×
بین الملل
شناسه خبر : 319626
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/03 ساعت 23:56
ترامپ: اگر درباره توافق با ایران خبری باشد، فقط خبر خوب است/ادامه تناقض گویی

ترامپ: اگر درباره توافق با ایران خبری باشد، فقط خبر خوب است/ادامه تناقض گویی

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد که رسیدن به توافق با ایران تنها به او بستگی دارد و «توافق بدی» انجام نمی‌دهد. او پیش‌تر احتمال توافق را 50-50 توصیف کرده و تأکید کرد اگر خبری باشد، فقط «خوب» خواهد بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در مورد وضعیت مذاکرات با جمهوری اسلامی ایران، مدعی شد که او توافق‌های بد انجام نمی‌دهد.

  دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، امروز یکشنبه در مصاحبه تلفنی با شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز ادعا کرد که رسیدن به توافق با ایران به طور کامل به او بستگی دارد.

وی در گفت‌وگو با این شبکه تلویزیونی بدون ارائه جزئیات بیشتر در مورد توافق، مدعی شد: اینکه توافقی حاصل شود یا نه، به طور کامل به من بستگی دارد و اگر خبری باشد، فقط خبر خوب خواهد بود. من توافق بد انجام نمی‌دهم.

دونالد ترامپ عصر شنبه در گفت‌وگو با آکسیوس، احتمال دستیابی به توافق با ایران را «۵۰-۵۰» توصیف کرد و گفت برای بررسی آخرین پیشنهاد تهران با مذاکره‌کنندگان ارشد ایالات متحده دیدار می‌کند.

ترامپ با تکرار تناقض‌گویی‌ها: مذاکرات در حال پیشرفت است

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با تکرار تناقض گویی های خود گفت که مذاکرات با جمهوری اسلامی ایران در حال پیشرفت است.

 ترامپ روز یکشنبه به وقت محلی در شبکه تروث سوشال خود بار دیگر به توافق هسته ای برجام تاخت و مدعی شد: یکی از بدترین توافق‌هایی که کشور ما انجام داد، توافق هسته‌ای ایران بود که توسط باراک حسین اوباما و افراد کاملا بی تجربه و آماتور دولت اوباما ارائه و امضا شد.

وی مدعی شد: این توافق (برجام) مسیری مستقیم برای دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای بود. اما این موضوع در مورد توافقی که اکنون توسط دولت ترامپ با ایران مذاکره می‌شود صادق نیست، در واقع، دقیقاً برعکس است!

رئیس جمهوری آمریکا در عین حال گفت: مذاکرات به‌طور منظم و سازنده در حال پیشرفت است و من به نمایندگانم اعلام کرده‌ام که عجله نکنند، زیرا زمان به نفع ماست.

ترامپ مدعی شد: محاصره تا زمان حصول توافق، تایید و امضای آن، به قوت خود باقی خواهد ماند. هر دو طرف باید وقت بگذارند و کار را درست انجام دهند. هیچ جایی برای اشتباه وجود ندارد!

رئیس جمهوری آمریکا درعین حال ادعا کرد: رابطه ما با ایران در حال تبدیل شدن به رابطه‌ای بسیار حرفه‌ای‌تر و پربارتر است. با این حال، آنها باید درک کنند که نمی‌توانند سلاح یا بمب هسته‌ای توسعه دهند یا تهیه کنند.

ترامپ همچنین مدعی شد: مایلم تا این لحظه از تمامی کشورهای خاورمیانه بابت حمایت و همکاری‌ آنها تشکر کنم؛ همکاری‌هایی که با پیوستن آن‌ها به کشورهای عضو توافق تاریخی ابراهیم، بیش از پیش تقویت و تحکیم خواهد شد. چه بسا جمهوری اسلامی ایران نیز مایل به پیوستن به این روند باشد!

ادعای جدید دیگر ترامپ: تمام جزئیات توافق با ایران هنوز نهایی نشده است  

رئیس دولت تروریست آمریکا در ادامه تناقض‌گویی خود ادعا کرد که تمام جزئیات توافق با ایران هنوز نهایی نشده است.

دونالد ترامپ رئیس دولت تروریست آمریکا در جدیدترین تناقض‌گویی‌های خود درباره مذاکرات، مدعی شد که در صورت انعقاد توافق با ایران، آن توافق خوب و صحیح خواهد بود و هیچ شباهتی به توافق دوران اوباما نخواهد داشت.

وی  در ادامه ادعا کرد که تمام جزئیات توافق با ایران هنوز نهایی نشده است.

