×
سیاسی
شناسه خبر : 319586
تاریخ انتشار : یکشنبه 1405/03/03 ساعت 14:52
عارف:‌هیچ مسئولی حق اظهارنظر شخصی درباره بنزین ندارد

عارف:‌هیچ مسئولی حق اظهارنظر شخصی درباره بنزین ندارد

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی و حمایت از بخش تولید، تصریح کرد: تا زمان نهایی شدن بررسی‌های کارشناسی، هیچ مسئولی حق اظهارنظر شخصی درباره موضوع بنزین را ندارد.

نورنیوز- گروه سیاسی: محمدرضا عارف در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با تبریک سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر، گفت: سوم خرداد یک الگو و دکترین راهبردی برای حوزه‌های میدان و دیپلماسی در کشور است.

وی همچنین با اشاره به حمایت مردم از کشور و نظام در برابر حملات دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی افزود: در جنگ ۱۲ روزه و حوادث دی‌ماه این مردم بودند که میدان‌داری کردند و از ابتدای جنگ رمضان تاکنون نیز حدود ۸۰ شب است که مردم در خیابان‌ها از کشور، نظام و رزمندگان حمایت می‌کنند.

عارف تأکید کرد: تلاش دولت بر این است که تصمیمات به گونه‌ای اتخاذ شود که معیشت مردم آسیب نبیند، اما در عین حال باید واقعیات اقتصادی کشور و تحولات رخ‌داده را نیز در نظر گرفت و شرایط را مدیریت کرد.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین به مدیران دولت دستور داد تا زمانی که مباحث کارشناسی درباره مدیریت مصرف بنزین نهایی نشده است، حق اظهارنظر شخصی ندارند.

وی افزود: اگر کسی از این دستور تخطی کند با او برخورد می‌شود، زیرا ابتدا باید نظرات کارشناسی بررسی و سپس جمع‌بندی نهایی با در نظر گرفتن همه جوانب امر حاصل شود، لذا مسئولان تا پیش از آن حق ندارند اظهارنظر شخصی کنند، چرا که نباید در جامعه التهاب یا نگرانی ایجاد شود.

عارف همچنین از عملکرد مدیران دولت و استانداران در جریان جنگ رمضان تقدیر کرد.

در این جلسه موضوع اصلاح زنجیره عرضه نان و اصلاح وضعیت قیمت آرد، گندم و نان مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهادها و نظرات کارشناسی متعددی مطرح شد. همچنین مقرر شد تا زمان دستیابی به تصمیم نهایی، بررسی‌های کارشناسی و تبادل نظر میان اعضای ستاد ادامه یابد.

وضعیت قیمت بنزین و مدیریت مصرف سوخت نیز بررسی و سناریوهای مختلف اصلاحات قیمتی و غیرقیمتی ارائه شد. در ادامه مقرر شد پس از جمع‌بندی نهایی در دولت، تصمیمات مربوط به مدیریت مصرف بنزین به اطلاع مردم برسد.

در این نشست تأکید شد که باور دولت بر این است که مصرف بنزین در کشور باید مدیریت شود تا نیازی به واردات وجود نداشته باشد.

همچنین جلسه کارگروه مدیریت مصرف انرژی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور وزرا و معاونان مرتبط برگزار شد و سناریوهای مختلف برای صرفه‌جویی انرژی در بخش خانگی و تأمین انرژی صنایع و بخش‌های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت.

معاون اول رئیس‌جمهوری در این جلسه گفت: راهبرد دولت، مدیریت مصرف انرژی و صرفه‌جویی در بخش خانگی با همکاری مردم است، زیرا باید تا جای ممکن انرژی مورد نیاز صنایع تأمین شود.

وی افزود: اگر تولید دچار آسیب شود و مشکلات اقتصادی و بیکاری ایجاد شود، سایر بخش‌های کشور نیز آسیب خواهند دید. بنابراین باید به سمت صرفه‌جویی انرژی در بخش خانگی و تأمین انرژی بخش‌های مختلف تولید از جمله صنعت، پتروشیمی و کشاورزی حرکت کنیم.

در پایان این جلسه مقرر شد پس از بررسی‌های لازم و جمع‌بندی نهایی، تصمیمات مربوطه به اطلاع مردم رسیده و اجرایی شود.


