×
سیاسی
شناسه خبر : 319913
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1405/03/05 ساعت 15:15
جزئیات تجاوز شب گذشته جنگنده های آمریکایی به جنوب ایران/شرارتها بی پاسخ نمی ماند

جزئیات تجاوز شب گذشته جنگنده های آمریکایی به جنوب ایران/شرارتها بی پاسخ نمی ماند

ساعات اولیه بامداد روز سه‌شنبه صدای انفجارهایی در بندرعباس شنیده شد که فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) امروز تایید کرد، نیروهای آمریکایی اهدافی را در جنوب ایران مورد حمله قرار داده‌اند. وزارت امور خارجه در واکنش به نقض آتش‌بس از سوی آمریکا تاکید کرد: بدون تردید این شرارت بی‌پاسخ نمی‌ماند.

نورنیوز-گروه سیاسی: صدای این انفجارها در بیشتر نقاط شهر بندرعباس دوشنبه شب بگوش رسید که خبرنگار ما در حال پیگیری علت آن از سوی منابع رسمی است.

 روابط عمومی سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان روز گذشته با صدور اطلاعیه ای از اجرای عملیات خنثی‌سازی و انهدام مهمات عمل‌نکرده مربوط به «جنگ تحمیلی سوم» در اطراف شهر بندرعباس از روز یکشنبه تا سه‌شنبه هفته جاری خبر داده بود که بسیاری از شهروندان تصورشان از شنیدن انفجارهای امشب، خنثی سازی مهمات عمل نکرده بود.

ایران: نقض آتش بس توسط آمریکا بی‌پاسخ نمی‌ماند

وزارت امور خارجه در واکنش به نقض آتش‌بس از سوی آمریکا تاکید کرد: بدون تردید این شرارت بی‌پاسخ نمی‌ماند.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به نقض آشکار آتش‌بس از سوی آمریکا در بیانیه‌ای نوشت: ارتش تروریستی آمریکا در ادامه اقدامات غیرقانونی و ناموجه خود از زمان اعلام آتش‌بس در 19 فروردین 1405، به‌ویژه موارد متعدد راهزنی دریایی علیه کشتی‌های تجاری ایرانی، در 48 ساعت گذشته مرتکب نقض فاحش آتش‌بس در منطقه هرمزگان شد.

در این بیانیه آمده است: ارتکاب این اقدامات تجاوزکارانه، همزمان با روند دیپلماتیک جاری به میانجیگری پاکستان، بار دیگر بدسگالی و بدعهدی هیات حاکمه آمریکا را برای ملت ایران، مردمان منطقه و جامعه جهانی عیان کرد و نشان داد که رویکرد اصولی ملت ایران، در هر سه عرصه میدان، خیابان و دیپلماسی، مبنی بر سوء ظن عمیق نسبت به رژیم آمریکا مبتنی بر منطق و فهمی عمیق از ماهیت و عملکرد کین‌توزانه و جنایتکارانه آن در قبال مردم ایران است.

دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، این اقدامات تجاوزکارانه، که نقض آشکار بند 4 ماده 2 منشور ملل متحد و نیز آتش‌بس مورخ 19 فروردین‌ماه 1405 است، را به شدت محکوم می‌کند و مسئولیت همه پیامدهای مترتب بر این اقدامات تجاوزکارانه را متوجه رژیم آمریکا می‌داند.

در این بیانیه تصریح شده است: بدون تردید جمهوری اسلامی ایران هیچ شرارتی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد و در دفاع از کیان ایران کمترین تردیدی به خود راه نمی‌دهد.

انهدام پهپاد MQ9 آمریکایی توسط سپاه

سپاه پاسداران از انهدام پهپاد MQ9 و رهگیری جنگنده F-35 آمریکایی خبر داد.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای از شناسایی و رهگیری یک فروند پهپاد MQ9، یک فروند پهپاد RQ4 و جنگنده متجاوز F35 خبر داد و متذکر شد:‌ سپاه پاسداران نسبت به هرگونه نقض آتش بس از سوی ارتش متجاوز آمریکا هشدار داده و حق پاسخ متقابل را برای خود مشروع و قطعی می داند.