ترامپ در ادامه گفت: به حرف منتقدانی که چیزی از این توافق نمی‌دانند، گوش نخواهم کرد.

تداوم تناقض گویی و تهدید ترامپ و پست جدید جنگ طلبانه او

 دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درحالیکه مدعی نزدیک شدن به توافق میان تهران - واشنگتن است، در ادامه تناقض گویی خود، پست جدید جنگ افروزانه‌ای را در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود منتشر کرد.

  ترامپ امروز یکشنبه به وقت محلی با انتشار این تصویر و تمجید تلویحی از تجاوز و جنگ طلبی خود روی بمب نوشت: از توجه شما به این موضوع متشکرم!

توئیت
 


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات طرح جدید ساماندهی اتباع؛ بیش از 200 هزار نفر طرد شدند
پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد به نام رهبر شهید
حریفان استقلال و تراکتور در قرعه کشی لیگ نخبگان آسیا مشخص شدند
جانشین سپاه: مردم عامل اصلی پیروزی در جنگ‌ها بودند
جزئیات دستگیری یک جاسوس در تهران
برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد
تأکید پزشکیان بر مدیریت جهادی برای حل چالش‌های کشور
بی‌بی در برزخ انتخابات و دخالت‌های ترامپ!
نتایج نهایی آزمون دکتری 1405 اعلام شد
عراقچی درباره «التماس مذاکره» چه گفت؟
کشف 15 میلیارد تومان وجه نقد قاچاق در خراسان جنوبی
انتقاد از بی‌توجهی مسئولان به اجرای قانون مناسب‌سازی
راهکارهای پلیس برای ناکام گذاشتن سارقان منزل
شاخ‌های اینستاگرامی روی صحنه تئاتر!
پیکر جوان 35 ساله پس از 5 روز جست‌وجو در زاینده‌رود پیدا شد
بیراهه‌های یک طرح نابهنگام
منظومه سمفونیک «ابر و آتش» به یاد اسرای شهید دفاع مقدس منتشر شد
دعوت به حضور در آیین‌های اربعین رهبر شهید؛ با تو در عهدیم تا صبح ظهور
امنیت اجاره ای ترک برداشت، متحدان آمریکا راه خروج را یافتند
جدول قیمت سیب زمینی، پیاز و انواع میوه و تره بار امروز سه شنبه 27 مرداد
سپاه با اتمام مهلت تفاهم، محاصره خلیج فارس را می‌شکند؟
وزیر آموزش و پرورش: تعطیلی مدارس نباید به یک رویه تبدیل شود
ادارات بوشهر چهارشنبه تعطیل شدند
هشدار ایران به کشتی‌های شبح؛ بازی پنهان، پاسخ آشکار دارد
قطعی برق خراسان شمالی امروز سه شنبه 27 مرداد + جدول
سونامی گازوئیل از هرمز تا جنوب‌شرق آسیا
قیمت جهانی طلا امروز سه شنبه 27 مرداد
پرسپولیس در یک پرونده حقوقی برنده شد
اضطراب قبل از کنکور طبیعی است یا نگران‌کننده؟
هشدار جدی پلیس درباره پلاک مخدوشی
فشار جفریز بر ترامپ برای توقف خشونت در کرانه باختری
پیوند سلاح مقاومت و حاکمیت ملی عراق
واکنش حسین‌زاده به حمله به دفتر بارزانی؛ ایران و اقلیم کردستان یکی هستند
خزانه طلایی بریکس؛ نقشه تازه روسیه برای استقلال مالی
رکورد صادرات غیرنفتی در سال 1405
آغاز عملیات خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در بوشهر
فلیک علیه دی‌یونگ؛ ستاره هلندی در آستانه جدایی از بارسا
هشدار دیوان محاسبات به وزارت نفت
واشنگتن برای «جنگ بعدی» مهمات کافی دارد؟
بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه شنبه 27 مرداد اعلام شد + جدول
آخرین قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه 27 مرداد + جدول
کارت ورود به جلسه کنکور 1405؛ 750 هزار داوطلب کارت گرفتند
چهار حمله هوایی به فرودگاه ابوالظهور در ادلب سوریه
رئیس مجلس فردا عازم عراق می‌شود
ترکیب احتمالی استقلال مقابل نساجی مشخص شد
مصوبه مجلس سد یا بستر نفوذ
جنگ چرا آغاز شد؟ چگونه تمام می‌شود؟
سیاست نامه | ذوالقدر چرا رفت؟ رضایی چگونه آمد؟
برنامه قطعی برق قم امروز سه شنبه 27 مرداد + لینک
صلح و سِلم