×
سیاسی
شناسه خبر : 319641
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/03 ساعت 20:22
محسنی اژه‌ای: وحدت ملی، بخشی از امنیت کشور است؛ تا آخر ایستاده‌ایم

محسنی اژه‌ای: وحدت ملی، بخشی از امنیت کشور است؛ تا آخر ایستاده‌ایم

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر اهمیت وحدت ملی گفت: این موضوع در همه ساحات و عرصه‌ها یک اصل اساسی و ضرورتی گریزناپذیر برای کشور است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز یکشنبه سوم خردادماه، در مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی سوم، در مصلی تهران، حضور یافت.

رئیس قوه قضاییه در جریان این مراسم، طی مصاحبه‌ای با اشاره به مؤلفه‌های جهاد مقدس ملت ایران در برابر دنیای کفر و استکبار، اظهار کرد: ملت ایران با اتکاء و اتکال به خداوند و ایمان به وعده‌های الهی و یقین به امدادهای الهی، در طی ۴۷ سال، خرمشهرها را فتح کرده است؛ رمز پیروزی ما در عملیات بیت‌‎المقدس در خردادماه سال ۱۳۶۱، «استقامت» و «حضور مردم در صحنه» بود. امروز هم با همین دو شاخصه و مؤلفه، خرمشهرهای پیش‌رو را فتح خواهیم کرد. 

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اهمیت مقوله‌ی وحدت ملی بیان داشت: وحدت ملی در همه ساحات و عرصه‌ها، یک اصل اساسی و ضرورت گریزناپذیر است. یکی از رموز پیروزی و ظفرمندی و فتح خرمشهرهای پیش‌رو، تحکیم وحدت و انسجام ملی است. در هر سه رکن «خیابان»، «میدان» و «دیپلماسی» باید به مؤلفه و عنصر «وحدت» توجه ویژه کنیم و در هر سه عرصه‌ی مذکور، دشمن و حیله‌ها و مکاید او را بشناسیم. 

رییس عدلیه تاکید کرد: «خرمشهر را خدا آزاد کرد» صرفاً روایتی تاریخی نیست؛ بلکه یک الگوی مدیریتی و اجتماعی برای عبور از بحران‌هاست. این نگاه به جامعه یادآوری می‌کند که پیروزی‌ها وقتی ماندگار می‌شوند که به عامل وحدت تبدیل شوند، امروز حفظ وحدت ملی تنها یک توصیه اخلاقی یا سیاسی نیست، بلکه بخشی از امنیت ملی کشور محسوب می‌شود.

رئیس دستگاه قضا، استکبارستیزی را جزء لاینفک تفکر انقلابی دانست و تصریح کرد: قطعاً ملت متحد و منسجم ما و همه مسئولان و کارگزاران، دست از مبازه با استکبار و ایادی او برنخواهند داشت و ما اعلام می‌داریم که «تا آخر ایستاده‌ایم».

رئیس عدلیه عنوان کرد: بدون‌تردید باید در جهاد مقدسی که در پیش گرفته‌ایم ثابت قدم و استوار باشیم تا نصرت الهی شامل حال ما شود؛ کمااینکه رزمندگان ما در سال ۱۳۶۱ در راه خدا، ثابت قدم ماندند و نصرت الهی شامل حال‌شان شد و به بیان نورانی حضرت امام (ره) خرمشهر را خدا ازاد کرد. باز هم فتوحات در پیش است، مشروط بر آنکه در راه حق، استوار و ثابت قدم باشیم.

قاضی‌القضات در خاتمه با اشاره به انبوه میلیونی جانفدایان برای ایران، ضمن برشمردن ویژگی‌های جانفدایان ایران اسلامی، خاطرنشان کرد: جانفدایان امروز ایران اسلامی، از جانفدایان عاشورا سرمشق گرفته‌اند؛ در عاشورا، از طفل ۶ ماه تا مرد سالخورده، برای حجت خدا، جانفدایی کردند؛ در راه حق و در مسلخ عشق، سن، جنسیت، پیری و جوانی، مطرح نیست؛ بلکه آن چیزی که ملاک است، ایمان و اراده است.