در اطلاعیه روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ارتش تروریستی آمریکا در ادامه ماجراجویی‌های مداخله گرایانه در منطقه و رفتارهای متجاوزانه، در منطقه خلیج فارس وارد حریم هوایی ایران شد و یگان های پدافندی سپاه پاسداران در راستای دفاع از حریم سرزمینی کشورمان پس از پایش های اطلاعاتی دقیق، یک فروند پهپاد MQ9 را شناسایی و ساقط کرد.

همچنین با شلیک به یک فروند پهپاد RQ4 و جنگنده متجاوز F35 آنان را وادار به فرار و خروج از حریم سرزمینی کرد.

سپاه پاسداران نسبت به هرگونه نقض آتش بس از سوی ارتش متجاوز آمریکا هشدار داده و حق پاسخ متقابل را برای خود مشروع و قطعی می داند.

سنتکام مدعی شد: حملاتی به مواضعی در جنوب ایران داشتیم/ نقض آتش‌بس نکردیم

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) ادعا کرد: نیروهای آمریکایی در جریان آتش‌بس جاری با ایران، حملاتی را علیه اهدافی در جنوب ایران انجام داده‌اند.

ساعات اولیه بامداد روز سه‌شنبه اخباری غیررسمی مبنی بر شنیده شدن صدای انفجارهایی در بندرعباس بر روی کانال‌های خبری و فضای مجازی منتشر شد که فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) دقایقی بعد در همان ساعات اولیه بامداد امروز تایید کرد، نیروهای آمریکایی اهدافی را در جنوب ایران مورد حمله قرار داده‌اند.

«تیم هاوکینز» سخنگوی سنتکام در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس نیوز ضمن اذعان به نقض آتش‌بس توسط نیروهای آمریکایی مدعی شد: «نیروهای آمریکایی امروز (سه‌شنبه)‌ برای محافظت از نیروهای خود در برابر تهدیدهای ناشی از نیروهای ایرانی، حملات دفاعی در جنوب ایران انجام دادند.»

در حالی که کارشناسان و مقامات کشورهای مختلف احتمال حصول یک توافق اولیه میان تهران و واشنگتن را بالا ارزیابی می‌کنند و هیات مذاکره‌کننده ایران به سرپرستی محمدباقر قالیباف در قطر به سر می‌برد، سخنگوی سازمان تروریستی سنتکام مدعی شد این حملات شامل «سکوهای پرتاب موشک» و «قایق‌های ایرانی بوده که در حال کارگذاری مین بودند.»

با وجود حملات مستقیم آمریکا به مواضع ایران و در حالی که دو طرف در آتش بس موقت به سر می‌برند، هاوکینز مدعی شد که آتش‌بس با ایران همچنان برقرار است و افزود: فرماندهی مرکزی آمریکا ضمن خویشتنداری در جریان آتش‌بس جاری، همچنان از نیروهای خود دفاع می‌کند.

هم‌چنین یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه خبری الجزیره مدعی شد که در ۲۴ ساعت گذشته نیروهای مسلح ایران سعی داشتند به نیروهای آمریکایی حمله کنند.

حملات آمریکا به مواضع مورد ادعا در جنوب ایران درحالی انجام می‌شود که ساعاتی قبل از شنیده شدن صدای انفجار در جنوب ایران، ترامپ در پیامی از خواسته خود در رابطه با از بین بردن اورانیوم غنی شده با غنای بالا خبر داد که با واکنش‌های قابل توجهی از سوی رسانه‌ها و تحلیل‌گران مواجه و آن را نتایج مذاکرات در قطر عنوان کردند.

سنتکام مدعی شده است که یک سایت موشکی ایران را در بندرعباس پس از هدف قرار دادن جنگنده‌هایش از سوی ایران بمباران کرده است.

در عین حال با وجود گذشت حدود ۱۰ساعت از شنیده شدن صدای انفجارها در جنوب ایران و ادعای سنتکام درباره حملاتی به مواضع ایران، مقامات نظامی کشور واکنشی نداشتند.

شایان ذکر است، در روزهای گذشته تحولات نظامی و فعالیت‌های شدید پهپادی و پدافندی در جریان بوده است.

بنا بر اخبار محلی و گزارش‌های مردمی، دوشنبه شب صدای ۳ انفجار در بندرعباس حوالی ساعت ۱۲ شب شنیده شده است. 

شبکه فاکس نیوز هم  به نقل از منابع آگاه مدعی شد که حملات آمریکا در ایران دفاعی بود و به معنای پایان توافق آتش‌بس نیست

این خبر در حال تکمیل شدن است.....


