×
فرهنگی
شناسه خبر : 319746
تاریخ انتشار : دوشنبه 1405/03/04 ساعت 11:58
آغاز پخش «سلمان فارسی» از پاییز

آغاز پخش «سلمان فارسی» از پاییز

تهیه‌کننده مجموعه «سلمان فارسی» اعلام کرد فصل نخست این سریال تاریخی با عنوان «ایران» از پاییز 1405 پخش خواهد شد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: سریال «صفا با خانواده» بر اساس فیلمنامه‌ای از بابک کایدان و پدرام کریمی ساخته شده است.
«صفا با خانواده» با فضایی متفاوت و حال‌وهوایی شیرین و خانوادگی، مجموعه‌ای از بازیگران را کنار هم قرار داده است؛ از احمد مهرانفر، آشا محرابی و بهرنگ علوی گرفته تا روح‌الله زمانی، فاطیما بهارمست، نفس بازغی، آرش سلامی، لادن ژافه‌وند و بهنام شرفی که در این مجموعه ایفای نقش می‌کنند.

این سریال به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه‌کنندگی مصطفی تنابنده تولید شده و محصول سیمافیلم است.

آغاز پخش «سلمان فارسی» از پاییز ۱۴۰۵

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی «سلمان فارسی» از ادامه روند تولید این سریال تاریخی خبر داد و اعلام کرد پخش فصل نخست آن با عنوان «ایران» از پاییز ۱۴۰۵ آغاز می‌شود.

حسین طاهری، تهیه‌کننده مجموعه «سلمان فارسی» درباره روند تولید این مجموعه نمایشی گفت: با وجود شرایط جنگی که مدتی بر روند پروژه سایه انداخته بود، تلاش کردیم کار را متوقف نکنیم و خود را با شرایط تطبیق دهیم. در بخش‌هایی که در معرض حملات قرار داشت، فیلمبرداری متوقف شد، اما ساخت‌وساز دکورها و آماده‌سازی لوکیشن‌های دیگر ادامه پیدا کرد.

وی افزود: اکنون کارگاه‌های تولید در شهرک سینمایی و تلویزیونی ایران دوباره فعال شده‌اند و فیلمبرداری بخش «ایران» آغاز شده است تا طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، پخش مجموعه از پاییز امسال آغاز شود.
طاهری درباره محتوای فصل نخست این مجموعه گفت: فصل «ایران» حدود ۳۵ قسمت ۶۰ دقیقه‌ای دارد و روایتی پرتحرک از بخشی از زندگی سلمان فارسی را به تصویر می‌کشد. در این فصل تلاش شده عظمت ایران و نگاه تمدنی آن در قالب داستان زندگی سلمان فارسی به نمایش گذاشته شود.

تهیه‌کننده «سلمان فارسی» با اشاره به دو فصل دیگر این مجموعه ادامه داد: در ادامه داستان، سلمان به شام مهاجرت می‌کند و بخش «بیزانس» شکل می‌گیرد که حدود ۲۶ قسمت خواهد داشت. در این فصل تقابل تمدن ایران و روم باستان، رفت‌وآمدهای فرهنگی و حضور ادیان مختلف روایت می‌شود. فصل سوم نیز به ورود سلمان به سرزمین حجاز و جست‌وجوی او برای یافتن پیامبر اسلام (ص) می‌پردازد و وقایع آن تا ماجرای غدیر ادامه دارد.

وی درباره بخش «اسلام و حجاز» نیز توضیح داد: در این فصل به وقایع صدر اسلام پرداخته می‌شود. سلمان در دو جنگ نخست در مدینه در اسارت به سر می‌برد، اما پس از آزادی توسط پیامبر اسلام (ص)، در جنگ‌های خندق و خیبر حضور دارد و این بخش‌ها نیز در سریال روایت خواهد شد.

طاهری درباره دوبله و یکدست‌سازی زبان در این پروژه گفت: با توجه به حضور بازیگرانی از ملیت‌های مختلف و استفاده از زبان‌هایی مانند ارمنی، یونانی، عربی و فارسی، لازم بود زبان مجموعه یکدست و فاخر باشد. به همین دلیل مدتی است که روند دوبله آغاز شده و فصل بیزانس برای آماده‌سازی به استودیو منتقل شده است.

وی در ادامه درباره موسیقی مجموعه نیز گفت: چند آهنگساز برای این پروژه انتخاب شده‌اند، اما هنوز به گزینه نهایی مورد نظر داوود میرباقری نرسیده‌ایم.