اخبار مرتبط
ملت مبعوث یا رستاخیز ملی
سه‌شنبه 1405/03/19 ساعت 09:20
سید عطاءالله مهاجرانی:
ملت مبعوث یا رستاخیز ملی
در 15 اردیبهشت سال 1323 یعنی 82 سال پیش، امام خمینی -رضوان‌الله تعالی علیه- یادداشتی در «کتابخانه وزیری» یزد به یادگار گذاشتند. متن یادداشت که پیام به ملت ایران است؛ به عنوان سندی که بر پیشینه اندیشه سیاسی -الهی امام خمینی دلالت می‌کند، در کتابخانه وزیری نگهداری می‌شود.
غضنفر‌های بی‌پروا
دوشنبه 1405/03/04 ساعت 09:34
عبدالله گنجی:
غضنفر‌های بی‌پروا
ویدئویی ازجناب غضنفری، نماینده محترم مجلس شورای اسلامی رابرایم فرستادند،چند بار گوش کردم آنقدرآن را مشمئزکننده، بی‌منطق،توهین‌آمیز، تهمت‌آلود وناآشنا باساختار جمهوری اسلامی یافتم که ابتدااحساس کردم براساس هوش مصنوعی است،اما وقتی که از صحت آن یقین حاصل کردم به این نتیجه رسیدم که قبل از آنکه آن رااز دریچه سیاست بفهمیم بایددرک روانشناسانه ازمحتوا داشته باشم.
اژه‌ای: با افرادی که وحدت ملی را مخدوش می‌کنند برخورد قانونی می‌شود
پنج‌شنبه 1405/02/17 ساعت 11:35
اژه‌ای: با افرادی که وحدت ملی را مخدوش می‌کنند برخورد قانونی می‌شود
رئیس قوه قضاییه با اشاره به ناکامی دشمن در تحولات اخیر گفت به لطف الهی ملت ایران پیروز این نبرد بود. او با تأکید بر حفظ وحدت ملی، تصریح کرد با کسانی که عامدانه به انسجام کشور آسیب می‌زنند برخورد قانونی می‌شود، اما دستگاه قضا دنبال پرونده‌سازی برای همه افراد نیست.
نظرات

آخرین اخبار
سخنگوی دولت: گرانی‌ها را انکار نمی‌کنیم / منابع اصلاح قیمت بنزین صرف معیشت می‌شود
دلار توافقی در آستانه کانال 165 هزار تومان؛ قیمت امروز سه‌شنبه 24 شهریور اعلام شد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز سه‌شنبه 24 شهریور 1405 ؛اختلاف میلیاردقیمت بازار و کارخانه
وزیر آموزش‌وپرورش: مدارس مهرماه حضوری بازگشایی می‌شوند
ایران، بریکس و سازمان شانگهای
ایمان یمنی و خردمندی یمانی!
سرمربی السد بعد از باخت به استقلال: خیلی ضعیف بودیم
تنگنای آژانس/پیش از آنکه فرصت مذاکره از بین برود باید کانال‌های دیگری را باز کرد
سردار موسوی: عظمت و شکوه بعثت را در خیابان‌ها حفظ کنید
برنامه خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه شنبه 24 شهریور؛ ساعت خاموشی گچساران و سی‌سخت
جزئیات سرنگونی پهپاد MQ1 در غرب تنگه هرمز
نظارت عمومی بر عدالت/ اصرار رئیس قوه به علنی‌شدن دادگاه‌ها
ازنفتکش 800 هزاردلاری تا«محاصره در محاصره»؛پارادوکس دوم آمریکادرجنگ باایران چگونه شکل گرفت
سیاست نامه | حسن روحانی چه گفت؟ و چرا حساسیت برانگیز شد؟
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکادر روز شصت‌وششم؛انهدام پهپادMQ1 درهرمز وحمله به قایق‌ صیادی
صندلی خالی اسلامی و راز پررنگ پشت پرده
جدول قطع برق استان کرمانشاه امروز سه‌شنبه 24 شهریور؛ برنامه خاموشی جوانرود و پاوه
کالابرگ شهریور فردا شارژ می‌شود؛ کدام کدملی‌ها مشمول هستند؟
برنامه مسابقات فوتبال امروز سه شنبه 24 شهریور 1405؛ ساعت بازی گل گهر و الجزیره
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 24 شهریور 1405 /رعدوبرق و گردوخاک در راه است + وضعیت استانها
دیابت و نارسایی کلیه؛ سیاه‌دانه چه کمکی به بیماران می‌کند؟
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
جلسه اضطراری شورای امنیت درباره وضعیت «باب المندب»
سرلشکر رضایی: تا تحقق شروط ایران، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
خشکیدگی خوشه خرما؛ چالش قدیمی که تولید خرمای ایران را تهدید می‌کند
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد