرد
ثبت دمای 45 درجه در اصفهان
دعوت از سینماگران ایرانی برای عضویت در اسکار 2026
نجات معجزه‌آسای کودک 2 ساله از خودروی داغ در فریمان
عزاداری ظهر عاشورا محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
ابراز همدردی ایران با ونزوئلا به دنبال زمین لرزه مهیب
محدودیت‌های بحرین برای عزاداران حسینی
اختلالات بانکی ارتباطی به اینترنت ندارد؛ آدرس غلط ندهید
تنگه هرمز محور رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
مکرون مدعی توقیف نفتکش مرتبط با روسیه شد
سینمای عاشورایی؛ ظرفیت بزرگ، تولید اندک
چین خواستار لغو فوری تحریم‌ها علیه کوبا شد
نایب‌قهرمان جهان هندبال ساحلی ایران را شکست داد
کدام آثار موسیقی محرم در دل مردم ماندگار شدند
ترکیب تیم ملی والیبال ایران مقابل آمریکا اعلام شد
امروز عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری ناگزیر به فرار می شوید