تهیه‌کننده «سلمان فارسی» همچنین به یکی از بخش‌های مهم داستان اشاره کرد و گفت: در بخشی از داستان نوجوانی سلمان، مسابقه اسب‌سواری وجود دارد که شخصیت سلمان در آن قهرمان می‌شود. برای تصویربرداری این بخش در کرج مجموعه سوارکاری ساخته‌ایم. با توجه به خطرات احتمالی برای بازیگر اصلی، تلاش کردیم اسب‌های مکانیکی تهیه کنیم، اما به دلیل برخی محدودیت‌ها موفق نشدیم و درنهایت با کمک متخصصان ایرانی دو نمونه اسب ساختگی به گونه‌ای طراحی شده‌اند که برای مخاطب قابل تشخیص نیستند.

طاهری در پایان درباره احتمال تولید نسخه سینمایی از این مجموعه گفت: داوود میرباقری همواره چنین نگاهی داشته است و به‌ویژه فصل بیزانس ظرفیت تبدیل شدن به نسخه سینمایی را دارد، اما هدف اصلی این پروژه تولید مجموعه‌ای در سطح رقابت با سریال‌های بزرگ خارجی است.


نظرات

آخرین اخبار
فرمانده نیروی زمینی ارتش: راه شهدا نقشه راه ما در دفاع از کشور است
چرا سفر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به آمریکا لغو شد؟
تلاش پشت‌پرده واشنگتن برای اخراج یونیفل از لبنان
اعطای «نشان فداکاری» به خانواده هفت شهید ارتش
سوگ جهانی، پیام بیداری
محدودیت صادرات اسلب و ورق فولادی لغو شد
عراقچی: حمله به لبنان نقض تفاهم است؛ مذاکرات سرنوشت‌ساز از جمعه آغاز می شود
کاهش 7.5 درصدی تلفات نوروزی؛ برخورد با رانندگان پرخطر
خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی ؛ جزئیات واریز حقوق خرداد و اعمال متناسب‌سازی
حمله تند رابرت دنیرو به ترامپ: او یک ظالم نژادپرست و زن‌ستیز است
قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد 1405 + جدول
معاون اول قوه قضاییه: 72 درصد رضایتمندی؛ عملی شدن 60 درصد سند تحول در 2 سال
ذخایر استراتژیک نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح رسید
آغاز فروش بلیت قطارهای تابستانی؛ جزئیات پیش‌فروش تیرماه
ردپای بحران آب؛ کدام کشورها بیشترین مصرف سرانه را دارند؟
سلاح‌های اماراتی در یمن؛ عامل تشدید بحران در جنوب
پایان کابوس «کرکس‌های سیاه»/اجرای حکم اعدام در دو نقطه تهران
برنامه مهم‌ترین دیدارهای جام جهانی 2026 امشب و بامداد فردا
قیمت گوشت منجمد 35 درصد کاهش می‌یابد
اعطای نشان عالی «وحدت معنوی» روسیه به رایزن فرهنگی ایران
کابوس دوباره در اندونزی؛ شهر پالو دوباره به لرزه درآمد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 26 خرداد 1405+ جدول
قیمت نفت در بازار جهانی افزایش یافت
چرا پایان جنگ، پایان گرانی در آمریکا نیست؟
سرمربی جدید استقلال سرانجام معرفی شد
پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه 26 خرداد 1405
تثبیت جایگاه ایران به عنوان محور آرامش منطقه
ترامپ از نظر استراتژیک در برابر ایران عقب‌نشینی می‌کند
تضادهای همیشگی ترامپ؛ از تکذیب 300 میلیون دلاری تا ادعاهای هسته‌ای
راه دشوار پیش‌رو
مدیریت بحران اصفهان: صدای انفجار در جنوب شهر کنترل‌شده است
«تفاهم» برای تثبیت دستاوردهای دفاع میهنی
پایان تلخ بازی کودکانه کنار لیفتراک
این همه دل‌نگرانی برای چه؟!
آغاز ثبت‌نام برای مدل‌های جذاب سایپا+ جزئیات و لینک سایت
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 26 خرداد 1405
مخالفین و استراتژی ایران در یادداشت تفاهم با امریکا؟!
اختصاص وام قرض‌الحسنه به متقاضیان نهضت ملی مسکن+ میزان وام ها
آسمانی روشن و نفسی راحت؛ کیفیت هوای تهران در وضعیت مطلوب
گزارش تصویری| دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و نیوزلند در جام جهانی 2026
ایران 2 –2 نیوزیلند؛ توقف ایران درشب درخشان رضاییان ، در رختکن تیم ملی چه گذشت؟
جاده چالوس بسته است! ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران و انسداد مسیرهای اصلی
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 26 خرداد 1405
سیاست نامه | ساز ناکوک تندروها در سمفونی وحدت ملی
فارس در صدر استان‌های لرزه‌خیز کشور؛ 67 زلزله در هفته گذشته ثبت شد
جزئیات ورود 1000 واگن جدید به شبکه ریلی
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه26 خردادماه + وضعیت استان‌ها
6 ماده موثر بر فشارخون
قتل مرد 44 ساله بر سر جای پارک
چین 12 هزار رشته دانشگاهی را حذف می‌کند