نورنیوز-گروه اجتماعی: علی فرهادی؛ معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، ظهر امروز، دوشنبه ۴ خردادماه در جلسه شورای معاونان با حضور رئیس جمهور ، گزارشی از عملکرد مالی و اجرایی این وزارتخانه ارائه کرد.
وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش سال ۱۴۰۴ را بدون هیچگونه بدهی به پایان رسانده است، گفت: در این سال شاهد سه برابر شدن میزان درآمدها در مقایسه با دورههای گذشته بودهایم که این موضوع نقش مهمی در بهبود وضعیت مالی دستگاه داشته است.
فرهادی به اقدامات حمایتی در حوزه خدمات عمومی اشاره کرد و افزود: در این مدت ۶۰۰۰ مدرسه در اختیار نهادهای خدمتگزار قرار گرفت و همچنین ۲۵۰۰ خانواده که منازل آنان در شرایط بحرانی دچار آسیب یا تخریب شده بود، اسکان داده شدند.
وی ادامه داد: برنامه اسکان نوروزی فرهنگیان بهصورت کامل اجرا شد و این خدمات حتی پس از ایام نوروز نیز تداوم یافت تا پاسخگوی نیازهای موجود باشد.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع با اشاره به حوزه آموزش عالی فرهنگیان، گفت: مجوز جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان اخذ شده و امیدواریم در سال آینده ظرفیتهای جدید آموزشی در این دانشگاه فعال شود.
وی همچنین درباره وضعیت نیروی انسانی افزود: حدود ۳۵ هزار معلم که در سال جاری استمرار خدمت داشتهاند، پاداش خود را دریافت کردهاند.
فرهادی تصریح کرد: بیش از ۴۰ عنوان پرداختی معوق که بعضاً تا ۱۲ سال به تعویق افتاده بود، اکنون بهروز شده و فرآیند پرداختها در مسیر ساماندهی کامل قرار گرفته است.
وی در پایان با اشاره به سیاستهای حمایتی جدید، گفت: پیشنهادهایی برای ساماندهی پرداخت پاداش بازنشستگان بهصورت مرحلهای و منظم ارائه شده تا روند خدمت و استعلامها با نظم بیشتری انجام شود.