نظرات

آخرین اخبار
انگیزه‌های سیاسی ترامپ از سفر به تگزاس چیست؟
مرزبندی بهارستان بر سر مذاکره با آمریکا؛ توافق تاریخی یا تکرار تجربه‌های تلخ گذشته؟
چین چگونه به مسئله تنگه هرمز می‌نگرد؟
8 کشته و زخمی در حمله پهپادی حزب‌الله به پادگان نظامی اسرائیل
آتش‌سوزی در برج مسکونی چیتگر با نمای کامپوزیت
پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است
فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز دوباره فعال شد
چرا ایران پیروز جنگ با آمریکا و رژیم صهیونیستی است؟
ارسال نامه اضطراری رئیس‌جمهور اوکراین به ترامپ
جزئیات توافق امنیتی لهستان و انگلیس با تمرکز بر روسیه و سایبر
بازگشت 6 دستگاه حفاری سنگین به چرخه عملیات
آتش‌سوزی در فرودگاهی امام خمینی(ره) مهار شد + اطلاعیه گمرک
نقد وندی شرمن بر جنگ انتخابی و اشتباه ترامپ در قبال ایران
آتلانتیک: ترامپ معامله‌گر حرفه ای شکست خورده است
سانسور تلفات پس از انفجار پهپادهای حزب‌الله
ضرورت جلوگیری از درگیری‌های جدید در خلیج‌فارس
شایعات جدی درباره استیضاح یا تعویض مرتس
ام‌باپه بهترین بازیکن بدون جام
مطالبات «دارویار» پرداخت شد
نورویدیو | جنگ منطقه ای چگونه معادلات امنیت در خلیج فارس را تغییر داد ؟
یک پرونده قصاص با صلح و سازش پایان یافت
اعلام آخرین فرصت ثبت‌نام در مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی 1405
هشدار وضعیت نارنجی هوا؛ گرما و طوفان در راه خوزستان
تصمیم غیرمنتظره صدر؛ سرایا السلام به دولت می‌پیوندند
عراقچی: عید قربان فرصتی برای تقویت همبستگی اسلامی در منطقه است
تشخیص زودهنگام سرطان در خانه با یک قطره خون
در ستایش تصمیم‌گیری بهنگام و سریع
پرونده 24 میلیارد دلاری ایران/کدام کشورها پول تهران را بلوکه کرده اند؟+ اسامی کشورها
حادثه در کارخانه دماوند انرژی/ درگذشت یک کارگر
جزئیات سند غیر رسمی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا منتشر شد
انتقاد از عملیات‌های پنتاگون در اقیانوس آرام
مرشایمر :آمریکا هیچ ایده‌ای برای حل و فصل بحران ایران ندارد
جنگ بیت‌کوین و طلا/ این بار طلا برنده است
نقشه راه جدید ناسا برای سکونت در ماه فاش شد
پنتاگون آمار واقعی تلفات آمریکا در جنگ اخیر را پنهان می‌کند
ریابکوف: سرنوشت اورانیوم ایران در مذاکرات آتی روشن می‌شود
توافق دریایی میان ایران و هند
چرا دستور توقف فعالیت «ستاد فضای مجازی» صادر شد؟
آمادگی 750 پایگاه کمیته امداد برای توزیع نذورات
ادعای ونس درباره موضع مذاکراتی ایران
پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی
واکنش علیرضا قربانی به برگزاری کنسرت در تخت‌جمشید
زنگ خطر در بزرگترین دریاچه جهان
غریب‌آبادی: نوبت مدعیان غربی است که بین فشار آمریکا و حقوق بین‌الملل یکی را انتخاب کنند
ورود پزشکیان به پرونده سهمیه آسیایی پرسپولیس
نیویورکر: «خشم حماسیِ» ترامپ علیه ایران به «فاجعه حماسی» تبدیل شد
آتش سوزی در پشت بام یک مجتمع تجاری در میدان شوش
خداحافظی ستاره میلان بعد از جام جهانی
پیش بینی طلای جهانی چهارشنبه 6 خرداد ؛ طلا در انتظار سقوط بزرگ
500 لیتر آب، بهای 24 ساعت فعالیت یک کولر آبی بدون سایه‌بان