نظرات

آخرین اخبار
هوای اراک در آستانه وضعیت خطرناک قرار گرفت
میکروب‌های دهان چه نقشی در آرتروز دست دارند؟
درخواست 70 نماینده انگلیس برای اقدام علیه اسرائیل
محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید است
تکذیب اعدام خواهران رحیمی در اصفهان
امتحانات نهایی در هرمزگان طبق جدول زمان‌بندی برگزار خواهد شد
اختیارات جنگی ترامپ؛ مجلس نمایندگان تصویب کرد ولی در سنا رای نیاورد
تجاوز مجدد ارتش آمریکا به خاک ایران؛ از اصابت موشک به قشم تا انفجارهای مهیب در کویت
آلمان دو شناور خود را از دریای سرخ خارج می‌کند
کاخ سفید: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به عادی‌سازی روابط با اسرائیل است
قیمت نفت از مرز 100 دلار عبور کرد
سرخپوشان برای آماده‌سازی فصل جدید عازم ترکیه شدند
واکنش کنایه‌آمیز قالیباف به قیمت نفت
جنایت خانوادگی در آذرشهر؛ مرد 72 ساله همسرش را به قتل رساند
چرا مقصد بعدی دیپلماسی ایران، قلب اوراسیا شد؟
گاز برای خودرو‌ها رایگان شد
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
سلیمی: پاسخ یک ضربه آمریکا باید چند ضربه باشد
ذوق‌زدگی نتانیاهو از شرط ترامپ برای هسته‌ای شدن عربستان
دستیابی جدید دانشمندان به درمان صرع
بیش از 9300 خدمت درمانی رایگان در اربعین
تکذیب تعویق کنکور از سوی وزیر آموزش و پرورش
حسن خادم، نویسنده «اقیانوس آرام» درگذشت
مامور آمریکایی به افشای اطلاعات سفرهای ونس مظنون شد
برقراری امنیت در همه مرزها/ هیچ‌ خللی در تردد زائران ایجاد نشده است
قرارداد اجاره می‌تواند بالاتر از حد افزایش 25 درصد امضا شود؟
مخبر: شعله‌های آتش آمریکا دامن همه جهان را می‌گیرد
شرط ترامپ برای توافق هسته‌ای با عربستان
امضای اسناد مشترک همکاری ایران و عراق
بازگشایی پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران
محدودیت ترافیکی کندوان و آزادراه تهران-شمال جمعه 2 مرداد
دیالوگ تاریخی مسی و یامال پس از شکست آرژانتین
جزییات قتل هولناک شاگرد میوه فروشی در مشهد
نیمی از جمعیت جهان نباید در برابر بحران‌های منطقه سکوت کنند
آمادگی کامل زیرساخت‌های مرز خسروی برای میزبانی از زائران اربعین
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر کالاها در امن‌ترین وضعیت ممکن است
هلاکت 2 تروریست در درگیری مسلحانه مرزبانان هنگ مرزی
مرسدس‌بنز در آستانه حذف از بازار ایالات متحده
حمایت کرملین از حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و عربستان
بیانیه هشدارآمیز حنظله؛ شبکه آب، برق و ترابری آمریکا در خط مقدم حملات بعدی
چرا بزرگترین شرکت هواپیمایی هند بازگشت به اسرائیل را به تعویق انداخت؟
تحرکات دیپلماتیک عمان در دریای سرخ
واکنش وزارت امور خارجه ایران به واگذاری پایگاه نظامی انگلیس به آمریکا
توقف اعزام‌های دولتی عتبات؛ مسیر کربلا در اختیار کاروان‌های خصوصی
الزیدی و پیام ترامپ!
تولد نوزاد 5650 گرمی درهفتمین زایمان مادر کرمانشاهی
تنگه باب‌المندب، کابوس جدید بازارهای جهانی؛ قیمت نفت به 99 دلار رسید
سونامی تعدیل در آلمان؛ خداحافظی با 6 هزار نیروی کار در امپراتوری پورشه
ابلاغ الگوی جدید هم‌ترازی رشته‌های تحصیلی؛ پایان ابهامات آزمون های استخدامی
یورش شهرک‌نشین های صهیونیست به صحن‌های مسجدالاقصی