نورنیوز _ گروه حوادث : سرهنگ موسی بهاری روز دوشنبه اظهار کرد: به دنبال وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل یک نفر در یکی از محله های شهر بوکان و متواری شدن قاتل، با توجه به شناسایی متهم، رسیدگی به موضوع در دستور کار ویژه پلیس قرار دارد.
وی با تاکید بر پیگیری پرونده گفت: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس بوده و با هنجارشکنان و مخلان آسایش عمومی قاطعانه برخورد می شود.
طبق اعلام منابع محلی شب گذشته در یکی از محلات شهر بوکان چند نفر جوان با هم درگیر شده بودند و در این میان جوان ۲۲ ساله بر اثر جراحت ناشی از این درگیری جان خود را از دست داد.
درگیری دسته جمعی جوانان و اعمال خشونت باعث رنجش خاطر اهالی این محله شد و مردم خواستار ورود نیروی انتظامی و سایر نهادهای مرتبط هستند.
بوکان با ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.
سارقان سابقه دار سیم و کابل مخابراتی در مهاباد دستگیر شدند
سرهنگ امیررضا رسولیان فرمانده انتظامی مهاباد روز یکشنبه اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم و کابل برق و مخابراتی در محلات مختلف شهرستان که موجب قطعی برق و تلفن ثابت شده بود، شناسایی و دستگیری عاملان این سرقتها به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۲ انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: در این رابطه با تلاش ماموران عاملین این سرقتها شناسایی و با تعقیب و مراقبت صورت گرفته طی یک عملیات هوشمندانه پلیسی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی مهاباد گفت: سه سارق دستگیر شده در تحقیقات تکمیلی پلیس تا کنون به ۲۰ فقره سرقت سیم و کابل در محلات مختلف شهرستان مهاباد و فروش آن به یک نفر مالخر اعتراف که نامبرده نیز شناسایی و دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.
وی تاکید کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را به سامانه ۱۱۰ پلیس اطلاع دهند.
مهاباد با ۲۸۰ هزار نفر جمعیت دارای سه کالانتری بوده و در جنوب آذربایجان غربی واقع شده است.