×
سیاسی
شناسه خبر : 319786
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/04 ساعت 14:11
ناگفته‌های مداوای رهبر انقلاب پس از بمباران؛ آرامش در اتاق عمل و حماسه مردم در اهدای خون

ناگفته‌های مداوای رهبر انقلاب پس از بمباران؛ آرامش در اتاق عمل و حماسه مردم در اهدای خون

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت با روایت جزئیاتی از روند مداوای رهبر انقلاب در ساعات پس از بمباران بیت رهبری، از روحیه آرام و استقامت ایشان در زمان درمان سخن گفت و تأکید کرد همزمان با این حادثه، حضور گسترده مردم در اهدای خون صحنه‌ای کم‌نظیر از همبستگی و حماسه ملی را رقم زد.

نورنیوز- گروه سیاسی: رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان جزئیاتی از روند درمان رهبر انقلاب در ساعات اولیه پس از بمباران بیت رهبری، از آرامش، استقامت و وضعیت جسمانی مناسب ایشان سخن گفت و همزمان، حضور گسترده مردم در اهدای خون را یکی از جلوه‌های کم‌نظیر همبستگی ملی توصیف کرد.

دکتر کرمانپور در ادامه گفت:  در نخستین ساعات جنگ رمضان و پس از حمله به بیت رهبری که به شهادت رهبر شهید، تعدادی از کارکنان و مردم منجر شد، برخی مجروحان به بیمارستان‌های تهران منتقل شدند. او توضیح داد که در آن ساعات، کادر درمانی تصور می‌کردند قرار است رهبر شهید برای مداوا منتقل شوند، اما ساعاتی بعد مشخص شد ایشان به شهادت رسیده‌اند و رهبر انقلاب به همراه چند مجروح دیگر برای درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند.

وی با اشاره به وضعیت جسمانی رهبر انقلاب اظهار کرد: با توجه به شدت بمباران، تصور اولیه تیم پزشکی این بود که آسیب‌های جدی‌تری وجود داشته باشد، اما جراحات محدود به برخی آسیب‌های سطحی در ناحیه صورت، سر و پا بود که نیاز به اقدامات پیچیده درمانی نداشت و تنها چند بخیه انجام شد.

کرمانپور همچنین از روحیه ویژه رهبر انقلاب در ساعات درمان سخن گفت و افزود: با وجود اصرار کادر درمان، ایشان حاضر نشدند روزه خود را افطار کنند و تا زمان اذان مغرب روزه‌دار ماندند؛ موضوعی که از نظر پزشکی نیز نشان‌دهنده شرایط عمومی مناسب ایشان بود.  اگر مجروحیت زیاد بود نمی‌توانستند به حرف ما گوش ندهند. دوستان هم سخت‌گیری نکردند ایشان هم تا افطار ماندند؛ بخیه‌ها هم زده شد و ساعت ۲ بامداد دهم اسفند ترخیص شدند و به محلی که باید می‌رفتند؛ منتقل شدند.

وی خاطرنشان کرد: در این رخداد وزیر در بیمارستان حضور پیدا کردند. بچه‌های ما هم خدا را شکر زنده هستند؛ کسی که بخیه زده است و کسی که بی‌حسی موضعی داده است، همه زنده هستند حالا اگر روزی قرار شد آن‌ها روایت‌شان را بگویند حتما ارائه خواهند داد.

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در ادامه، نقش مردم در روزهای جنگ را «حماسه‌آفرین» توصیف کرد و گفت: در جریان جنگ رمضان، حضور گسترده مردم برای اهدای خون، به‌ویژه جوانان و دختران و پسران با سلیقه‌ها و ظاهرهای مختلف، صحنه‌ای کم‌نظیر از همبستگی ملی را رقم زد.

او تأکید کرد که این مشارکت مردمی موجب شد ذخایر استراتژیک خون کشور به سطحی فراتر از استاندارد جهانی برسد؛ به‌طوری‌که مراکز انتقال خون در برخی ساعات ناچار به نوبت‌دهی شدند، زیرا حجم مراجعه‌کنندگان بسیار بیشتر از ظرفیت لحظه‌ای مراکز بود.

