×
اجتماعی
شناسه خبر : 319977
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 12:07
فریاد مرگ بر اسرائیل در قلب عرفات/طنین برائت 30 هزار زائر ایرانی از مستکبران

فریاد مرگ بر اسرائیل در قلب عرفات/طنین برائت 30 هزار زائر ایرانی از مستکبران

30 هزار زائر ایرانی در مراسم «برائت از مشرکین» در صحرای عرفات، ضمن محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها و تأکید بر وحدت اسلامی، شنونده پیام راهبردی آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به کنگره عظیم حج بودند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: درحال حاضر حدود ۳۰ هزار زائر ایرانی برای شرکت در مناسک حج تمتع در عربستان حضور دارند که امروز (سه‌شنبه پنجم خرداد ماه ۱۴۰۵ برابر با نهم ذی‌الحجه) در صحرای عرفات با همراهی نماینده ولی فقیه در حج و جمعی از مسئولان سفارت ایران در عربستان، مراسم برائت از مشرکین را برگزار کردند.

در این مراسم زائران با سر دادن شعارهای ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی انزجار خود را از دشمنان اسلام و جنایات اشغالگران و زورگویان ابراز کردند و در حمایت از ملت مظلوم فلسطین و اتحاد مسلمانان جهان شعار دادند. نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز به تبیین مفهوم برائت از مشرکین پرداخت.  

حج
در این مراسم که در محل استقرار زائران ایرانی در صحرای عرفات برگزار شد، رئیس سازمان حج و زیارت، سفیر ایران در ریاض، سرکنسول ایران در جده و نمایندگان بیوت مراجع عظام حضور داشتند.

پس ازتلاوت آیات قرآن توسط قاری ممتاز بین‌المللی مختار دهقان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تبیین مفهوم برائت از مشرکان، با استناد به آیات به تاریخچه برائت اشاره وتصریح کرد: موضوع برائت موضوع جدیدی نیست.

او یاد مجاهدت‌های قائد شهید آیت‌الله خامنه‌ای را گرامیداشت و گفت: حدود سه ماه است که مردم ایران در میادین وخیابان‌ها تجمع می‌کنند و علیه اشغالگران و زورگویان شعار می‌دهند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه، پیام آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی برای کنگره حج امسال را خواند. خلاصه این پیام به زبان عربی نیز خوانده شد.

مراسم برائت از مشرکین که نمادی از وحدت مسلمانان و اعلام بیزاری از مستکبران و دشمنان امت اسلامی است، هر سال در جریان حج و براساس توافق ایران و عربستان، با حضور زائران در صحرای عرفات برگزار می‌شود.  

روایت سفیر ایران در عربستان از روند آرام و منظم حج

سفیر ایران در عربستان نوشت: زائران ایرانی با نظم و سهولت کامل، اعمال خود را انجام می‌دهند و از خدمات نهادهای مرتبط ایرانی و سعودی بهره‌مند شده‌اند.

«علیرضا عنایتی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ریاض از حضور زائران ایرانی در سرزمین وحی و آمادگی آنها برای وقوف در عرفات خبر داد.

سفیر ایران در عربستان سعودی در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «همراه با زائران ایرانی عازم عرفات هستیم. شهر با کرامت مکه تقریباً از زائر خالی است.»

عنایتی با تشریح برنامه حرکت زائران از روزهای گذشته، افزود: «زائران اهل تسنن اعم از ایرانی و غیرایرانی از دیروز راهی منا شدند تا روز هشتم ذی‌الحجه (روز ترویه) را در آنجا بگذرانند و فردا راهی عرفات شوند. زائران شیعه نیز امروز به تدریج عازم عرفات هستند تا برای وقوف در صحرای عرفه آماده شوند.»

سفیر ایران با تأکید بر نظم کامل در روند حج تمتع امسال، خاطرنشان کرد: «زائران ایرانی با نظم و سهولت کامل، اعمال خود را انجام می‌دهند و از خدمات نهادهای مرتبط ایرانی و سعودی بهره‌مند شده‌اند. انضباط‌بخشی به حضور زائران از طریق کارت شناسایی نسک، حج را خلوت‌تر و آسان‌تر کرده است.»

وی در ادامه ضمن قدردانی از زحمات مسؤولان حج ایران، گفت: «مسؤولان حج ایرانی با تمام توان در خدمت زائران هستند و همواره از میزبانی و خدمات شایسته مسؤولان پادشاهی عربستان قدردانی می‌کنند. خدمات پادشاهی سعودی به حجاج واقعاً ستودنی است.»


نظرات

آخرین اخبار
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود
ماجرای 300 کتاب کهنه‌ای که رهبر شهید انقلاب آنها را صحافی کردند
واکنش کرملین به ایده حاکمیت خارجی بر دونباس
پزشکیان رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی را منصوب کرد
چرا مس رفسنجان 3 فصل محروم شد؟
پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه 4 شهریور