کرمانپور با تقدیر از کادر درمان و مردم، خاطرنشان کرد: ملت ایران بار دیگر نشان دادند در بزنگاه‌های حساس، فارغ از تفاوت دیدگاه‌ها، برای حمایت از کشور و کمک به هموطنان در میدان حاضر می‌شوند؛ سرمایه‌ای اجتماعی که می‌تواند پشتوانه عبور کشور از بحران‌ها و حرکت به سوی آینده‌ای قوی‌تر باشد.


نظرات

آخرین اخبار
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد امروز چهارشنبه 4 شهریور + لینک
قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز چهارشنبه 4 شهریور + جدول
برنامه قطعی برق خوزستان امروز چهارشنبه 4 شهریور+ لینک
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
برنامه قطعی برق تهران امروز چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد+ لینک
تربیت دوقلوها؛ از مهار حسادت تا تقویت استقلال
هشدار یک متخصص ایمپلنت درباره تاثیر سیگار بر شکست درمان
وقتی کودکان قربانی محتوای نامناسب شبکه‌های اجتماعی می‌شوند
استفاده از پله‌ها بیشتر از آنچه فکر می‌کنید برای سلامتی مفید است
اورونوف خبر مصدومیتش را تکذیب کرد
مواضع دوگانه انگلیس علیه ایران؛ حمایت از دیپلماسی و تشدید فشار اقتصادی
رایزنی وزیران خارجه قطر و عمان درباره ایجاد کریدور موقت مشترک در تنگه هرمز
جنگنده‌های اسرائیلی جنوب لبنان را بمباران کردند
غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان به منزله بازگشایی تنگه هرمز نیست
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
نورویدئو | جنگ مالی واشنگتن ؛وقتی تحریم ، به نقطه آسیب پذیری آمریکا می رسد
رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
گزارش عراقچی از رایزنی با مقامات پاکستان و عمان
پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، «روز پیروزی» نبود؛ «روز دلقک» بود!
نیروی دموکراتیک سوریه منحل شد
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
سخنگوی دولت: سهمیه بنزین 1500 و 3000 تومانی تغییر نمی‌کند
قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی از ایران شکست خورد
رئیس‌جمهور کوبا: تحریم‌های آمریکا نسل‌کشی است
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد/ جدول خاموشی
قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا چهارشنبه 4 شهریور + جدول
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه 4 شهریور + لینک
خروج یک هواپیما از باند فرودگاه مشهد؛ حادثه هیچ مصدومی نداشته است
هشدار بقائی به تبعات سکوت کشورها در برابر قلدری آمریکا
واشنگتن‌پست: ایران قادر است تحریم‌های آمریکا را دور بزند
البوسعیدی از گفت‌وگوی سازنده با عراقچی خبر داد
واکنش دمشق به بازدید یسرائیل کاتس از جنوب سوریه
جزئیات بیانیه مشترک ایران و عمان؛ کریدور دریانوردی موقت در تنگه هرمز
در جلسه 7 ساعته رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
عکس های منتخب ایران؛ سه شنبه ،3شهریور 1405
طلا و سکه ارزان شد+ قیمت جدید
نتایج اولیه آزمون ارشد اعلام شد
گوترش: بن‌بست آمریکا در جنگ علیه ایران محدودیت‌ ابرقدرت‌ها را آشکار کرد
رکورد جدید در حراج شمش طلا؛ 116 کیلوگرم طلا در مرکز مبادله معامله شد
تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بحث اعتماد به آمریکا نیست، بحث انتخاب ابزار است
هشدار فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا درباره نقشه دشمن برای تهاجم از محور شمال‌غرب
ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد
برنامه قطعی برق تهران فردا چهارشنبه 4 شهریور اعلام شد
ترامپ متوهم مدعی مین‌زدایی تنگه هرمز شد
نیروی دریایی سوئد خواستار مصادره ملک شهروند روس شد
سفر محرمانه رئیس سیا به مسکو؛ مذاکرات پشت پرده آمریکا و روسیه
شناسایی معاملات مشکوک به پولشویی 130 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و طلا
ما بر ایستادگی در کنار جمهوری اسلامی ایران و وحدت میادین تأکید داریم
آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور؛ ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
پزشکیان: امضای توافقنامه نه از روی وادادگی، بلکه از روی منطق بود